maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ezt nem lehet tudni.... 50-50% Én minden ugymond kötelezőt cseréltem a corsa-n. Azzal hálálta meg,hogy 10e km után elszakadt a vezérműszíj..... Ne akard ha akad a motor nállam van egy elfekvőben (hibátlan) és eladom ha kell :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 ez nekem túl modern maradok a C-s motoroknál :rolleyes: ÁÁÁÁ ez csak álom nekem is. <_< De szép. A hétvégén ajánlottak egy rönyó 1.4turbót. rönyó 5-be volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 ha akad a motor nállam van egy elfekvőben (hibátlan) és eladom ha kell :rolleyes: Nekem már nem kell -_- Ez topik sose volt ennyire eleven <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A lényeg nekem hogy ezt a három mutatványt ugye hidrotőke csere ,olajcsere jobb oldali futómű vagy micsoda javitása plussz az olajfolyás megszüntetése.Ki tudja olcsón megcsinálni nekem vagy tanácsot adni arra hogy amig összegürizem rá a pénzt addig használhatom az autót vagy sem. Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? Amit kötelzőnek irtál hakapeszimaki az most kimarad mert az már nagyon huzós lenne de meg fogom csináltatni kb 3 hónap mulva :rolleyes: Csak csendben mondom,de szerintem amíg folyik az olaj nem érdemes cserélni,meg a vezérlést valószínűleg le kell szedni,ha azon az oldalon ment ki a szimmering.Tehát kétszer kellene munkadíjat fizetned érte a későbbi vezérlés csere miatt. Én a helyedben a vezérlést és a szimmeringet+olajat cseréltetném.Ha elszakad a vezérműszíj akkor lehet,hogy kuka a motor.Ez a csere olyan 50-ből megúszható.A hidrotőkék jobban kibírják még 3hónapig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nekem már nem kell :D Ez topik sose volt ennyire eleven :rolleyes: gondolkoztam hogy eladom az xe-t de ha már berakom a let-et a mostaniba kitaláltam hogy csinálok egy hátsó kerekest az xe-ből és nem adom el csak még azt nem tom hogy farmotoros legyen tuti vagy valami kardános hajtás legyen hátul meg valami nem tom miből való híd <_< mind a két megoldásnak van előnye és hátránya kivitelezés szempontjából is meg üzemelés szempontjából is. de egyenlőre a let beüzemelése a fő cél -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Csak csendben mondom,de szerintem amíg folyik az olaj nem érdemes cserélni,meg a vezérlést valószínűleg le kell szedni,ha azon az oldalon ment ki a szimmering.Tehát kétszer kellene munkadíjat fizetned érte a későbbi vezérlés csere miatt. Én a helyedben a vezérlést és a szimmeringet+olajat cseréltetném.Ha elszakad a vezérműszíj akkor lehet,hogy kuka a motor.Ez a csere olyan 50-ből megúszható.A hidrotőkék jobban kibírják még 3hónapig! EZ ÍGY IGAZ :rolleyes: <_< bölcs gondolatok fogadd meg !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 gondolkoztam hogy eladom az xe-t de ha már berakom a let-et a mostaniba kitaláltam hogy csinálok egy hátsó kerekest az xe-ből és nem adom el csak még azt nem tom hogy farmotoros legyen tuti vagy valami kardános hajtás legyen hátul meg valami nem tom miből való híd :rolleyes: mind a két megoldásnak van előnye és hátránya kivitelezés szempontjából is meg üzemelés szempontjából is. de egyenlőre a let beüzemelése a fő cél <_< Mennyiből van meg egy LET? 4kiló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Mennyiből van meg egy LET? 4kiló? Attól függ,mennyire nyúlsz bele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Mennyiből van meg egy LET? 4kiló? http://cgi.ebay.de/C20Let-Turbo-Motor-120-...=item3f0149fdbd Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Attól függ,mennyire nyúlsz bele. :rolleyes: Racing bazáron van egy srác F astrából árulja tokkal-vonóval lefújószeleppel,váltóval stb 4kilóért adja. Nekem az a félelmem,hogy nem nagyon lehet megkímélt LET motort kapni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Mennyiből van meg egy LET? 4kiló? kb.plussz még a járulékos költségek cooler+csövezés, karosszéria erősítés, nagy fékek, váltó f28 100e alatt nem jutsz hozzá, meg a sok kis apróság amit nem írok most le, szal kb 800k huf mire összeáll a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 kb.plussz még a járulékos költségek cooler+csövezés, karosszéria erősítés, nagy fékek, váltó f28 100e alatt nem jutsz hozzá, meg a sok kis apróság amit nem írok most le, szal kb 800k huf mire összeáll a rendszer. Féltengely... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Racing bazáron van egy srác F astrából árulja tokkal-vonóval lefújószeleppel,váltóval stb 4kilóért adja. Nekem az a félelmem,hogy nem nagyon lehet megkímélt LET motort kapni... :rolleyes: ez így ebben a formában nem igaz <_< de dobhatnál egy linket -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Féltengely... :rolleyes: ne kötekeggyé má -_- :D ott van hogy a sok kis apróság amit nem írok le <_< :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 kb.plussz még a járulékos költségek cooler+csövezés, karosszéria erősítés, nagy fékek, váltó f28 100e alatt nem jutsz hozzá, meg a sok kis apróság amit nem írok most le, szal kb 800k huf mire összeáll a rendszer. Az LE-ben mennyi lesz kb? +computeres NOS rendszer :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Kérdeztem a hidrotékékről és a futómuról aztán jött egy kicsinek tünő olajfolyás és most akkor az a legnagyobb probléma? Egyébként ugy húz ez az 1.2 es motor sztem nem kuka :rolleyes: .De még mindig láma vagyo k:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ez is megfelelő játékszer: http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/imp...wrx_sti-3475901 Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Az LE-ben mennyi lesz kb? +computeres NOS rendszer :rolleyes: így állunk most: C20LET moci Nagy kúúlleerr saválló csövezéssel GSI Corsa hűtő 82 fokos termosztát 92 fokos ventillátorkapcsoló Meriva ventillátor 60-as rozsdamentes saválló kipuff 1 végdobbal XE szívó tg. SSQV lefújó fész3 csipp Walbro Gss342 AC pump F28 váltó Elöl 288 as turbó nyergek liggatott tárcsával Hátul V6 fékek Üa. nyomás szabályzó Könnyített lendkerék és főtg (a főtg még nincs lekönnyítve, mert nem tom hogy lesz e kedvem) a fentebb említett cuccok már megvannak. ami még hiánycikk: Alu szíj tárcsák (készülőben) Műszerek amikre gondoltam: Benya nyomás, boost, olaj nyomás, vákuum, EGT, olaj hőfok, esetleg ha valami kelhet még szóljatok. Greddy turbo timer vagy ezt találtam ebay-en nem tom mennyivel rosszabb link Jön még 4 Spricni jó nagyok remélem. - Demo-tól Olaj lecsapató tartály - pwracingtól Arp hajtókar csavarok - Sonique -tól quaife diffi még nem tom honnan (de ez ráér) szinter kuplung (ez is ráér) csövezve lesz a bódé, illetve erősítve a futómű, polikarbonát az üvegek helyett kivéve szélvédő. ez így kb 260-300 ló Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 ez így ebben a formában nem igaz :rolleyes: de dobhatnál egy linket <_< http://racing-bazar.hu/?c20let Az a baj,hogy levették,elkelt valószínű amúgy a kék astra volt az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Kérdeztem a hidrotékékről és a futómuról aztán jött egy kicsinek tünő olajfolyás és most akkor az a legnagyobb probléma? Egyébként ugy húz ez az 1.2 es motor sztem nem kuka :rolleyes: .De még mindig láma vagyo k:D:D:D:D Hidro. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 jólvanna Hidro Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 http://racing-bazar.hu/?c20let Az a baj,hogy levették,elkelt valószínű amúgy a kék astra volt az. ja az elkelt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 jólvanna Hidro A felsoroltak közül az tud galibát okozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Egyébként Akitől vettem azt mondta hogy a vezérműszij kb 1 éves az olaj at februárba cserélte akkor marad a szimering ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Egyébként Akitől vettem azt mondta hogy a vezérműszij kb 1 éves az olaj at februárba cserélte akkor marad a szimering ugye? És biztos hogy szimering? Én leeresztet olajat nem raknák vissza. Szerk: ha tényleg szimering és ha olyan helyen van ,hogy le kell ereszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts