LököttZsiráf Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 :D Köszi az infókat. :) A kérdésekből már csak a szegénységjelző maradt ki....tehát van-e szegénységjelző a ford. mérős órában? Attól köhögött, hogy nem volt benne elég nyál.....de hát épp a kereskedőtől hoztuk el, nem lepett meg. :D ui.: motorkód már tegnap is ott volt, csak a sor végén van, kicsit széthúzom, hogy látszódjon :D :D Hihi, de bamba vagyok, bocs', ezek szerint csak én nem láttam a motorkódos aláírást. A szegénységjelzőt (ez de jó szó :D) nem tudtam, mert nekem szegényes (csak km-óra) műszerfalam van. :P Látom, azóta már Mc-kolléga megválaszolta. :D Azt nem láttam (de lehet, hogy csak megint bamba vagyok), hogy valaki írta-e, hogy hogyan tudod leellenőrizni, hogy neked bowdenes/elektronikus egység van-e. (Ha nem tudod fejből.) Ez igen egyszerű, gurulás közben elveszed a gyújtást: ha km-óra mutatója nullára esik, akkor elektronikus. Ha fent marad, akkor bowdenes. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ez igen egyszerű, gurulás közben elveszed a gyújtást: ha km-óra mutatója nullára esik, akkor elektronikus. Ha fent marad, akkor bowdenes. :D :) Csak nehogy úgy járjon,mint az egyszeri gyerek a környékünkről,aki péntek esti ittas pajtatánc után,masszív részegen meglátta a kanyar után a sünöket,majd gondolta,hogy lekapcsolja a villanyt és akkor észre sem veszik. A lekapcsolást úgy oldotta meg,hogy levette a gyújtást.Jött a kanyar,kormányzár lezárt,villanyoszlop telibe. Jó,tudom,hogy tiszta hülye aki ilyet csinál,de azért gondoltam jobb felhívni a figyelmet egy lehetséges baleset forrására. Szerk: Szvsz a téli gumi cserét sem szabad sürgetni,mert az igaz,hogy elvileg 7fok alatt jobban tapad,mint a nyári,csak akkor lesz hűb+ situation,ha a téli gumival ráfutsz jó taknyos időben egy sárfelhordásra a kanyarban. Sokkal rosszabbul tapad ilyenkor a téli....szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 :) Csak nehogy úgy járjon,mint az egyszeri gyerek a környékünkről,aki péntek esti ittas pajtatánc után,masszív részegen meglátta a kanyar után a sünöket,majd gondolta,hogy lekapcsolja a villanyt és akkor észre sem veszik. A lekapcsolást úgy oldotta meg,hogy levette a gyújtást.Jött a kanyar,kormányzár lezárt,villanyoszlop telibe. Jó,tudom,hogy tiszta hülye aki ilyet csinál,de azért gondoltam jobb felhívni a figyelmet egy lehetséges baleset forrására. Szerk: Szvsz a téli gumi cserét sem szabad sürgetni,mert az igaz,hogy elvileg 7fok alatt jobban tapad,mint a nyári,csak akkor lesz hűb+ situation,ha a téli gumival ráfutsz jó taknyos időben egy sárfelhordásra a kanyarban. Sokkal rosszabbul tapad ilyenkor a téli....szerintem. Én is még várok a télivel, majd mikor kezd fagyni a talaj, akkor fogom fel tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Azt nem láttam (de lehet, hogy csak megint bamba vagyok), hogy valaki írta-e, hogy hogyan tudod leellenőrizni, hogy neked bowdenes/elektronikus egység van-e. (Ha nem tudod fejből.) Ez igen egyszerű, gurulás közben elveszed a gyújtást: ha km-óra mutatója nullára esik, akkor elektronikus. Ha fent marad, akkor bowdenes. :) vagy ránéz a váltóra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nekem tavaly égett ki az utolsó a 3ból,azóta mindig akadt jobb dolgom :D Ha nincs fűtött garázsod,akkor szerintem várjál vele tavaszig. Én nem is hiányolom már. Már késő, ma megcsináltam délelőtt. Jó meleg volt, szépen bemelegedett a napsütésben a beltér. Azért ez a műszerfal nem teljesen egyezik az F Astráéval. (alul rádiós, felül 3 funkciós kijelzővel) Csináltam képeket, majd megszerkesztem és felteszem, hátha jól jön valakinek. :) Azért megjegyezném, nem kicsi szopás ez 2db izzó miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Az az izzó baromi jól világít, csak épp emiatt fele annyi időt bír ki mint a többi. Mondjuk addig amig világít addig látsz vele:D Nekem kb 1 évet bírt. Most osram cool blue van benne. Én ezzel is meg vagyok elégedve. Nincs valakinek eladó első sárfogója? Illetve valakinek van tapasztalat az osram nightbreaker izzóval kapcsolatban? Szeretnék valami nomrálisat télire, de mivel projektoros lámpám van a ledes marhaságok valószinüleg nem fognak beférni, és eddig egész pozitiv dolgokat irtak róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Taraam! A teljes csere képekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Már késő, ma megcsináltam délelőtt. Jó meleg volt, szépen bemelegedett a napsütésben a beltér. Azért ez a műszerfal nem teljesen egyezik az F Astráéval. (alul rádiós, felül 3 funkciós kijelzővel) Csináltam képeket, majd megszerkesztem és felteszem, hátha jól jön valakinek. :) Azért megjegyezném, nem kicsi szopás ez 2db izzó miatt. :D tök jó a cserépkályha azzal a kucorgóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 azon gondolkozok ledugózom a zárakat és a kutatás közben találtam egy vidót amit ajánlanék minden opeltulajdonos figyelmébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 azon gondolkozok ledugózom a zárakat és a kutatás közben találtam egy vidót amit ajánlanék minden opeltulajdonos figyelmébe. Minek dugóztatnád? Cseréld ki zár nélkülire és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 azon gondolkozok ledugózom a zárakat és a kutatás közben találtam egy vidót amit ajánlanék minden opeltulajdonos figyelmébe. kafa... akkor beheftelem az ajtót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 tök jó a cserépkályha azzal a kucorgóval :) Saját tervezés. (fűtött a padka és vizes is a tűztér, tehát dolgozik a radiátorokra is) Bocs az offért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 van benne csórósági jelző :D Köszi! :) Akkor ez a funkció is egyezik az astrával :P Most már csak szerezni kell egyet :D :D Hihi, de bamba vagyok, bocs', ezek szerint csak én nem láttam a motorkódos aláírást. A szegénységjelzőt (ez de jó szó :P) nem tudtam, mert nekem szegényes (csak km-óra) műszerfalam van. :D Látom, azóta már Mc-kolléga megválaszolta. :D Azt nem láttam (de lehet, hogy csak megint bamba vagyok), hogy valaki írta-e, hogy hogyan tudod leellenőrizni, hogy neked bowdenes/elektronikus egység van-e. (Ha nem tudod fejből.) Ez igen egyszerű, gurulás közben elveszed a gyújtást: ha km-óra mutatója nullára esik, akkor elektronikus. Ha fent marad, akkor bowdenes. ;) vagy ránéz a váltóra..... Bowdenes......ránéztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Köszi! :) Akkor ez a funkció is egyezik az astrával :D Most már csak szerezni kell egyet :D Bowdenes......ránéztem :D én nála vettem http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._183252601.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nem sokan jártok az F topicban, ezért áthozom Nektek! Egy kis összehasonlítás: Balról jobbra: mezei halogen-----osram nightbraker +50%---------tungsram megalight +90% Nálam a megalight a nyerő. :D A képek egymás után készültek néhány perc eltéréssel, izzó ki, izzó be, klatty. Az ádozat az én F-em volt, de nem hiszem, hogy nagy jelentősége van. A kis méregzsáknak egész jók a fényszórói. :) Asszony kispókja kapta az osram-okat, enyhén sárgás fényük miatt nagyon jók ködös, párás időben. Ja, még annyit, hogy új izzók voltak, illetve a sima halogenek 2 hónaposak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 én nála vettem http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._183252601.html Köszi, már kérdeztem én is. Egyenlőre nincs neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Balról jobbra: mezei halogen-----osram nightbraker +50%---------tungsram megalight +90% Nálam a megalight a nyerő. :) élettartamról tudnál pár jó szót mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 kafa... akkor beheftelem az ajtót :) Akkor a féltégla,macskakő lesz a befutó :D Mondjuk a bálna mercinek golyóálló az összes üvege például. !!!Közhely!!!: ha be akarnak jutni,el akarják vinni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Bowdenes......ránéztem :D Ha csak úgy nem :D Krapi, megnéztem a csomagtér-világítást, tényleg az F1-ről megy (balra az első), és arról megy az utastér világítása és a vészvillogó is. Elvileg nincs az áramkörben kopó alkatrész, úgyhogy ha nem berhelte meg senki előtte, akkor nem mehet tönkre.... Elvileg. Breki, a fényképeket ugye ugyanolyan fényképező-beállításokkal csináltad? Különben hamis lesz az eredmény :) Amúgy jó teszt, tetszett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nem sokan jártok az F topicban, ezért áthozom Nektek! Egy kis összehasonlítás: http://liftesek.hu/auto/refi.jpg Balról jobbra: mezei halogen-----osram nightbraker +50%---------tungsram megalight +90% Nálam a megalight a nyerő. :D A képek egymás után készültek néhány perc eltéréssel, izzó ki, izzó be, klatty. Az ádozat az én F-em volt, de nem hiszem, hogy nagy jelentősége van. A kis méregzsáknak egész jók a fényszórói. :) Asszony kispókja kapta az osram-okat, enyhén sárgás fényük miatt nagyon jók ködös, párás időben. Ja, még annyit, hogy új izzók voltak, illetve a sima halogenek 2 hónaposak :D Meggyőző,csak a süniket győzd meg,hogy ez nem azért vakít mert xenon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Meggyőző,csak a süniket győzd meg,hogy ez nem azért vakít mert xenon :) Kiveszi, kezébe nyomja, megégeti, elolvassa, kiröhögi, visszateszi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Kiveszi, kezébe nyomja, megégeti, elolvassa, kiröhögi, visszateszi.... Inkább nem adok neki indokot,mert szerintem nem fogja érdekelni a Torrente felügyelő-féléket,hogy mitől,csak az,hogy nagyon világít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 üdv mindenkinek! 2 kérdésben szeretném a segítségeteket kérni: - utólagos napfénytető beépítésről vélemények, tapasztalatok, érdemes-e? - láttam némely corsaban kék színű tekerőgombokat a középkonzolon. Ezeket lehet venni valahol (ha igen hol?) vagy otthon festitek le őket? Köszönettel: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
mohaa Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 sziasztok egy új tag vagyok az az én nagy problémám h van egy 93 b Corzan 1,4 8szelepes gépjárművem és az a probléma hogy állandóan ha nem pörgetem 1500 allat van le akar fulladni és fekete kormot pufog ki motor kódba elvileg 17 Kopogásérzékelő áramkör 2 nincs fesz. Változás (V6) 169 Külső hőmérséklet érzékelő rövid-zár ezt jelzi elvileg valaki tud segíteni kihez lenne érdemes vinnem és lehetőleg nem szeretném a kocsi árát rá költeni ötleteket várom köszönettel Árpi ui Budapesten Kispesten lakok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Meggyőző,csak a süniket győzd meg,hogy ez nem azért vakít mert xenon :D kiveszem a szeme előtt ha az se győzi meg akkor.... :) ezt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts