maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Pesten vagy a környéken hol vegyek szemöldököt b corzára? Van valakinek ötlete? ne vegyél inkább morcosíccs :rolleyes: like me <_< valakinek nincs elfekvőben motorháztető és szélvédő közötti műanyagja? mind a 2 darab kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 ne vegyél inkább morcosíccs :rolleyes: like me <_< valakinek nincs elfekvőben motorháztető és szélvédő közötti műanyagja? mind a 2 darab kellene. Haladsz, mint titanic a tengerfenékre. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Haladsz, mint titanic a tengerfenékre. :rolleyes: ez most bók vagy mi? <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Haladsz, mint titanic a tengerfenékre. :rolleyes: Majd csak rákap a cleaned style-ra! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Majd csak rákap a cleaned style-ra! :rolleyes: má nem is nagyon merek fórumozni <_< egyre gyáribb lesz a gép jajj mi lesz így? nem fog kilógni a sorból -_- csak csúnyán fog sziszegni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A lényeg nekem hogy ezt a három mutatványt ugye hidrotőke csere ,olajcsere jobb oldali futómű vagy micsoda javitása plussz az olajfolyás megszüntetése.Ki tudja olcsón megcsinálni nekem vagy tanácsot adni arra hogy amig összegürizem rá a pénzt addig használhatom az autót vagy sem. Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? Amit kötelzőnek irtál hakapeszimaki az most kimarad mert az már nagyon huzós lenne de meg fogom csináltatni kb 3 hónap mulva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 má nem is nagyon merek fórumozni :rolleyes: egyre gyáribb lesz a gép jajj mi lesz így? nem fog kilógni a sorból <_< csak csúnyán fog sziszegni -_- Hidd el nekem,hogy az az igazi feeling,nem a bucsústuning. Pl Audi 100,régi,kocka kasztni,quatro,2.2turó,full gyári külső. Beálltak lámpához,civic-es skac mellé.Honda üvölt,elindulnak,egyszercsak SSSSSSsszzzzzzzzzzz és az audi úgy állva hagyta gurulóból már,hogy csak lestem. A hondás szerintem ma sem tudja mi volt ez,ideje nem volt reagálni rá. Szóval állat nagy feeling,amikor beállsz egy 10-20 millás dög mellé,átnéznek röhögnek,aztán a végén te röhögsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A lényeg nekem hogy ezt a három mutatványt ugye hidrotőke csere ,olajcsere jobb oldali futómű vagy micsoda javitása plussz az olajfolyás megszüntetése.Ki tudja olcsón megcsinálni nekem vagy tanácsot adni arra hogy amig összegürizem rá a pénzt addig használhatom az autót vagy sem. Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? Amit kötelzőnek irtál hakapeszimaki az most kimarad mert az már nagyon huzós lenne de meg fogom csináltatni kb 3 hónap mulva :rolleyes: Klikk rá! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Thx mentettem az oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Hidd el nekem,hogy az az igazi feeling,nem a bucsústuning. Pl Audi 100,régi,kocka kasztni,quatro,2.2turó,full gyári külső. Beálltak lámpához,civic-es skac mellé.Honda üvölt,elindulnak,egyszercsak SSSSSSsszzzzzzzzzzz és az audi úgy állva hagyta gurulóból már,hogy csak lestem. A hondás szerintem ma sem tudja mi volt ez,ideje nem volt reagálni rá. Szóval állat nagy feeling,amikor beállsz egy 10-20 millás dög mellé,átnéznek röhögnek,aztán a végén te röhögsz. :rolleyes: jól hangzott most is ezt csinálom csaknem sziszeg hanem üvölt de nagyon várom már hogy legyen időm kicserélni a hajtóművet. és sajnálattal közlöm hogy az xe-ből nem adok el semmit mert csinálok egy farmotoros hátulkaparóst (ahogy Demó mondaná). FUN autónak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Hidd el nekem,hogy az az igazi feeling,nem a bucsústuning. Pl Audi 100,régi,kocka kasztni,quatro,2.2turó,full gyári külső. Beálltak lámpához,civic-es skac mellé.Honda üvölt,elindulnak,egyszercsak SSSSSSsszzzzzzzzzzz és az audi úgy állva hagyta gurulóból már,hogy csak lestem. A hondás szerintem ma sem tudja mi volt ez,ideje nem volt reagálni rá. Szóval állat nagy feeling,amikor beállsz egy 10-20 millás dög mellé,átnéznek röhögnek,aztán a végén te röhögsz. :rolleyes: A civic nem piros dizel volt?Tudod kire gondolok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A civic nem piros dizel volt?Tudod kire gondolok :rolleyes: Nem.Benga Vtec 1.6! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 jól hangzott most is ezt csinálom csaknem sziszeg hanem üvölt de nagyon várom már hogy legyen időm kicserélni a hajtóművet. és sajnálattal közlöm hogy az xe-ből nem adok el semmit mert csinálok egy farmotoros hátulkaparóst (ahogy Demó mondaná). FUN autónak <_< Valami ilyesmi vasat akarok én is faragni,de úgy hogy komplett vázat építek. Venni valami törött jószágot és kivágni ami kell. -_- C20Let-be gondolkoztam ,de nagyon elszállt árak vannak. :rolleyes: megelégszek 110-120 lóval egy 500kg vázba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nem.Benga Vtec 1.6! Ne má... Kinek piros diesel civic itt a fórumon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 nem vagyok itt egy napig és micsoda savazás megy <_< ami a castrol-t illeti, a hire nagyobb mint a minösége, amit az ósanba kapsz 5liter castrolt 5ezerért egy castrol focilabdával azt max ajtónyekergés kenésére használhatod...mi árulunk eredeti német castrolt, de annak 18ezer az 5literes falska ára... újpest meg az autómutyi mekkája, újpesti vagyok, tudnék szerelöket mondani de mindegyik lehúzós :rolleyes: Én asszem 8ezerért vettem 4 litert.Nem veszek ilyen helyeken olajat.... Szerintem meg az olaj márkáján rugózni egy személyautónál,normál használatnál tök felesleges! Fater a stiftbe anno kb. a legolcsóbb MOL-t rakta és nálunk 120.000km alatt semmi panasz nem volt rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Valami ilyesmi vasat akarok én is faragni,de úgy hogy komplett vázat építek. Venni valami törött jószágot és kivágni ami kell. <_< C20Let-be gondolkoztam ,de nagyon elszállt árak vannak. :rolleyes: megelégszek 110-120 lóval egy 500kg vázba. -_- én simán beteszem egy üres kaszniba hátra a motort Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 én simán beteszem egy üres kaszniba hátra a motort Értelek,én nem utcait akarok építeni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
djnorencs Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? CSak mert nem kaptam választ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Értelek,én nem utcait akarok építeni.... ez se az lesz de nem akarok feleslegesen faragni. csak azt fogom faragni amit nagyon muszáj :rolleyes: egy autón már túl vagyok amit most fogok upgradézni, szal jövő tavaszra meg csinálok egy B corsa driftautót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 :rolleyes: Pl ilyet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ne má... Kinek piros diesel civic itt a fórumon? Ki mondta,hogy fórumozó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? CSak mert nem kaptam választ :rolleyes: szerintem mennyél vele de óvatosan a Corsa szívós egy gép nagy baja meg nem lehet ha megy engem 10 év alatt sehol nem hagyott ott <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 http://kephost.hu/thumb-5423_4C3A21ED.jpg :rolleyes: Pl ilyet. -_- ez nekem túl modern maradok a C-s motoroknál <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Napi 40 km megyek vele Kb 4 hetet kéne igy kibirnia Szerintetek? CSak mert nem kaptam választ :rolleyes: Ezt nem lehet tudni.... 50-50% Én minden ugymond kötelezőt cseréltem a corsa-n. Azzal hálálta meg,hogy 10e km után elszakadt a vezérműszíj..... Ne akard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ki mondta,hogy fórumozó? :rolleyes: Jó van na. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts