Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Hali!!! Vagy Ez Igen az is jó :D UI: a képet szerkeszd ki ,mert pofon lesz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 szerintem: megemel a kocsi elejét. aláfekszik a tag és tök kényelmesen meglehet csinálni :D Igen, ezt csináltam elölről-oldalról-hátulról, darabonként vagy nyolcvanszor. Mégsem lett jó. És valóban, nagyon morc lettem a végére, plusz minden tagom fájt. Holnap Ma újrakezdés. Vidám lesz. A képről: klassz, nekem LS01-est adtak, a másodikat. Gondolom akkor majd vegyek kalap pénzért másikat, hátha attól majd megjavul. Komolyan mondom, visszaszokom a biciklire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Igen, ezt csináltam elölről-oldalról-hátulról, darabonként vagy nyolcvanszor. Mégsem lett jó. És valóban, nagyon morc lettem a végére, plusz minden tagom fájt. Holnap Ma újrakezdés. Vidám lesz. A képről: klassz, nekem LS01-est adtak, a másodikat. Gondolom akkor majd vegyek kalap pénzért másikat, hátha attól majd megjavul. Komolyan mondom, visszaszokom a biciklire. A másodiknak nagyon univerzális szaga van :wacko: És tudjuk ,hogy az univerzális minden autóba jó,de egyikbe se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Hali!!! Vagy Ez Nemáár, hogy hatezer forintért adnak eredeti gyári lambdát... Ezt egyszerűen nem hiszem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 most morcos vagy :wacko: én a zörgést megoldottam úgy hogy a hővédő lemezt jól elhajlítottam onnan. :D Nos, egyelőre úgy tűnik, a probléma megoldva - 90 fokkal elfordítottam a középső dobnál lévő gumi felfogató ovált, így pár centivel közelebb került a nagyobbik rés oldala a kocsitesthez, s távolabb a problémás. Ha beválik, akkor majd veszek valamilyen pont akkora gyűrűt és átcserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sziasztok! Motor-hőfok jeladó kicserélve.Hiba megszűnt. Kapott új benzinszűrőt is,a régiből is tiszta benya folyt ki. Mc-elek! Múltkor nem mondtam hülyeséget,hogy hidrotőkét lehet cserélni vezérlés megbontása nélkül. A szerelőm mondta,hogy mindig így szokta.A vezérműtengelyt forgatni kell+spéci szerszámmal ki lehet tekerni.Miért hazudna,ha többet is kérhetne a vezérlés megbontása miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nemáár, hogy hatezer forintért adnak eredeti gyári lambdát... Ezt egyszerűen nem hiszem el. nekem is hihetetlennek tűnik ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 nekem is hihetetlennek tűnik ....... Ez csak 1 vezetékes, szóval elképzelhető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sziasztok! Motor-hőfok jeladó kicserélve.Hiba megszűnt. Kapott új benzinszűrőt is,a régiből is tiszta benya folyt ki. Mc-elek! Múltkor nem mondtam hülyeséget,hogy hidrotőkét lehet cserélni vezérlés megbontása nélkül. A szerelőm mondta,hogy mindig így szokta.A vezérműtengelyt forgatni kell+spéci szerszámmal ki lehet tekerni.Miért hazudna,ha többet is kérhetne a vezérlés megbontása miatt... pedig létezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Sziasztok! Motor-hőfok jeladó kicserélve.Hiba megszűnt. Kapott új benzinszűrőt is,a régiből is tiszta benya folyt ki. Mc-elek! Múltkor nem mondtam hülyeséget,hogy hidrotőkét lehet cserélni vezérlés megbontása nélkül. A szerelőm mondta,hogy mindig így szokta.A vezérműtengelyt forgatni kell+spéci szerszámmal ki lehet tekerni.Miért hazudna,ha többet is kérhetne a vezérlés megbontása miatt... jaaa,arról nem volt szó :D Egyébként nem tudom milyen lehet.... Leírás szerint vezérlés le ,majd a többi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nemáár, hogy hatezer forintért adnak eredeti gyári lambdát... Ezt egyszerűen nem hiszem el. nekem is hihetetlennek tűnik ....... Még a végén lehet, hogy veszek egyet, mert leginkább perpill az új lambda nem-megfelelőségében hiszek. A kipuff felfüggesztése szerintem sikerül, macskakövön is kipróbáltam, 50 km alatt meg sem nyikkant. :D De azért akkor is hülye gondatlan volt, aki megtervezte. hakapeszi a kedvemért nem néznéd meg, hogy a régi hőfok-jeladó miként követi a gyári hőfok-ellenállás görbét? Távolról, vagy távolról sem? Én csak annyit csináltam, hogy hideg csapvíz alá tartottam -mértem- bedobtam egy kis lábas vízbe, melegíteni kezdtem és közben néztem az ellenállást. Nem tűntek vészesen rossznak, de egyik sem volt katalógusadat. Ellenben a "tendenciát" szépen követte. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Nagyon genyó meló van a kipufogó rendszerrel, ismerősöm is mindig szenved vele, ki fúj, szét jött, zörög, stb, stb... én mondtam hogy ne nyúljon hozzá, már vagy fél éve szenved vele. Kellett neki ki vennie a katalizátort, meg sport dobot fel tenni. Bolond. Hát igen ha nem passzolnak a gyári méretek akkor ugy tényleg elég érdekes lesz a kipuf rendszer. Én cseréltem középsődobot meg hátulra raktam gyúri méretpontos parlagi félét és tökéletesebb nemis lehetne... kopp-kopp A ktalizátort meg nomrálisan fel kell hegeszteni és semmi gond márha univerzális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Még a végén lehet, hogy veszek egyet, mert leginkább perpill az új lambda nem-megfelelőségében hiszek. A kipuff felfüggesztése szerintem sikerül, macskakövön is kipróbáltam, 50 km alatt meg sem nyikkant. :D De azért akkor is hülye gondatlan volt, aki megtervezte. hakapeszi a kedvemért nem néznéd meg, hogy a régi hőfok-jeladó miként követi a gyári hőfok-ellenállás görbét? Távolról, vagy távolról sem? Én csak annyit csináltam, hogy hideg csapvíz alá tartottam -mértem- bedobtam egy kis lábas vízbe, melegíteni kezdtem és közben néztem az ellenállást. Nem tűntek vészesen rossznak, de egyik sem volt katalógusadat. Ellenben a "tendenciát" szépen követte. Előre is köszi! Megnézném neked szívesen,de 1.itt földváron a barátnőmnél kb. egy ,8,10,15,kulcs,csillagcsavarhúzó és egy kiskalapácsból áll a szerszámkészlet :wacko: 2.szerelőmnél csináltuk ahol a kukában landolt. Direkt próbáltam teljesen hideg motorról is..olyan lett mint az álom,mintha melegen is jobban menne,persze ez lehet placebo hatás is :wacko: Nálad én nagy tételben merek fogadni a DIS tömbre!!Akkor lehet gyanakodni a hőfok jeladóra,ha bizonyos hőmérséklethez köthető a szarakodás vagy jelentős többletfogysztás esetén...nálad egyik sem ha jól tudom..Volt mostanában (60.000km) gyertya és kábelköteg csere? Nekem a télen random csinált rángatásokat,elgyengüléseket melegen is...rögtön a gyertyákra,kábelre gyanakodtam az is bejött. Szóval elég nagyhatékonysággal kiszagolom a hibákat :wacko: A lambda hibájára egyből felvillan a check lámpa, hamár érzékelhető a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Megnézném neked szívesen,de 1.itt földváron a barátnőmnél kb. egy ,8,10,15,kulcs,csillagcsavarhúzó és egy kiskalapácsból áll a szerszámkészlet :D mibe fájt a javítása? ha kérdezhetek indiszkrétet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 mibe fájt a javítása? ha kérdezhetek indiszkrétet. 2000Ft volt a benzinszűrő cserével együtt.Bosch hőfok-jeladó 5eFT,Febi 3500Ft én febi-t raktam,mert az volt raktáron :D Az sem az ipari hulladék kategória. Csak alulról,megemelve tudta kiszedni,nekem csak az injektorház bontásával ment volna otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Csak alulról,megemelve tudta kiszedni,nekem csak az injektorház bontásával ment volna otthon. Jééé,ezt írtam én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Jééé,ezt írtam én is :wacko: Nekem sikerült fentről is - nem volt más lehetőségem. Éljenek a nőgyógyász kezek :D hakapeszi, köszi azért. Gyertyákat és a kábeleket saját kezűleg cseréltem úgy tízezer km-e, DIS tömb.... a fene tudja. A hibám teljesen független a külső- és belső (motor) hőmérséklettől. Majd megpróbálok valami elektromoshoz elmenni és kiméretni a lambdát és a gyújást. Azt hiszem, ha a lambda rendesen működik, csak nem a megfelelő értéket adja, akkor az ellenőrző lámpa nem fog jelezni, viszont nem fog működni rendesen. Lásd utángyártott lambda: működik, csak rosszul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Egy olyan kérdésem lenne hogy a hűtőventillátornak mikor kell bekapcsolnia? Sajna én még nem láttam volna h pörögne, hogy tudom leellenőrizni? (nem klímás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Egy olyan kérdésem lenne hogy a hűtőventillátornak mikor kell bekapcsolnia? Sajna én még nem láttam volna h pörögne, hogy tudom leellenőrizni? (nem klímás) Amikor 40 fok van akkor elindítod, leülsz vele szemben egy sörrel, vagy kettővel, vagy há....és addíg hagyod járni amíg be nem kapcsol. Előbb-utóbb elindul. Nekem is nagyon ritkán megy, dugóban kánikulában szokott inkább. Van egy hőgomba a hűtőben ha elér egy bizonyos hőmérsékletet a víz akkor indítja a ventit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Amikor 40 fok van akkor elindítod, leülsz vele szemben egy sörrel, vagy kettővel, vagy há....és addíg hagyod járni amíg be nem kapcsol. Előbb-utóbb elindul. Nekem is nagyon ritkán megy, dugóban kánikulában szokott inkább. Van egy hőgomba a hűtőben ha elér egy bizonyos hőmérsékletet a víz akkor indítja a ventit. nekem már akkor pörög ha ráadom a gyújtást :D akkor mit kéne cserélni? a hőgombáját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Nálam 95-97 fok körül szokott bekapcsolni a hűtőventillátor, általában dugókban vagy kánikulában hosszas álláskor mikor nagy ritkán felmelegszik. Más kérdés: kb. jó ideje 1 éve csinálja a jelenséget Reggel beindítás után az első 500 méteren enyhén rángat, kicsit erőtlenebb a kocsi, télen jobban csinálta, valamint akkor mikor már kevés az üzemanyagom. Sok mindenre tudnék gondolni, de miután megyek vele ezt a keveset utána nincs gond megy szépen ahogy kell. kérdés2: jobb oldali ajtónál mikor nyitom és zárom borzalmas hangot ad ki a zár (központi-riasztó vezérli) a hangot ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor furnak valamit vagy akadna amugy zár az ajtó megfelelően. Köszönöm a segítséget: A gép amúgy 1994-es C12NZ-s 3 ajtós corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 nekem már akkor pörög ha ráadom a gyújtást :D akkor mit kéne cserélni? a hőgombáját? Hááát, lehet, ha lehúzod a hőgomba csatiját akkor mit csinál? Nem tudom ez relézve van-e lehet ott égett be az érintkező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Egy olyan kérdésem lenne hogy a hűtőventillátornak mikor kell bekapcsolnia? Sajna én még nem láttam volna h pörögne, hogy tudom leellenőrizni? (nem klímás) Nállam is olyan 95-97 fok körül. Talán 96 :D kérdés2: jobb oldali ajtónál mikor nyitom és zárom borzalmas hangot ad ki a zár (központi-riasztó vezérli) a hangot ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor furnak valamit vagy akadna amugy zár az ajtó megfelelően. Köszönöm a segítséget: A gép amúgy 1994-es C12NZ-s 3 ajtós corsa Nem lehet hogy olajozni kéne valamit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 nálam pont 100nál kapcsol be, úgyhogy én nyertem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus6, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2010 nálam pont 100nál kapcsol be, úgyhogy én nyertem :wacko: Te vagy a 100ból 1 akinél így működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts