warwolf Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hali!Pont ma voltam a bontóba és 1 kedves úriember lebeszélt a hengerfejről aztmondta próbáljam meg egy gyári olajszűrővel mielőtt vennék 1et! Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PiciGsi Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :) Úgy sztem kb. semmi.Inkább szerválj egy C16XE hengerfejet, és tipp-topp, aztán mikor megvan, át kell rámolni a hidrotőkéidet..... Tudom, ez a tip meg top dolog nem 2 fillér lesz....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vitya82 Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Hali Úgy látom beköszöntött a hidrotőke kopogós szezon. Nálam is ez a helyzet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Szerintem olajpumpa csere első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Ez több, mint vicces.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Nekem is 1000x elmagyarázzák a boltban,hogy a TD szűrője nem jó a sima D-re,hiába mondom neki,hogy mindig azt veszek rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is. Sanszos, hogy műszeregység csere.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is. Így tényleg nem lesz sok km az autódban :) (óra szerint....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :) Na ezt tényleg nem tudtam......akkor lehet hogy én vagyok a hibás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Na ezt tényleg nem tudtam......akkor lehet hogy én vagyok a hibás. :) Lehet csak szétakadt,de ha szerzel egy bontottat és van kézügyességed és türelmed,kitudod cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoll1987 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Sziasztok! Ha már itt tartunk akkor nincs valakinek fordulatszámmérős műszeregysége? 95-ös , w1150 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Sziasztok! Ha már itt tartunk akkor nincs valakinek fordulatszámmérős műszeregysége? 95-ös , w1150 Hi mondjuk vatera, nem reklámozni akarom csak ott pont van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :) Ez így, ebben a formában sajnos nem igaz! Nekem is volt már mechanikus számlálóm: ha menetközben lenyomtam lenullázódott, majd ha felengedtem folytatta tovább nulláról a számolást és semmi mechanikai sérülés-törés-akadás nem történt vele (pedig több autónál többször is csináltam így...) :D Ott más lehet a probléma.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1977ex Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Hali! kis segítséget kérnék pár dologgal kapcsolatban. 1. kilóméterórát szeretném kiszerelni a műszerfalból. mindent szépen le is szedtem viszont a kilóméter számláló spirál hátúl nagyon ragaszkodik még az egységhez. annyira tudtam kihúzni hogy pont befér a kezem mögé. úgy látom hogy nem csavarral van odafogatva, viszont fogalmam sincs, hogy akkor mégis, hogy tudom leszedni úgy, hogy amikor visszaszerelem akkor is működjön. 2. a középkonzolon a fűtéskapcsolók izzóit is cserélném. viszont itt is elakadtam. a felső két csavart sikerült már megtalálnom elrejtve a szellőzőnyílás alatt, viszont lent a hamutartó felett még mintha valami tartaná. csavarokat azonban itt sem találok :) így ezt sem tudom leszedni. valaki ha tud segíteni benne PLS HELP. előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Hali! kis segítséget kérnék pár dologgal kapcsolatban. 1. kilóméterórát szeretném kiszerelni a műszerfalból. mindent szépen le is szedtem viszont a kilóméter számláló spirál hátúl nagyon ragaszkodik még az egységhez. annyira tudtam kihúzni hogy pont befér a kezem mögé. úgy látom hogy nem csavarral van odafogatva, viszont fogalmam sincs, hogy akkor mégis, hogy tudom leszedni úgy, hogy amikor visszaszerelem akkor is működjön. 2. a középkonzolon a fűtéskapcsolók izzóit is cserélném. viszont itt is elakadtam. a felső két csavart sikerült már megtalálnom elrejtve a szellőzőnyílás alatt, viszont lent a hamutartó felett még mintha valami tartaná. csavarokat azonban itt sem találok :) így ezt sem tudom leszedni. valaki ha tud segíteni benne PLS HELP. előre is köszi 1. a kilométer óra hátulján a spirál alatt közvetlenül van egy kis fül, azt kell megnyomni az óra felé úgy engedi el a spirált az óra, visszarakni nekem csak úgy sikerült, hogy lecsavartam a váltóról és kivettem a tűzfalból a gumidugóját. 2. én is hasonlóan állok az izzócserével, kicsit előrébb, de elakadtam alul le kell venni a levegőirány választó gombot, kipattintani az alatta lévő műanyagot, két oldalon tartja műanyagfül, azalatt is lesz 2 csavar a tekerőgomokat is le kell venni. itt akadtam el... de majd a hétvégén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1977ex Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 1. a kilométer óra hátulján a spirál alatt közvetlenül van egy kis fül, azt kell megnyomni az óra felé úgy engedi el a spirált az óra, visszarakni nekem csak úgy sikerült, hogy lecsavartam a váltóról és kivettem a tűzfalból a gumidugóját. 2. én is hasonlóan állok az izzócserével, kicsit előrébb, de elakadtam alul le kell venni a levegőirány választó gombot, kipattintani az alatta lévő műanyagot, két oldalon tartja műanyagfül, azalatt is lesz 2 csavar a tekerőgomokat is le kell venni. itt akadtam el... de majd a hétvégén! köszi szépen! így tényleg elék könnyen le tudtam szedni a spirált, remélem visszarakni is visszatudom így, mert váltóról lecsavarni, na ebbe bele se merek gondolni. :) viszont segítséged alapján megtaláltam a csavarokat és leszedtem az egészet, van egy olyan trükk benne hogy kicsit ki kell húzni majd eltávolítani az elektromos vezetéket, illetve a 4 db kábelt ami valószínű a fűtéskapcsolókat szabályozza, akkor le tudod fordítani mert még egy kábel fogja tartani, fogalmam sincs mi az a kábel amúgy de ott van. na nem is ez a lényeg. viszont mikor lefordítod az egész konzolt akkor lesz egy csillagcsavar ami tartja a szellőzőnyilás műanyagját. ha azt kicsavarod és lepattintod a felső műnyagot máris a kezedben lesz a középkonzol. lehet van eccerűbb módja is a kiszerelésnek de én így tudtam leszedni , ill azt a 4 db kábelt amit leszedsz, szerintem érdemes megjyegyezni melyik szin hova megy majd vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alfás Theo Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :D Nekem hasonló eset volt, de a 20w-50es olaj megoldotta. Az opel 10w-40 szart sem ért. Egy próbát megér a molos is és ca 2250 a madarasteszkóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoll1987 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Hy! Látom hogy a fordulatszámmérős kilométerorával kapcsolatban nagyot kértem. De lagalább nem lenne valakinek a kilométerora elé való üvegje? Mert nekem el van repedve keresztbe azt eléggé idegesítő. Meg a kesztyűtartó alatti műanyag tálca, vagy eseteleg az a műanyag bizbasz amit a hamutálca elé lehet felhajtani-valami kis takaro ajto féle csak nekem ez sincs benne... Ha valakinek van valamije az jelezzen bátran aztán felkresem... Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nekem hasonló eset volt, de a 20w-50es olaj megoldotta. Az opel 10w-40 szart sem ért. Egy próbát megér a molos is és ca 2250 a madarasteszkóban. 20w50 es????????? :) még a skodámba se tettem ilyet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Sziasztok! Sajnos megint kezdek meghülyülni és mivel sok ültetett autóm volt eddig, ezért kezd túl magas lenni az autó. :D De nem akarok megint vmi veselerázós autót. Láttam ültető szetteket a neten B corzáhóz.Olyan 30 körül van az áruk.Van vkinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?Mennyit ültet stb..A másik,hogy gyári gátlókkal össze lehet tenni? Mert mind a 4 szinte vatta új és nem akarnék kőkemény gátlókat helyettük..Vagy ilyen kompromisszum nem lehet? Tehát h optikailag jól mutasson,de ne rázza le nemlétező veseköveimet..Mert akkor inkább neki se állok.. :) köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Sajnos megint kezdek meghülyülni és mivel sok ültetett autóm volt eddig, ezért kezd túl magas lenni az autó. :D De nem akarok megint vmi veselerázós autót. Láttam ültető szetteket a neten B corzáhóz.Olyan 30 körül van az áruk.Van vkinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?Mennyit ültet stb..A másik,hogy gyári gátlókkal össze lehet tenni? Mert mind a 4 szinte vatta új és nem akarnék kőkemény gátlókat helyettük..Vagy ilyen kompromisszum nem lehet? Tehát h optikailag jól mutasson,de ne rázza le nemlétező veseköveimet..Mert akkor inkább neki se állok.. :) köszi! 40mm-rel még dolgozik a gyári gátló.Alatta kell speckós.Ebként B Corsa alá jó a Corsa A és Tigra A alól is futómű, ha van olcsón, használt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 40mm-rel még dolgozik a gyári gátló.Alatta kell speckós.Ebként B Corsa alá jó a Corsa A és Tigra A alól is futómű, ha van olcsón, használt. kÖSZI :D Na ez jó hír akkor. Végre bejönne már a jóidő véglegesen akkor szét is tudnám kapni és megültetni. Hát használtat nemtom raknék e bele..csak ha vmi szép darab lenne.Netán tudsz vmit?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts