Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Hali! Úgy volt az eset, hogy megyek anyummal tankolni+bevásárolni. Házunktól kb. 10. háznál raktam volna 4.be a sebességet, erre 1x csak be esett a kuplung. Na mondom ez igen. Ahogy félre álltam, a hepe-hupás út szélén fém csörgő hangot hallottam. Alá feküdtem a kocsinak, és ami először szúrta a szemem ,az EZ volt. El tört volna a kuplungom ? Szerelőmmel még nem tudtam konzultálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Jobb minőségű kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Na meg van a bűnös, bowden szakadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Gyártotte a ferrari valaha kombit? http://stipistop.com/kombi-ferrari-7-darab...zult-a-vilagon/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Gyártotte a ferrari valaha kombit? http://stipistop.com/kombi-ferrari-7-darab...zult-a-vilagon/ Magától biztos nem ! Esetleg meg rendelésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Kedves corsások! Egy olyan kérésem lenne felétek,hogy ha valaki nézegetné a corsáját akkor nézzétek már meg nekem , hogy elöről az emblémánál lehet-e látni a hűtőt, mert nekem gyárinak tűnő műanyag lemez van ott amit nem tudom mi célt szolgál. Lehet ,hogy ilyen melegben nem ártana levenni. Astrán is van, nyáron leveheted, jobb lesz a hűtés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Lukoilon kívűl más kúton nem próbáltad meg a sima 95-öst? PL: OMW, MOL, vagy a sima Shell 95? Én annyira nem csodálkozom hogy a lukoiltól annyit evett. Kolegám hasonló jó kúton tankolt, egy 90000es katalizátor bánta. Nem próbáltam mást. A corsa 5ből megy 100at lukoilos benyával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Jó neked ! Én már valszeg ezt a nyarat meló nélkül töltöm :rolleyes: Semmit nem találtam :D Mindehol be próbáltam. Verő embertől kezdve, futár, kőműves, ács.... semmi,semmi, semmi. Pangás van. -_- Nálunk annyi meló van,hogy heti egy kiszállítás helyett három van <_< És nem találunk normális melóst ,mondjuk a lóvé is szar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Tiszaújvárosba fogok dolgozni.. azt néztem egy térkép programba hogy hol is van. Meg úgy mindent. Azt még ilyen Opel találkozót is mutatott ott az ipartelepnél Én meg ott fogok melózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Tiszaújvárosba fogok dolgozni.. azt néztem egy térkép programba hogy hol is van. Meg úgy mindent. Azt még ilyen Opel találkozót is mutatott ott az ipartelepnél Én meg ott fogok melózni. Jabil? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gomboc Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Szia! Nekem egy 1.5 TD-m van, immár 5 éve. Amire mindenképp figyelj oda: - motorkompresszió (bár ezt télen volna célszerűbb mérni), ebből kiderül, hogy mennyire leharcolt - kuplung holtjátéka, kiemelése (a dízel típusoknál a motor/váltó/kuplung alkatrészek a leghúzósabbak, mivel Isuzu mind, egy-egy alkatrész ára a csillagos eget verdesi a benzineséhez képest) - ha TD-t veszel, a turbó állapota (olajfolyás van-e?) - ha meghajtod, kérd meg egy haverodat, vagy a tükörből figyeld meg, hogy mennyire kormol (a TD-nél ~2600-nál kezd el dolgozni a turbó) - az izzítógyertyák is elég húzós áron vannak, de ezeket is inkább télen tudnád letesztelni Most így hirtelen ennyi, ha valakinek van még ötlete, majd hozzáteszi. Köszi ezekre mindenképp odafigyelek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Jabil? :rolleyes: Honnan tudtad? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Az :rolleyes: honnan tudtad? <_< Gondolat olvasó is vagyok. -_- ,a sunshine-on hallottam a hirdetést A flextronics-nál nincs lehetőség nyíregyen? Vagy más nagy cégnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Gondolat olvasó is vagyok. -_- A flextronics-nál nincs lehetőség nyíregyen? Vagy más nagy cégnél? Flexet is ismered.. xD úgy láttam az adatlapodon hogy Budapesti vagy :rolleyes: Nem látod jónak ezt a Jabilt? Hát.. munkanélküliség van <_< kivéve ha van ismerősöd de már manapság azzal se vagy sokkal előrébb. Majd meglássuk hogy alakulgatnak a dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Flexet is ismered.. xD úgy láttam az adatlapodon hogy Budapesti vagy :rolleyes: Nem látod jónak ezt a Jabilt? Hát.. munkanélküliség van <_< kivéve ha van ismerősöd de már manapság azzal se vagy sokkal előrébb. Majd meglássuk hogy alakulgatnak a dolgok. Az a helyzet ,hogy én eredetileg Mádi vagyok,volt egy Orosi barátnőm 5évig. -_- egyiknél se dolgoztam,a semminél jobbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Az a helyzet ,hogy én eredetileg Mádi vagyok,volt egy Orosi barátnőm 5évig. -_- De a Jabilról mi a véleményed? Mert írtál egyből mást. Nem témába illő tudom :rolleyes: Ha nem tetszik a beszélgetés majd töröljék a moderátorok <_< köszi hello! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 De a Jabilról mi a véleményed? Mert írtál egyből mást. Csak azért ,mert miért mennél el másik városba??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Csak azért ,mert miért mennél el másik városba??? Semmi lehetőség nincs azt valahogy el kell indulni. Hát meg azért csak jó lesz :rolleyes: vagyis én úgy fogom csinálni hogy jó legyen xD Holnap megyek tüdő és vérvételre a munkanélkülibe stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Semmi lehetőség nincs azt valahogy el kell indulni. Értem,tényleg fejezzük be mert kapunk az arcunkra :rolleyes: Vagy privi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nos, kipufogózörgés. Gyanússá vált, hogy esetleg a cső "eleje" nem tart jól, ráadásul a katalizátor csövétől felfelé minden eredeti-rozsdás. Ugye van az a rész, ahol a kat. csöve csatlakozik a leömlőhöz, ott van két rozsdás rugó, gondoltam ott lesz a baj. Hipp-hopp lerántottam (nem részletezném, egy napig eltartott, pl. szerszámaim sem voltak, értsd: nagy krova, meg ugye rozsdás volt az egész). Például a két, elvileg ugyanolyan csavar egyike 13-as, másika 14-es fejjel jött le. Ha jól tudom, tűzgyűrűnek hívják azt a tömítést, ami a két csonk közé kell, és ami nálam hogy, hogy nem, de hiányzik. Komolyan, jobb ez az autó, mint egy meglepetés-parti. Remélem ez a kis tömítés hozzásegíti a csövet, hogy jobban egyenesbe tudjon állni: ha kicsivel is, de erősebben tartják a rugók, mert most pár centit simán ki tudom mozdítani kézzel lent. Ja és ettől hátha csebdesebb is lesz a kocsi. Szép napot, irány a bolt.......... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Nos, kipufogózörgés. Gyanússá vált, hogy esetleg a cső "eleje" nem tart jól, ráadásul a katalizátor csövétől felfelé minden eredeti-rozsdás. Ugye van az a rész, ahol a kat. csöve csatlakozik a leömlőhöz, ott van két rozsdás rugó, gondoltam ott lesz a baj. Hipp-hopp lerántottam (nem részletezném, egy napig eltartott, pl. szerszámaim sem voltak, értsd: nagy krova, meg ugye rozsdás volt az egész). Például a két, elvileg ugyanolyan csavar egyike 13-as, másika 14-es fejjel jött le. Ha jól tudom, tűzgyűrűnek hívják azt a tömítést, ami a két csonk közé kell, és ami nálam hogy, hogy nem, de hiányzik. Komolyan, jobb ez az autó, mint egy meglepetés-parti. Remélem ez a kis tömítés hozzásegíti a csövet, hogy jobban egyenesbe tudjon állni: ha kicsivel is, de erősebben tartják a rugók, mert most pár centit simán ki tudom mozdítani kézzel lent. Ja és ettől hátha csebdesebb is lesz a kocsi. Szép napot, irány a bolt.......... :rolleyes: Lehet szerezni ilyen spéci ragasztó-paszta szerű kenőcsöt, direkt a kipufogó rendszer illesztéseikre. Hő álló is. Ez a cucc például jó ez a rugós részhez is tömítéshez! Ja meg még annyit, hogy az sem jó ha nagyon nagyon feszesre rakod össze, kell neki kis mozgás tér. Szerintem. Szerinted ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Ma, egész délelőtt a várost jártam melóhoz szükséges papírok véget. Hazafele benéztem egy autó tuning boltba. Kérdeztem erről a fóliákról.. Azt mondta hogy olyat csináltat amilyet mondok neki.. egy fólia az első szélvédőre 900-1500ft ig kb. :rolleyes: De olyan nagyságba meg olyan felirattal vagy ábrával amilyennek csak én akarom.. Mondom neki - Ez tetszik <_< Ez is jó kis gép lehet. kb. az enyém is így valahogy. Ilyen ökröt xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Sziasztok! Benzinszűrő okozhat AC-pumpa gyanús tüneteket?? Tud valaki linkelni nekem valami oldalt vagy tájékoztatót, ahol látom, hogy a biztósíték táblán mi minek a biztosítéka? Mert nekem a fedele nincs meg... (így vettem) Üdv. Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július22, 2010 Megoszt Elküldve Július22, 2010 Ez is jó kis gép lehet. J0hnny biztos díjazni fogja ha meg látja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Július23, 2010 Megoszt Elküldve Július23, 2010 Nos, kipufogózörgés. Remélem ez a kis tömítés hozzásegíti a csövet, hogy jobban egyenesbe tudjon állni: ha kicsivel is, de erősebben tartják a rugók, mert most pár centit simán ki tudom mozdítani kézzel lent. Ja és ettől hátha csebdesebb is lesz a kocsi. Szép napot, irány a bolt.......... :rolleyes: hidd el nem fogja!! a paszta nem segít lehet kapni odavalót az tökéketes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts