Mc-elek Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Ma mentem a volt corsa-mal. Nagyon furi volt,a kormányt nem tudtam megszokni..... De nagyon megy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Lehet,hogy nem kellet volna lefújni...... Nagyon vonzza a port. :D Nem ez ilyen átlátszó olaj féleség (kb mint a napraforgó olaj sőt még talán attól is egy kicsit sűrűbb), de nagyon tutkó cucc hála anyukámnak. -_- Nem, bent nem porosodik de kívül.. áh. rossz belegondolni :rolleyes: de ez a műanyag beszívja magába vagy nem tudom.. de jónak tűnik :) Én úgy vagyok vele hogy belül mindig tiszta kívül meg.. :S de van olyan is akinek kívül tiszta belül meg egy disznóól. <_< Jah, és nekem is tetszik az ötlet, lehetne nekünk is valami tutkó matricánk xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem ez ilyen átlátszó olaj féleség, de nagyon tutkó cucc hála anyukámnak. <_< Nem bent nem porosodik de kívül.. áh. rossz belegondolni :rolleyes: de ez a műanyag beszívja magába vagy nem tudom.. de jónak tűnik -_- Jah, és nekem is tetszik az ötlet hogy lehetne nekünk is valami tutkó matricánk xD Akkor ez olyan lehet mint nekem az astra-ba. Nemtom mivel kezelték,de ha kezd koszolódni csak letörlöm száraz ruhával és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Akkor ez olyan lehet mint nekem az astra-ba. Nemtom mivel kezelték,de ha kezd koszolódni csak letörlöm száraz ruhával és kész. Jah, olyan. Michelin gumigyárba dolgozik :rolleyes: ők másra használják.. amellett hogy kitűnő műanyag ápoló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Azon gondolkoztam ,hogy ennek a fórumnak is lehetne matricája ! Sokan csak addig regelnek a cc-re amíg szerválnak egy matricát és csá! Azért van az ,hogy az aktív forumozók száma elenyésző ehhez képest ! Dehát van! Pontosabban a fórumnak nincsen, de a klubnak igen. Be kell lépni, és akkor ingyen jár, más egyébbel (rendszámtartó, kedvezmények, miegymás) együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Dehát van! Pontosabban a fórumnak nincsen, de a klubnak igen. Be kell lépni, és akkor ingyen jár, más egyébbel (rendszámtartó, kedvezmények, miegymás) együtt. csergöböl lenne vmi zsirosabb kedezmény klubtagoknak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ma mentem a volt corsa-mal. Nagyon furi volt,a kormányt nem tudtam megszokni..... De nagyon megy. -_- Hi! Kapaszkodós volt a fogasléces mi? De legalább közvetlen a kormány,csakúgy mint a komolyabb versenyszériákban pl. tereprallyban fékszervó sincs :D bal három szigorú,satu,vissza kettő....megizzad az ember az tuti! Apropó tereprally hétvégén Gyulán voltam és éppen a környéken voltak futamok,ahol a nagyalföld közepén Palik betámasztotta a Navarát tetőre a kukoricásba :rolleyes: <_< Ha nem tud vezetni akkor minek kell ezt a versenyzést eröltetni? Jah mer lehet pózolni overallban a drága FIA autó mellett a parasztoknak,hogy van rá pénzem,megtehetem. Én úgy gondolom,hogyha alámtennék Szalay Opel Antaráját,akkor én is tudnék a dobogón végezni. Vagy bárki akinek van hozzá minimális affinitása... Meg hamár versenyzés akkor a versenybenzinről érdeklődnék,hogy jobban húz a v-power racing-től az Astrád? Mert jobban belegondolok,akkor 95ös oktánnál nem éri meg jobbat rakni bele,mert a kopogásérzékelő a gyengébb oktánhoz tud igazítani előgyújtást,de erősebbhez szerintem meg nem.Vagy rosszul tudom? Próbált már valaki mondjuk először simával aztán 100as benyával időre gyorsulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Próbált már valaki mondjuk először simával aztán 100as benyával időre gyorsulni? 50 köbcentis robogóval próbáltuk, ott érezhetö volt mint gyorsulásban mint végsebességben, de az vmi olyan benzin volt amit a hungaroringről hoztak, nem ilyen "kutas százas részing" benya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Csak kezdetleges... Megnéztem hogyan lehetne megszerkeszteni. és mint látjátok megtaláltam. De az a legrosszabb benne, hogy pofon 1szerű és nem tudtam rájönni sokig :rolleyes: A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 50 köbcentis robogóval próbáltuk, ott érezhetö volt mint gyorsulásban mint végsebességben, de az vmi olyan benzin volt amit a hungaroringről hoztak, nem ilyen "kutas százas részing" benya Én csak v-power racing-et tankolok. Lényegesen kevesebbet fogyaszt vele. Tudom 400litere. De pl most 5.8 lett a fogyim. Kb1.3- 1.5 literrel kevesebbet eszik. És talán még jobban szedi a lábát is :rolleyes: Tehát: Lukoil 95-ös 334ft * 7.5L (/100km)=2505ft Shell v-power racing 400ft*6 (/100km)=2400ft Nekem bevált <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 http://kephost.hu/image-EA88_4C45D1F9.jpg Csak kezdetleges... Megnéztem hogyan lehetne megszerkeszteni. és mint látjátok megtaláltam. De az a legrosszabb benne, hogy pofon 1szerű és nem tudtam rájönni sokig :rolleyes: A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit -_- Látom nállad is be indult a klónozó üzem ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Látom nállad is be indult a klónozó üzem ! <_< Béláim gondolkozzunk !! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Én csak v-power racing-et tankolok. Lényegesen kevesebbet fogyaszt vele. Tudom 400litere. De pl most 5.8 lett a fogyim. Kb1.3- 1.5 literrel kevesebbet eszik. És talán még jobban szedi a lábát is :rolleyes: Tehát: Lukoil 95-ös 334ft * 7.5L (/100km)=2505ft Shell v-power racing 400ft*6 (/100km)=2400ft Nekem bevált <_< Ez tényleg meggyőző! Én vennék 1liter benzint 1400Ft-ért is,ha elmegy vele 100km-t -_- 5.8 egy G astrától dúrva... Az én x12sz-m 5.2-t szokott benyelni.Shell normál 95 ből. Én sokáig 95 v-powerrel jártam,de abból is pontosan ennyit evett. Sóher voltam eddig betankolni a piros pisztolyból,mert nem hittem el,hogy kevesebbet eszik. Egy próbát megér! Mondjuk elég nehezen hiszem,hogy nekem 4.2-t fog enni belőle... Majd beszámolok róla,hogy nekem mennyire vált be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Béláim gondolkozzunk !! :rolleyes: xD Nínzsáááá... így teleportálgatok meg osztódok. <_< vagy csak tükörkép.. na mélyk az igazi béla? xD De jó hogy adtátok az ötletett majd csinálok egy gondolkodósat is xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Ez tényleg meggyőző! Én vennék 1liter benzint 1400Ft-ért is,ha elmegy vele 100km-t :rolleyes: 5.8 egy G astrától dúrva... Az én x12sz-m 5.2-t szokott benyelni.Shell normál 95 ből. Én sokáig 95 v-powerrel jártam,de abból is pontosan ennyit evett. Sóher voltam eddig betankolni a piros pisztolyból,mert nem hittem el,hogy kevesebbet eszik. Egy próbát megér! Mondjuk elég nehezen hiszem,hogy nekem 4.2-t fog enni belőle... Majd beszámolok róla,hogy nekem mennyire vált be.... A lényeg hogy lett ennyi a fogyi. Bp-Tihany nem pályán végig klíma Tihany-Keszthely betartva mindent nyugisan Keszthely-Tihany betartva mindent nyugisan +klíma Tihany -Bp nem pályán van a 8ason 110km/h rész ,ott 160-170 429km /25liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 A lényeg hogy lett ennyi a fogyi. Bp-Tihany nem pályán végig klíma Tihany-Keszthely betartva mindent nyugisan Keszthely-Tihany betartva mindent nyugisan +klíma Tihany -Bp nem pályán van a 8ason 110km/h rész ,ott 160-170 429km /25liter Csak az a kérdés,hogy ugyanezen a túrán mennyit evett volna 95ből. A 7.5-et hasonló úton mérted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július20, 2010 Megoszt Elküldve Július20, 2010 Csak az a kérdés,hogy ugyanezen a túrán mennyit evett volna 95ből. A 7.5-et hasonló úton mérted? Hasonló bp-sajószentpéter 7l Másrészt úgy voltam vele ,hogy egy teli tanknál +3e. Ha nem erre akkor másra verem el... Szóval engem a kíváncsiság hajtott. Ez a tankolás előtt nem tudtam s.w.p.r tankolni. 7.3 lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Csak kezdetleges... Megnéztem hogyan lehetne megszerkeszteni. és mint látjátok megtaláltam. De az a legrosszabb benne, hogy pofon 1szerű és nem tudtam rájönni sokig :rolleyes: A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit -_- papucs rulZ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gomboc Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sziasztok A közeljővőben szeretnék venni egy 1.5 d vagy td corsát, milyen tipushibákra kell odafigyelni? Leginkább motor, váltó tekintetében. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyi1104 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Kedves corsások! Egy olyan kérésem lenne felétek,hogy ha valaki nézegetné a corsáját akkor nézzétek már meg nekem , hogy elöről az emblémánál lehet-e látni a hűtőt, mert nekem gyárinak tűnő műanyag lemez van ott amit nem tudom mi célt szolgál. Lehet ,hogy ilyen melegben nem ártana levenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Én csak v-power racing-et tankolok. Lényegesen kevesebbet fogyaszt vele. Tudom 400litere. De pl most 5.8 lett a fogyim. Kb1.3- 1.5 literrel kevesebbet eszik. És talán még jobban szedi a lábát is :rolleyes: Tehát: Lukoil 95-ös 334ft * 7.5L (/100km)=2505ft Shell v-power racing 400ft*6 (/100km)=2400ft Nekem bevált <_< Lukoilon kívűl más kúton nem próbáltad meg a sima 95-öst? PL: OMW, MOL, vagy a sima Shell 95? Én annyira nem csodálkozom hogy a lukoiltól annyit evett. Kolegám hasonló jó kúton tankolt, egy 90000es katalizátor bánta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 papucs rulZ -_- Nem módizok sokat. Jóóól van az... <_< De ezt csak azért mondtad, mert irigykedsz :D Majd csinálok egy rendeset ez csak amolyan próba cseresznye volt.. aztán remélem a kocsi is már jobb lesz B) Volt egy álláshirdetés.. azt elmentem rá.. volt valami írásbeli teszt.. meg elbeszélgetés.. És sikerült :) B) Most már jobban fogok tudni költeni a corzára :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Volt egy álláshirdetés.. azt elmentem rá.. volt valami írásbeli teszt.. meg elbeszélgetés.. És sikerült <_< -_- Gratu!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Nem módizok sokat. Jóóól van az... -_- De ezt csak azért mondat, mert irigykedsz :) Majd csinálok egy rendeset ez csak amolyan próba cseresznye volt.. aztán remélem a kocsi is már jobb lesz :D Volt egy álláshirdetés.. azt elmentem rá.. volt valami írásbeli teszt.. meg elbeszélgetés.. És sikerült B) :D Most már jobban fogok tudni költeni a corzára <_< Jó neked ! Én már valszeg ezt a nyarat meló nélkül töltöm :rolleyes: Semmit nem találtam B) Mindehol be próbáltam. Verő embertől kezdve, futár, kőműves, ács.... semmi,semmi, semmi. Pangás van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Sziasztok A közeljővőben szeretnék venni egy 1.5 d vagy td corsát, milyen tipushibákra kell odafigyelni? Leginkább motor, váltó tekintetében. Köszi Szia! Nekem egy 1.5 TD-m van, immár 5 éve. Amire mindenképp figyelj oda: - motorkompresszió (bár ezt télen volna célszerűbb mérni), ebből kiderül, hogy mennyire leharcolt - kuplung holtjátéka, kiemelése (a dízel típusoknál a motor/váltó/kuplung alkatrészek a leghúzósabbak, mivel Isuzu mind, egy-egy alkatrész ára a csillagos eget verdesi a benzineséhez képest) - ha TD-t veszel, a turbó állapota (olajfolyás van-e?) - ha meghajtod, kérd meg egy haverodat, vagy a tükörből figyeld meg, hogy mennyire kormol (a TD-nél ~2600-nál kezd el dolgozni a turbó) - az izzítógyertyák is elég húzós áron vannak, de ezeket is inkább télen tudnád letesztelni Most így hirtelen ennyi, ha valakinek van még ötlete, majd hozzáteszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts