Volu Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 :) :D :D :D :D :D :P :D :P ;) :D :D :P ;) ;) és olyat káromkodnék hogy örökre ki lennék innen tilva...szóval kicseréltem a középkonzol világitását, azt a három pici rizsszem izzót...Robz barátunk képes útmutatója alapján, csak néhány KIS apróságot felejtett ki...fél napig optam vele, az ujjaim végét nem érzem néhány müanyag fül és társai bánták a dolgot, de legalább megvan..ha majd lenyugszom és érdekel vkit akkor leírom mi az ami kimaradt a leírásból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Milyen a skálázása? ilyen? http://n1.vatera.hu/photos/84/6c/aca_1_big.jpg vagy ilyen? http://data.motor-talk.de/data/galleries/0...o-003-54450.JPG ugyan olyan a skálázása mint a második (alsó) képen amit belinkeltél akkor milyenem is van?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 üdv mindenkinek! lenne egy olyan "buta" kérdésem, hogy mit gondoltok opel corsa b 1,4i 16v 99-es évjáratban vajon spirálos vagy elektromos a kilométeróra? Sajnos én nem vágom de ha vki tudna esetleg biztos választ adni akkor nem kéne megnézetnem előtte! Vagy ez még ugyanazon évjárat és típuson belül is változhat és ezért mindenképpen meg kell nézetnem? köszönettel: Gábor Nem akarsz középkonzol izzót cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Akkor legjobb tudomásom szerint NEM a spirálos. És ha keresel fodulatszámmérőset akkor a k számsornak kell egyeznie. Nekem van 1. Vagy tigráé vagy a gsi corsaé. Elküldöm a képeket e-mailbe. Hasonlítsd össze. ugyan olyan a skálázása mint a második (alsó) képen amit belinkeltél akkor milyenem is van?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Akkor legjobb tudomásom szerint NEM a spirálos. És ha keresel fodulatszámmérőset akkor a k számsornak kell egyeznie. Nekem van 1. Vagy tigráé vagy a gsi corsaé. Elküldöm a képeket e-mailbe. Hasonlítsd össze. igen fordulatszámmérőset keresek. mindenképpen érdekelne ha van! megköszönném az emailt akkor! (hgabor99@freemail.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Elküldve. Ja a tetőablak beszerelésre lehet hogy tud valakit a haverom. Megkérdezem hogy mennyit kóstálna és majd írok. Amúgy merre felé laksz? igen fordulatszámmérőset keresek. mindenképpen érdekelne ha van! megköszönném az emailt akkor! (hgabor99@freemail.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Elküldve. Ja a tetőablak beszerelésre lehet hogy tud valakit a haverom. Megkérdezem hogy mennyit kóstálna és majd írok. Amúgy merre felé laksz? hi megnéztem a számot de az enyémben nem az van mint a képen amit küldtél hanem 16676 akkor ez azt jelenti h nem passzol ez az óra nekem? ui.: napfénytetőt nem felejtettem csak még holnap beszélek egy szakival h vállalja e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 És egy huszonvalahanyas kulcs. 19,ha hatlapfejű,hanem akkor torx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valakinek valami tutkó tippje hogyan lehet gyorsan és ügyesen levenni az olajszűrőt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valakinek valami tutkó tippje hogyan lehet gyorsan és ügyesen levenni az olajszűrőt? :) http://www.argep.hu/trend/OLAJ/Olajszueroe-leszedoe.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Valakinek valami tutkó tippje hogyan lehet gyorsan és ügyesen levenni az olajszűrőt? :) Ha nincs leszedő,csavarhúzót átütöd rajta és máris elfordíthatod,de tecsóban van vagy 1000Ft a leszedő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ha a kocsi alatt fekszek akkor merre kell tekernem mert elfordítottam egy irányba több mint egy fél fordulást és nem akar lejönni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 5W-30 -as olaj is jó az 1.4-esbe? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Ha a kocsi alatt fekszek akkor merre kell tekernem mert elfordítottam egy irányba több mint egy fél fordulást és nem akar lejönni? :) Jobbos menet.Menni fog? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 5W-30 -as olaj is jó az 1.4-esbe? :) :D Milyen márka? Mennyi km van a mociban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Jobbos menet.Menni fog? :D nem írták rá??? Béla erre tekerd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 5W-30 -as olaj is jó az 1.4-esbe? :) :D az enyémbe is az van <_< csak G-be :icon13: corsa 10w40 van ,az a nagyon jó GM.... az új gazdi azt rakott bele...és jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nekem 15w40 van (ha jól emlékszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Nekem 15w40 van (ha jól emlékszem) Az elég nagy hiba lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Az elég nagy hiba lenne... :) Akkor talán 10w40? :D Az tuti, hogy itt meg kérdeztem az olaj csere elött !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szóval név szerint ez ment bele Valvoline Synpower MST 5W-30, 120E km van a motorban. Sikerült leszedni igen kicsit elvolt rajta menve a menet azt ríttig hogy ráfelel húztam mikor ment már egy fél fordulatot akkor kezdtem el ellenkező irányba tekerni.. de az se akarózott.. Aztán sűrűn alkalmaztam ezt a lapősfejű csavarhúzó technikát és kijött, de had ne mondjam hogy nézet ki a végére a szőrű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Szóval név szerint ez ment bele Valvoline Synpower MST 5W-30, Sikerült leszedni igen kicsit elvolt rajta menve a menet azt ríttig hogy ráfelel húztam mikor ment már egy fél fordulatot akkor kezdtem el ellenkező irányba tekerni.. de az se akarózott.. Aztán sűrűn alkalmaztam ezt a lapősfejű csavarhúzó technikát és kijött, de had ne mondjam hogy nézet ki a végére a szűrő :) Na meg te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 tudom, nagy olajszürő témában vagytok most , de ha már ennyit optam vele, szeretnék is eldicsekedni, szóval tessék-lássék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 tudom, nagy olajszürő témában vagytok most , de ha már ennyit optam vele, szeretnék is eldicsekedni, szóval tessék-lássék :) http://kephost.hu/thumb-EE33_4CB3461D.jpg Jó lett! :D Én is ma délután csináltam, meg az enyémet T5 SMD Leddel! <_< Csak fénykép nem készült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 tudom, nagy olajszürő témában vagytok most , de ha már ennyit optam vele, szeretnék is eldicsekedni, szóval tessék-lássék :) Hol a beszámoló? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts