J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Sziasztok Nemrég vásároltam egy combo b kisteherautót.Azért írok ide mert úgy tudom az eleje teljesen megeggyezik a corsaval.Szeretnék bele rakni klímát. A donor egy 97-es corsa 1.4 16v lenne.Amit eddig találtam információként ,hogy a klíma alkatrészek 99%ig megeggyeznek.(kompresszor,elpárologtató,hűtő stb...)Ami biztosan más az a kompresszort tartó konzol. Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy van-e valakinek tapasztalata ezügyben,mivel nekem ez a tipus még nem ismert. Üdv peti Készülj fel egy alapos szívásra. Műszerfal ki,hűtő csere,hőgomba csere,ventilátor csere,belső fűtéscsövek csere,tűzfal megvág,stb. stb. stb. és persze imádkozni,hogy a benzines klimakompreszor tartókonzolja passzoljon a dízel motorra. Nem kis meló átrakni,de vannak elvetemültek,mint pl Udi barátom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Viszont nem sokára cserélek hűtő vizet fagyállóra. Mi ennek a szabályos el járása? :D Mert én eddig a hőgombát csavartam le, és ott engedtem le a lötyit...de nem szeretném most ott, nehogy el romoljon. Vízpumpa felöl kéne gondolkoznom? Hogy lehet át mosni a rendszert? Hőtágulási tartályba slagot bele tudok, nyomatom a vizet, és jár a motor? :D Hűtőgomba vagy alsó cső megbont és ami kijön az kijön,ami bent marad az meg max kicsit hígitja a fagyállós folyadékot,no para. Erre én is kíváncsi lennék. Mivel a legalsó bontható pont a hőgomba (szóljatok, ha nem!!), ott szoktam én is megbontani. Vagyis először a tágulási tartály vékony csövével leengedek annyit, amennyit csak tudok, aztán a gomba. Mert ha alu megnyitom, szépen folyik mindenhová a víz rozsdás lé, nem szép látvány. Átmosás.... Slagom nincs. Nem tenne jót a motornak, hogy működés közben csak úgy átfolyik a víz, de azt hiszem nem károsítja jobban, mint egy komolyabb hidegindítás, úgyhogy meg lehet játszani. A baj a termosztáttal van, mert addíg úgysem fog kinyitni, amíg hideg a víz. A legjobb persze az lenne, hogy szétszedjük a motort-hűtőt-csöveket... Én olyankor feltöltöm gyenge fagyállós vízzel, megyek vele egy-két kört, esetleg bennemarad egy-két napig, aztán újrakezdem. Lehet, hogy ezzel kevesebb lett a rozsda a motorban, de bőven maradt még :) A múltkor vettem hűtőtisztító folyadékot (nem, nem kólát, de lehet, hogy azt is teszek bele), és ma épp azon gondolkoztam, hogy addig kellene valamit kezdeni a rozsdával, amíg nem tesz nagyobb kárt (vízpumpa, termosztát), és amíg a jó idő tart. Szívesen levenném a radiátort is, megnézni, hogy néz ki a cső belülről. Lefogadom egy álló rozsda az egész. (A márciusban cserél termosztát szerencsére remekül teszi a dolgát, 90 fok felett picivel áll a mutató.) Nálad nem egyszerű a blokkot átmosni,mivel a termosztát szar helyen van,de ha nem túl rozsdás a lé,én kivenném a hűtőt(nem nagy meló)trisós oldattal átmosnám és utána tölteném fel fagyállóval a rendszert. Nem nagyon szeretem az ilyen készülődéseket a "téli autóra"....nyári gumit levenni, télit fel rakni...fagyállósítani...fűtést át nézni, vakarni a fejemet, hogy miért párásodik... (bár nekem szerencsére rohadt gyorsan le fújja! ) Pedig rohadtul muszáj. Cserélj pollenszűrőt és miután kicserélted és visszaraktál mindent,egy slaggal jó alaposan locsold meg az első szélvédő tövét. Ezután nézz be a pollenszűrőt takaró műanyag alá,ha vizes lesz a papírszűrő teteje,akkor szilóval ki kell tömíteni a szélvédőt takaró műanyag elem tövét,ott folyik át a víz és ettől lesz párás az üveg télen.(astra betegség is) Másfelöl tessék cleannel átrtörölni a szélvédőket belülről,a finom poros üveg sokkal könnyebben párásodik. :D Fagyállónál pedig én -30°C-ra szoktam belőni,vagy kannában kevered be és kiviszed benzinkútra megmérni vagy betöltöd és már a feltöltött rendszert méreted be. Esetleg veszel egy ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Mit vársz tőlük? Lányok, nem értenek hozzá :) Az a baj ,hogy itt mindenki szid mindent :D A gm sz..r, a castrol sz...r :D Hiába kér az ember tanácsot, jön egy és vele együtt jön egy "ez Sz..r hozzászólás :D Tiszta ördögi kör :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ti itt nem olvastok olajos topikokat, igaz? Csak mert egyetlen 10W-40-es Castrolnak sincsen Opel gyártóművi előírása (magyarán a gyár szerint nem valóak Opelbe), azonkívül még a VW-k is eszegetik rendesen, pedig azoknak a gyári olaja a Castrol... Szóval én messzire elkerülném. :) Tudod mennyire szarok az ilyen hülye gyári előírásokra? :D Ne menjünk most ebbe bele,sokszor a gyár és a magukat hozzáértő szervizek is tévednek olyat,hogy dunába ugranék,ha olyan blőd hülye lennék. Mindenki tévedhet,persze én is! :D Én még mindig azt mondom,hogy 10EFt alatt jó minőségű olaj nem nagyon van (5l-ről beszélek),erős közepeset lehet találni persze,de ez csak az én véleményem. Másfelöl az olajjal kapcsolatos további flamet átfogom rakni az olajos topikba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Cserélj pollenszűrőt és miután kicserélted és visszaraktál mindent,egy slaggal jó alaposan locsold meg az első szélvédő tövét. Ezután nézz be a pollenszűrőt takaró műanyag alá,ha vizes lesz a papírszűrő teteje,akkor szilóval ki kell tömíteni a szélvédőt takaró műanyag elem tövét,ott folyik át a víz és ettől lesz párás az üveg télen.(astra betegség is) Másfelöl tessék cleannel átrtörölni a szélvédőket belülről,a finom poros üveg sokkal könnyebben párásodik. :) Ezt majd hétvégén el is jáccom! Fagyállónál pedig én -30°C-ra szoktam belőni,vagy kannában kevered be és kiviszed benzinkútra megmérni vagy betöltöd és már a feltöltött rendszert méreted be. Esetleg veszel egy ilyet. Én bele öntöttem nyersen a fagyállót....címkére rá volt írva, hogy nem kell már hígítani...-35 fokos ( ha jól emlékszem), vagy -30... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én bele öntöttem nyersen a fagyállót....címkére rá volt írva, hogy nem kell már hígítani...-35 fokos ( ha jól emlékszem), vagy -30... Tökéletes. Tavasszal nem kell cserélni,maradhat benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Ti itt nem olvastok olajos topikokat, igaz? Csak mert egyetlen 10W-40-es Castrolnak sincsen Opel gyártóművi előírása (magyarán a gyár szerint nem valóak Opelbe), azonkívül még a VW-k is eszegetik rendesen, pedig azoknak a gyári olaja a Castrol... Szóval én messzire elkerülném. :) én meg direkt nem írom....hogy nemkéne elég ha egy helyen köpködnek rám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tudod mennyire szarok az ilyen hülye gyári előírásokra? :D Ne menjünk most ebbe bele,sokszor a gyár és a magukat hozzáértő szervizek is tévednek olyat,hogy dunába ugranék,ha olyan blőd hülye lennék. Mindenki tévedhet,persze én is! :D Én még mindig azt mondom,hogy 10EFt alatt jó minőségű olaj nem nagyon van (5l-ről beszélek),erős közepeset lehet találni persze,de ez csak az én véleményem. Másfelöl az olajjal kapcsolatos további flamet átfogom rakni az olajos topikba. :D még jó hogy mantec nem jár erre.... mindenki hüle lenne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Én bele öntöttem nyersen a fagyállót....címkére rá volt írva, hogy nem kell már hígítani...-35 fokos ( ha jól emlékszem), vagy -30... Viccen kívül mondom,hogy az olcsó fagyállót érdemes elkerülni.Mondjuk nem tudom milyet raktál bele de én az 1200ért 5liter kategóriára gondolok. Az pont arra jó,hogy olyan rozsdás legyen a rendszered,mint Zsirinek,illetve rosszabb esetben megeszi a hengerfejet. Az utólag ABS beszerelés érdemes vagy felejtős kategória? Illetve van olyan gyári extra amit kevés szívással be lehet építeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Viccen kívül mondom,hogy az olcsó fagyállót érdemes elkerülni.Mondjuk nem tudom milyet raktál bele de én az 1200ért 5liter kategóriára gondolok. Az pont arra jó,hogy olyan rozsdás legyen a rendszered,mint Zsirinek,illetve rosszabb esetben megeszi a hengerfejet. Az utólag ABS beszerelés érdemes vagy felejtős kategória? Illetve van olyan gyári extra amit kevés szívással be lehet építeni? Brembohoz nem kell abs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Brembohoz nem kell abs. ott a pont :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Viccen kívül mondom,hogy az olcsó fagyállót érdemes elkerülni.Mondjuk nem tudom milyet raktál bele de én az 1200ért 5liter kategóriára gondolok. Az pont arra jó,hogy olyan rozsdás legyen a rendszered,mint Zsirinek,illetve rosszabb esetben megeszi a hengerfejet. Az utólag ABS beszerelés érdemes vagy felejtős kategória? Illetve van olyan gyári extra amit kevés szívással be lehet építeni? nekem van benne tök jóhogy a prémium corsákba tettek :) kell? eladom kocsistól Link to comment Megosztás: More sharing options...
pet Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Készülj fel egy alapos szívásra. Műszerfal ki,hűtő csere,hőgomba csere,ventilátor csere,belső fűtéscsövek csere,tűzfal megvág,stb. stb. stb. és persze imádkozni,hogy a benzines klimakompreszor tartókonzolja passzoljon a dízel motorra. Nem kis meló átrakni,de vannak elvetemültek,mint pl Udi barátom! :) Igen.Nem kis meló ezzel tisztában vagyok,de vagyok elég elvetemült ahhoz hogy megcsináljam.Szeretnék egy olyan combot amivel kényelmes a hosszú utazás nyáron,és télen is.Ezért kerűl bele pl az állófűtés is. Udi barátodat szóra lehet bírni a témával kapcsolatban? Azt lehet tudni hogy a klímavezérlő kapcsolatban van-e a motorvezérlővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Igen.Nem kis meló ezzel tisztában vagyok,de vagyok elég elvetemült ahhoz hogy megcsináljam.Szeretnék egy olyan combot amivel kényelmes a hosszú utazás nyáron,és télen is.Ezért kerűl bele pl az állófűtés is. Udi barátodat szóra lehet bírni a témával kapcsolatban? Azt lehet tudni hogy a klímavezérlő kapcsolatban van-e a motorvezérlővel? Írj Udinak pü-t. Szerintem segíteni fog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Brembohoz nem kell abs. Csak igazodtam a színvonalhoz,nagyon nem lőttem mellé. Régebben értelmes dolgokat kérdeztem,választ nem nagyon kaptam rá,illetve úgyis magamtól jöttem rá a megoldásra.Vagy bár ne kaptam volna,akkor nem vettem volna feleslegesen lambda-szondát. Értelme nem sok van ide járni,de azért összefoglalom,hogy mit kell csinálni a motorral ha bármi baja van.(tanácsok) 1.Cserélj lambda szondát! 2.Tisztíts EGR szelepet,falazd le! 3.Cserélj alapjárati motort. 4.Ha már ekkora ökör voltál,hogy ezeket feleslegesen cserélgetted,akkor vidd el olyanhoz aki ért hozzá. További hasznos fórumozást kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Csak igazodtam a színvonalhoz,nagyon nem lőttem mellé. Régebben értelmes dolgokat kérdeztem,választ nem nagyon kaptam rá,illetve úgyis magamtól jöttem rá a megoldásra.Vagy bár ne kaptam volna,akkor nem vettem volna feleslegesen lambda-szondát. Értelme nem sok van ide járni,de azért összefoglalom,hogy mit kell csinálni a motorral ha bármi baja van. 1.Cserélj lambda szondát! 2.Tisztíts EGR szelepet,falazd le! 3.Cserélj alapjárati motort. 4.Ha már ekkora ökör voltál,hogy ezeket feleslegesen cserélgetted,akkor vidd el olyanhoz aki ért hozzá. További hasznos fórumozást kívánok! Nézd, ha okosabb vagy mindenkinél, akkor nem kell kérdezni. Nyilván abban is van valami amit írsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Csak igazodtam a színvonalhoz,nagyon nem lőttem mellé. Régebben értelmes dolgokat kérdeztem,választ nem nagyon kaptam rá,illetve úgyis magamtól jöttem rá a megoldásra.Vagy bár ne kaptam volna,akkor nem vettem volna feleslegesen lambda-szondát. Értelme nem sok van ide járni,de azért összefoglalom,hogy mit kell csinálni a motorral ha bármi baja van.(tanácsok) 1.Cserélj lambda szondát! 2.Tisztíts EGR szelepet,falazd le! 3.Cserélj alapjárati motort. 4.Ha már ekkora ökör voltál,hogy ezeket feleslegesen cserélgetted,akkor vidd el olyanhoz aki ért hozzá. További hasznos fórumozást kívánok! Valahol is láttad itt kiírva,hogy ez ingyen szervíz? :) Szerinted leírt panaszok alapján egy orvos megtud gyógyítani? Kicsit gondolkozz el,másfelöl nem is igazán értettem,hogy múltkor miért estél nekem,nem hiszem,hogy okot adtam rá. Egyébként,ha pedig nem akarsz ide járni tudod magad törölni,a csalódott picsogásodra nem hiszem,hogy bárki is kiváncsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy F astrának az elektromos ablaka, jó lenne e esetleg egy 3 ajtós B corsához? Illetve nincs e valakinek egy felesleges komplett elektromos ablaka 3 ajtós Corsához! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy F astrának az elektromos ablaka, jó lenne e esetleg egy 3 ajtós B corsához? Illetve nincs e valakinek egy felesleges komplett elektromos ablaka 3 ajtós Corsához! :) Nem hiszem,hogy jó hozzá,esetleg a 3 ajtós astráé,de be kellene próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy F astrának az elektromos ablaka, jó lenne e esetleg egy 3 ajtós B corsához? Illetve nincs e valakinek egy felesleges komplett elektromos ablaka 3 ajtós Corsához! :) Nem jó hozzá az Astra-é sőt az 5 ajtós Corsa is más mint a 3 ajtós. Éppen itt tartok én is most, illetve már itt lapul a csomagtartóban a 2 ablakemelő csak be kéne építenem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Egy motorkód sokat segítene. Valszeg az alapjárati motorod van elkoszolódva,de jobb lenne egy hibakód kivillogtatással kezdeni. ezt akár te is megtudod csinálni otthon,ha van egy kis érzéked az autószereléshez. :) ----> hibakód olvasás Hello. Arra jutottam magammal, meg a szervizesekkel, hogy úgy néz ki az immobilizer szált el valamennyire, vagy legalábbis a számítógép azt dobja ki. Elvileg ebben csak valami nagyon alap van, van a sima gyári kulcs, ami elvileg valami mágnesességgel kapcsolja az immobilizert. Ha minden igaz. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Hello. Arra jutottam magammal, meg a szervizesekkel, hogy úgy néz ki az immobilizer szált el valamennyire, vagy legalábbis a számítógép azt dobja ki. Elvileg ebben csak valami nagyon alap van, van a sima gyári kulcs, ami elvileg valami mágnesességgel kapcsolja az immobilizert. Ha minden igaz. Ötlet? az elég nagy probléma.... szerk: elolvastam a problémádat.... nem gondol hogy imo hiba lenne.... akkor be se indulna tudjuk már a motor kódot?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 az elég nagy probléma.... szerk: elolvastam a problémádat.... nem gondol hogy imo hiba lenne.... akkor be se indulna tudjuk már a motor kódot?? a motorkód x14sz, vagy ez nem az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 a motorkód x14sz, vagy ez nem az? igen az szerintem kezd az EGR takarítással.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 igen az szerintem kezd az EGR takarítással.... :) ha az EGR akkor miért az imo-val dobja ki a gép? Nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts