tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Szerintem 3500-fölé felesleges vinni. ( Ezt én mondtam? :D :D ) Vagy beálsz országúton 100-ra és megnézed mennyit mutat a fordulatszámmérő, és az legyen max. :D Épp ma próbáltam a kis C12NZ-t, az enyémen csak F10/4-es váltó van (sajna :) ), ezzel 3000-es fordulatnál negyedikben éppen 95km/h-t mutat a sebességmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Épp ma próbáltam a kis C12NZ-t, az enyémen csak F10/4-es váltó van (sajna :) ), ezzel 3000-es fordulatnál negyedikben éppen 95km/h-t mutat a sebességmérő. leporoltad???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 leporoltad???? :D Aham. Már pár napja ezt használom (sajna a Coupéban most nincsen akksi), és megint szerelmes vagyok belé. :) 50-50% E85-benzin keverékkel egész kis fickós, többen nem hitték el hogy csak 1.2-es moci van benne... mondjuk eszik is szépen, de ezt egyrészt nem bánom, másrészt meg tudom az okát is: valószínűleg az 1.4-es injektor miatt van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 mivel 8szelep nem kell hülyére pörgetni ,mert kisebb fordulaton adja le a nyomatékot. nekem azt írja a könyv hogy ideális használat és fogyasztás 2000-3000ig. szerintem neked 1800-2800ig valahol ott adja le a legnagyobb nyomatékot mármint 2800környékén a 16 szelepesek 4000 fölött :D nekem a 8szelepes 2600nál kezd el húzni és 3500nél ránt még1et...de 6000nél tovább fölösleges pörgetni mert nem történik semmi... ja és ma elvesztettem a pollenszűrö-szüzességemet: kicseréltem egyedül :D azt hittem nagyon oboa lesz, de nem volt vészes és utána a büszkeség érzése...felbecsülhetetlen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Aham. Már pár napja ezt használom (sajna a Coupéban most nincsen akksi), és megint szerelmes vagyok belé. :) 50-50% E85-benzin keverékkel egész kis fickós, többen nem hitték el hogy csak 1.2-es moci van benne... mondjuk eszik is szépen, de ezt egyrészt nem bánom, másrészt meg tudom az okát is: valószínűleg az 1.4-es injektor miatt van. :D kell egykettes??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 nekem a 8szelepes 2600nál kezd el húzni és 3500nél ránt még1et...de 6000nél tovább fölösleges pörgetni mert nem történik semmi... ja és ma elvesztettem a pollenszűrö-szüzességemet: kicseréltem egyedül :D azt hittem nagyon oboa lesz, de nem volt vészes és utána a büszkeség érzése...felbecsülhetetlen :D mekkora a Te mocid ,jahhh két lityi hengerenkénti fröccsel :) tényleg mi van benne ??? x20.... nem c20xe,vaaaggyyy c36get Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 mekkora a Te mocid ,jahhh két lityi hengerenkénti fröccsel :) tényleg mi van benne ??? x20.... ha a motor kérdezted, akkor c20ne van benne...még, de ki tudja mit hoz a tavasz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 ha a motor kérdezted, akkor c20ne van benne...még, de ki tudja mit hoz a tavasz... :D hátha kihajt egy turbó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 hátha kihajt egy turbó :) :D :D :D :D :P c20xe fa alatt leszek tavasszal, és majd gyakran megrázom hátha lepottyan egy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Megkímélt NE-re vevő vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 tessék pörgetni a 16szelepest :D Így van, anyuék 1.6-os Golfból ültek átt X12XE-be, panaszkodott hogy rángat, nincs ereje meg hasonló. Elvittem a fatert vele egy körre, nem győzött kapaszkodni. :D Kérdi most mennyivel megyünk? Mondom 110-el, és mindjárt kapcsolom a 4.-et. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Megkímélt NE-re vevő vagyok! :D Na persze :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi Szia; ezt a kédést valaki mintha valahol már mintha feltette volna, talán pont ebben a fórumban. Akkor az volt rá a válasz, hogy hogyha a termosztátod működik, akkor semmi szükség rá, IFÁknal, Zsiguliknál, ahol mindig megy a ventillátor, van értelme, ezeknél az autóknál teljesen felesleges. Ha rosszul tudom, szóljatok :) Érdemes inkább fűtőszálat építtetni a vízkörbe külső elektromos csatlakozóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Hy all ! Lassacskán a télre gondolva eszembejutott, hogy szoktak a hűtő elé tenni vmi karton vagy műanyag lapot ,hogy ezzel is javítsák a fűtést a kocsiban. Na most nekem lenne egy polikarbonát darabom ami akkora mint maga a hűtő. A kérdés az lenne ,hogy nem lesz baja a hűtőnek ha hozzáér ez az anyag (vagy bármi)? Inkább megkérdezem előtte. Köszi Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír, hanem ha teljesen elzárod a hűtő ellől a levegőt felforr a víz még télen is. Ha nincs lyuk a lapon akkor max. a hűtő felét takard el, de szerintem is felesleges betenni oda bármit is. Ez csak rossz termosztátnál ideiglenes megoldásként jó dolog. Megjegyzem, én 7 fokban majdnem megfőztem vele a mocit. :) Ellenben lassan visszateszem a középső befúvó hideg csatornájához a szivacsot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír, hanem ha teljesen elzárod a hűtő ellől a levegőt felforr a víz még télen is. Ha nincs lyuk a lapon akkor max. a hűtő felét takard el, de szerintem is felesleges betenni oda bármit is. Ez csak rossz termosztátnál ideiglenes megoldásként jó dolog. Megjegyzem, én 7 fokban majdnem megfőztem vele a mocit. :) Ellenben lassan visszateszem a középső befúvó hideg csatornájához a szivacsot. Köszi a választ, sajnos a termosztátom sz..r ezért gondolkoztam egy ilyesmi megoldáson Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Köszi a választ, sajnos a termosztátom sz..r ezért gondolkoztam egy ilyesmi megoldáson Try to buy a new thermostat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem az a baj, hogy hozzáér a hűtőhőz, mert 100fokot még a kartonpapír is kibír Erre azért ne vegyél mérget, ha a széle is hozzáér, akkor simán elkezd izzani :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Try to buy a new thermostat. Igazság szerint az kellene! Amúgy átlagosan (pesti árakat nézve) mennyibe cserélnek egy termosztátot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Igazság szerint az kellene! c12nz -hez mennyibe lenne amúgy egy új termosztát ? 4000ft alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Erre azért ne vegyél mérget, ha a széle is hozzáér, akkor simán elkezd izzani :D :D Na jó nem szó szerint gondoltam.... Igazság szerint az kellene! c12nz -hez mennyibe lenne amúgy egy új termosztát ? Mondjuk talán ennyibe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 4000ft alatt Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) ???? Na és a kihívás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) Inkább wahlert vennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 ???? Na és a kihívás? :D Áááá , sokminden van amivel elszöszölök de ezt inkább szakikra hagyom. Azért itt a vezérműszíjat is meg kell birizgálni és azt inkáb kihagyom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts