hakapeszimaki Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 köszi mindenkinek a műanyagot könnyű levenni? mert még pénteken úgy próbáltam, de nem engedte magát, ezért gondoltam a teljes kárpit leszedésre. A műanyagot a csavarokon kívül kis fülek tartják a hangszóró felett és a másik végénél.Mozgatással,húzással megadja magát! Kérdés: Nektek is alig lehet 1-esbe tenni a váltót gurulva?Nekem kb.csak akkor ha áll az autó,mindenkinél ilyen vagy csak az én 1.szinkronom van oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Hali! Nekem is nehézkes az egyes, egy bizonyos fordulat szám alatt lehet csak betenni gond nélkül. 125.000 km van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Hali! Nekem is nehézkes az egyes, egy bizonyos fordulat szám alatt lehet csak betenni gond nélkül. 125.000 km van benne. Köszi! Nekem 157.000 van benne,csak kb.5km/óra alatt lehet kapcsolni.Ha többel érek a kereszteződésbe akkor marad a kettes csúsztatás. Ezek szerint kevesebb km-rel is ilyen.Tehát ha veszek egy bontott váltót,akkor ha szerencsém van nem lesz rosszabb mint a mostani. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Köszi! Nekem 157.000 van benne,csak kb.5km/óra alatt lehet kapcsolni.Ha többel érek a kereszteződésbe akkor marad a kettes csúsztatás. Ezek szerint kevesebb km-rel is ilyen.Tehát ha veszek egy bontott váltót,akkor ha szerencsém van nem lesz rosszabb mint a mostani. <_< Ha jól tudom Opeléknál alapból nem kapcsolható az egyes menet közben, mert nem szinkronizált, vagy valami hasonló. De minek is, még a 60 paci is elindítja a tonnás bódét kettesben is, az egyes tényleg csak induláskor kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha jól tudom Opeléknál alapból nem kapcsolható az egyes menet közben, mert nem szinkronizált, vagy valami hasonló. De minek is, még a 60 paci is elindítja a tonnás bódét kettesben is, az egyes tényleg csak induláskor kell. Én is mondtam ezt a szerelőmnek,hogy nem szinkronizált,de kiröhögött <_< Több autóval is közlekedem az a baj és mondjuk fater Sierráját 2-ben 100ig lehet húzatni,5.ben 90-nél 1900-at forog :wacko: Városban 50-60körül 3.ban is 2000körül jár,a negyediket ott el is lehet felejteni. Az én f13 394 váltómat nem tudom meddig lehet húzatni egyesben,de mielőtt 20-ról mozdulna a mutató már rég elváltom 2be.Tényleg nézte már valaki,hogy mondjuk 3000nél egyesbe mennyivel megy? Szerintem off-roadra is alkalmas lenne az 1es. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Én is mondtam ezt a szerelőmnek,hogy nem szinkronizált,de kiröhögött <_< Több autóval is közlekedem az a baj és mondjuk fater Sierráját 2-ben 100ig lehet húzatni,5.ben 90-nél 1900-at forog :( Városban 50-60körül 3.ban is 2000körül jár,a negyediket ott el is lehet felejteni. Az én f13 394 váltómat nem tudom meddig lehet húzatni egyesben,de mielőtt 20-ról mozdulna a mutató már rég elváltom 2be.Tényleg nézte már valaki,hogy mondjuk 3000nél egyesbe mennyivel megy? Szerintem off-roadra is alkalmas lenne az 1es. ;) A 1.4-es központis Astra F13-as váltóval olyan 40-45-körül tilt 1-ben. Másodikban olyan 90-körül, harmadikban meg talán 125-130 -nál. Negyedikben még nem sikerült tiltásig pörgetni. :wacko: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Mester és Zsiri.Mi lesz jövő hét pénteken??? <_< Ööööö... Hmm? Nem érteni magyart. Péntek lenne. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 <_< Ööööö... Hmm? Nem érteni magyart. Péntek lenne. :wacko: iiigeen,na de mi lesz pénteken? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ha jól tudom Opeléknál alapból nem kapcsolható az egyes menet közben, mert nem szinkronizált... Pedig szinkronizált az egyes is, csak a hátramenet nem. Ha nem volna szinkron, akkor reccsenne ha megpróbálnád gurulás közben sebességbe rakni (akkor is ha 2km/h-val gurulsz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Pedig szinkronizált az egyes is, csak a hátramenet nem. Ha nem volna szinkron, akkor reccsenne ha megpróbálnád gurulás közben sebességbe rakni (akkor is ha 2km/h-val gurulsz). nálam is nehezen lehetett belökni,de az astránál nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 nálam is nehezen lehetett belökni,de az astránál nem. Kösz mindenkinek! Szóval nem egyedi az eset,új szinkronokhoz nincs most kedvem 50.000munkadíjat kicsengetni.Ha egyáltalán az segítene rajta. Elhiszitek ezeket a fogyasztás-adatokat? Link Mennyivel kell menni 2.78l/100km fogyasztáshoz az autópályán? Max 70-el talán. Nálam 4.5 a legjobb országúton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 hát nemtom, hogy csinálta nálam pályán legutóbb ugyanezzel a motorral 5,7-re jött ki a fogyasztás (mondjuk ez tartósan 120 feletti tempó), városban rövid távokra használva meg 8 nyáron, télen 9 ( de itt van elég sok dugó is meg lámpa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 hát nemtom, hogy csinálta nálam pályán legutóbb ugyanezzel a motorral 5,7-re jött ki a fogyasztás (mondjuk ez tartósan 120 feletti tempó), városban rövid távokra használva meg 8 nyáron, télen 9 ( de itt van elég sok dugó is meg lámpa) Szerintem ilyen nincs. Mégha felmész pályára, beállsz pölö 70-80-ra, akkor is enni kell azért olyan 4-4.5Litert a mocinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Ugyanez van nálam is a középkonzol tekintetében :wacko: Hallottatok már olyat,hogy néha (50esetből 1szer) elindulásnál rángatózik az autó és a kuplung dobál? Van egy olyan gyanúm,hogy 1es helyett 3. ba sikerül indulni az opel tip-tronikkal (tippelsz,hogy most ez 1-3,vagy 2-4 :( ) Most próbálgattam egy mellékúton,de nem sikerült produkálnom a hibát csak ha 3ból indulok. Ami azért vicces,hogy a rövid váltó és a 2800-nál leadott összes nyomaték miatt ha kicsit jobban csúsztatod simán elindul. Másik fokozatokból egyszer sem csinálta...a kuplung holtjátéka 125mm körül van.Ha a kuplung,lendkerék ütne szerintem gyakrabban csinálná. Hoppá, pont ezt csinálja nekem is a kuplungom, majd két hete...legtöbbször hidegen, és csak 1esbe...berakom 1esbe és mikor engedném fel rángatózik minden, mikor teljesen fent van abba marad...ha nagyobb gázzal csúsztatom, nem csinálja, mikor már felmelegedett a moci nem csinálja...kinyomó, tárcsa új... ötlet? esetleg egy kupluingbowden csere megoldás lehet ? (csak hogy az olcsóbb alternativáknál maradjak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Elhiszitek ezeket a fogyasztás-adatokat? Link Mennyivel kell menni 2.78l/100km fogyasztáshoz az autópályán? Max 70-el talán. Nálam 4.5 a legjobb országúton. Szerintem is badarság. Hátszéllel, biciklikerékkel, tartós lejtőn, jaaaa és kikapcsolt motorral esetleg. Akkor is, ha láthatóan sokszor használt 100-as benzint... Alapjáraton ötödikben, 4 barra fújt kerekekkel. Esetleg olyan chiptuninggal, ami alig ad enni a motornak (cserében persze nem is megy)... De akkor meg mi értelme van (menjen biciklivel <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Elhiszitek ezeket a fogyasztás-adatokat? Link Nem feltétlen kell elhinni, emberünk szvsz egyszerűen nem tudja használni a spritmonitort. Némelyik tankolásnál oda is van írva a megjegyzésben hogy többszöri rátankolással... Habár... azért vannak ott okosságok, látszik hogy az ember próbálkozik... lássuk csak: aszongya, a termosztátot például fixre zárta, soványka 145-ös gumit használ 3.3bar-ra felfújva, meg 0W-40-es olajat valami SX-6000 nevű adalékkal, valamint a vezérlést is elrakta 4 fokkal(?), meg az összsúlyt is lecsökkentette amennyire lehet (gondolom kipakolt minden felesleget)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Hoppá, pont ezt csinálja nekem is a kuplungom, majd két hete...legtöbbször hidegen, és csak 1esbe...berakom 1esbe és mikor engedném fel rángatózik minden, mikor teljesen fent van abba marad...ha nagyobb gázzal csúsztatom, nem csinálja, mikor már felmelegedett a moci nem csinálja...kinyomó, tárcsa új... ötlet? esetleg egy kupluingbowden csere megoldás lehet ? (csak hogy az olcsóbb alternativáknál maradjak :wacko: Csá Volu! Én egyelőre a legolcsóbb alternatívánál maradok,hogy néha 3.ból sikerül indulni :( Az a baj,hogy nem tudom tényleg ez van-e,mert eddig kb. 3szor adta elő és ilyedtemben egyből elváltottam kettőbe,de ha mégegyszer megcsinálja kihúzatom,hogy lássam tényleg 1.ben van-e. Szerelőmet kérdeztem,szerinte csak akkor dobálózhat a kuplung ha meg van égetve.Én meg olyanra nem emlékszem. <_< Vagy féltengely akar kiugrani?Mintha csak alászedett kormánynál adná elő. Bár az a szakirodalom szerint ropogni szokott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Nem feltétlen kell elhinni, emberünk szvsz egyszerűen nem tudja használni a spritmonitort. Némelyik tankolásnál oda is van írva a megjegyzésben hogy többszöri rátankolással... Habár... azért vannak ott okosságok, látszik hogy az ember próbálkozik... lássuk csak: aszongya, a termosztátot például fixre zárta, soványka 145-ös gumit használ 3.3bar-ra felfújva, meg 0W-40-es olajat valami SX-6000 nevű adalékkal, valamint a vezérlést is elrakta 4 fokkal(?), meg az összsúlyt is lecsökkentette amennyire lehet (gondolom kipakolt minden felesleget)... A próbálkozásokból csak a gumit,és a 0w-40 olajat értettem zéró német tudással :( A virsligumival nagy nyomáson tényleg rengeteget lehet spórolni,viszont itthon ki ne próbálja senki a tankcsapdák miatt igen hamar odalesz a futómű+a gumi élettartama is igencsak lerövidül. Magyarul amit nyersz a réven.... Hallottam már olyan elméletet,ami szerint "azé kell gyorsan menni,mert akkor kevesebb idő alatt kevesebbet eszik a motor <_< :wacko: Egy baj van,hogy a légellenállás nem lineárisan hanem exponenciálisan nő a sebességgel. Kb.70-nél a legkisebb a fogyasztás azt mondják. Én már próbáltam 90 helyett 80-al,de decire pontosan annyi lett. A 0w-40 meg nagyon vékonyka ebbe a motorba. Metabond adalékot én is raktam motorba,váltóba. A motor csendesebb lett,fogyasztás nem csökkent. A váltóban meg jobb lett az 1-2 szinkron,de az egyes még nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Eszeveszett kis dög lehet. hasznaltauto Áh.. Voltam a szomszéd kisvárosba.. Azt összetalálkoztam 1 komoly corzával... Látom tolta neki mondom én se maradok le, megyek utána ahogy illik... ;) ott előzgettünk egymás mögött haladva :wacko: Nekem nagyon tetszett :o Remélem összefutok még az illetővel <_< Zene nálam nem is szolt a kocsiban... Letekert ablaknál hallgattam a motort és mentem a srác után ;) Pufóra visszatérve még ez elég korrekt megoldásnak tűnik, bár még lehetne feljebb. :( NEkem egy ilyen tetszene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Pufóra visszatérve még ez elég korrekt megoldásnak tűnik, bár még lehetne feljebb. <_< Nekem ez van korrekt dolog. patent amit néztél faxt and fúriuszos téma tigrán láttam gáááz új swiften még gázabb de b corzán kiscsajnak nemtudom embereknek nincs szépérzékük...persze én mondom a ledsorral...de látszik az egész dob... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! Asszony rakétája megy pár héten belül műszakira, így végignéztem/rángattam a futóművet, aknáról is körbenéztem. Úgy tűnik, hogy a hátsó szilentek cserére szorulnak, a hátsó kerekek oldalirányú rángatására szépen kopognak. <_< Erre van valami trükk, vagy le kell engedni a futóművet teljesen az adott ponton? (szép bontás lesz úgy) Ez van utángyáriban is? Egyáltalán mibe fáj a gyári? (egyáltalán érdemes utángyárit venni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 JAJ jó kis találós kérdést találtam Nektek és be akartam tenni egy képet de rájöttem h csak úgy nem lehet... <_< na majd otthonrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 JAJ jó kis találós kérdést találtam Nektek és be akartam tenni egy képet de rájöttem h csak úgy nem lehet... <_< na majd otthonrol Lesz nyeremény is ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Lesz nyeremény is ? <_< hát ha eltalálod vendégem vagy egy sörre...amúgy én sem tudom a választ pontosan :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 szoval összesen hány lóerő látható a képen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts