hakapeszimaki Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok! Asszony rakétája megy pár héten belül műszakira, így végignéztem/rángattam a futóművet, aknáról is körbenéztem. Úgy tűnik, hogy a hátsó szilentek cserére szorulnak, a hátsó kerekek oldalirányú rángatására szépen kopognak. <_< Erre van valami trükk, vagy le kell engedni a futóművet teljesen az adott ponton? (szép bontás lesz úgy) Ez van utángyáriban is? Egyáltalán mibe fáj a gyári? (egyáltalán érdemes utángyárit venni?) Biztos vagy benne,hogy a szilentek kopognak,nem a kerékagy? Mert annyi szokott lenni hátul,hogy a kúpgörgős csapágyakon meg kell kicsit húzni a kónuszt. Megemel,sasszeg ki,kicsit meghúz,nagyon kicsi játékot hagyni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 http://kephost.hu/image-D1F3_4C85E5CE.jpg szoval összesen hány lóerő látható a képen? <_< 150+150+192+210, ha a gyári számokat nézzük. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 [http://kephost.hu/image-D1F3_4C85E5CE.jpg szoval összesen hány lóerő látható a képen? <_< Gsi astra: 150 M3?? m30:192 tigra:90 bordó astra talán gsi: 150 =582Le Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Gsi astra: 150 M3?? m30:192 tigra:90 bordó astra talán gsi: 150 =582Le Bordó gsi astra nincs is a képen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ez amúgy demo portája, remélem nem haragszik meg h belinkeltem ezt a kis csendéletet...amúgy az elsö astrában egy MV6 van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ez amúgy demo portája, remélem nem haragszik meg h belinkeltem ezt a kis csendéletet...amúgy az elsö astrában egy MV6 van <_< MV6 az felszereltségi szint. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ez amúgy demo portája, remélem nem haragszik meg h belinkeltem ezt a kis csendéletet...amúgy az elsö astrában egy MV6 van <_< Hát szerintem a kapu nem bánja :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 MV6 az felszereltségi szint. :wacko: na most égessé' le :( azt hittem h az mv6 3literes, a "sima" meg 2,5 de lehet h most is hülyeséget irtam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 na most égessé' le :( azt hittem h az mv6 3literes, a "sima" meg 2,5 de lehet h most is hülyeséget irtam <_< Volt 2.5 mv6 is. Az olyan mint a corsanál a joy meg kitudja milyen fantázianevek voltak még.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 na most égessé' le :( azt hittem h az mv6 3literes, a "sima" meg 2,5 de lehet h most is hülyeséget irtam <_< x30xe only mv6-ban ;) Az Omegák kapcsán, me volt másban is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Volt 2.5 mv6 is. Az olyan mint a corsanál a joy meg kitudja milyen fantázianevek voltak még.. <_< Teeee, egy ilyet mutassál már :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 x30xe only mv6-ban :wacko: na én is pont ezt akartam mondani <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Bordó gsi astra nincs is a képen. <_< Akkor mi az? Egy sárvédőből elég nehéz megmondani..de akkor legyen e34 535i:208le Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 na én is pont ezt akartam mondani <_< Volt B Vekiben is, de az nagyon limitált sorozat vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 kicsit megszakitva ezt az eszmecserét: mondjátok hogy a fütésradiátor cseréjéhjez nem kell az egész müszerfalat lebontani :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Akkor mi az? Egy sárvédőből elég nehéz megmondani..de akkor legyen e34 535i:208le az nekem is f astranak tünik...látjátok, egy ilyen kis kép mennyire le tud kötni mindenkit...mint a gyerekek az oviban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Teeee, egy ilyet mutassál már <_< Hát otthon van árlista, abban van olyan is. :wacko: Asszem. :( Akkor mi az? Egy sárvédőből elég nehéz megmondani..de akkor legyen e34 535i:208le V2K, Sacáé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Hát otthon van árlista, abban van olyan is. <_< Asszem. :wacko: Nem sajtóhiba az te ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nem sajtóhiba az te ? :wacko: Mittomén <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 kicsit megszakitva ezt az eszmecserét: mondjátok hogy a fütésradiátor cseréjéhjez nem kell az egész müszerfalat lebontani :S Egy "így csináld" beszerzése üdvös lenne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Mittomén <_< Ésssshhhh elbizonytalanodik :wacko: Mentse el mindeki ezt a hozzászólását :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Zoli elég jól képben van, ha a motorok gyári teljesítményét nézzük. :( Bordó V2000 C20XE 150LE Tigra C20XE 150LE Kék GSI Astra X30XE 210LE E30 M50B25 192LE Amúgy valahol van kép, ahol izgalmasabb a matek, mert komolyabb teljesítményű autók is állnak itt. ;) Ha most azt írom, hogy van dízel MV6 Omega is, akkor elhiszitek? :wacko: <_< ;) X30XE meg nem volt B Vectrában, mert az i30-ban X30XEI volt. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 X30XE meg nem volt B Vectrában, mert az i30-ban X30XEI volt. :wacko: wikipedia rulez mii ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 wikipedia rulez mii ? <_< Nem, ezt amúgy is tudtam. :( Most mondjam azt, hogy 1998ccm-től már majdnem kívülről fújom az Opel motorokat, köszönhetően az opel-infos.de oldalnak? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Azzzigen... vatera audi hütömaszk Áh nekem valami WRC pufo kéne aminek ilyen éles durogó rallys hangja van. Én nem streetezek <_< Jah meg sok külös felni, az a böhöm.. sárvédő pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts