Mc-elek Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 . Ma 600 eurót mondott egy karosszériás a két küszöbre. <_< Ennek nem lesz jó vége.... :) az nem kevés :D azért kapsz új kasznit??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Gratula! Kollégák, hidegben többet eszik minden járgány, mert a hideg levegőnek nagyobb a sűrűsége -> több fér a motorba -> több benzin kell hozzá ( -> jobban megy tőle). Egyéb kérdés? :icon13: Más. Ma 600 eurót mondott egy karosszériás a két küszöbre. <_< Ennek nem lesz jó vége.... :) Akkor építek egy fűtőszálat a szívócsonkba,mert OK hogy gyengébb lesz,de legalább spórolok! B) interheater -_- 600ajróóó??? Ennyiből hazajössz,megcsináltatod,visszamész 2x :D Mondtam: költséghatékonyság= pur hab+rücsi :lol: Amúgy meg utolsóként gondolnék a küldött szonda hibájára,mert augusztusba kíváncsiságból megmérettem az emissziót és 1körül volt a lambda. Te milyen időben mérted az 5.4-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Akkor építek egy fűtőszálat a szívócsonkba,mert OK hogy gyengébb lesz,de legalább spórolok! :icon13: interheater <_< 600ajróóó??? Ennyiből hazajössz,megcsináltatod,visszamész 2x :) Mondtam: költséghatékonyság= pur hab+rücsi :D Amúgy meg utolsóként gondolnék a küldött szonda hibájára,mert augusztusba kíváncsiságból megmérettem az emissziót és 1körül volt a lambda. Te milyen időben mérted az 5.4-et? Részlegesen kapok csak új kasztnit: küszöböket. Az 5,4 az eredeti lambdával volt márciusban, 10-15 fokban. Azt hogy most mi a baja, azt nem tudom megmondani, minden megoldást elfogadok, ha egyszer jó lesz. Sajna a 600 nem elég kétszer oda-vissza, illetve kb. pont arra elég. A baj az, hogy ennyi pénzem nemigen van egy olyan autóra, ami igazából momentán nélkülözhető, és talán a jövőben sem lesz rá égető szükségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 A baj az, hogy ennyi pénzem nemigen van egy olyan autóra, ami igazából momentán nélkülözhető, és talán a jövőben sem lesz rá égető szükségem. Én úgy hallottam,hogy "nyugaton" kolbászból van a kerítés! :D Ott aztán lehet szórni a pénzt! :) Azért akar mindenki elköltözni..... Megértelek,megvan az a határ,hogy ennyit már nem ér az egész. Kezdd el szétbontani a parkolóban,jó móka az a fagyban! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Na ilyet még csinálok magamnak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Na ilyet még csinálok magamnak: http://www.corsasport.co.uk/carimages/8730/IMG_1200.jpg Én már megcsináltam többet is ugyanígy Faudi-szemmel, nem nagy dolog, de sokkal pontosabb lesz a váltó. :) Mondjuk én áttételt is változtattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én már megcsináltam többet is ugyanígy Faudi-szemmel, nem nagy dolog, de sokkal pontosabb lesz a váltó. :) Mondjuk én áttételt is változtattam. Ezt azért annyira nem reklámoztad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 vki nem bírja a forgalmat :D Ez hülllye! :) Rég röhögtem ilyen jót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én úgy hallottam,hogy "nyugaton" kolbászból van a kerítés! <_< Ott aztán lehet szórni a pénzt! :) Azért akar mindenki elköltözni..... Megértelek,megvan az a határ,hogy ennyit már nem ér az egész. Kezdd el szétbontani a parkolóban,jó móka az a fagyban! :icon13: Igen, kolbászból van, csak nem nekem, hanem pl. a kasztnisoknak :lol: Óránként 75 €-ért dolgoznak - karosszériások, lehet emigrálni! (Már melóm is van...) Szétbntani? Nem hentes vagyok, hanem (jelenleg) szegény diák..... Szép napot mindenknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 http://www.corsasport.co.uk/carimages/8045/DSCF5819.jpg :) http://www.corsasport.co.uk/carimages/8045/DSCF5811.jpg :D http://www.corsasport.co.uk/carimages/8045/DSCF5813.jpg <_< Tiszta jó! Mit nem adnék ha gazdag lennék....tuti állna egy ilyen a garázsba! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Szevasztok! Aksi probléma miatt állhat le menet közben a kocsi bevillanó műszerfallal? Jah és ha jól emlékszem képel nem idézünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én már megcsináltam többet is ugyanígy Faudi-szemmel, nem nagy dolog, de sokkal pontosabb lesz a váltó. :) Mondjuk én áttételt is változtattam. A Faudi szemeket hol tudom beszerezni?Vagy miről csórtad le? :D Van esetleg konkrét mértekkel ellátott rajzod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Én már megcsináltam többet is ugyanígy Faudi-szemmel, nem nagy dolog, de sokkal pontosabb lesz a váltó. :) Mondjuk én áttételt is változtattam. ha ez enyémet is ilyenre csináltad meg Peti akkor ezt csak ajánlani tudom mindenkinek...im lovin it, a legjobb dolog az autómban, pontos, rövid és aaaaaahhhh <_< fekete corsa fincsike :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xatar Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudtok valakit aki c14nz motort átalakítana c14se-vé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 A Faudi szemeket hol tudom beszerezni?Vagy miről csórtad le? :) Mifelénk sima autósboltban lehet kapni faudi-szemeket, csak meg kell mondani mekkora méretet akarsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Mifelénk sima autósboltban lehet kapni faudi-szemeket, csak meg kell mondani mekkora méretet akarsz. Hmm,akkor van egy tippem hol keressem! :) Szerválok egy váltóról ilyet és megcsinálom. :D Amúgy kész a Corsa,összeraktam ma,a vezető oldali ülés szívatott egy kicsit,de piszok jó a csend,ami most uralkodik menet közben. Nem nyekereg az ülés végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nem nyekereg az ülés végre. Majd fog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hmm,akkor van egy tippem hol keressem! :) Szerválok egy váltóról ilyet és megcsinálom. <_< Amúgy kész a Corsa,összeraktam ma,a vezető oldali ülés szívatott egy kicsit,de piszok jó a csend,ami most uralkodik menet közben. Nem nyekereg az ülés végre. meg nem fekszik annyira....,hogy nincs benne az F csatorna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Képzeljétek vettem egy kis Body alvázvédőt mondom nekieesk és lekenem a kerékjáratokat. Erre mikor megbökdösöm csavarhúzóval hopp, eltünt :@ Igyhát marad a várakozás hogy sorrakerüljek a kasznisnál.... ime egy kis emlék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Komoly pufod van, kicsit megbőgethetnéd :D jut eszembe nekem is meg kéne már venni a lengéscsillapítót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nekem ugyanezen tunetekkel küszködött a csodabogaram,senki sem tudta mi baja(egér szeleptöl kezdve mindent kiszedtek es visszaraktak)mig végül kiderult hogy a debitméter a hibás(ami a levegoszuro utan tartozkodik),kicsereltem es azota is vigan fut a szekér...egy probat megér... benoboy-nak szántam a hozzászolasomat,csak elbambultam,remelem olvassa majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Komoly pufod van, kicsit megbőgethetnéd :D jut eszembe nekem is meg kéne már venni a lengéscsillapítót :) Nem azért vettem...hanem, mert a gyári annyira visszafogta a kocsit legalábbis én ugy éreztem, hogy valamit tenni kellett, hamár lebeszéltetek a prémium sportlégszürőröl a gyárira, akkor legalább, ennyi örömöm hagy maradjon igyhát megvettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Nekem ugyanezen tunetekkel küszködött a csodabogaram,senki sem tudta mi baja(egér szeleptöl kezdve mindent kiszedtek es visszaraktak)mig végül kiderult hogy a debitméter a hibás(ami a levegoszuro utan tartozkodik),kicsereltem es azota is vigan fut a szekér...egy probat megér... légtömegmérő,vagy levegő hőmérséklet mérő???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ezt azért annyira nem reklámoztad <_< Miért, kellett volna? ;) Senki nem kérdezte eddig tőlem, hogy mit lehet csinálni a váltórudazattal, hogy pontosabb legyen. :icon13: A Faudi szemeket hol tudom beszerezni?Vagy miről csórtad le? :lol: Van esetleg konkrét mértekkel ellátott rajzod? Én bementem egy jobb csapágyboltba és kértem 6-os Faudi-szemet és 6-os menetes szárat. -_- ha ez enyémet is ilyenre csináltad meg Peti akkor ezt csak ajánlani tudom mindenkinek...im lovin it, a legjobb dolog az autómban, pontos, rövid és aaaaaahhhh B) Lehet olyant csináltam neked is, nem emlékszem már. :D Megnéznéd? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts