Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 B Corsában hol van a pollenszűrő és milyen irányból lehet cserélni? kívülről ,le kell szedni az ablaktörlő alatti levő műanyag burkolatot és az alatt van vékonyabb műanyagot megemelve, ott megtalálod.finom úri meló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 kívülről ,le kell szedni az ablaktörlő alatti levő műanyag burkolatot és az alatt van vékonyabb műanyagot megemelve, ott megtalálod.finom úri meló <_< Hát, a G Astrában sem jobb semmivel, ott a komplett kesztyűtartót kell kibombázni ugye... Izé... "barátja a w-power racing" Ez valami spéci dolog, mert a kutakon V-Power van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Hát, a G Astrában sem jobb semmivel, ott a komplett kesztyűtartót kell kibombázni ugye... Izé... "barátja a w-power racing" Ez valami spéci dolog, mert a kutakon V-Power van.) van v-power (95ös)és v-power racing (100as) asszem <_< A G-be szerintem jobb :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 sikerült véletlen leszedni az elakadásjelző kapcsolót, és most képtelen vagyok visszarakni, van erre valami módszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 sikerült véletlen leszedni az elakadásjelző kapcsolót, és most képtelen vagyok visszarakni, van erre valami módszer? Nyomd vissza. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 1 órát baszakodtam vele, de istenért se akar csak a külső része amin a kis háromszög van az esett le. ezt a kapcsolót ki lehet szedni egybe az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Szió! Tudtok egy korrekt bontót tele Corsa B elemekkel Komáromhoz közel? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ja, bal ajtó (3a.) és csomagtérajtó konkrétan, kék ha lehet.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 1 órát baszakodtam vele, de istenért se akar csak a külső része amin a kis háromszög van az esett le. ezt a kapcsolót ki lehet szedni egybe az egészet? No hát akkor lássuk a varázslatot: Magát a kapcsolót az érintkezők fogják (elég erősen), és a tetején egy pattintó (a képen felénk néz). A kapcsoló külső burkolata négy pici félgömbbel kapaszkodik a kapcsolótestbe (nem túl erősen), a képen a k.testen látsz két lyukat, abba kapaszkodik. A félgömbök a felső részen vannak, a képen kéken tükröződnek. Nálad esetleg lekoptak(?). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 1 órát baszakodtam vele, de istenért se akar csak a külső része amin a kis háromszög van az esett le. ezt a kapcsolót ki lehet szedni egybe az egészet? Ki lehet szedni a kapcsolót. Tudom hogy 2 részes az egész megoldás.. nekem is akadt vele gondom mikor csináltam a közép konzol háttérvilágítását. Szóval ki lehet szedni de akkor tán az egész középkonzol borítását le el venned. Nekem se sikerült tökéletesen megoldani de a középkonzol felső részét az elakadás jelzőnél volt egy kis villája (műanyag) azt lecsiptem és úgy ahogy beügyeskedtem.. bár valami nekem se jó mert síkban kéne lennie elakadás jelző. Neki is esek még 1X megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ki lehet szedni a kapcsolót. Tudom hogy 2 részes az egész megoldás.. nekem is akadt vele gondom mikor csináltam a közép konzol háttérvilágítását. Szóval ki lehet szedni de akkor tán az egész középkonzol borítását le el venned. Nekem se sikerült tökéletesen megoldani de a középkonzol felső részét az elakadás jelzőnél volt egy kis villája (műanyag) azt lecsiptem és úgy ahogy beügyeskedtem.. bár valami nekem se jó mert síkban kéne lennie elakadás jelző. Neki is esek még 1X megnézem... Késtél :( <_< Ööööö... én csak simán levettem a kupakot, bekapcsoltam a villogófényt (kintebb jön a belső rész, könnyebb hozzáférni), ujjal benyúltam, nagyon erősen összeszorítottam és kihúztam. Aztán most itt virít előttem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Késtél :( <_< Ööööö... én csak simán levettem a kupakot, bekapcsoltam a villogófényt (kintebb jön a belső rész, könnyebb hozzáférni), ujjal benyúltam, nagyon erősen összeszorítottam és kihúztam. Aztán most itt virít előttem. :wacko: nagyon ügyesek vagytok ;) egy-egy mezei piros pontot érdemeltek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 nagyon ügyesek vagytok ;) egy-egy mezei piros pontot érdemeltek. ;) Milyen az a mezei piros pont? És akkor már miért nem mezei piros elakadásjelző háromszöget? :wacko: Szegény Béla meg azóta biztos szanaszét szedte a középkonzolt :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Milyen az a mezei piros pont? És akkor már miért nem mezei piros elakadásjelző háromszöget? :( Szegény Béla meg azóta biztos szanaszét szedte a középkonzolt ;) <_< amit a mezőn adnak. :wacko: Béci rendes gyerek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ja, bal ajtó (3a.) és csomagtérajtó konkrétan, kék ha lehet.... :wacko: Használd a google-t mielőtt kérdezel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Használd a google-t mielőtt kérdezel! <_< ennél csávónál jó cuccok vannak,én voltam egy párszor. Alsónémediben lakik. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 na sikerült visszatenni, mobilról lestem a segítségeket amig lent voltam a kocsiban. Kösz mindenkinek de akadt egy kis gond is, az egyik csavar odaveszett a szellőztetőbe, ez okozhat e valami gebaszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 na sikerült visszatenni, mobilról lestem a segítségeket amig lent voltam a kocsiban. Kösz mindenkinek de akadt egy kis gond is, az egyik csavar odaveszett a szellőztetőbe, ez okozhat e valami gebaszt. Ajjaj; szerelés előtt át kell bizony kapcsolni belső keringtetésre... Én is így jártam :wacko: Nem esett ki alul valahol a csavar? Rádió mögött/alatt lesz, vagy a szivargyújtó mögött. Sok sikert a halászathoz, egy jó mágnes sokat segíthet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 Ajjaj; szerelés előtt át kell bizony kapcsolni belső keringtetésre... Én is így jártam :( Nem esett ki alul valahol a csavar? Rádió mögött/alatt lesz, vagy a szivargyújtó mögött. Sok sikert a halászathoz, egy jó mágnes sokat segíthet! :wacko: ez elég erős mágnes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 megoldottam másik csavarral, most nincs erőm szétszedni a történetet megint, valahol koppant a cink, hogy véletlen csuszott ki a kezemből :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ez elég erős mágnes <_< Na jó, ez arra is jó, hogy fejjel lefelé megemelje a Corsát, majd kirázza belőle a csavart :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 ennél csávónál jó cuccok vannak,én voltam egy párszor. Alsónémediben lakik. <_< Ebben egyetértek, vettem már tőle több cuccot. Korrekt emberke és sokmindent be tud szerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Corsások! Tudja itt valaki, hogy 1.0-ás Corsába ('99-es, talán x10xe, jól sejtem? <_<) milyen olaj kell, illetve mennyi a csereciklusa? Enyémben már elég fekete. Elvileg csak 5000et mentünk a legutóbbi csere óta, de előtte sokáig állt a kocsi ezzel az olajjal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Corsások! Tudja itt valaki, hogy 1.0-ás Corsába ('99-es, talán x10xe, jól sejtem? <_<) milyen olaj kell, illetve mennyi a csereciklusa? Enyémben már elég fekete. Elvileg csak 5000et mentünk a legutóbbi csere óta, de előtte sokáig állt a kocsi ezzel az olajjal.... hELLO! Gyári előírás szerint 15000km vagy 12havonta kell cserélni, feltöltési mennyiség 3liter, és 5w-30 v 50w-40 jó bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nemrég voltam a közeli bontóba. érdeklődtem hogy hoztak e nekem kerékívet, de úgy látszik nem vettek komolyan. Vagyis most más srác volt ott és nem tudott mit mondani. Minden esetre vettem egy zsák popszegecset <_< Fatertól ellesem majd a mesterséget, azt felszegecselek mindent :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts