tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Szerintem 3500-fölé felesleges vinni. ( Ezt én mondtam? :D :D ) Vagy beálsz országúton 100-ra és megnézed mennyit mutat a fordulatszámmérő, és az legyen max. :D Épp ma próbáltam a kis C12NZ-t, az enyémen csak F10/4-es váltó van (sajna :) ), ezzel 3000-es fordulatnál negyedikben éppen 95km/h-t mutat a sebességmérő.
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Épp ma próbáltam a kis C12NZ-t, az enyémen csak F10/4-es váltó van (sajna :) ), ezzel 3000-es fordulatnál negyedikben éppen 95km/h-t mutat a sebességmérő. leporoltad???? :D
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 leporoltad???? :D Aham. Már pár napja ezt használom (sajna a Coupéban most nincsen akksi), és megint szerelmes vagyok belé. :) 50-50% E85-benzin keverékkel egész kis fickós, többen nem hitték el hogy csak 1.2-es moci van benne... mondjuk eszik is szépen, de ezt egyrészt nem bánom, másrészt meg tudom az okát is: valószínűleg az 1.4-es injektor miatt van. :D
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 mivel 8szelep nem kell hülyére pörgetni ,mert kisebb fordulaton adja le a nyomatékot. nekem azt írja a könyv hogy ideális használat és fogyasztás 2000-3000ig. szerintem neked 1800-2800ig valahol ott adja le a legnagyobb nyomatékot mármint 2800környékén a 16 szelepesek 4000 fölött :D nekem a 8szelepes 2600nál kezd el húzni és 3500nél ránt még1et...de 6000nél tovább fölösleges pörgetni mert nem történik semmi... ja és ma elvesztettem a pollenszűrö-szüzességemet: kicseréltem egyedül :D azt hittem nagyon oboa lesz, de nem volt vészes és utána a büszkeség érzése...felbecsülhetetlen :)
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Aham. Már pár napja ezt használom (sajna a Coupéban most nincsen akksi), és megint szerelmes vagyok belé. :) 50-50% E85-benzin keverékkel egész kis fickós, többen nem hitték el hogy csak 1.2-es moci van benne... mondjuk eszik is szépen, de ezt egyrészt nem bánom, másrészt meg tudom az okát is: valószínűleg az 1.4-es injektor miatt van. :D kell egykettes???
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 nekem a 8szelepes 2600nál kezd el húzni és 3500nél ránt még1et...de 6000nél tovább fölösleges pörgetni mert nem történik semmi... ja és ma elvesztettem a pollenszűrö-szüzességemet: kicseréltem egyedül :D azt hittem nagyon oboa lesz, de nem volt vészes és utána a büszkeség érzése...felbecsülhetetlen :D mekkora a Te mocid ,jahhh két lityi hengerenkénti fröccsel :) tényleg mi van benne ??? x20.... nem c20xe,vaaaggyyy c36get
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 mekkora a Te mocid ,jahhh két lityi hengerenkénti fröccsel :) tényleg mi van benne ??? x20.... ha a motor kérdezted, akkor c20ne van benne...még, de ki tudja mit hoz a tavasz... :D
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 ha a motor kérdezted, akkor c20ne van benne...még, de ki tudja mit hoz a tavasz... :D hátha kihajt egy turbó :)
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 hátha kihajt egy turbó :) :D :D :D :D :P c20xe fa alatt leszek tavasszal, és majd gyakran megrázom hátha lepottyan egy :D
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 tessék pörgetni a 16szelepest :D Így van, anyuék 1.6-os Golfból ültek átt X12XE-be, panaszkodott hogy rángat, nincs ereje meg hasonló. Elvittem a fatert vele egy körre, nem győzött kapaszkodni. :D Kérdi most mennyivel megyünk? Mondom 110-el, és mindjárt kapcsolom a 4.-et. :)
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Megkímélt NE-re vevő vagyok! :D Na persze :) :D :D :D :D
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi
LököttZsiráf Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi Szia; ezt a kédést valaki mintha valahol már mintha feltette volna, talán pont ebben a fórumban. Akkor az volt rá a válasz, hogy hogyha a termosztátod működik, akkor semmi szükség rá, IFÁknal, Zsiguliknál, ahol mindig megy a ventillátor, van értelme, ezeknél az autóknál teljesen felesleges. Ha rosszul tudom, szóljatok :) Érdemes inkább fűtőszálat építtetni a vízkörbe külső elektromos csatlakozóval :D
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír, hanem ha teljesen elzárod a hűtő ellől a levegőt felforr a víz még télen is. Ha nincs lyuk a lapon akkor max. a hűtő felét takard el, de szerintem is felesleges betenni oda bármit is. Ez csak rossz termosztátnál ideiglenes megoldásként jó dolog. Megjegyzem, én 7 fokban majdnem megfőztem vele a mocit. :) Ellenben lassan visszateszem a középső befúvó hideg csatornájához a szivacsot.
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír, hanem ha teljesen elzárod a hűtő ellől a levegőt felforr a víz még télen is. Ha nincs lyuk a lapon akkor max. a hűtő felét takard el, de szerintem is felesleges betenni oda bármit is. Ez csak rossz termosztátnál ideiglenes megoldásként jó dolog. Megjegyzem, én 7 fokban majdnem megfőztem vele a mocit. :) Ellenben lassan visszateszem a középső befúvó hideg csatornájához a szivacsot. Köszi a választ, sajnos a termosztátom sz..r ezért gondolkoztam egy ilyesmi megoldáson
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Köszi a választ, sajnos a termosztátom sz..r ezért gondolkoztam egy ilyesmi megoldáson Try to buy a new thermostat.
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír Erre azért ne vegyél mérget, ha a széle is hozzáér, akkor simán elkezd izzani :) :D
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Try to buy a new thermostat. Igazság szerint az kellene! Amúgy átlagosan (pesti árakat nézve) mennyibe cserélnek egy termosztátot ?
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Igazság szerint az kellene! c12nz -hez mennyibe lenne amúgy egy új termosztát ? 4000ft alatt
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Erre azért ne vegyél mérget, ha a széle is hozzáér, akkor simán elkezd izzani :D :D Na jó nem szó szerint gondoltam.... Igazság szerint az kellene! c12nz -hez mennyibe lenne amúgy egy új termosztát ? Mondjuk talán ennyibe. :)
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 4000ft alatt Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :)
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) ???? Na és a kihívás? :D
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) Inkább wahlert vennék...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Elküldve Szeptember26, 2010 ???? Na és a kihívás? :D Áááá , sokminden van amivel elszöszölök de ezt inkább szakikra hagyom. Azért itt a vezérműszíjat is meg kell birizgálni és azt inkáb kihagyom :)
Recommended Posts