spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hét elején már úgy jártam hogy mikor letettem a kocsit itthon behúzott kézivel. Mikor indulok itthonról kicsit járatom a motort ez így is volt tegnap is indulok emelem a kuplungot minden azt érzem hogy nem akar menni a kocsi. Mondom pedig járattam is nem hiszem hogy annyira hideg lenne a motor. Megyek kifele az udvaron kicsit csodálkozok hogy mi baja lehet... egyszer csak hallok egy ilyen pukkanást.. érzem hogy jobban megy a kocsi majd nem sokra rá egy másikat is. Gondolom beragadt a kézim. Ti nem tapasztaltattok még ilyet mostanság.. Megesik, vagyis 1x volt, azóta már nem nagyon használok kézit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 10lábas vagy 16lábas diagcsati van a sasban? http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/s008.jpg http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/s007.jpg Hát ez jó kérdés, már nézegettem, de őszintén szólva nem emlékszem. Hétfőn mindenképpen megnézem, mert a munkahelyemen kellett hagynom a kocsit. De lehet szerelőre bízom a dolgot. Csak gondoltam hátha van valakinek valami tippje. A kattogás olyan mintha a műszerfal mögött lenne egy relé és kapcsolna amikor villan a szervizlámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hét elején már úgy jártam hogy mikor letettem a kocsit itthon behúzott kézivel. Mikor indulok itthonról kicsit járatom a motort ez így is volt tegnap is indulok emelem a kuplungot minden azt érzem hogy nem akar menni a kocsi. Mondom pedig járattam is nem hiszem hogy annyira hideg lenne a motor. Megyek kifele az udvaron kicsit csodálkozok hogy mi baja lehet... egyszer csak hallok egy ilyen pukkanást.. érzem hogy jobban megy a kocsi majd nem sokra rá egy másikat is. Gondolom beragadt a kézim. Ti nem tapasztaltattok még ilyet mostanság.. Ezért nem használom,ha nem muszáj. Valszeg ráfagytak a pofák a dobra,én locsolgattam már az astrát forróvízzel hajnalban.Gyorsan leszoktam a kézi rángatásról. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Féklámpa kapcsoló csere. 1200Ft,astrában cseréltem 2x,nem bírta a 4x21W-ot. :) Hát jó lenne ha ennyi az egész, ez a pedál alatti kis basz, 90 fokkal elfordítani-kihúzni, mint azt vki mondta? Házilag berakható vagy bonyolult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hát ez jó kérdés, már nézegettem, de őszintén szólva nem emlékszem. Hétfőn mindenképpen megnézem, mert a munkahelyemen kellett hagynom a kocsit. De lehet szerelőre bízom a dolgot. Csak gondoltam hátha van valakinek valami tippje. A kattogás olyan mintha a műszerfal mögött lenne egy relé és kapcsolna amikor villan a szervizlámpa. Ha jól megnézed a linket,az adott érintkezőket kell rövidrezárni valamivel és rögtön megtudod a kódokat. Szerelők többsége inkább törli és nem foglalkozik vele,tisztelet a kivételnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 90 fokkal elfordítani-kihúzni, mint azt vki mondta? Házilag berakható vagy bonyolult? Pontosan! Kb 2 perc a cseréje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Ha jól megnézed a linket,az adott érintkezőket kell rövidrezárni valamivel és rögtön megtudod a kódokat. Szerelők többsége inkább törli és nem foglalkozik vele,tisztelet a kivételnek. Hát hétfőn meglesem. Az A és B részeket kell zárni, a másiknál meg az 5-6-ot ha jól emlékszem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Pontosan! Kb 2 perc a cseréje. Sirály, köszi. Ezek szerint ez vmi típushiba. Hol kapok ilyen kütyüt? Gyárit vagy gagyit vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Gumit vegyél b+. 145ös szövetig kopott gumit, bármelyik (szerinted)silány trw betét is megfogja. :) Minél simább a gumi,annál jobban tapad,ezt a formula-1 ben is láthatod,ahol ugye szintén csak prémium fékeket használnak. Esőben meg inkább tömegközlekedem,hogy megtudjam venni a prémium-fékeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hát hétfőn meglesem. Az A és B részeket kell zárni, a másiknál meg az 5-6-ot ha jól emlékszem? Így van,alaposan lesd meg előtte mit zársz rövidre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 ezertől 12ezerig szóródnak a webes árak féklámpakapcsira...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Minél simább a gumi,annál jobban tapad,ezt a formula-1 ben is láthatod,ahol ugye szintén csak prémium fékeket használnak. Esőben meg inkább tömegközlekedem,hogy megtudjam venni a prémium-fékeket. Jaa, csak száraz körülményekre kaptál jogsit? Szted az 1.2es libakergetőd illik a forma1 feelingbe? :) Prémium 236os tömör tárcsa. LOL :D Gondolom letépi az arcod mikor fékezel, a hátsó forma1es szárny meg bassza a downforce-t a hátsó 145ös gumikra. A prééémiumdobfékbe meg befeszülnek a préémiumbetétek. Télleg király lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Sirály, köszi. Ezek szerint ez vmi típushiba. Hol kapok ilyen kütyüt? Gyárit vagy gagyit vegyek? Bárdi,láng,unix 1700Ft A gagyibb utángyári 1100Ft. De vegyél gyárit ebből is,jó drágán,mert fékalkatrész...érted? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Minél simább a gumi,annál jobban tapad,ezt a formula-1 ben is láthatod,ahol ugye szintén csak prémium fékeket használnak. Esőben meg inkább tömegközlekedem,hogy megtudjam venni a prémium-fékeket. Szívtál valamit komám ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Minél simább a gumi,annál jobban tapad,ezt a formula-1 ben is láthatod,ahol ugye szintén csak prémium fékeket használnak. Esőben meg inkább tömegközlekedem,hogy megtudjam venni a prémium-fékeket. :D :D :D Besírok gec! Holland anyagot szívtál? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Igazad van,most keltem fel,benéztem! :D Mi újság a fékeiddel?1000km megvolt már? :D jaj de korlátozod magad..... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :D :D :D Besírok gec! Holland anyagot szívtál? :) :D nekem is!!!! van még. http://www.youtube.com/watch?v=J9Fii7LMIXI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Most mindenki jót kacagót még én is :) Kreszböl alapból tán 5mm profilmélységnek lenni kell, attól simább nem is lehet. Meg nagyrészt a gumi keverékétől függ, tapadhat az jól de nem utcai használatra meg nem átlagfelhasználónak. Lásd ezt Nem is újságoltam még el hogy letoltam egy honda civiket :D És azt is megmondom hogy milyen volt piros sedán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Most mindenki jót kacagót még én is :) Kreszböl alapból tán 5mm profilmélységnek lenni kell, attól simább nem is lehet. Meg nagyrészt a gumi keverékétől függ, tapadhat az jól de nem utcai használatra meg nem átlagfelhasználónak. Lásd Nem is újságoltam még el hogy letoltam egy honda civiket :D Azért te is újraolvashatnád a kreszt. :D 1.6mm/4mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hát bélám, meg buktál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Hát Bélám, megbuktál! Te is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Jaa, csak száraz körülményekre kaptál jogsit? Szted az 1.2es libakergetőd illik a forma1 feelingbe? :) Prémium 236os tömör tárcsa. LOL :D Gondolom letépi az arcod mikor fékezel, a hátsó forma1es szárny meg bassza a downforce-t a hátsó 145ös gumikra. A prééémiumdobfékbe meg befeszülnek a préémiumbetétek. Télleg király lehet. :D Én azt nem értem,hogyan lehet egyáltalán Textar-nál rosszabb minőséget gyártani,árulni.Az autóm tényleg nem megy viszont nagyon fognak ezek a fékek,mégha partyból jövök haza részegen akkor is bele merek ülni,mert ha beletaposok a fékbe,akkor nagyon hamar megáll,az autóm oldalán meg van egy hatalmas brembo felirat,amit a gyárból kaptam,mert törzsvásárló vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Én azt nem értem,hogyan lehet egyáltalán Textar-nál rosszabb minőséget gyártani,árulni.Az autóm tényleg nem megy viszont nagyon fognak ezek a fékek,mégha partyból jövök haza részegen akkor is bele merek ülni,mert ha beletaposok a fékbe,akkor nagyon hamar megáll,az autóm oldalán meg van egy hatalmas brembo felirat,amit a gyárból kaptam,mert törzsvásárló vagyok. :) :D :D Rég szórakoztam ilyen jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 :) :D :D Rég szórakoztam ilyen jól! Csinálj már egy mote basht. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts