Laccci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 T5 led és társai szépen felsorolva, mindenki kidekorálhatja a verdát kedve szerint :) énis cserélek izzót hátha jó lesz :D hétvégre pedig, meglesz az osram nightbreaker izzópár is igy majd csinálok képet... Valakinek van tapasztalat a type-r nevezetü tescoban kapható ablaktörlő lapátokkal, ami 600ftos áron van? Vettem eggyet, de kiváncsi vagyok hátha van valakinek. Télire csakjó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Volna egy 1997-es 1.4i 16v 90 le-ős Corsa B -m,automataváltós és olajat szeretnék benne cserélni,de egyúttal a kartert is levenném és szépen kimosnám,hogy tisztán kerüljön vissza.. Arra rájöttem,hogy szűrőt nem fogok cserélni a váltóban mert horror az ára és ahhoz teljesen szét kéne szedni a váltót... Viszont a karterhoz kéne új tömités,ezt hol tudnám beszerezni?? Ebben tudna valaki segiteni?? Hívd fel a csergőt,tuti tudnak hozzá utángyári szűrőt is olcsóbban.Ott mindent megkapsz,ami kell. Jaa és csakis gyári olajat rakj bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rappi Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Én próbáltam a Type-R-t, de nem volt tökéletes. Ellenben a Metróban most van 1400Ft/pár áron eredeti BOSCH. Azt is vettem, kipróbáltam és az korrekt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Most hogy ma sokat mászkáltam a kocsival. Nagyon meg vagyok elégedve az olajjal. Alapjáraton sokkal halkabban jár. A kipufogóból semmi füst nem jön. Elképzelhető hogy javítja a kocsi CO értékét is zöld karin. Szóval Cool a corsa! :icon13: :D <_< Laccci! Várjuk a képeket. Ablaktörlővel kapcsolatban én úgy jártam egy télen hogy az ablaktörlő az ablakhoz fagyott és véletlen rákapcsoltam az ablaktörlőt, hogy mi is történt nem tudom de nem tetszett a dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Most hogy ma sokat mászkáltam a kocsival. Nagyon meg vagyok elégedve az olajjal. Alapjáraton sokkal halkabban jár. A kipufogóból semmi füst nem jön. Elképzelhető hogy javítja a kocsi CO értékét is zöld karin. Szóval Cool a corsa! :icon13: :D <_< Laccci! Várjuk a képeket. Ablaktörlővel kapcsolatban én úgy jártam egy télen hogy az ablaktörlő az ablakhoz fagyott és véletlen rákapcsoltam az ablaktörlőt, hogy mi is történt nem tudom de nem tetszett a dolog :) Ezért szoktam fel nyitni őket , ha áll az autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Ezért szoktam fel nyitni őket , ha áll az autó! Micsoda bölcselet:D cserébe viszont beszéljen a kép Béci sajna tőlem olyan messze van a metro hogy sztem abból előbb lenne BKV... EBBE? Milyen izzó kell ebbe is t5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ez megint csak az én véleményem és tapasztalatom mint a corsa-n mint az astra-n.: több gyártónak próbáltam az az ablaktörlő lapátját..... végül kapott gyárit és lás csodát ez bevált.... csak egy gondolat volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ez megint csak az én véleményem és tapasztalatom mint a corsa-n mint az astra-n.: több gyártónak próbáltam az az ablaktörlő lapátját..... végül kapott gyárit és lás csodát ez bevált.... csak egy gondolat volt :) Így van.Csak megerősíteni tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ez megint csak az én véleményem és tapasztalatom mint a corsa-n mint az astra-n.: több gyártónak próbáltam az az ablaktörlő lapátját..... végül kapott gyárit és lás csodát ez bevált.... csak egy gondolat volt :) Na és vajon ez mi pénz? Biztos nem 600FT Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Na és vajon ez mi pénz? Biztos nem 600FT 1500ért vettem a párat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Na és vajon ez mi pénz? Biztos nem 600FT Nem , megnézzem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nem , megnézzem? Nyomasd,kiváncsi vagyok most az árára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 hali,tudja e valaki hogy a kapcsoloszekrenyen hol kell keresni a kilometerkabel kijovetelet(mert ha sodronyos lenne az a konnyebbik eset),de az enyem elektromos,es mar napok ota keresem de nem talalom???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ja es x10xe 98as evjarat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Nyomasd,kiváncsi vagyok most az árára! Csergő ára: 3806ft katalógus száma: 6272538 Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 és azt hogy kell hogy a képem is lathato legyen??????(marmint a profilkepem a nevem alatt???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 ja es x10xe 98as evjarat elektronyos van benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Hali, Tudja-e valaki,hogy a kapcsolószekrényen hol kell keresni a kilométerkábel kijövetelét(mert ha sodronyos lenne az a könnyebbik eset),de az enyém elektromos,es mar napok óta keresem de nem találom???? Először is: Kérlek figyelj a helyesírásra,írásjelekre,ékezetekre stb. :) Másrészt: Nagyon egyszerű.A váltóban van az útjeladó,annak a vezetékét megkeresed a váltó tetején,majd megrágatod és megfogod találni a műszerfal mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Müszerfal vállalkozó kedvüeknek:D Remélem a mod nem rúg seggembe érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 arra rajottem hogy elektromos mert sodronyt nemm talalok benne,a problema az hogy hogy az ora nem müxik es nem talalom a hibat,azt sem hogy a kapcsi melyik reszen jon ki a szál Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Müszerfal vállalkozó kedvüeknek:D Remélem a mod nem rúg seggembe érte. http://www.tuning-in.cz/pictures/corsa13.jpg Mér tenném? Fásztendfuriusz plazma gagyi.Na és? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 arra rajottem hogy elektromos mert sodronyt nemm talalok benne,a problema az hogy hogy az ora nem müxik es nem talalom a hibat,azt sem hogy a kapcsi melyik reszen jon ki a szál ha szerencséd van akkor nem érintkezik az óra,ha nem akkor útjeladó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 arra rajottem hogy elektromos mert sodronyt nemm talalok benne,a problema az hogy hogy az ora nem müxik es nem talalom a hibat,azt sem hogy a kapcsi melyik reszen jon ki a szál Mégegyszer szólok! :) Helyesírás!!! Többször nem teszem... Írtam választ is,ne csak nézz,láss is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
muturka Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Először is: Kérlek figyelj a helyesírásra,írásjelekre,ékezetekre stb. :) Másrészt: Nagyon egyszerű.A váltóban van az útjeladó,annak a vezetékét megkeresed a váltó tetején,majd megrágatod és megfogod találni a műszerfal mögött. bocsi,csak a klaviaturam angolos es az ekezeteket nehez osszeszedni,de ha ez zavar akkor megeroltetem magam.Az utjeladorol meg annyit hogy az az en gondom vele, hogy sehol sem talalom a kapcsin,mert ott ahol a sodronyosnak van kijovetele ott az enyemnek csak egy fém dugo van,ami sztem gyári.Azon kivül meg a hatramenet kapcsoloját látom ,semmi mást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 bocsi,csak a klaviaturam angolos es az ekezeteket nehez osszeszedni,de ha ez zavar akkor megeroltetem magam.Az utjeladorol meg annyit hogy az az en gondom vele, hogy sehol sem talalom a kapcsin,mert ott ahol a sodronyosnak van kijovetele ott az enyemnek csak egy fém dugo van,ami sztem gyári.Azon kivül meg a hatramenet kapcsoloját látom ,semmi mást... A váltó hátulján keresd,a kulisszaház mögött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts