Béla91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Eredmény ? <_< Hát.. eredmény, eredmény tuti odavertem volna a földúton. leültetett kocsi ilyen hepehupás rossz földúton.. meg peremgumi nem a legcélszerűbb megoldás. :rolleyes: na de mutatok képet róla gondolom kíváncsiak vagytok rá majd az astra topikba is benyomom, azt mondta a srác hogy tán majd elfogja adni. astra1 astar 2 astra3 astra4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hát.. eredmény, eredmény tuti odavertem volna a földúton. leültetett kocsi ilyen hepehupás rossz földúton.. meg peremgumi nem a legcélszerűbb megoldás. :D na de mutatok képet róla gondolom kíváncsiak vagytok rá majd az astra topikba is benyomom, azt mondta a srác hogy tán majd elfogja adni. astra1 astar 2 astra3 astra4 Húúú húúúú de szép...igényes tuning! :rolleyes: <_< -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hát.. eredmény, eredmény tuti odavertem volna a földúton. leültetett kocsi ilyen hepehupás rossz földúton.. meg peremgumi nem a legcélszerűbb megoldás. :rolleyes: na de mutatok képet róla gondolom kíváncsiak vagytok rá majd az astra topikba is benyomom, azt mondta a srác hogy tán majd elfogja adni. astra1 astar 2 astra3 astra4 Rendszám alapján x14nz moci van benne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Húúú húúúú de szép...igényes tuning! <_< -_- :D Én nem akartam lehányni ennyire. Tényleg szörnyű :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 "AC biztije ki...indít" stb.. jó.. <_< Mi is az az AC bizti és hol találom. Szóval nem hiszem, hogy én is kitudom cserélni, valahogy nem látom át a dolgot :rolleyes: Hol?hol? Biztitábla mond valamit? -_- FI (Fuel Injection) biztosítékot megkeresed,kiveszed. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hol?hol? Biztitábla mond valamit? :rolleyes: FI (Fuel Injection) biztosítékot megkeresed,kiveszed. Ennyi. FAIL <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 FAIL :rolleyes: Nincs ettől jobb mint a FI relé <_< Az anti haj kiegyenesítő -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Húúú húúúú de szép...igényes tuning! :rolleyes: <_< -_- Az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Húúú húúúú de szép...igényes tuning! :rolleyes: <_< -_- Nekem azért tetszett. De szerintem volt valami baja a kocsinak mert azt mondta el akarja majd adni olcsón.. pasz nem tudom biztos a corzát nem adtam volna érte. az hot ziher B) :P hát jó-jó a kis corza de nem versenyautó :) nem versenyeztem volna vele, csak olyan paszba voltam, hogy nem ismertem lehetetlent :D :D öö.. lehet már láttam... talán a kormány alatti biztosítéksornál van... :D Majd holnap megnézem. Kösz a tippet. öö ma vettem észre hogy, 10kattanást lehet húzni a kézifék karom :D de akkor már erősen kell húzni felfele szóval drájfozni nehézkes vele xD Meteor eső sem mozdítja el ha kicsontolom xD ..valahogy így kezdtem neki B) kép mi fickó vagyok én... xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nekem az ültetése teccik (vagy csak úgy állt a föld úton ?? :rolleyes: ) Béla , mi is fel szoktunk állni haverral , ilyen eszkábált kis emelkedőre. De az volt a vicces, hogy mikor feküdt az astrája alatt, el kezdett recsegni a bal oldali deszka ( vezető oldali alatti) , csak úgy porolt a kocsi alól ki <_< semmi baj nem lett végül, csak kicsit engedett a deszka amin állt a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nekem az ültetése teccik (vagy csak úgy állt a föld úton ?? :rolleyes: ) Béla , mi is fel szoktunk állni haverral , ilyen eszkábált kis emelkedőre. De az volt a vicces, hogy mikor feküdt az astrája alatt, el kezdett recsegni a bal oldali deszka ( vezető oldali alatti) , csak úgy porolt a kocsi alól ki <_< semmi baj nem lett végül, csak kicsit engedett a deszka amin állt a kocsi. Khhhmmm...aláírás...pls... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Nekem az ültetése teccik (vagy csak úgy állt a föld úton ?? -_- ) Béla , mi is fel szoktunk állni haverral , ilyen eszkábált kis emelkedőre. De az volt a vicces, hogy mikor feküdt az astrája alatt, el kezdett recsegni a bal oldali deszka ( vezető oldali alatti) , csak úgy porolt a kocsi alól ki :D semmi baj nem lett végül, csak kicsit engedett a deszka amin állt a kocsi. Almafa deszka :) 4 db is már igen nehéz tud lenni :rolleyes: különös -képen ha a fejed fölé kell emelned mert a putriból csak úgy tudtam kimenteni <_< Nekem olyan élményem volt hogy még mentem a faluba egy időmérő kört és aztán bújtam a kocsi alá.. véletlen hozzáért a felkarom a kipufogóhoz.. azt hitem leég a bőröm xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Khhhmmm...aláírás...pls... -_- Hát ne haragudj de most nem esik le... :rolleyes: Nem teccik az aláírásom? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 Hát ne haragudj de most nem esik le... :rolleyes: Nem teccik az aláírásom? <_< szerintem sok benne a sor :D Nekem is azóta nincs aláírásom, mióta kitörlődött. Mondjuk nálam nem volt túl sok sor, csak egy kicsi gif animáció volt benne, amit állítólag szintén tilos. (most inkább meg se kérdezem, hogy Johnnyéban az akkor mi. -_- ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Megoszt Elküldve Július6, 2010 szerintem sok benne a sor -_- Nekem is azóta nincs aláírásom, mióta kitörlődött. Mondjuk nálam nem volt túl sok sor, csak egy kicsi gif animáció volt benne, amit állítólag szintén tilos. (most inkább meg se kérdezem, hogy Johnnyéban az akkor mi. :rolleyes: ) Átlagok amiket láttam 3-4 sorok <_< Enyim is úgy van. (na jó ,lehet 5 ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Rendszám alapján x14nz moci van benne. <_< Na igen, az 1.8 már nem dobfékes hátul tudtommal... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Na igen, az 1.8 már nem dobfékes hátul tudtommal... :rolleyes: c20ne 5ajtós még dobfékes hátul, de a caravan is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandoka Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Sziasztok.Azt kérdezném,volt e már olyan gondotok,hogy felkeményedik a fék,aztán szép lassan beáll a jobb első.A bal is meleg,de nem annyira.Aztán egy idő után,vissza áll a dolog,a fék nagyon puha lesz egy darabig,majd újra kezdi.Ez főfékhenger egyértelműen? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Sziasztok.Azt kérdezném,volt e már olyan gondotok,hogy felkeményedik a fék,aztán szép lassan beáll a jobb első.A bal is meleg,de nem annyira.Aztán egy idő után,vissza áll a dolog,a fék nagyon puha lesz egy darabig,majd újra kezdi.Ez főfékhenger egyértelműen? Köszi előre is. Vagy még a jobb első fékmunka hengerre lehetne voksolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandoka Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Vagy még a jobb első fékmunka hengerre lehetne voksolni. Köszi,ott kezdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 szerintem sok benne a sor <_< Nekem is azóta nincs aláírásom, mióta kitörlődött. Mondjuk nálam nem volt túl sok sor, csak egy kicsi gif animáció volt benne, amit állítólag szintén tilos. (most inkább meg se kérdezem, hogy Johnnyéban az akkor mi. :rolleyes: ) Engem a tiéd sosem zavart,az jópofa volt. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mester91 az aláirásod legalább annyira szép mint az az astra amit Béla belinkelt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 Mester91 az aláirásod legalább annyira szép mint az az astra amit Béla belinkelt -_- :D köszi :rolleyes: Nem a szépségre mentem, hanem a szurkolásra! Ha gondolod meg csinálom 'sukárosan' <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július7, 2010 Megoszt Elküldve Július7, 2010 szegény németek szidhatják a polipjukat :rolleyes: Bejött amit jósolt nekik! Vb cím nem de német tuning marad <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július8, 2010 Megoszt Elküldve Július8, 2010 c20ne 5ajtós még dobfékes hátul, de a caravan is. <_< Affene. Bevallom emlékezetből írtam amit írtam, anno Uhuhu Ákosnak volt egy 1.8-as Astrája (talán C18XE vagy XEL, nem tudom), azon mintha tárcsa lett volna hátul is... de ezexerint rosszul emlékszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts