hakapeszimaki Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Helló! Múltkor mutatta Johnny a padlólemezen a lyukat,gondoltam megnézem nálam mi a helyzet. Annyi volt,hogy a bal oldalon a hátsó taposó részen a karosszériás amikor flexelte ki a küszöböt (fél éve kb.) frankón benne hagyta a "vasreszeléket",hegesztővas darabokat. Gondolom "hadd dolgozzon az ott" elven.Szerencsére rozsdamaróval és ronggyal szépen feljött. Elöl is bekukkantottam a szőnyeg alá,ott jobb a védelem,mert van még egy centi vastag szivacs a szőnyeg alatt.Így télen nem szivárog le a sós lé a cipőkről,mert szerintem ettől rohad el hátul,mivel ott csak a vékony szőnyeg van. Egész délután takarítottam,mostam stb az autót,ezt azzal hálálta meg,hogy meghalt az akkumulátor (égett a csomagtér világítás). A jó oldalát kéne nézzem,legalább nem télen,messze otthontól derült ki,hogy kuka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 ma nagyon ráérek és elfilozofáltam olyan fölösleges dolgokont, mint pl hogy létezhet hogy az F astra csak egy 100kilóval nehezebb mint a corsám? :) ha van/volt vkinek fastrája az nyilatkozzon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Cserélt már valaki kézifékkötelet corsán? Valszeg a kézifékkarnál elszakadt a bowdenem. Az egészet cserélni kell vagy ez is több darabból van,mint az astráé? :D U.i.: Megvan a padlólemez darabom,hétvégén lakatolunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Cserélt már valaki kézifékkötelet corsán? Valszeg a kézifékkarnál elszakadt a bowdenem. Az egészet cserélni kell vagy ez is több darabból van,mint az astráé? :) az biztos hogy 2darabos, jobbos ill balos Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 U.i.: Megvan a padlólemez darabom,hétvégén lakatolunk! :) Mikóóóóóó ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Cserélt már valaki kézifékkötelet corsán? Valszeg a kézifékkarnál elszakadt a bowdenem. Az egészet cserélni kell vagy ez is több darabból van,mint az astráé? :D U.i.: Megvan a padlólemez darabom,hétvégén lakatolunk! :) igen két darabos és aranyárba mérik,cseréltem ... egy élmény Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Mikóóóóóó ? :) :D Az az István! :D Pénteken viszi el haver,ma megnézte,voltam a bontóban,kivágtam,ami kell és pattant meglesz csinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 igen két darabos és aranyárba mérik,cseréltem ... egy élmény Az a baj,hogy nekem valszeg a kar tövében szakdat el a bowden(vagy szétugrott). Ha emlékeim nem csalnak,két darabból van,ami a kartól megy hátra,az bal hátra végigfut és a hátsóhíd alatt csatlakozik be a jobbos. Mennyit szívtál a cserével? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Az az István! :D Pénteken viszi el haver,ma megnézte,voltam a bontóban,kivágtam,ami kell és pattant meglesz csinálva. Üléssín projektet nem lehetne besúúúúúúúúvasztani ? :D Ülés tappancsára gyári sín rászerkesztése..... Hoop egy szép Corsa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Üléssín projektet nem lehetne besúúúúúúúúvasztani ? :D Ülés tappancsára gyári sín rászerkesztése..... Hoop egy szép Corsa :) Szép nagyot terpesztenek az első kerekek.Megeszi az első gumikat nagyon hamar. :D Vettem bosch akksit,sokkal könnyebben indul és a benzin-szivattyú is abbahagyta a visítást. Mondjuk az összefüggést nem látom az új akksi és a szivattyú kisebb zaja között,de nagyon érdekes....talán kicsit több feszültséget kap :D Elkezdett villogni a check lámpa menet közben,szerelőm azt mondta,hogy biztosan szar az új szondám(gyári GM,mellesleg teljesen feleslegesen cseréltem,viszont így Zsiráf barátunk biztosan jót kap) tekert bele egy bontottat.Igaza volt és tényleg szar volt az új... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Szép nagyot terpesztenek az első kerekek.Megeszi az első gumikat nagyon hamar. :D Nem baj, nem az én kocsim :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Keresek vezetőoldali sárvédőt!!! a szín a lényeg!! (itt talán előbb kapok segítséget ezért linkeltem ide) köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Szép nagyot terpesztenek az első kerekek.Megeszi az első gumikat nagyon hamar. :D Vettem bosch akksit,sokkal könnyebben indul és a benzin-szivattyú is abbahagyta a visítást. Mondjuk az összefüggést nem látom az új akksi és a szivattyú kisebb zaja között,de nagyon érdekes....talán kicsit több feszültséget kap :) Elkezdett villogni a check lámpa menet közben,szerelőm azt mondta,hogy biztosan szar az új szondám(gyári GM,mellesleg teljesen feleslegesen cseréltem,viszont így Zsiráf barátunk biztosan jót kap) tekert bele egy bontottat.Igaza volt és tényleg szar volt az új... A lambdaszondák (sztereoeposz, sokadik rész) Megkaptam a csomagot :D Beraktam a szondát. (Ez egy fél órás mondat, mert a régi nem akart kijönni, vennem kellett hozzá egy 22-es csillagkulcsot...) Bepakoltam a kapottat... És...éséééés... Működik, meggyőzőbb, mint a régi volt. :D A próbaút alatt mintha jobban vette volna alacsony fordulatról a gyorsulást. Csökkent a motorfék eltűnése is, de nem szűnt meg - ezerpárszázas fordulatra motorfékezve mitha valaki hirtelen adna pici gázt, eltűnik a motorfék. Ez most is megvan, de sokkal árnyaltabb lett. Hirtelen gázadásra kevesebbet dadog, de már nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez most mennyire hibás működés. Izé, lehet, hogy raknom kellene fel egy videót? Alapjárat-egyenetlenséget nem néztem (Amikor elkezd le-leesni a fordulat.) Mindenesetre jobb lett a kocsi, még egyszer köszi :D és várom a kívánságlistát, hogy mivel tudom meghálálni. Ööööö, azt úgy nem nagyon értettem a szövegedben: amit küldtél, az ugye, legalább annyira, mint az új, amit vettél. Ámde kiderült, hogy az újonnan vett nem jó, akkor amit küldtél, az legalább annyira... nem jó? :D Hogy van ez :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A lambdaszondák (sztereoeposz, sokadik rész) Megkaptam a csomagot :) Beraktam a szondát. (Ez egy fél órás mondat, mert a régi nem akart kijönni, vennem kellett hozzá egy 22-es csillagkulcsot...) Bepakoltam a kapottat... És...éséééés... Működik, meggyőzőbb, mint a régi volt. :D A próbaút alatt mintha jobban vette volna alacsony fordulatról a gyorsulást. Csökkent a motorfék eltűnése is, de nem szűnt meg - ezerpárszázas fordulatra motorfékezve mitha valaki hirtelen adna pici gázt, eltűnik a motorfék. Ez most is megvan, de sokkal árnyaltabb lett. Hirtelen gázadásra kevesebbet dadog, de már nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez most mennyire hibás működés. Izé, lehet, hogy raknom kellene fel egy videót? Alapjárat-egyenetlenséget nem néztem (Amikor elkezd le-leesni a fordulat.) Mindenesetre jobb lett a kocsi, még egyszer köszi :D és várom a kívánságlistát, hogy mivel tudom meghálálni. Ööööö, azt úgy nem nagyon értettem a szövegedben: amit küldtél, az ugye, legalább annyira, mint az új, amit vettél. Ámde kiderült, hogy az újonnan vett nem jó, akkor amit küldtél, az legalább annyira... nem jó? :D Hogy van ez :D Ez normális nem? Nálam is igy van úgy tudom ez igy jó gyárilag 1500-as fordulat körül kap újra üanyagot a moci, a leállást megelőzendő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Üléssín projektet nem lehetne besúúúúúúúúvasztani ? :) Ülés tappancsára gyári sín rászerkesztése..... Sport ülést akarsz gyári sínre heggeszteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Na most akkor hogy is van ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ööööö, azt úgy nem nagyon értettem a szövegedben: amit küldtél, az ugye, legalább annyira, mint az új, amit vettél. Ámde kiderült, hogy az újonnan vett nem jó, akkor amit küldtél, az legalább annyira... nem jó? :) Hogy van ez :D Úgy kezdődött,hogy alapjáraton megnőtt a rezonancia az utastérben.Gondoltam ezt megoldom magamtól is,nem viszem a szerelőmhöz.Az volt az egyetlen nagy hiba,hogy itt a fórumon vártam rá megoldást,ahol általában annyira értenek az autókhoz,mint én vagy annyira sem....szóval azt mondták lambda-szonda lesz a hibás.Jó,gondoltam abból úgysem lesz baj ha kicserélem gyárira,azzal is közelebb leszek az áhított gyári állapothoz.Persze,hogy nem ez volt a hiba,ezért csak el vittem szerelőmhöz,2 perc alatt rájött,hogy tűzgyűrű volt a gond,attól rezonált minden. Beletettem ezt az újat,mentem gond nélkül 300km-t vele. Hétfőn feladtam postán neked a régi szondámat,mert gondoltam úgysincs szükségem rá de egyébként tökéletesen működött,mert ugye nem ez volt a hiba még egyszer mondom. Ma meg út közben felvillant a check-lámpa,elvittem szerelőmhöz,rögtön rakott bele egy bontott szondát,check-villogás megszűnt. Összefoglalva: azt hittem rossz a lambda,vettem egy új gyárit,neked elküldtem a tökéletes régit,az új gyári 1hét alatt elromlott,vettem egy bontottat. Az alapjárat ingadozások nálam is megvannak,a hirtelen dadogós gyorsítás meg szerintem az x12sz fergeteges teljesítményétől van.Nálam is ilyen persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...7/FEBI17306.JPG A febi nem ér 3 forintot szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A febi nem ér 3 forintot szerintem. Mire alapozod ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Az a baj,hogy nekem valszeg a kar tövében szakdat el a bowden(vagy szétugrott). Ha emlékeim nem csalnak,két darabból van,ami a kartól megy hátra,az bal hátra végigfut és a hátsóhíd alatt csatlakozik be a jobbos. Mennyit szívtál a cserével? inkább az összerohadt csavarokkal van gáz csak :) de pont elég Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 inkább az összerohadt csavarokkal van gáz csak :D de pont elég Az igazság az,hogy kurv@ra nincs kedvem a hátsó dobokat levenni egy bowdencsere miatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 A lambdaszondák (sztereoeposz, sokadik rész) Megkaptam a csomagot :) Beraktam a szondát. (Ez egy fél órás mondat, mert a régi nem akart kijönni, vennem kellett hozzá egy 22-es csillagkulcsot...) Bepakoltam a kapottat... És...éséééés... Működik, meggyőzőbb, mint a régi volt. :D A próbaút alatt mintha jobban vette volna alacsony fordulatról a gyorsulást. Csökkent a motorfék eltűnése is, de nem szűnt meg - ezerpárszázas fordulatra motorfékezve mitha valaki hirtelen adna pici gázt, eltűnik a motorfék. Ez most is megvan, de sokkal árnyaltabb lett. Hirtelen gázadásra kevesebbet dadog, de már nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez most mennyire hibás működés. Izé, lehet, hogy raknom kellene fel egy videót? Alapjárat-egyenetlenséget nem néztem (Amikor elkezd le-leesni a fordulat.) Mindenesetre jobb lett a kocsi, még egyszer köszi :D és várom a kívánságlistát, hogy mivel tudom meghálálni. Ööööö, azt úgy nem nagyon értettem a szövegedben: amit küldtél, az ugye, legalább annyira, mint az új, amit vettél. Ámde kiderült, hogy az újonnan vett nem jó, akkor amit küldtél, az legalább annyira... nem jó? :D Hogy van ez :D azért azt tudni kell hogy ,egy idő után kezd belassulni a lambda,ezt csak gépen látod. a régit küldte ugye ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Az igazság az,hogy kurv@ra nincs kedvem a hátsó dobokat levenni egy bowdencsere miatt... :) sajna le kell venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 sajna le kell venni Akkor nem lesz kézifék még egy ideig,ott rohadjon meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts