LököttZsiráf Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 hát nekem csak a motorféknél tünik úgy mint ha rángatna cseppet, de csak 1500 rpm alatt. [...] Aha, ezt is ismerem, csak a megoldást nem. Szólj majd, ha meglesz a bűnös... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 [...] Nyomatnám a hátsó ablakra a vizet és hallom hogy csordogál, kiszálltam a kocsiból megnéztem oldalra lecsorog. Mintha a kocsi tetejében meg lenne szakadva az a kábel amibe megy. nem tudom.. Hogyan lehetne ezt orvosolni? El van törve az ablakmosó csöve, 99,99%-ra biztosan ott, ahol átmegy a cső a csomagtérajtóba. A C-oszlop borítást kell megkezdeni (jaaaa, mert hogy nálam sem működik) illetve azt hiszem a csomagtérajtót belülről. A biztonsági övet nem szükséges leszedni, ahogy néztem, de egyelőre még csak megnéztem, mit lehetne tenni, hozzá nem kezdtem. Gondolom van itt olyan, aki már abszolválta a melót :D A postázós dolgot még nem feledtem el, hamarosan lépek ez ügyben! (Ellenőrzés, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július31, 2010 Megoszt Elküldve Július31, 2010 Szia! A motorkód C14SE, 1994 1.4 8 szelep, hengerenkénti injektoros. Ami miatt kérdezem, befolyásolja-e az autómata szívató zárását a nem megfelelő hőm. érzékelés, esetleg rossz a jeladó. (cserés?). Időnként rángat, mintha fuldokolna a motor. Szia Zoli Igen ,befolyásolja. Meg kell próbálkozni a cserével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 vagy a másik fele: http://mypic.carstyling.hu/68291/uploads/6..._1279289762.jpg jessszus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Na ma már élesbe toltam a melót.. :wacko: Elkerültem az ismerősöktől egy kicsit idegen részhez. és ott a fiatalok az ilyen tunning autokat beszélték.. hogy mi lenne jó, meg így úgy.. és sűrűn emlegették a corzákat. Ekkor én is bekapcsolódtam a beszélgetésbe :wacko: De nem tudom kicsit el voltak azért szállva maguktól :wacko: valahogy nem értettem a beszédüket. :D Szóval azért hódit a corza. :D Nagyon jól eset hogy ök is ilyen pozitív véleménnyel voltak a kocsiról :D Jah és amúgy én se szoktam úgy csinálni hogy elfordítom a kulcsot és már nyomom a gázt kicsit járatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sakesz Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? Húhaa, én úgy tudom ,hogy csak akkor ha fel van húzva a lezárógomb, de nem vagyok benne biztos. Nincs más tippem próbáld meg mindkettőt, valahogy hurkot csinálni és felhúzni a gombot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? helló ablaktömítés ki egy nyolcas menetesszár kb 40-45 cm-es a végét behejtod úgy 45 fokba majd dugd be a résen kb a kilincs vonalába és mozgasd fel le fogod látni hogy mozog bent a felhuzókar bátran feszitsd meg és húzd fel, nekem kb már vagy 5 ször bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko: akkor inkább oldalsó ablak,azt nem kell ragasztani :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko: a szélvédő a legrosszabb megoldás meg szerintem erre csak úgy nem fizet a biztositó egy oldal üveg azért csak olcsóbb de hidd el oldalt ki lehet nyitni ahogy irtam, az lenne az utolsó hogy én üveget törjek Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni. eléggé kell akkor a keretet fesziteni minimálisan de lehet el fog hajolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 eléggé kell akkor a keretet fesziteni minimálisan de lehet el fog hajolni igen fog hajolni de vissza is lehet hajlítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sakesz Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Kszi a tippeket,végülis kifeszítettem az ajtót és dróttal kihúztam a kulcsot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Kszi a tippeket,végülis kifeszítettem az ajtót és dróttal kihúztam a kulcsot :D ez is megoldás :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni. Húú köszi srácok,most már tudom hogyan lesz a legolcsóbban erősebb Corsám :D Ezt a kulcsbezárós mutatványt csak 1 módon lehet előadni,ha az anyósülés felöl nyitod,aztán kulcs bennfelejt,gomb lenyom,ajtó becsuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Hozd csak el, majd addig cseréljük az alkatrészeket, míg meg nem lesz a hiba - kivéve, ha mindkettőnknek ugyanaz. :wacko: Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :D 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft Szerk: A Car 300-as rádióm meg magától megjavult,mondjuk kazetta-átjátszóval nem próbáltam,nem is kísértem vele a sorsot,úgyis nagyrészt rádiót hallgatok,mert legalább az utóbbi időben rájöttek a rádióadók,hogy emberek nagyrészt csak autóban hallgatják őket,ezért a közlekedési infókat sűrűn mondják... Volt olyan,hogy a körforgalomban nyúltam az indexért és akkor hallottam meg,hogy arra ne menjek...nem kicsit volt mák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :D 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft Szerk: A Car 300-as rádióm meg magától megjavult,mondjuk kazetta-átjátszóval nem próbáltam,nem is kísértem vele a sorsot,úgyis nagyrészt rádiót hallgatok,mert legalább az utóbbi időben rájöttek a rádióadók,hogy emberek nagyrészt csak autóban hallgatják őket,ezért a közlekedési infókat sűrűn mondják... Volt olyan,hogy a körforgalomban nyúltam az indexért és akkor hallottam meg,hogy arra ne menjek...nem kicsit volt mák. neked találták ki az fm transmittert...igaz már 5-6000. Ft-ért lehet venni sony cd-s rádiót :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 neked találták ki az fm transmittert...igaz már 5-6000. Ft-ért lehet venni sony cd-s rádiót :wacko: 5-6ropi? Gondolom a származása elég kétes....nem adom el az ördögnek a lelkem...ennyiért :wacko: Múltkor a Béla mondta,hogy szaporodnak a Corsák az utakon..és kezd kultikussá válni a b Corsa..nos én megtaláltam az autóm ikertestvérét Németországban ahol pont annyit kérnek érte mint amennyiért én vettem tavaly.Elgondolkodtató...LINK Full-full olyan mint az enyém,na jó az enyémben 9000-rel több km van és a rádióm gyári.Még a gyártás ideje is hónapra stimmel,tehát az alváz és motorszám is csak pár számmal térhet el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 5-6ropi? Gondolom a származása elég kétes....nem adom el az ördögnek a lelkem...ennyiért :wacko: Múltkor a Béla mondta,hogy szaporodnak a Corsák az utakon..és kezd kultikussá válni a b Corsa..nos én megtaláltam az autóm ikertestvérét Németországban ahol pont annyit kérnek érte mint amennyiért én vettem tavaly.Elgondolkodtató...LINK Full-full olyan mint az enyém,na jó az enyémben 9000-rel több km van és a rádióm gyári.Még a gyártás ideje is hónapra stimmel,tehát az alváz és motorszám is csak pár számmal térhet el :D neeem. A kétes eredetü az olcsóbb az olyan 3-4k....van haver van neki ilyen autosboltos pénzmosós kócerája...jómóka...de fillérekért van midnen...multkor vlamai csúcs fejes ment el talán 20 rugóba...:wacko: de vaterán is lehet fogni szép jószágokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :wacko: 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft [...] Igen, április elején. Elég fárasztó volt, két dolog miatt: az 1,2-es motor bizony kevés, napi egy-másfél órát bizton tudtam volna sopórolni csak a gyorsítások miatt; a második dolog, hogy hosszú távon az én autóm legalábbis zajos, és a zaj elfárasztó tényező. Akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Az én célom Mo.-n Debrecen volt, kb. 1800 km, de nem számoltam, ráadásul Finnországban sem Helsinkiben lakok. Ha már útvonaltervezés: kicsit hosszabb, de érdemes Mo.-n az M3-ast választani Miskolcig, és Kassa felé "kerülni". Megéri. Nálam 5,4-es volt a fogyasztás :D 18*5,4*1,2 € az 116 €. 280-nal átdobva (ki tudja, mennyit ingadozik) 32 ezer Ft. Ha valakit érdekel, perpill a 95-ös benzin a sarkon 1,409 € , drágább helyeken 1,5. útvonal Ahogy nézem mínusz 82 km, mert a komputat is hozzászámolja. Jaaaa és a kompjegy Tallin-Helsinki között, 28..44 euró per koponya, az autó is egy főnek számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2010 Ezt a kulcsbezárós mutatványt csak 1 módon lehet előadni,ha az anyósülés felöl nyitod,aztán kulcs bennfelejt,gomb lenyom,ajtó becsuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Szevasztok! Felmelegedhet annyira a pufó, hogy kocsi leállásakor gőzöljön/vagy füst vagy bármi..? (hát maga az egész kipufogó rendszer) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Szevasztok! Felmelegedhet annyira a pufó, hogy kocsi leállásakor gőzöljön/vagy füst vagy bármi..? A pufó mit jelent nálad? Múltkor hosszabb fékút után értsd. felmelegedett tárcsával egy tócsában álltam meg és én is néztem,hogy akkor most mi gőzöl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts