Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Nagyon prémium márkát nem lehet beépíteni,ami nekem tetszene,mert azt büntetik.Múltkor is megbüntettek,mert 70-nel mentem a 30-as övezetben,de miért nem mehetek gyorsabban ha egyszer full brembo fékjeim vannak...ki érti ezt....

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :) no comment

Megosztás:

szia! nekem van benne, igaz nem gyári de a célnak megfelel

hasonló az enyém: univerzális

gyári

Én csak simán betettem a két ülés közé, nem csavaroztam le, franón szorul és ennyi :)

nekem úgy néz ki mint a gyári, egy az egyben de mégsem az, vhonnan fillérekért lett rendelve vidékröl és még a gyári gsi ülések közé is passzol...majd megkérdem honnan van az enyém mert ajándékba kaptam..

Megosztás:

Hello mindenki.

Nekem olyan problémám lenne az 1996-os Opel Corsa B kocsimmal, hogy a narancssárga szervizlámpa menet közbe elkezd világítani, a motor fordulatszáma ingadozik, akadozik a motor, alapjáraton ha megy akkor lefullad, vagy ha nem fullad le akkor szintén ingadozik az alapjárati fordulatszám, ilyenkor csak néha felvillan a szervizlámpa és a villanásokkor egy kattanás hallatszik a műszerfal alól az anyósülésnél.

Gőzöm sincs mi baja lehet. Amikor elvittem szervizbe, annyit mondtak hogy mentek vele pár kört, nem produkált semmi hibát, úgyhogy vigyem vissza akkor amikor ezt csinálja.

Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat? A válaszokat előre is köszi

Megosztás:

Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy gyújtáskábel vagy az egész gyújtástrafó mennyire okozhatja e ezt a elmenő műszerfal világítást, majd aztán visszajön.. mikor visszajön akkor leáll a motor, így elhalkul és leáll. Szerintem köze lehet hozzá mert ha ügyesen észlelem a dolgot és kinyomom a kuplungot akkor nem áll le a motor.

Vagy esetleg aksi? :)

Megosztás:

Hello mindenki.

Nekem olyan problémám lenne az 1996-os Opel Corsa B kocsimmal, hogy a narancssárga szervizlámpa menet közbe elkezd világítani, a motor fordulatszáma ingadozik, akadozik a motor, alapjáraton ha megy akkor lefullad, vagy ha nem fullad le akkor szintén ingadozik az alapjárati fordulatszám, ilyenkor csak néha felvillan a szervizlámpa és a villanásokkor egy kattanás hallatszik a műszerfal alól az anyósülésnél.

Gőzöm sincs mi baja lehet. Amikor elvittem szervizbe, annyit mondtak hogy mentek vele pár kört, nem produkált semmi hibát, úgyhogy vigyem vissza akkor amikor ezt csinálja.

Valakinek valami ötlet vagy tapasztalat? A válaszokat előre is köszi

Egy motorkód sokat segítene.

Valszeg az alapjárati motorod van elkoszolódva,de jobb lenne egy hibakód kivillogtatással kezdeni.

ezt akár te is megtudod csinálni otthon,ha van egy kis érzéked az autószereléshez. :) ----> hibakód olvasás

Megosztás:

Szevasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy gyújtáskábel vagy az egész gyújtástrafó mennyire okozhatja e ezt a elmenő műszerfal világítást, majd aztán visszajön.. mikor visszajön akkor leáll a motor, így elhalkul és leáll. Szerintem köze lehet hozzá mert ha ügyesen észlelem a dolgot és kinyomom a kuplungot akkor nem áll le a motor.

Vagy esetleg aksi? :)

Hidegen,melegen produkálja ezt? :D

Hibakód nincs?

Elvileg nem sok köze lehet hozzá,de érdemes lenne kiméretni az akksit,lehet a végét jájra.

Megosztás:

Igazad van,most keltem fel,benéztem! :)

Mi újság a fékeiddel?1000km megvolt már? :D

Nemsoká cserélni kell fékbetéteket brembo-kat veszek persze,külön a gyárból rendeltem meg,mert nem hagyom,hogy silány hamisítványokkal megtévesszenek.De külön kikötöttem,hogy csak olyan futártól veszem át a csomagot,aki szintén prémium-márkás fékeket használ.

Megosztás:

Hét elején úgy jártam letettem itthon a kocsit behúzott kézivel.

Itthonról induláskor kicsit járatom a motort, ez így is volt tegnap is indulok emelem a kuplungot minden azt érzem hogy nem akar menni a kocsi. Mondom pedig járattam is nem hiszem hogy annyira hideg lenne a motor. Megyek kifele az udvaron kicsit csodálkozok hogy mi baja lehet... egyszer csak hallok egy ilyen pukkanást.. érzem hogy jobban megy a kocsi majd nem sokra rá egy másikat is. Gondolom beragadt a kézim. Ti nem tapasztaltattok még ilyet mostanság..

Megosztás:

Nemsoká cserélni kell fékbetéteket brembo-kat veszek persze,külön a gyárból rendeltem meg,mert nem hagyom,hogy silány hamisítványokkal megtévesszenek.De külön kikötöttem,hogy csak olyan futártól veszem át a csomagot,aki szintén prémium-márkás fékeket használ.

Gumit vegyél b+. 145ös szövetig kopott gumit, bármelyik (szerinted)silány trw betét is megfogja. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.