hakapeszimaki Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Unokatesómat fel hívtam, jöjjön húzasson kicsit. Hát körbe mentünk itt a telepen. Huzatásnál be indult, de hát csak amíg húzott. Szóval menet közbe be nyomtam a kuplungot, le is álltam. Arra gyanakszok, hogy teli van kosszal a motor. Főleg most, hogy pörgettem elötte. De hát semmi értelme nem volt, nem kapta el a motor az ütemet, haza hozott. Most ott tartok, hogy lehet ma, de holnap tuti hoz haverom 1 benzin szűrőt ( ahogy el néztem, még a gyári van benne...). Úgy se fog semmit javítani a helyzeten, de legalább az jó lesz. Holnap szerintem megint neki ugrok szét szedek mindent, és ki takarítgatok megint. AGR szelepet említettem neki, azt mondta a srác, hogy úgy takarítódik, ha jól pörgetem. Lehet le rakódott volna rá a dzsuva? Szóval teli van viccel az élet ;) Ja, meg sz*pással. Köszönöm hogy végig olvastátok a napi történéseimet ;) Jaa, és egy kérdés. A benzin szűrőnek a biztije hogy van jelölve a táblázatba ? Húzatni szíjas motort???? :wacko: :( <_< Ne csodálkozz,ha mégtöbb sz*opással lesz tele az élet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Húzatni szíjas motort???? :wacko: :( <_< Ne csodálkozz,ha mégtöbb sz*opással lesz tele az élet.... inkább a katalizátor szereti... a benya szűrőnek nincs biztije,gondolom az AC-ra gondolt Mester. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Neem, van bisztije! Még J0hhny említette Bélának mikor ő cserélte a biztit, csak el felejtettem hogy melyik az övé <_< Valami TR vagy mivan rá írva :wacko: Amúgy muszáj volt huzatni, mert ki kell valahogy kormolni a rendszert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 inkább a katalizátor szereti... a benya szűrőnek nincs biztije,gondolom az AC-ra gondolt Mester. <_< FI(Fuel Injection) a biztitáblában,23-as talán,nem emléxem. Ezerszer elugattam,hogy a szívótorok és a pillangó közötti cső repedése tipushiba,nálam cserélve van,traktoros boltban vettem 70-es olajállócsövet,nem adok a gyáriért 6EFt-ot. AGR-t lefalazni,alapjáratit cserélni,benzinszűrőt cserélni,utána lesz valami. Hibát nem dobott még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 FI(Fuel Injection) a biztitáblában,23-as talán,nem emléxem. Ezerszer elugattam,hogy a szívótorok és a pillangó közötti cső repedése tipushiba,nálam cserélve van,traktoros boltban vettem 70-es olajállócsövet,nem adok a gyáriért 6EFt-ot. AGR-t lefalazni,alapjáratit cserélni,benzinszűrőt cserélni,utána lesz valami. Hibát nem dobott még? Cső nekem is már ki van cserélve! Nekem se gyári van <_< Alapjárati ki lesz cserélve, hamarosan. Benzin szűrő holnap lesz új. Hibát nem dobott mióta ki lettek törölve az előzők... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Neem, van bisztije! Még J0hhny említette Bélának mikor ő cserélte a biztit, csak el felejtettem hogy melyik az övé :wacko: Valami TR vagy mivan rá írva :( Amúgy muszáj volt huzatni, mert ki kell valahogy kormolni a rendszert... ezt pofázom én is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 FI(Fuel Injection) a biztitáblában,23-as talán,nem emléxem. traktoros boltban vettem egy kicsit piszkáljalak már, a Dezsőhöz ott van sok alkatrész ugye? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 egy kicsit piszkáljalak már, a Dezsőhöz ott van sok alkatrész ugye? :wacko: Csak ott! Csak nekem minden féláron van ott is! :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Csak ott! Csak nekem minden féláron van ott is! :( <_< főleg a szőkített gázolaj :wacko: jó a Dezső egyébként.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 kijelző (TID) nélküli corsába, ha veszek bontottan kijelzőt akkor azt bele lehet szerelni vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 kijelző (TID) nélküli corsába, ha veszek bontottan kijelzőt akkor azt bele lehet szerelni vagy sem? előtte nézd meg hogy van-e kábel korbács vég.... mert akkor csak rádugod és kész,ha nem akkor be kell kábelezni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 na majd leszedem talán azt a pénztartó részt, csak gondoltam hátha csinált már valaki ilyesmit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 na majd leszedem talán azt a pénztartó részt, csak gondoltam hátha csinált már valaki ilyesmit <_< igen ott van,csak azért írtam mert pl nekem volt benne,de volt itt valakinek akinek be volt kábelezve.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 igen ott van,csak azért írtam mert pl nekem volt benne,de volt itt valakinek akinek be volt kábelezve.. Hmm, ezen nemrég gondolkodta, de úgylátom megelőztek a kérdéssel (tid kijelző). Amúgy azt a kis tálcát csak felpattintom és kész? Amúgy ha nincs csatlakozó akkor bonyolult bekábelezni? Illetve fordulatszámmérős órát bekábelezni? (sajátom spirálos, ford.mérő nélküli.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Hmm, ezen nemrég gondolkodta, de úgylátom megelőztek a kérdéssel (tid kijelző). Amúgy azt a kis tálcát csak felpattintom és kész? Amúgy ha nincs csatlakozó akkor bonyolult bekábelezni? Illetve fordulatszámmérős órát bekábelezni? (sajátom spirálos, ford.mérő nélküli.) őőőőőőőő ha jól emlékszek ki kell szedni a középső befúvókat és alatta van 2 csavar,az fogja. az órát megcsinálom neked,nem bonyolult ,csak sokszor írtuk már mit hova ha egyáltalán kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 ...traktoros boltban vettem 70-es olajállócsövet... ne mán, ilyen csövet keresek már hónapok óta (hasonló célból mint amire neked kellett), de errefelé nincsenek traktoros boltok... meg vagyok lőve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nem tudom meséltem e már történetem hogy alakultak a dolgok azzal a kormos gyertyával. Hazajöttem a melóból elmentem Bárdihoz... Mikor mentem még, ilyen pöfögös hangja volt a kocsinak.. de ment az tisztességesen :( Odaértem bárdihoz, neki is álltak szerelni. Úgy ahogy lenni szokott elkérik a kulcsot és elviszik a kocsid. Éppen müszakiztattak is közben azt ha akartam ránéztem éppen a kocsira.. csak hallani nem nagyon hallottam. Láttam hogy 2 fickó ott ügyeskedik valamit motortérbe. Ülök-ülök.. a várakozóba azt egy olyan fél óra múlva hallom mint ha az én corzám hangja lenne de verették neki mint álat ami kifér a csövön. XD hallottam a hangján mondom már jó lesz. Aki elkérte a kulcsot az padlózta neki <_< Jön is a fickó hozta a kulcsokat hogy kész van minden 5000ft ot fizettem... kicserélték a bontós trafóra a régit meg adtak egy gyújtókábelt.. meg úgy tényleg frankon megcsinálták szépen visszarakták mindent. Áh de láttam a fickón hogy élvezte a kis autó szerelését, bőgetését XD Kajakra látszott rajta hogy megtetszett neki a kisautó :wacko: mondta hogy menjek egy kört próbáljam ki meg minden.. mondom jól van tudom hogy jó hisz már a hangján is hallottam hogy nem pöfög. Volu! Nekem valami Ex GSI néven volt még kocsi a gépbe mikor beáltattam a futóművet.. de nem GSI lökösök vannak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nem tudom meséltem e már történetem hogy alakultak a dolgok azzal a kormos gyertyával. Hazajöttem a melóból elmentem Bárdihoz... Mikor mentem még, ilyen pöfögös hangja volt a kocsinak.. de ment az tisztességesen :( Odaértem bárdihoz, neki is álltak szerelni. Úgy ahogy lenni szokott elkérik a kulcsot és elviszik a kocsid. Éppen müszakiztattak is közben azt ha akartam ránéztem éppen a kocsira.. csak hallani nem nagyon hallottam. Láttam hogy 2 fickó ott ügyeskedik valamit motortérbe. Ülök-ülök.. a várakozóba azt egy olyan fél óra múlva hallom mint ha az én corzám hangja lenne de verették neki mint álat ami kifér a csövön. XD hallottam a hangján mondom már jó lesz. Aki elkérte a kulcsot az padlózta neki <_< Jön is a fickó hozta a kulcsokat hogy kész van minden 5000ft ot fizettem... kicserélték a bontós trafóra a régit meg adtak egy gyújtókábelt.. meg úgy tényleg frankon megcsinálták szépen visszarakták mindent. Áh de láttam a fickón hogy élvezte a kis autó szerelését, bőgetését XD Kajakra látszott rajta hogy megtetszett neki a kisautó :wacko: mondta hogy menjek egy kört próbáljam ki meg minden.. mondom jól van tudom hogy jó hisz már a hangján is hallottam hogy nem pöfög. Volu! Nekem valami Ex GSI néven volt még kocsi a gépbe mikor beáltattam a futóművet.. de nem GSI lökösök vannak rajta. akkor ez egy sikertörténet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Hi! A kézikönyvben olvastam,hogy x12sz-t és 12nz-t szereltek "sportgetriebe"-vel,nem részletezték csak a fogyasztás adatok között láttam,hogy pár decivel többet eszik vele. Tud erről valaki,hogy a sportváltó az milyen végáttételt,váltókódot takar,mitől sport? Nekem asszem f13 w394 van ráírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 akkor ez egy sikertörténet :wacko: éljen Béla és a sikertörténetek <_< az élet apró örömei, én is tudok ilyeneknek simán örülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 1Angel Eye lámpával kapcsolatban mit érdemes tudni vásárlás előtt? Izzók milyenek mennek bele? A mostaniba H4-esem van. Gondolom az nem jó bele mert nagy, foglalatot lehet külön kapni hogyha mondjuk H1-est akarok berakni? 2 Kesztyűtartó belső világítsának bekötésével kapcsolatban tud vki okosat mondani? Merre , hova kössem be, illetve szivargyújtót is be kellene kötnöm. Eddig nem használtam a sz.gyújtót ezért hanyagoltam , illetve megtaláltam a kesztyűtartóm műanyag lámpatestét és ha már van be kéne kötni viszont autóvillamossághoz egyáltalán nem értek, ezért inkább kérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 1Angel Eye lámpával kapcsolatban mit érdemes tudni vásárlás előtt? Izzók milyenek mennek bele? A mostaniba H4-esem van. Gondolom az nem jó bele mert nagy, foglalatot lehet külön kapni hogyha mondjuk H1-est akarok berakni? 2 Kesztyűtartó belső világítsának bekötésével kapcsolatban tud vki okosat mondani? Merre , hova kössem be, illetve szivargyújtót is be kellene kötnöm. Eddig nem használtam a sz.gyújtót ezért hanyagoltam , illetve megtaláltam a kesztyűtartóm műanyag lámpatestét és ha már van be kéne kötni viszont autóvillamossághoz egyáltalán nem értek, ezért inkább kérdezek. Hali!!! Nekem még csukható kesztyűtartó sem volt gyárilag a verdában, de a világítás kábelje ott volt. Szerintem nézz szét ott lesz az és csak rá kell dugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Hali!!! Nekem még csukható kesztyűtartó sem volt gyárilag a verdában, de a világítás kábelje ott volt. Szerintem nézz szét ott lesz az és csak rá kell dugni. Hmmm, nekem se volt, utólag vettem hozzá. Szétnézek hátha megtalálom. Ha nincs akkor elárulod a megoldást? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Hmmm, nekem se volt, utólag vettem hozzá. Szétnézek hátha megtalálom. Ha nincs akkor elárulod a megoldást? <_< Hali!!! A kesztyűtartó felett van egy valami merevítő cső és ahhoz volt a csati hozzáerősítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember19, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2010 B Corsában hol van a pollenszűrő és milyen irányból lehet cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts