J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Prémium lukak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Prémium lukak! :) Luxusqrva? :D vagy még friss. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Prémium lukak! :) F-csatorna. Bocs! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 F-csatorna. Bocs! :) Már akkora,hogy a térdeddel fogod be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Már akkora,hogy a térdeddel fogod be? :) :D <_< :icon13: Zsiráf, toljál fel képeket, ha lehet minél több szögből fotózgasd a foltokat! Van karosszériás haverom, majd tolmácsolok, hogy te otthon mit tudnál csinálni a küszöbbel. Most nyáron lakatoltam vele az F astrájának a küszöbét. Nem emlékszem pontosan, de valami 13.000 ft rémlik,hogy annyiért vett után gyártott küszöböt. Most nem tudom, hogy a bal és jobb oldal annyi, vagy külön-külön..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 :) :D <_< Zsiráf, toljál fel képeket, ha lehet minél több szögből fotózgasd a foltokat! Van karosszériás haverom, majd tolmácsolok, hogy te otthon mit tudnál csinálni a küszöbbel. Most nyáron lakatoltam vele az F astrájának a küszöbét. Nem emlékszem pontosan, de valami 13.000 ft rémlik,hogy annyiért vett után gyártott küszöböt. Most nem tudom, hogy a bal és jobb oldal annyi, vagy külön-külön..? A rozsdás küszöböt csak flexxel lehet gyógyítani,a pasztázásnak semmi értelme. Nem a küszöb drága,hanem a meló meg a festék. Zsiri! Szvsz,ha az oxigéntartalom magas és a lambda nagyon alacsony 1.5-nél elvileg olyan szegény a keverék,hogy az 5.4 helyett 3.5 literrel járnál százon.Ilyen szegény keverékkel vagy sehogy vagy nagyon szarul menne.Én arra gyanakszom,hogy valahol friss levegőt kap a kipufogórendszer.Az "ott keresd a hibát,ahol belenyúltál" elv szerint érdemes ránézni a tűzkarikádra,lambda be van-e csavarva rendesen...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 http://www.streetfire.net/video/corsa-b-tu...0let_147114.htm nem is a turbos corsa itt ami felvillanyozott, hanem a középkonzolon az egysoros kijelzőbe belevarázsolt digit sebességmérő! ... Nem tudom hogy csinálta de kell nekem egy ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 2009: 2010: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 2009: http://kepfeltoltes.hu/100719/3520_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2010: http://kepfeltoltes.hu/101016/3879_2010_ww...ltoltes.hu_.jpg A CH szint is nőtt,akkor tényleg lambda lesz a hibás. Cseréljük vissza,nálam 2 hónapja jó volt.Meg itthon csak CO-ot és lambdát néznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 A CH szint is nőtt,akkor tényleg lambda lesz a hibás. Cseréljük vissza,nálam 2 hónapja jó volt.Meg itthon csak CO-ot és lambdát néznek. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is (amúgy okés), mert ehhez vajmi keveset értek. Öööö... szerintem jól raktam össze a csövet, sőt, inkább az eredeti felálláskor láttam néha füstöt/gőzt felszállni a csonk végéről/a lambdától leállítás után. Most viszont nem. (Ha ráér decemberig, akkor egyelőre ne csereberéljünk semmit, majd valahol összefutunk.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is (amúgy okés), mert ehhez vajmi keveset értek. Öööö... szerintem jól raktam össze a csövet, sőt, inkább az eredeti felálláskor láttam néha füstöt/gőzt felszállni a csonk végéről/a lambdától leállítás után. Most viszont nem. (Ha ráér decemberig, akkor egyelőre ne csereberéljünk semmit, majd valahol összefutunk.) Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát....vagy egr-t tisztíts vagy alapjáratit.A jobbak már a fojtószelep potit is ismerik <_< Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát.... Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :) Én rátolnám TECH-1-re és nézném az élő lambda adatokat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Én rátolnám TECH-1-re és nézném az élő lambda adatokat. :D Küldheted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem tökéletesen ráér,csak én érzem rosszul magam,hogy mégse jó.Vagy mivel mindkettőnknek + költséggel járna a csere-bere,ezért abban is kiegyezhetünk,hogy van egy szondád,amivel jobb az autód és van amivel rángat,de átmegy a műszakin. :D Szerelőmet is megkérdeztem,hogy mi lehet ez...szerinte sem biztos a lambda-hibája. Látatlanban azt mondta,hogy a laza vezérműszíj is tudja szívatni a népet,mert elmászhat a gyújtás tőle.Ebben lehet valami,amikor vettem az autómat,pár napig a régi vezérléssel jártam,és néha érdekesen viselkedett(alapjárat-fulladozás,rángatás) Csere után megszűntek a gondok.Érdemes lenne ránézni a vezérlésre talán. Vagy felmerült már a vezérlés,mint a rángatásod hibaforrása? Én nagyon meglepődnék,ha más tanácsot is kapnál,minthogy cserélj lambdáááát....vagy egr-t tisztíts vagy alapjáratit.A jobbak már a fojtószelep potit is ismerik <_< Ilyen ez a távgyógyítás műfaj,hogy vak vezet világtalant.Persze ebbe a körbe én is beletartozom. :) ....és van egy harmadik lambda, ami új, kevésbé rángat mint az eredeti, de jobban, mint a hármas számú. Lassan de biztosan bele fogok őrülni ezekbe :icon13: Vezérlés gondom tudtommal nem volt, ráadásul tavasszal a termosztát-cseréhez azt is le kellett bontani. Visszarakva jottányit sem változotta megtorpanás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Küldheted :) Tuti van ott is valakinek...vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Tuti van ott is valakinek...vagy nem? Áááááá, nem hiszem, azt csak itthon használják sehol máshol a világon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Borzadjunk.: bal hátsó: bal első: jobb hátsó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Borzadjunk.: bal hátsó: http://kepfeltoltes.hu/101016/3870_400_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101016/3874_400_www...ltoltes.hu_.jpg bal első: http://kepfeltoltes.hu/101016/3878_400_www...ltoltes.hu_.jpg jobb hátsó: http://kepfeltoltes.hu/101016/3875_400_www...ltoltes.hu_.jpg Ha jót akarsz,akkor csere,mert elöl látszik,hogy kezdi megenni a padlólemezt is. Ha az a cél,hogy idén átmenjen: Fúúú most olyat mondok,hogy engem is kiráz a hideg,viszont működik. Pur-habbal "kiüregeled" :D veszel aeroszolos alvázvédőt és lefújod a küszöbök alját feketére.A pur hab úgy megkeményedik,hogy nem tudják benyomni+a festék takarja a turpisságot. Költséghatékonyság. :) <_< Szerk: MAP szenzort a 2009-es műszaki előtt vagy után cseréltél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ha jót akarsz,akkor csere,mert elöl látszik,hogy kezdi megenni a padlólemezt is. Ha az a cél,hogy idén átmenjen: Fúúú most olyat mondok,hogy engem is kiráz a hideg,viszont működik. Pur-habbal "kiüregeled" <_< veszel aeroszolos alvázvédőt és lefújod a küszöbök alját feketére.A pur hab úgy megkeményedik,hogy nem tudják benyomni+a festék takarja a turpisságot. Költséghatékonyság. :D :icon13: Szerk: MAP szenzort a 2009-es műszaki előtt vagy után cseréltél? Műszaki után. Az a baj, hogy a purhabos megoldás már nekem is eszembe jutott... :) De amúgy meg csere az egész cakk-pakk. És lehet, hogy biciklire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Milyen lambda van benne? NGK szonda van benne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 NGK szonda van benne! Javaslok egy cserét valami másra,akár egy bontott gyárira is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Javaslok egy cserét valami másra,akár egy bontott gyárira is... Ha hideg motornál is ha odalépek rángat! Akkor még a szondának nincs semmi köze a motorhoz! kb.2 hónapos a szonda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ha hideg motornál is ha odalépek rángat! Akkor még a szondának nincs semmi köze a motorhoz! kb.2 hónapos a szonda. Motorhőfok jeladó rendben van? Benzinnyomás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
benoboy Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Motorhőfok jeladó rendben van? Benzinnyomás... motorhőfok gomba is 3 hete lett cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 motorhőfok gomba is 3 hete lett cserélve. Pedig a rángatás két dolog miatt lehet...nem mondom semmi újat: Üa hiány/többlet vagy gyújtás probléma. Ha lassan lépsz oda neki szépen felpörög és nem köhög bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts