hakapeszimaki Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Üdvözlet a márkatársaknak! Esetleg szolgálhatnátok néhány tippel, hogy kasztniügyileg hol vannak érzékeny pontjai. Az igaz, hogy az 1.2 16V-s motor benne már láncos? Előre is köszönöm! Ezek a motorok láncosak én úgy tudom. Érzékeny pontok a kasztnin: a küszöbök alja,hátsó lengéscsillapító tornyok,első váznyúlvány különösen ahol a kormányösszekötő rúd megy a csonkállványhoz.Ezt a motorházból lehet látni leginkább.Nálam legalábbis. Hátsó váznyúlvány a hátsó kipufogódob környékén és a másik oldalon.Ajtók alja,csomagtérajtó az ablaktörlő körül. De most jut eszembe,hogy ez már 99'es facelift változat,azoknál meg már javítottak a korrózióvédelmen,szóval a régebbiek ezeken a pontokon rohadnak.A hátsó kipufogódob szokott lyukadni leginkább.Főleg,hogyha csak városban használták és a víz nem tudott kifolyni belőle rendesen. A pár km-re használt,tehát főleg hidegmotorral járó autók meg szerintem sokkal jobban kopnak,motorikusan,fékek szempontjából,mint egy olyan amivel egy ajtónyitással mennek 100km-t. A nemdohányzó hölgytulaj szterotípia is érdekes hazai sajátosság.Inkább olyantól veszel autót aki ilyeneket mond: Tök cuki kis autó ez,már három éve megvan,de még egyszer sem voltam szervizben! :rolleyes: Én inkább veszek olyantól aki 2X annyit tett bele de kenyérkeresőnek használta.A szinglicsaj autók a legszarabbak tapasztalataim szerint,főleg futómű: Lóg,zörög,kattog,nyikorog de ő nem hallja,mert 1 nem ért hozzá és 2 nem is érdekli! Szóval óvatosan a nemdohányzó hölgytulajjal,kevés km-rel! Az ára teljesen korrekt,ilyen motorosokat jobban felszerelve 600 körül veszegetnek.Nekem mondjuk nagyon alap ez az autó,de ami nincs az legalább nem romlik el <_< Motornál járjon minden henger,legyen szép hangja,ne füstöljön ennyi. Szerelő nem kell szerintem egy Corsa megvételéhez,én legalábbis egy alapos szemlével+próbakörrel egyből megmondom,hogy mi lóg,zörög,nem frankó egy autón de azt,hogy merre kell keresni a hibát mindenképpen.Egy ilyen alap Corsa meg főleg egyszerű,mint egy faék. Remélem azért tudtam segíteni!
ktech Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Üdvözlöm a fórumot mint friss fórumtárs! Nagyon úgy néz ki, hogy a családba bekerül egy 1995-ös Corsa B Swing 1.4i. Tudnátok-e segíteni egy adatlappal, hogy milyen felszereltségű Corsa B Swing 1.4-esek kerültek 1995-ben forgalomba? Minden ilyen autóba volt-e szervo kormány? Valami jó tippet tudtok-e adni, hogy mire kell figyelni, ami jellemző erre a modelre. Köszönöm előre segítségeteket!
Volu Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 Hát..... Úgy tűnik belefutottam a "hozzánemértő" eladókba. Az a baj, hogy ha lemérem minden adatát, akkor sem leszek ezek után biztos, hogy jót adnak-e. Amúgy meg ha jól tudom ez valamilyen sűrű fémháló, ugye? megnéztem, elvileg a te motokódodhoz tartozó kipuffrendszerhez nem hoz tüzkarikát, elvileg a leömlönél van vmi "karika", de ha bemész boltba és katalógusból akarják kinézni neked, elvileg nem fognak adni...marad a méretre keresés :rolleyes:
LököttZsiráf Elküldve Július24, 2010 Elküldve Július24, 2010 megnéztem, elvileg a te motokódodhoz tartozó kipuffrendszerhez nem hoz tüzkarikát, elvileg a leömlönél van vmi "karika", de ha bemész boltba és katalógusból akarják kinézni neked, elvileg nem fognak adni...marad a méretre keresés :rolleyes: Hmm... érdekes, mert pl. a Unix netboltja mutatta a tűzkarikát. Amikor szétszedtem a leömlőt és a csövet, volt valamilyen tömítés-maradvány a kipuffra rásülve/rozsdásodva; szóval csak lesz valami ott. Így van, vásárolok méretre..... Bár kedvem nincs sok csak azért szétszedni, hogy lemérjem. Annyira nem egyszerű... (De valakinek muszáj ezt is megcsinálni <_< )
Mc-elek Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Hmm... érdekes, mert pl. a Unix netboltja mutatta a tűzkarikát. Amikor szétszedtem a leömlőt és a csövet, volt valamilyen tömítés-maradvány a kipuffra rásülve/rozsdásodva; szóval csak lesz valami ott. Így van, vásárolok méretre..... Bár kedvem nincs sok csak azért szétszedni, hogy lemérjem. Annyira nem egyszerű... (De valakinek muszáj ezt is megcsinálni :rolleyes: ) 12-es tétel 1ezer magyar forint <_<
Technodome Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Hy all! Ülés kérdésem lenne, astra f első üléseit bele lehet varázsolni b corsába? A síneket át kell tenni vagy megegyezik a szélessége a síneknek és csak kicsavar-becsavar és kész ?
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Hmm... érdekes, mert pl. a Unix netboltja mutatta a tűzkarikát. Amikor szétszedtem a leömlőt és a csövet, volt valamilyen tömítés-maradvány a kipuffra rásülve/rozsdásodva; szóval csak lesz valami ott. Így van, vásárolok méretre..... Bár kedvem nincs sok csak azért szétszedni, hogy lemérjem. Annyira nem egyszerű... (De valakinek muszáj ezt is megcsinálni :rolleyes: ) Szeva Zsiri! A motorod hidegen,melegen is rángat? Mondtad,hogy a MAP szenzorral lyukra futottál,az enyém azt csinálja,hogy kb.35-40fokos vízhőmérsékletnél nem dúsít eleget ergo nem húz,egyenletlen a járása stb. A szerelőm a motorhőmérséklet jeladót mondta hibának. Én még tuti nem nyúlok hozzá,mert csak ritkán csinálja és egyelőre együtt tudok élni vele. A GYIK topikban le van írva róla minden!LINK a 28.hozzászólásban.
Béla91 Elküldve Július25, 2010 Elküldve Július25, 2010 Végre kitette az új avatar képem :S tegnap itt lestem hogy mi van miért nem cseréli le. Tegnap kicsit megtisztogattam a kocsit, átőröltem a portól az első ülések feletti lámpaburát és a rendszámtábla megvilágító műanyag burákat. Még erősebb lett a kivilágításuk <_< Mikor elkezdtem használni a kocsit sokáig észre sem vettem hogy a kesztyűtartóban is van kis világítás, mert ki volt égve. Mondom megmutatom már nektek -_- Jah meg a csomagtartóban is van egy ugyan ilyen kis bura. Csak nekem pont nem ér hozzá ahhoz a pöcökhöz a kesztyűtartó zárja hogy zárja az áramkört. Ezért van ott a kesztyűtartó bal oldalán az a piros szigetelő szalag :rolleyes: Meg csináltam pár képet is a kocsiról így ilyen esti lámpásat, mint amilyen az avatar képem is. Hát.. ez a kocsi egyre jobban kupálódik kifele :D na még majd ha a melóm is beindul.. :)
LököttZsiráf Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Szeva Zsiri! A motorod hidegen,melegen is rángat? Mondtad,hogy a MAP szenzorral lyukra futottál,az enyém azt csinálja,hogy kb.35-40fokos vízhőmérsékletnél nem dúsít eleget ergo nem húz,egyenletlen a járása stb. A szerelőm a motorhőmérséklet jeladót mondta hibának. Én még tuti nem nyúlok hozzá,mert csak ritkán csinálja és egyelőre együtt tudok élni vele. A GYIK topikban le van írva róla minden!LINK a 28.hozzászólásban. Ejha, micsoda klassz leírások vannak a linken! Köszi szépen! Megnézem majd azt a jeladót, bár mintha ezt egyszer már megígértem volna magamnak pár hónapja :D Tegnap még a multiméterem is előkerült, szóval már mérni is tudok. Már csak valami jóképű poti kellene, hogy tekerjem felfelé, hogy méréskor ne kelljen folyton leállítgatni a motort... Amúgy hőmérséklettől függetlenül "dadog" alapjárat és nem húz kb. 2000-es fordulatig jól. Teljesen mindegy, milyen idő van kint, vagy mennyire meleg a motor, beindítástól számolva tíz másodpercig szépen jár, aztán dadog, esetenként le is áll. Ez nyilván lehet hőmérséklet-jeladó is. Már az az eretnek gondolat is eszembe jutott, hogy elviszem szervízbe kiszámítógépezni a baját, de nem vagyok ám gazdag, örülök, hogy kisautóra telik :wacko: McElek, komolyan, legsszívesebben megrendelném, de többe kerülne a leves mint a hús. No, ma, vagy holnap remélem járok márkakereskedés felé, s megtudom, mennyi az annyi.
Béla91 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 McElek, komolyan, legszívesebben megrendelném, de többe kerülne a leves mint a hús. No, ma, vagy holnap remélem járok márkakereskedés felé, s megtudom, mennyi az annyi. Az Unixból szeretnél valamit rendelni? Mert ha gondolod én megveszem neked ami kell és elpostázom. Majd megérdeklődöm menny a postája azt majd átutalod az összeget a bankszámlaszámomra ha neked ügy megfelel. :DÚgyis van ilyen vásárlói kártyám :wacko: (minimum 10% árengedmény)
zoee Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Sziasztok! Nemtudja valaki véletlenül azt hogy méretileg ugyan akkora a corsa gsi elsö lökös,mint a többi corsáé vagy az alacsonyabb egy kicsit?
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Az Unixból szeretnél valamit rendelni? Mert ha gondolod én megveszem neked ami kell és elpostázom. Majd megérdeklődöm menny a postája azt majd átutalod az összeget a bankszámlaszámomra ha neked ügy megfelel. :DÚgyis van ilyen vásárlói kártyám :wacko: (minimum 10% árengedmény) Erről van szó,hogy az alkatrész ezer a posta meg ezerötcá :wacko: azzal közel 9euro,annyiért kap a télapó országban is.
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Ejha, micsoda klassz leírások vannak a linken! Köszi szépen! Megnézem majd azt a jeladót, bár mintha ezt egyszer már megígértem volna magamnak pár hónapja :D Tegnap még a multiméterem is előkerült, szóval már mérni is tudok. Már csak valami jóképű poti kellene, hogy tekerjem felfelé, hogy méréskor ne kelljen folyton leállítgatni a motort... Amúgy hőmérséklettől függetlenül "dadog" alapjárat és nem húz kb. 2000-es fordulatig jól. Teljesen mindegy, milyen idő van kint, vagy mennyire meleg a motor, beindítástól számolva tíz másodpercig szépen jár, aztán dadog, esetenként le is áll. Ez nyilván lehet hőmérséklet-jeladó is. Már az az eretnek gondolat is eszembe jutott, hogy elviszem szervízbe kiszámítógépezni a baját, de nem vagyok ám gazdag, örülök, hogy kisautóra telik :wacko: McElek, komolyan, legsszívesebben megrendelném, de többe kerülne a leves mint a hús. No, ma, vagy holnap remélem járok márkakereskedés felé, s megtudom, mennyi az annyi. Igen az a jeladó tud kavarni ügyesen ,az is hatalmas tétel én 3e körül vettem. Cseréje bruttó 10 perc. :wacko: De. Nagyon figyelni kell rá,hogy a megfelelő kerüljön bele. Turok hozzá katalógus számot. Majd beszerkesztem :wacko:
LököttZsiráf Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Igen az a jeladó tud kavarni ügyesen ,az is hatalmas tétel én 3e körül vettem. Cseréje bruttó 10 perc. :D De. Nagyon figyelni kell rá,hogy a megfelelő kerüljön bele. Turok hozzá katalógus számot. Majd beszerkesztem :wacko: Köszi mindent, a fentieket megbeszéljük, ha szükséges, szólok! Szerkesztve: Izé, a postázás Béla91-nek szól.
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Köszi mindent, a fentieket megbeszéljük, ha szükséges, szólok! Turtam :D Fontos ,hogy alvázszámnak megfelelő legyen.
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Volu! Gondolom azt akard írni,hogy az x12sz-hez nem lehet külön venni azt a vackot. Igen én is tudom,de valószínűleg nem tér el a c12nz-től amihez viszont lehet venni. Jah és csináltál JOhnny-nak feladatott. :D
Technodome Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Sziasztok! Tudja esetleg vki ,hogy a fékeket milyen fajta festékkel szokták lefesteni (mondjuk pirosra)? Esetleg vmi használható infót elfogadnék. Köszi
Mc-elek Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Sziasztok! Tudja esetleg vki ,hogy a fékeket milyen fajta festékkel szokták lefesteni (mondjuk pirosra)? Esetleg vmi használható infót elfogadnék. Köszi Pl. piros festék. :D Gondolom valamennyire a hátsódobfék is melegszik. De nemtom mennyire,lehet hogy nem érdemes hőálló festékkel bohóckodni.
sanyi1104 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Szemöldököt milyen ragasztóval lehet lámpára ragasztani?
Laccci Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Szemöldököt milyen ragasztóval lehet lámpára ragasztani? Ha kontárkodsz sziloval ragasztós is van :D hanem akkor normális kasznishoz viszed és lemorcosítatod...
sanyi1104 Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Ha kontárkodsz sziloval ragasztós is van :D hanem akkor normális kasznishoz viszed és lemorcosítatod... A szemőldök már meg, van csak nem tudom ,hogy mivel ragasszam oda!
Technodome Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Szemöldököt milyen ragasztóval lehet lámpára ragasztani? Nekem sokáig kétoldali ragasztóval volt fent, előtte zsírtalanítottam a lámpákat és kész. Bírta a magasnyomású mosást stb...
Technodome Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Ha kontárkodsz sziloval ragasztós is van :D hanem akkor normális kasznishoz viszed és lemorcosítatod... Nekem is a kasznis féle morcosítás lett a terv, sokkal jobban néz ki, csak sookal drágább is ! Lakatos munka + fényező munka, viszont megéri :wacko:
TomTech Elküldve Július26, 2010 Elküldve Július26, 2010 Nekem is a kasznis féle morcosítás lett a terv, sokkal jobban néz ki, csak sookal drágább is ! Lakatos munka + fényező munka, viszont megéri :D Meg aztán vagy 30 lóerővel erősebbnek is néz ki. :wacko:
Recommended Posts