LököttZsiráf Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 TomTech, köszi az infót! Megnéztem-meghallgattam. A könyv szerinti üzemanya-szivattyú reléje helyén semmi sincs, ellenben a nagy doboz felett balra van egy lila színű, és akkor arról beszélünk. Le nem tudtam ellenőrizni, mert a kéziműszerem ismeretlen helyen tartózkodik, de gyújtásra nem reagál, nem kattan, egyáltalán abszolút semmit sem csinál. Kérnék véleményt, hozzászólást, mert józan paraszti ésszel gondolkodva így a szivattyú sem megy, sosem, tehát az autó sem. Márpedig az hálistennek megy. Túlvagyok a kipuff-cső beállítgatásán, elvileg sikerült, remélem így is marad. :rolleyes: hakapeszimaki, erre a takarólemezre gondoltál? *** Mester91, ehune' a MAP a barna hűtővizes gömböc mellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 hakapeszimaki, erre a takarólemezre gondoltál? Mármint amit hiányoltam,vagy amit hajtogattam? Én a kerékjáratra gondoltam hátul a sárvédők mögött. Ilyen védőlemezem amit fényképeztél van minden dob+katalizátor alatt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mármint amit hiányoltam,vagy amit hajtogattam? Én a kerékjáratra gondoltam hátul a sárvédők mögött. Ilyen védőlemezem amit fényképeztél van minden dob+katalizátor alatt.... Ejh, nem lett eléggé kifejező a kép: ez a hátsó (háromszöges alakú) dob feletti lemez, a pótkerék mellett, a kocsi fenekétől fényképzeve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Nekem nem jár gyújtás ráadásra,szerintem azt max az ecotech motorok tudják,az x12sz nem tudja. Az enyémet is forgatni kell hidegen vagy 3x megfordul a főtengely.Ilyen ez a bicikli... Aha, így már okés. Azért jó lett volna, ha pöccre indulna -25 fokban is... (vagy kössem be gyújtásra két mp-es járási idővel? :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Aha, így már okés. Azért jó lett volna, ha pöccre indulna -25 fokban is... (vagy kössem be gyújtásra két mp-es járási idővel? :rolleyes: ) A barátnőmék 2006-os Pólója az ajtó nyitására állítja az üzemanyag-rendszerben a nyomást.Okos szerkezet,mert csak akkor tekeri a pumpát ha sokáig állt ergo alacsony a csőben a nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ejh, nem lett eléggé kifejező a kép: ez a hátsó (háromszöges alakú) dob feletti lemez, a pótkerék mellett, a kocsi fenekétől fényképzeve. De kifejező a kép,nem ezt a lemezt hiányoltam hanem a hátsó tornyot,lengéscsillapítót körbetakaró műanyag sárvédőlemezt,mert nekem elöl a tornyoknál van és az a kérdés,hogy hátul másnak sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 De kifejező a kép,nem ezt a lemezt hiányoltam hanem a hátsó tornyot,lengéscsillapítót körbetakaró műanyag sárvédőlemezt,mert nekem elöl a tornyoknál van és az a kérdés,hogy hátul másnak sincs? hakapeszimaki Én csináltam egy képet <_< Szerintem erről beszélsz :rolleyes: vagyis erről ? A hátsó sárhányó alá dugtam a telefont. szóval a kép felfele néz. Ha kép kell a corzáról szóljatok majd én csinálok -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mármint amit hiányoltam,vagy amit hajtogattam? Én a kerékjáratra gondoltam hátul a sárvédők mögött. Ilyen védőlemezem amit fényképeztél van minden dob+katalizátor alatt.... Azt hiszem így már értem; a kerékjárati ívben persze van felül, de pl. a tekercsrugóra már simán "rálát" a kerék, tehát csak a felső karéj védett. Képet nem tudtam róla csinálni, max. ha leveszem a kereket, de azt most talán nem :rolleyes: Szóval valami van, de nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 hakapeszimaki Én csináltam egy képet -_- Szerintem erről beszélsz :rolleyes: vagyis erről ? A hátsó sárhányó alá dugtam a telefont. szóval a kép felfele néz. Ha kép kell a corzáról szóljatok majd én csinálok :D Király vagy Béla B) :) A hátsó lengéscsillapítóról csinálj képet,ahol csatlakozik a kasztnihoz (torony) légyszíves! <_< Csak rakd a telót a hátsó kerék fölé és katt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Azt hiszem így már értem; a kerékjárati ívben persze van felül, de pl. a tekercsrugóra már simán "rálát" a kerék, tehát csak a felső karéj védett. Képet nem tudtam róla csinálni, max. ha leveszem a kereket, de azt most talán nem :rolleyes: Szóval valami van, de nem az igazi. A hátsó tornyodat akkor takarja lemez? Nekem az is full csupasz. az a baj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ez lesz az? :rolleyes: xD kep1 kep2 kep3 Piszkálgattam ottan a lengéscsillapítónál kicsit levakartam a földet azt még valami mást is találtam <_< kép Szerk: ö ez a jobb oldali hátsó kerekem ahol tán pont rossz is a lengéscsillapító :S xD legközelebb ez lesz cserélve a hátsó híddal.. kis lovettába benne lesz.. -_- Ami védi azt a kart az mozog rajta le fel és kiment belőle az a hidraulika vagy micsoda.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hali!!! Nekem az x12sz-ben nem hallatszik a benzinszivattyú hangja, de az asszony c12nz-jében igen. Sógorkoma is csatlakozott a Corsások táborához. El is hozta a verdát hogy cseréljünk hűtőt mert lyukas volt. A vízhőfokgombát nem tudtam kivenni mert a hűtőbe belesütött anya forgott. Szerencse hogy a hűtő lett cserélve, így mesteresen elő az orrfűrész, gomba körbevág, két kulccsal hip-hop szét is jött. Még jó hogy nem gomacserére hozta :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 hy all! km/h órába szeretném a ledeket kicserélni mert kiégtek. sztetek ezek jók bele mert a google ezt dobta ki: izzok Amugy cserénél amikor kiveszem az órát a helyéről le kell venn i a kormányt vagy elég csak vhogy kifordítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 hy all! km/h órába szeretném a ledeket kicserélni mert kiégtek. sztetek ezek jók bele mert a google ezt dobta ki: izzok Amugy cserénél amikor kiveszem az órát a helyéről le kell venn i a kormányt vagy elég csak vhogy kifordítani? Igen ezek jók! Talán lehet hülyeséget mondok de t40es kulcs kell hozzá talán mert a km/h számláló lap hátánál van és le kell veni azt a lapot szerintem.. én is néztem már. de a mutató az visszatartotta ahhoz meg nem akartam hozzápiszkálni meg szakszerű kulcsom se volt. :S Jah meg nézd meg vaterát is lehet olcsóbban találsz :) (felvettelek msnre) <_< esetleg ha gondolod lefényképezem neked a gyárit mert nekem van tartalék +ba -_- Szerk na ilyen van benne csak lefényképeztem neked, de hogy ezt szakszerűen hogy kell kivenni nem tudom bár kicseréltem már a középkonzolba mind a 3mat :rolleyes: Szerk2 és ha kicseréled a ledesre állítólag így fog kinézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Igen ezek jók! Talán lehet hülyeséget mondok de t40es kulcs kell hozzá talán mert a km/h számláló lap hátánál van és le kell veni azt a lapot szerintem.. én is néztem már. de a mutató az visszatartotta ahhoz meg nem akartam hozzápiszkálni meg szakszerű kulcsom se volt. :S Jah meg nézd meg vaterát is lehet olcsóbban találsz :D (felvettelek msnre) :rolleyes: esetleg ha gondolod lefényképezem neked a gyárit mert nekem van tartalék +ba <_< áá köszi a gyors választ. Most nézelődök a vaterán, találtam 1200ba pirosat (5db,pilot márka). Tegnap voltam auchanba és ott a autórészlegen is találkoztam vmi ilyennel. Holnap szánok rá időt és elmegyek, ha ott nem lesz akkor berendelek vateráról. A képnek örülnék ha lenne mert akkor tutira tudnám mit kell szerezzek és kinyomtatva járnám az üzleteket Múltkor pont így jártam bárdiéknál. Felhívol ,hogy kéne corsába km-órába izzó, csak azt nemtudom h milyen fajta. Gondoltam ők majd katalógus szerint megmondják. Hát nem lettem okosabb .P Szerk: ilyen kell a középkonzolba a fűtéskapcsolók mögé? T5 pedig az óra mögé? vagy ugyanaz a 2? Azért írok itt mert melóban nincs msn -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Szerk2 és ha kicseréled a ledesre állítólag így fog kinézni biggrin.gif Kb nekem is így néz ki csak most minden full sötét :rolleyes: Ja nem, 1 db led világít az óra jobb sarkában de napok kérdése és kampó annak is <_< óra mögé elág 5 vagy legyen 10db és max marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 A középkonzolba tuti de nagy az esély rá hogy a műszerfal mögé is.. a sőt szerintem biztos -_- Szerk "kampó annak is " led elvileg nem ég ki, annyira biztos vagyok benne hogy led monitorom is van :rolleyes: de hát függ az elektronikától ki tuja.. Biciklilámpák többsége is most már led meg tv is.. minden <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 hy all! km/h órába szeretném a ledeket kicserélni mert kiégtek. sztetek ezek jók bele mert a google ezt dobta ki: izzok Amugy cserénél amikor kiveszem az órát a helyéről le kell venn i a kormányt vagy elég csak vhogy kifordítani? Hali!!! Most a háttérvilágításra gondolsz? Mert abban ugyanolyan izzó van mint a helyzetjelzőben. Ha ledet akarsz akkor Itt nézz szét. A kivételnél a kormányt nem kell levenni, csak a burkolatok levétele után tedd vissza a kulcsot hogy tudd a kormányt forgatni. Jó ez a meleg mert most nem törik el semmi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Hali!!! Most a háttérvilágításra gondolsz? Mert abban ugyanolyan izzó van mint a helyzetjelzőben. Ha ledet akarsz akkor Itt nézz szét. A kivételnél a kormányt nem kell levenni, csak a burkolatok levétele után tedd vissza a kulcsot hogy tudd a kormányt forgatni. Jó ez a meleg mert most nem törik el semmi :rolleyes: Na most van az h összekavarodtam <_< Akkor t5 izzó jó vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Na most van az h összekavarodtam :rolleyes: Akkor t5 izzó jó vagy nem? T10 a neve szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 T10 a neve szerintem sztem az lesz a tuti h veszek mind2ből, hál istennek nem nagy összeg, majd amikor időm engedi nekiállok szétszedem és meglátjuk:D sőt ha t10es a helyzetjelző izzó is akkor abból meg van otthon egy vagon, azt nem kell venni. Különben helyzetjelzőnek most 5 ledes hd-t raktam be. Van egy kis xenon beütése, elég durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ledes témát vágom, igaz hogy csak a gyári izzókat ,de ledekre cseréltem. Ha lenne időm , meg úgy kedvem is, sokkal komolyabbat össze tudnék rakni. 1 2 Zsiráf , köszi szépen, most már akkor vágom melyik az a MAP szenzor! Jólvan, ezt itthon is el tudom végezni! Gondolom csak csere, semmi programozás, állítgatás nem kell... kucu32 a műszer fal háttérvilágításába való izzó nem ugyan az, mint ami a helyzetjelző lámpája! Helyzetjelző az nagyobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 MAP: így van, egy egyszerű csavarozás kérdése az egész. Nekem megvan még a régi, s mivel nem változott semmi, szívesen elküldöm próbára, csak nézz utána, hogy az X12SZ-es motoros jó-e neked. No, mindjárt megyek, csinálok egy értelmes képet akkor én is erről a hátsó torony burkolatról. Műszerfal: mi ez, hogy ugyanaz a háttérvilágítás, mint a helyzetjelző? Itt egy link, amikor megnéztem, hova tűntek a nem létező visszajelző fények, illetve ki akartam cserélni a világító lámpákat, amik szépen világítottak, épp csak ebben a típusban hiányzik a számomra megszokott visszajelzés: műszerfal A jegyzet második fele szól a műszerfalról, az egyik képen látható a panel; a nagyobbik műanyag foglalat a háttérvilágításé (kettő van belőle), a kisebbek a jelzőfényekhez tartoznak. Mellesleg ha már arról van szó, hogy kinek mi van és mi nincs a járgányában: van tompított fény visszajelzője nálatok? Nekem szörnyen hiányzik. Akkor most gyújtásra elindul egy pillanatra a benzinszivattyú, vagy nem????? Így belegondolva, ha kell, ha nem, nem nagyon hiszem, hogy úgy tervezték volna meg az autót, hogy hidegen mindig feleslegesen forgatnia kell a motort egy kis ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ez lesz az? :rolleyes: xD kep1 kep2 kep3 Piszkálgattam ottan a lengéscsillapítónál kicsit levakartam a földet azt még valami mást is találtam <_< kép Szerk: ö ez a jobb oldali hátsó kerekem ahol tán pont rossz is a lengéscsillapító :S xD legközelebb ez lesz cserélve a hátsó híddal.. kis lovettába benne lesz.. -_- Ami védi azt a kart az mozog rajta le fel és kiment belőle az a hidraulika vagy micsoda.. Kösz Béla,pont erre gondoltam,úgy látom neked is csak az alvázvédő védi a tornyot ! A lengéscsillapítót csak párban szabad cserélni,én gázos magnetti marellit vettem 9000/párt. Neked valahová eltűnt a lengéscsillapító-porvédőd azt is szerezz,sajnos azt külön kell venni a lengéscsill.-hoz. Hidat miért akarsz cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 No, mindjárt megyek, csinálok egy értelmes képet akkor én is erről a hátsó torony burkolatról. Mellesleg ha már arról van szó, hogy kinek mi van és mi nincs a járgányában: van tompított fény visszajelzője nálatok? Nekem szörnyen hiányzik. Visszajelző nincs,de mivel 40fokban nappal is égetni kell,így onnan tudom,hogy ég ha nem látom a rádió kijelzőjét a műszerfal tetején,mivel a tompítottra kevesebb feszültséget kap. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts