Volu Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 na és ha már turbos motorokrol beszélünk: http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...let_turbo_motor ennyiért sem láttam még ilyen mocit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 na és ha már turbos motorokrol beszélünk: http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...let_turbo_motor ennyiért sem láttam még ilyen mocit... Senkinek ne kelljen addig félllllllábon állnia, amíg ez így, ennyiért elkel :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yakuza7878 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Opel corsam 98-as évjáratú, 1000es motorral x10xe motorszámmal. Ha elérte az üzemi hőmérskletet a motor, egy bizonyos fordulatnál torpan és a műszerfalon elkezd világítani motorhiba visszajelző lámpa(borostyánsárga alapon kis motor). Eleinte csak néha gyulladt ki, mostmár folyamatosan ég. Mit gondoltok mi lehet a baj? Előre is köszi a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Opel corsam 98-as évjáratú, 1000es motorral x10xe motorszámmal. Ha elérte az üzemi hőmérskletet a motor, egy bizonyos fordulatnál torpan és a műszerfalon elkezd világítani motorhiba visszajelző lámpa(borostyánsárga alapon kis motor). Eleinte csak néha gyulladt ki, mostmár folyamatosan ég. Mit gondoltok mi lehet a baj? Előre is köszi a segítségeteket! Ki köllene olvasni :D De c20xe-vel az astra ugyanezt csinálja nekem, ott vízhőfokjeladó / az ecu felé / bolond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ki köllene olvasni :D De c20xe-vel az astra ugyanezt csinálja nekem, ott vízhőfokjeladó / az ecu felé / bolond. itt is ez lesz. sajna csak ámítógéppel lehet kibogarászni ebből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ezt olvassátok el :D Srác szivott valamit EZT Link to comment Megosztás: More sharing options...
yakuza7878 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Kszi azeddigieket is! Esetleg vmi tipp, hogy mégis mitől lehet? (lambdaszonda v vízhőfokjeladó? mlyik a valószínűbb? Vagy mi a meglátsotok? Kb mennyibe kerül a kiolvasás és törlés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Kszi azeddigieket is! Esetleg vmi tipp, hogy mégis mitől lehet? (lambdaszonda v vízhőfokjeladó? mlyik a valószínűbb? Vagy mi a meglátsotok? Kb mennyibe kerül a kiolvasás és törlés? én inkább a hőfokjeladóra gondolok. kiolvasás ,attól függ kihez viszed. Merre laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yakuza7878 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 én inkább a hőfokjeladóra gondolok. kiolvasás ,attól függ kihez viszed. Merre laksz? Nyíregyháza. De csak kb-i árra lennék kíváncsi. Hogy merre az lényegtelen. Csak nem vok otthon ebben a témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Nyíregyháza. De csak kb-i árra lennék kíváncsi. Hogy merre az lényegtelen. Csak nem vok otthon ebben a témában. 2-3e körül van egy diag. az alkatrész 3-4e. de csak a gép fogja megmondani,hogy mi a baj,csak értsen hozzá aki csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Dr. Mélykék ,ismersz abban a régióban hozzértőt? (ugye nem sértő a megszólítás?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Ezt olvassátok el :D Srác szivott valamit EZT Szerintem ez szimpla trollkodás,amúgy az átlag navarás jellemrajz stimmel! :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Na ennek nézzél utána légyszi mert érdekelne, ugyanis gyárilag nem volt ilyen. Csak 1.6, 1.8, 2.0 Turbo meg 2.2 volt belőle benzinesből, illetve 2.2 dízel is, de az nagyon ritka. Ha ez tényleg V6, akkor érdekelnének fotók mondjuk a motorjáról. Engem is érdekelne nyugi :D Csak azt hallottam , hogy abba a kocsiba v6 van. Hogy igaz e, nem tudom, lövésem sincs ki a tulaj. C20LET az gyárilag turbós nem ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 Engem is érdekelne nyugi :D Csak azt hallottam , hogy abba a kocsiba v6 van. Hogy igaz e, nem tudom, lövésem sincs ki a tulaj. C20LET az gyárilag turbós nem ??? de turbós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus12, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2010 2-3e körül van egy diag. az alkatrész 3-4e. de csak a gép fogja megmondani,hogy mi a baj,csak értsen hozzá aki csinálja jó pár évvel ezelött vittem márkakereskedésbe hibakód kiolvasásra a vasat, akkor az 12ezer volt...amúgy a környezetemben 5ezer körül olvassa ki a legtöbb szerelö a hibakódot.... van valahol vmi összehasonlitás a c20let és a z20let-h-r mocikról? kicsit elmélyülnék ebben,de ha van vkinek irói vénája az ide vagy privibe is leirhatja nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 de turbós. Háháhááá, nyertem akkor egy ezrest ! Haverom össze balhézott velem, hogy abba gyárilag nincs turbó. De be nézteeee :D Majd be is hajtom rajta ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 jó pár évvel ezelött vittem márkakereskedésbe hibakód kiolvasásra a vasat, akkor az 12ezer volt...amúgy a környezetemben 5ezer körül olvassa ki a legtöbb szerelö a hibakódot.... magamból indultam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sziasztok! Létezik olyan nem gyári fejegység,ami kezeli a TID-et? (nem elvileg,hanem láttad is) Már RDS nélkül is tudnék élni,csak viszonylag jól szóljon már a cucc...Tudtok ajánlani valamilyen fejegységet...amiket én neten láttam és gondolom,hogy nem "búcsús" kategória az 70.000-nél indul :D Amit 20.000-ért adnak annál szerintem jobban szól a car300 fm-transzmitterrel...vagy tévedek? Újat szeretnék mindenképpen,mert vaterán vettem egy 5éves CDR 500-ast 20pénzért,gyári állapotban elvileg,gyakorlatilag az előlap oldala szét volt karcolva+lötyögött is ,biztosan sietni kellett a parkolóban,mert nagyon visított a riasztó...két napig ment aztán elhallgatott,kivettem,betettem aztán a kódot nem is fogadja csak lefagy a kijelző kiírja,hogy 10 SAFE. Mondta a csákó,hogy megcsinálja..muhaha :wacko: én meg a pénzvisszafizetést választottam..soha többé vatera pfúúúj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Sziasztok! Létezik olyan nem gyári fejegység,ami kezeli a TID-et? (nem elvileg,hanem láttad is) Már RDS nélkül is tudnék élni,csak viszonylag jól szóljon már a cucc...Tudtok ajánlani valamilyen fejegységet...amiket én neten láttam és gondolom,hogy nem "búcsús" kategória az 70.000-nél indul :D Amit 20.000-ért adnak annál szerintem jobban szól a car300 fm-transzmitterrel...vagy tévedek? Újat szeretnék mindenképpen,mert vaterán vettem egy 5éves CDR 500-ast 20pénzért,gyári állapotban elvileg,gyakorlatilag az előlap oldala szét volt karcolva+lötyögött is ,biztosan sietni kellett a parkolóban,mert nagyon visított a riasztó...két napig ment aztán elhallgatott,kivettem,betettem aztán a kódot nem is fogadja csak lefagy a kijelző kiírja,hogy 10 SAFE. Mondta a csákó,hogy megcsinálja..muhaha :wacko: én meg a pénzvisszafizetést választottam..soha többé vatera pfúúúj! http://www.for-max.hu/77-bluetooth-autorad...aviranyito.html ez is jó, nekem meg ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Dr. Mélykék ,ismersz abban a régióban hozzértőt? (ugye nem sértő a megszólítás?) :wacko: :D Huha. Lehet, hogy a régiónak megfelelő cset-be kellene érdeklődnie a kartársnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 :D Huha. Lehet, hogy a régiónak megfelelő cset-be kellene érdeklődnie a kartársnak. vagy mackosajtnál :wacko: ,hátha tud valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Háháhááá, nyertem akkor egy ezrest ! Haverom össze balhézott velem, hogy abba gyárilag nincs turbó. De be nézteeee :D Majd be is hajtom rajta ! T nem véletlenül van benne :wacko: Csekk : http://opel-magazin.hu/magazin/hasznos-leh...ertelmezes.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 http://www.for-max.hu/77-bluetooth-autorad...aviranyito.html ez is jó, nekem meg ez van. Kösz a választ! Scott..hmmm nem hangzik rosszul. Nem jó a link neked nem tudom mid van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Kösz a választ! Scott..hmmm nem hangzik rosszul. Nem jó a link neked nem tudom mid van... na most a tuti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 na most a tuti. :D A silvercrest kezeli a TID-et? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts