Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 ha az EGR akkor miért az imo-val dobja ki a gép? Nem értem. a hiba jelenség alapján én arra gondolok....de nem biztos ,hogy jól gondolom :) gyári kulcsod van ,vagy bicska? szerk: a kattanás az üzemanyag szivattyú relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 a hiba jelenség alapján én arra gondolok....de nem biztos ,hogy jól gondolom :) gyári kulcsod van ,vagy bicska? Gyári kulcs, vékony, a kollégák azt mondják hogy valami mágneses vacak van benne ait az imo érzékel. igaz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Gyári kulcs, vékony, a kollégák azt mondják hogy valami mágneses vacak van benne ait az imo érzékel. igaz ez? igen... lehet hogy kimozdult a helyéről.... vagy az a vevő van elmozdulva... ha tényleg imo hiba van szerk: http://www.pcbonto.hu/portal/product.php?a...oduct_id=713921 a nagy fekete a vevő a kis fekete meg a kulcsba van Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 igen... lehet hogy kimozdult a helyéről.... vagy az a vevő van elmozdulva... ha tényleg imo hiba van hát holnap kiderül. jön az elektromos szaki a szervizbe, majd ő megmondja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Kussol az áruló vectrás ugye? :) Most miért? Van még egy A Corsám, ráadásul piros is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Most miért? Van még egy A Corsám, ráadásul piros is :) Erről jut eszembe...van még használható 3 ajtóshoz hátsó lámpád Losi számára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Erről jut eszembe...van még használható 3 ajtóshoz hátsó lámpád Losi számára? Kivegyem Lurdynál ha azzal jön ? Postán külöm :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Nem jó hozzá az Astra-é sőt az 5 ajtós Corsa is más mint a 3 ajtós. Éppen itt tartok én is most, illetve már itt lapul a csomagtartóban a 2 ablakemelő csak be kéne építenem. szia 5 ajtós vagy 3 ajtós a corsád? Mennyibe vetted hozzá az elektromos ablakemelőt? Én is gondolkozom hogy nem lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 szia 5 ajtós vagy 3 ajtós a corsád? Mennyibe vetted hozzá az elektromos ablakemelőt? Én is gondolkozom hogy nem lenne rossz. az alsónémediben van az embernek ....talán 20e volt amikor én kérdeztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Kivegyem Lurdynál ha azzal jön ? Postán külöm :) :D :D :D :D ha lehet onnan kérni akkor nekem szerezz egy távirányítós kocsit azoktól akik ott szoktak játszani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 szia 5 ajtós vagy 3 ajtós a corsád? Mennyibe vetted hozzá az elektromos ablakemelőt? Én is gondolkozom hogy nem lenne rossz. 3 ajtós és 20k-ért vettem a 2 emelőt kapcsolókkal. De fekete gombokat kaptam nekem meg szürke a kárpit. Meg nem akarom igénytelenül belevágni a gombokat a kárpitba így nézek bontóban gyári ablakemelős ajtókárpitot amiben meg van a helye a gomboknak. Nem is kárpitot hanem a bal oldalt a zsebet, jobbon meg a fogantyút amiben a kapcsolók vannak. Szombaton megyek megnézni a bontóban aztán akkor már minden adott hozzá és nekilátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 3 ajtós és 20k-ért vettem a 2 emelőt kapcsolókkal. De fekete gombokat kaptam nekem meg szürke a kárpit. Meg nem akarom igénytelenül belevágni a gombokat a kárpitba így nézek bontóban gyári ablakemelős ajtókárpitot amiben meg van a helye a gomboknak. Nem is kárpitot hanem a bal oldalt a zsebet, jobbon meg a fogantyút amiben a kapcsolók vannak. Szombaton megyek megnézni a bontóban aztán akkor már minden adott hozzá és nekilátok. Gyárilag a műanyagom szürke ami körül veszi (vezető oldalon lent a zsebnél, másod pilóta részen meg a foggantyú). Bár nekem a kárpit az kékes-szürkés. És a kapcsolók fekete. Olyan semmilyen! Nem is veszed észre, hogy úgy színleg nem stimmelnek, de azt se veszed észre, hogy nagyon el tér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 ha lehet onnan kérni akkor nekem szerezz egy távirányítós kocsit azoktól akik ott szoktak játszani :) Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de rossz napja lesz Stefánnak :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Gyárilag a műanyagom szürke ami körül veszi (vezető oldalon lent a zsebnél, másod pilóta részen meg a foggantyú). Bár nekem a kárpit az kékes-szürkés. És a kapcsolók fekete. Olyan semmilyen! Nem is veszed észre, hogy úgy színleg nem stimmelnek, de azt se veszed észre, hogy nagyon el tér. Én a kalaptartóval jártam így. Ugye van fekete és szürke is. Na bevállaltam egy feketét ,persze szürke jobban illett volna az egészhez :) Kb 2 napig tűnt fel ez az egész, mostmár fel sem tűnik ,hogy másszinű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Gyárilag a műanyagom szürke ami körül veszi (vezető oldalon lent a zsebnél, másod pilóta részen meg a foggantyú). Bár nekem a kárpit az kékes-szürkés. És a kapcsolók fekete. Olyan semmilyen! Nem is veszed észre, hogy úgy színleg nem stimmelnek, de azt se veszed észre, hogy nagyon el tér. Ha csak a gomb lesz fekete az engem sem érdekel annyira de amit kaptam balra azt a kis műanyag háromszöget és a fogantyút jobbra amiben a kapcsolók vannak az is fekete és az nagyon elüt. Ezért akarok szürkében beszerezni ezeket a műanyagokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ha csak a gomb lesz fekete az engem sem érdekel annyira de amit kaptam balra azt a kis műanyag háromszöget és a fogantyút jobbra amiben a kapcsolók vannak az is fekete és az nagyon elüt. Ezért akarok szürkében beszerezni ezeket a műanyagokat. Viszont ha mind2oldalt ugyanolyan kombináció lenne akkor azt jelentené hogy kicsit egyedivé tetted a corsád :) Más : kérdésem az lenne ,hogy ahol a generátor van illetve a vezérműszíj, az alatti részen kell vmi védőlemeznek lennie ,hogy megakadályozza ,hogy felverődjön a sár/víz? esős idő után kinyitom a mocitetőt és a tető belső fele azon a részen saras, illetve akkor jön ez a kellemetlen nyikorgó hang amíg a szíjról lecsurog a nedvesség. Van ilyen vagy esetleg ezt házilag meglehet vhogy oldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Viszont ha mind2oldalt ugyanolyan kombináció lenne akkor azt jelentené hogy kicsit egyedivé tetted a corsád :D Más : kérdésem az lenne ,hogy ahol a generátor van illetve a vezérműszíj, az alatti részen kell vmi védőlemeznek lennie ,hogy megakadályozza ,hogy felverődjön a sár/víz? esős idő után kinyitom a mocitetőt és a tető belső fele azon a részen saras, illetve akkor jön ez a kellemetlen nyikorgó hang amíg a szíjról lecsurog a nedvesség. Van ilyen vagy esetleg ezt házilag meglehet vhogy oldani? motorvédö lemeznek hivják, egy ilyen müanyag felcsavarozható cucc, árat most nem tudok mondani, lusta vagyok kikeresni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 motorvédö lemeznek hivják, egy ilyen müanyag felcsavarozható cucc, árat most nem tudok mondani, lusta vagyok kikeresni :) Legalább tudom ,hogy van és az már segítség :D Köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Én nagyon tudom ajánlani az elektromos ablakemelőt pláne ha nincs klíma a kocsiba. Nagyon jó főleg mikor a rendőr is igazoltat az is úgy meglepődik hogy elektromos az ablak.. csak pislog.. na meg én is :) Nem nézik ki a kis corzából hogy ilyen kis extrák vannak benne. Olyan mint amikor a kisautót huzatod és csak lesnek hogy milyen jól megy. Képekben ezek a gombok így néznek ki nálam. kép1 kép2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 hát holnap kiderül. jön az elektromos szaki a szervizbe, majd ő megmondja Na úgy néz ki a motorvezérlő egység szállt el. A szervizesek azt mondják ne cseréljem mert az nagyon drága, megpróbálják megcsináltatni valakivel. Lehetséges ez? Én a neten találtam 20 000 Ft-ért gyári vezérlőt. Vagy kamu:? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Legalább tudom ,hogy van és az már segítség :) Köszi az infót Motorvédö/olajteknö védö lemez: gyári progiban megnéztem a kedvedért, 18605 jómagyar forint az ára, katalógus száma: 0212512, de biztos van utángyártott olcsóbban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Motorvédö/olajteknö védö lemez: gyári progiban megnéztem a kedvedért, 18605 jómagyar forint az ára, katalógus száma: 0212512, de biztos van utángyártott olcsóbban Húú , egy kicsit drága dolog :D Megkérdezek egy két bontóst, hátha lehet szerezni vagypedig vmi után gyártott lesz belőle. Vmit ki kell találnom mert nemhiszem ,hogy egészséges ,hogy folyamatosan megy a dzsuva a motortérbe, főleg itt az ősz, tél latyak, stb... Az a baj ,hogy folyamatosan bővül az a lista amire a beszerzendő dolgokat írom :) Van itt minden a műanyag bolhától a védőlemezig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Húú , egy kicsit drága dolog :D Megkérdezek egy két bontóst, hátha lehet szerezni vagypedig vmi után gyártott lesz belőle. Vmit ki kell találnom mert nemhiszem ,hogy egészséges ,hogy folyamatosan megy a dzsuva a motortérbe, főleg itt az ősz, tél latyak, stb... Az a baj ,hogy folyamatosan bővül az a lista amire a beszerzendő dolgokat írom :) Van itt minden a műanyag bolhától a védőlemezig :D Majd a télapotol kérj: "Van zsákodban minden jó, turbos motor, lézerblokkoló" .. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Majd a télapotol kérj: "Van zsákodban minden jó, turbos motor, lézerblokkoló" .. :D Kérek is , azon ne múljon :) Viszont teherautóval érkezik akkor tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Rávettem magam hogy kicserélem akkor a hűtővizet de nagyon koszos.. :D mivel nem tudom hogy mit meg hogy kell szétszedni ezért csak úgy mint a benzint leszívtam a tartályból a vizet.. elég koszos víz jött ki mint majd a képeken is látjátok. Aztán feltöltöttem vízzel a tartályt majd leszívtam oldódott is valamennyire az a kosz.. addig jutottam el hogy most ha leszívom akkor csak tiszta víz jön pedig a tartály aljába ott a sok kosz.. Egyenlőre nem tudom mi tévő legyek. :) Hát nem sűrűn volt az cserélve úgy látom :D Az alsó képen összebrunyálta magát a kocsi :D :D :D XD XD Szerk: Továbbra is szorgalmasan fellocsoltam majd leszívogattam a vizet és lassan oldódik az alján a koszrögök. Nem tudom marad ilyenkor viz a rendszerbe vagy a termosztátban levő víz az egész.. mert akkor úgy keverném be a télit hogy úgy azért jó legyen az aránya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts