J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 És nem gyárit raktál?Ejnye. Aki rendszeresen cseréli,annk elég az u.gy. is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A hidrotőke stimmel 3000Ft/db,ha a szerelő leszedi a szelepfedelet akkor látja,hogy mennyit kell cserélni nekem 6ot kellett a 8ból meg bontottat rakott bele 27.000be fájt munkadíjjal együtt. Ha most vetted az autót akkor érdemes (inkább kötelező) vezérműszíjat+feszítőgörgőt+vízpumpát cserélni,mert ha az szakad,átugrik akkor extrém esetben kuka a motor! Kérdezd tecnodome kollégát! -_- Olajat Castrol 10w-40 et kell rakni bele,árához képest a legjobb! Nekem munkadíjjal együtt 45.000 volt a vezérműszíj,feszgörgő,vízpumpa,olajcsere. A jobb elejében vagy valamelyik szilentblokk vagy gömbfej ment ki,ha csak egy dolog akkor 5000ből megvan.Sokminden lehet alá kell nézni és akkor látszik mi a hiba. Mi az hogy kell??? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 A hidrotőke stimmel 3000Ft/db,ha a szerelő leszedi a szelepfedelet akkor látja,hogy mennyit kell cserélni Miből látja?Röntgenszem? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 és 3.75 liter olaj kell bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 és 3.75 liter olaj kell bele S ha 3,8l? :rolleyes: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Kis benya azért jött, de nagyon meglepődtem hogy ilyen piszkos.. nem sok mert a biztosítékot kivettem vagy 1-1,5dl mondom jó lesz valamit felgyújtani xD <_< Húú Többek között ezért tankolok csak Shell kúton! Múltkor Benzinpumpa cserénél steril volt a tankom alja -_- Hova jársz tankolni Béla csak okulásul kérdezem,hogy oda véletlenül se menjük!? Vagy néha tepsimerciből,cápabömbiből ukrán benzin befigyel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Húú Többek között ezért tankolok csak Shell kúton! Múltkor Benzinpumpa cserénél steril volt a tankom alja -_- Hova jársz tankolni Béla csak okulásul kérdezem,hogy oda véletlenül se menjük!? Vagy néha tepsimerciből,cápabömbiből ukrán benzin befigyel? <_< Csak shell, csak castrol. Olyan vagy, mint tegnap másik fórumon egy hülyegyerek, neki csak a béemvé, az mindennél sokkal jobb.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 S ha 3,8l? :rolleyes: <_< Vagy.... 4 vagy 5 literes kannás jószág. Abba meg folyok bele hogy milyen gyártmány legyen az 10w40 -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Csak shell, csak castrol. Olyan vagy, mint tegnap másik fórumon egy hülyegyerek, neki csak a béemvé, az mindennél sokkal jobb.. :rolleyes: Ne legyé kisgecl <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Csak shell, csak castrol. Olyan vagy, mint tegnap másik fórumon egy hülyegyerek, neki csak a béemvé, az mindennél sokkal jobb.. :rolleyes: Ne is írd a kolegám a meguin-nal fáraszt. Így kell írni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Csak shell, csak castrol. Olyan vagy, mint tegnap másik fórumon egy hülyegyerek, neki csak a béemvé, az mindennél sokkal jobb.. :rolleyes: Nekem ez jött be! Mi a problémád? Akarsz beszélni róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nekem ez jött be! Mi a problémád? Akarsz beszélni róla? Köcsög a Z,de abban igaza van,hogy nem KELL,csak ajánlott. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Miből látja?Röntgenszem? :rolleyes: <_< Ezt én erős szőrszáll hasogatásnak érzem! Akkor mikor kitekeri és szemrevételezéssel látszik,hogy el van kopva a felülete általában,így jó? A Castrollal meg a Shell-el nem akartam senki vallásába gázolni,elnézést érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Ezt én erős szőrszáll hasogatásnak érzem! Akkor mikor kitekeri és szemrevételezéssel látszik,hogy el van kopva a felülete általában,így jó? A Castrollal meg a Shell-el nem akartam senki vallásába gázolni,elnézést érte! Először nézz meg szerintem egy robbantott ábrát a mociról,olvass utána mi is az a hidrótőke és majd utána mond,hogy szőrszálhasogatás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Szépen marjátok egymást :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 23-as tétel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 mindíg is mondtam g__ecik az emberek kell a háború <_< -_- amúgy felőllem 5 litert is beleönthet csak szervizbe kb 3,75-öt öntöttünk. aztán indít 1 -2 perc leállít szint ellenörzés. dehát beszélhetek itt a kivagyokén? :rolleyes: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 mindíg is mondtam g__ecik az emberek kell a háború <_< -_- amúgy felőllem 5 litert is beleönthet csak szervizbe kb 3,75-öt öntöttünk. aztán indít 1 -2 perc leállít szint ellenörzés. dehát beszélhetek itt a kivagyokén? :rolleyes: :D B) Nem erről van szó,csak ez olyan,hogy 1,75Kg-os csirkét kell főzni ebédre...éreted... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Először nézz meg szerintem egy robbantott ábrát a mociról,olvass utána mi is az a hidrótőke és majd utána mond,hogy szőrszálhasogatás. :rolleyes: Az enyémen full látszott,hogy melyik volt elkopva,de nyugodtan vehet 8db-ot is az a tuti! Amúgy csak segíteni próbáltam erre meg megkapom,hogy hülye vagy b+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 []http://kephost.hu/thumb-DF35_4C39D56F.jpg[] 23-as tétel :rolleyes: Mc-elek ehhez a progihoz hozzá lehet jutni rajtad keresztül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Nem erről van szó,csak ez olyan,hogy 1,75Kg-os csirkét kell főzni ebédre...éreted... :rolleyes: naés én a húsboltba is grammoztatom amit veszek <_< 4főre 4kg hús se több se kevesebb -_- Az enyémen full látszott,hogy melyik volt elkopva,de nyugodtan vehet 8db-ot is az a tuti! Amúgy csak segíteni próbáltam erre meg megkapom,hogy hülye vagy b+ én is amondó vagyok hogy vegyen 8-at én is annyit vennék amúgy van egy 1.2 8v motorom cityből ha kell alkatrésznek eladom meg egy csomó szar ami most nekem nincs benne a kaszniba súly miatt :D:D:D és nem vagy hülye b+ :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Az enyémen full látszott,hogy melyik volt elkopva,de nyugodtan vehet 8db-ot is az a tuti! Amúgy csak segíteni próbáltam erre meg megkapom,hogy hülye vagy b+ Nem mondta senki,hogy hülye vagy. -_- Nyugi! Én csak azt mondom,hogy nem szabad elhinni mindent a szerelőknek sem,persze én sem vagyok félisten,de hülyeségeket ne írjunk már le ide,ha nem muszáj. :rolleyes: Egyszer már leírtam,inkább csak mutatom hova,nem másolom be az egészet. Maximum a vezérműtengely kopottságát lehet látni és esetleg a tőke tetejét,ahol a himbával találkozik,de abból a kopottságból ítélkezni...akkor az a moci sokat kapott már az élettől. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 na és én a húsboltba is grammoztatom amit veszek :) 4főre 4kg hús se több se kevesebb B) Na az igazi turbós racsingcsávó! :rolleyes: <_< -_- Te még a budipapírt is dekára kéred,mint Demó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 Na az igazi turbós racsingcsávó! :rolleyes: <_< -_- Te még a budipapírt is dekára kéred,mint Demó! :D na ná minden gramm számít :) főleg ilyen súly/lóerő aránynál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2010 Megoszt Elküldve Július11, 2010 na ná minden gramm számít :rolleyes: főleg ilyen súly/lóerő aránynál <_< Te használod a sast utcán/hétköznap is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts