Laccci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 BEST BUY!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Szevasztok! Nem szarakodtam kicseréltem a gyertyákat a kocsiban. Ha reggel felkeltem elmentem egy Unix autósboltba és azt vettem amit az eladó mondott. Azt mondta hogy ö az NGK ajánlaná. Mondom jó. Na haza is értem, megnéztem. Mondom ez komoly lesz.. ha ez innen kijön xD úgy bele volt szorulva, maga a kulccsal meg se tudtam mozdítani aztán megtoldottam a gyertyakulcsot egy vascsövel így nagyobb volt az erőkarom és nagy nehezen megadta magát, de azért mire mind a 4et kivettem lefőttem így is xD Kiveszem valami agyonkormosodott gyertya látom. Mondom megnézem már milyen volt benne kihúzom a gyertyakulcsból látom NGK BKR5EK. ;) ;) :D :P :P pechemre pont olyat hozzam én is a boltból xD Kicsit aggódtam is hogy nagyon a bosch-t mondtátok de mondom csak.. autóboltos mondta, hogy jó lesz. Pár kép is azért mégis miről beszélek. Régi vs. új :D A többi gyertya ettől durvább volt :S Hát látjátok azért van különbség, miután megcsináltam be is indítottam mondom hagy járjon egy kicsit az csak jó ^_^ Aztán kicsit szórakoztam a gázpedáláll, de rossz játszótárs, mert egy kicsit is megnyomtam a gázpedált már egyből 4000fordulat. Kis corzám nem szórakozik xD xD Hú.. amúgy nagyon sokat dob rajta.. így pörgésre. De még nem mentem vele :S Szó mi szó azért jó szolgálatot teljesítettek a régi gyertyák, de vajon hogy kerülhetett NGK gyertya bele...?? Sihuuuuuuuuuuuuuuu! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Én sem hittem,mekkora lehet a difi egy 30E-t futott és egy új között! Én 30E-nél cserélni fogom ezután serényen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Jó az NGK... :D én is azt használtam a c20xe-ben is meg a letben is... bkr5ek-t meg 6ek-t... hogy neked mit ír a mocihoz azt most így elpasszolom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Én sem hittem,mekkora lehet a difi egy 30E-t futott és egy új között! Én 30E-nél cserélni fogom ezután serényen. Azért jó hogy képekkel mutattam a szitut ;) Jah és 6800Ft volt a 4 gyertya de ha van nálam forgalmi akkor 10% kedvezményt kaptam volna. :D Szerk: benzinszűrőt is hoztam volna.. csak.. pont nem volt bosch.. Felsorolt a fickó nekem olyan márkákat.. életemben nem hallatom még.. A kocsiba a legtöbb cucc bosch ahogy észrevettem gondoltam inkább azt vennék bele az meg 3200ft lett volna. Majd még azt fogjátok megmondani hogyan kell azt kicserélni ^_^ mit meg hogy xD De ha legközelebb megyek viszem a forgalmit és 320ft zsebben marad :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Azért jó hogy képekkel mutattam a szitut :P Jah és 6800Ft volt a 4 gyertya de ha van nálam forgalmi akkor 10% kedvezményt kaptam volna. :D durván 2000-3000ért adja a csergö a gyári boscht (4db-ot) ...újat ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 nem vagyok NGK párti,rosszabbak a tapasztalatok mint pl a DENSO-nál, de itt egy NGK gyertya keresö ha vkit érdekel http://www.ngkntk.de/index.php?id=403&...=pkwzuendkerzen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Mindenből van szar is meg jó is... én sem vagyok semmilyen párti... azt viszont tudom, hogy 3 garnitúra szar boschba már belefutottam... meg voltak repedve a vadi újak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 asszem nekem is meg kellene nézni még lacháza előtt mert mentem vagy kemény 10k km-et ezzel a mocival és azt se tom milyen gyertya van benne. :D de valszeg én is ngk-t veszek. 1.2-be is az volt és bele lett rakva 110-120k km és csak kétszer cseréltem gyertyát. szal szerintem jó lesz ebbe is. Nekem bajom még nem volt vele. INGYEN BENZINT MINDENKINEK ^_^ pacsker G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Na mostmár tényleg nemtudom milyen gyertyát vegyek Kolega a szettet vette 6800Ft-ba Másik kolega 3-4kba veszi a komplett szettet. Aztán most ngk vagy bosch...de akkor bármiből kilehet fogni a selejtet... Most akkor ha Ngk-t veszek akkor is teljesen jólesz a dolog ugye? MáS: A hőgomba ugye benne van a hütőben, ha én azt ki akarnám cserélni akkor mindenképp kell másik hütő mert nagyon sok helyen olvasom hogy bele van ragasztva és ha meg cserélik akkor hütőstöl kell. X14XE motorom van. Valós a félelmem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Szevasztok! Nem szarakodtam kicseréltem a gyertyákat a kocsiban. [....] Nálam is NGK van, sokat dobott a kocsin (mert az egyik régi gyertya rozsdás volt). Amúgy nem vettem észre, gondolom a régi gyertya sem volt olyan régi. Nem dobtam ki őket, ha ez a mostani lejár, pucolás után megy vissza. Asszem'. Ajánlom annak, aki gyertyakulcsot vesz a közeljövőben, hogy semmiképpen ne olyat vegyen, mint a Te utolsó képeden látni (sárga színben). Azt hiszem, szerencsés vagy; egy régi járgányomnál ez a típusú kulcs 0,8 gyertyakivételt bírt ki... Ugyanis már az első gyertya meg volt szorulva, de annyira, hogy a kiszedő kulcs a csuklópontjánal szétnyílt. :D Szerencsés vagy, hogy nálad kibírta!! ^_^ Krova fejet kell venni, az a biztos; visszarakásnál pedig csak hangyányit szabad meghúzni és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 namostmár tényleg nemtudom ilyen gyertyát vegyek a kolega a szettet vette 6800Ft-ba másik kolega 3-4kba veszi a komplett szettet. aztán most ngk vagy bosch...de akkro bármiből kilehet fogni a selejtet... most akkor ha Ngk-t veszek akkor is teljesen jólesz a dolog ugye? Olyat vegyél bele mint amilyen benne volt én is olyat vettem pekhemre xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Én sem hittem,mekkora lehet a difi egy 30E-t futott és egy új között! Én 30E-nél cserélni fogom ezután serényen. Ez nem tudom mennyit futott így minénél előbb lassacskán az ilyen cserélendő dolgokat kicserélem. De már azért is érdemes cserélni mert egyszerűen belerozsdáz :D képen látszik hogy rozsdás a menet. Amúgy én csak úgy belecsavartam. kicsit megfújtam meg próbáltam megtörölni a menetet. Először olyan volt hogy kicsit járattam nyomtam két kisebb gázt, de 4000RPM-nél azt levettem a gázról a lábam. azt lelát vagy lefulladt.. Gondolom túl hamar akartam túráztatni xD Kicsit járattam még.. Majd aztán mentem egy időmérőt a faluba xD jó volt minden. Arról is van kép milyen volt a menet kicsit homályos de a sötét barna folt az gondolom rozsda lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Üdv! Hát ma ell szált a fékünk, szépen aranyosan ^_^ Problémás ugyan is a kézi fékem. Bal hátsót fogja be, és be is ragad, nem enged ki. Eddig ki engedett, nagy gázzal kellett indulni, és ki engedte magát. Anyám a kirándulásán be húzta (2 napig állt az autó). Hát akik voltak ott csávók, ők csinálták meg. Padkára nagy nehezen fel álltak, kalapálták a dobot, és úgy nagyjából jó lett. Haza is jött vele anyám (kb 150-170 km), én meg mentem a kocsival ki este, nem éreztem semmit, hogy fogna. DE üresbe parkoltam vele, bandáztunk. Idióta haverom, tiszta viccesnek találta, hogy gurigatja a kocsit ide-oda. IQ-ja sajnos nem haladja meg a 25-öt, hiába pofáztam neki, hogy áljon le...1x csak meg indult a kocsi. Hát gyorsan kézifék be, tudtam is hogy be ragadt. Vittem haza a barátnőmet, ő élvezte hogy száguldozunk, meg kövér gáz meg minden, és úgy gondoltam hogy ki oldott a fék. Tényleg, 40 fölött eggyáltalán nem éreztem hogy fogna (ha nyomtam a gázt, ha nem). Ma reggel indultunk anyámmal Vecsési Teszkóba, havi be vásárlást meg tartani, meg menni akartam nézni hang szórókat hátra, mert cserélni akarom a zenei cuccost. Hogyne persze, indulásnál éreztük hogy fog a fék :D Jó, majd ki oldja magát, gondoltuk. Tényleg úton nem volt az, hogy éreznék a fogását. Kb 20-25 perc út után, valami még is azt súgta , hogy fék próba kéne, így hát kuplung be, lassítás. Aha persze, a pedál már fél úton be volt nyomva, akkor kezdett fékezni. Ejha mondom! Egyből félre áltunk, anyám ki találta, majd ő vezet. Még 1-2 fék próba, és már a felénél se fogott! Már tökig nyomta féket, semmit sem reagált. Pont egy kis étterem elött meg tudtunk állni Péterinél, úgyhogy a parkolóból hívtuk szerelő ismerősünket, akik kb 5 percnyi kocsikázásra tőlünk ahol el rohadtunk, ott dolgozik. Mázlink volt, fél óra aladt el tudott jönni haverjával. Én a fő fék munka hengerre gyanakodtam, vagy a bal hátsó fék munka hengerre. Szerelő meg nézte a fék olajat, azt mondta cserélni kell, mert égedt színe van, meg ő szerinte is valamelyik munka henger. Úgyhogy most Üllőn pihen a kicsikém. Ja, azért a be vásárlás meg volt , csak ismerősöm kocsijával nem a sajáttal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszi. Ha összeszedted rája a pízt keress meg ^_^ Hát, még 2 év mire meg van a rendszergazdai szakmám (persze ha nem bukok le :D ), lesz rendes meló helyem, és ha akkor is áll még az ajánlatod, nyugodt szívvel meg oldunk mindent :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ez nem tudom mennyit futott így minénél előbb lassacskán az ilyen cserélendő dolgokat kicserélem. De már azért is érdemes cserélni mert egyszerűen belerozsdáz :D képen látszik hogy rozsdás a menet. Amúgy én csak úgy belecsavartam. kicsit megfújtam meg próbáltam megtörölni a menetet. Először olyan volt hogy kicsit járattam nyomtam két kisebb gázt, de 4000RPM-nél azt levettem a gázról a lábam. azt lelát vagy lefulladt.. Gondolom túl hamar akartam túráztatni xD Kicsit járattam még.. Majd aztán mentem egy időmérőt a faluba xD jó volt minden. Nem rozsda az,hanem olajfolyás nyoma,ráég a gyertyára. Én a gyári gyertyára szavazok,meghúzási nyomaték 25Nm vagy kézzel való meghúzástól számítva 1/4 fordulat. Csak ésszel szabad meghúzni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Üdv! Hát ma ell szált a fékünk, szépen aranyosan :P Problémás ugyan is a kézi fékem. Bal hátsót fogja be, és be is ragad, nem enged ki. Eddig ki engedett, nagy gázzal kellett indulni, és ki engedte magát. Anyám a kirándulásán be húzta (2 napig állt az autó). Hát akik voltak ott csávók, ők csinálták meg. Padkára nagy nehezen fel álltak, kalapálták a dobot, és úgy nagyjából jó lett. Haza is jött vele anyám (kb 150-170 km), én meg mentem a kocsival ki este, nem éreztem semmit, hogy fogna. DE üresbe parkoltam vele, bandáztunk. Idióta haverom, tiszta viccesnek találta, hogy gurigatja a kocsit ide-oda. IQ-ja sajnos nem haladja meg a 25-öt, hiába pofáztam neki, hogy áljon le...1x csak meg indult a kocsi. Hát gyorsan kézifék be, tudtam is hogy be ragadt. Vittem haza a barátnőmet, ő élvezte hogy száguldozunk, meg kövér gáz meg minden, és úgy gondoltam hogy ki oldott a fék. Tényleg, 40 fölött eggyáltalán nem éreztem hogy fogna (ha nyomtam a gázt, ha nem). Ma reggel indultunk anyámmal Vecsési Teszkóba, havi be vásárlást meg tartani, meg menni akartam nézni hang szórókat hátra, mert cserélni akarom a zenei cuccost. Hogyne persze, indulásnál éreztük hogy fog a fék :D Jó, majd ki oldja magát, gondoltuk. Tényleg úton nem volt az, hogy éreznék a fogását. Kb 20-25 perc út után, valami még is azt súgta , hogy fék próba kéne, így hát kuplung be, lassítás. Aha persze, a pedál már fél úton be volt nyomva, akkor kezdett fékezni. Ejha mondom! Egyből félre áltunk, anyám ki találta, majd ő vezet. Még 1-2 fék próba, és már a felénél se fogott! Már tökig nyomta féket, semmit sem reagált. Pont egy kis étterem elött meg tudtunk állni Péterinél, úgyhogy a parkolóból hívtuk szerelő ismerősünket, akik kb 5 percnyi kocsikázásra tőlünk ahol el rohadtunk, ott dolgozik. Mázlink volt, fél óra aladt el tudott jönni haverjával. Én a fő fék munka hengerre gyanakodtam, vagy a bal hátsó fék munka hengerre. Szerelő meg nézte a fék olajat, azt mondta cserélni kell, mert égedt színe van, meg ő szerinte is valamelyik munka henger. Úgyhogy most Üllőn pihen a kicsikém. Ja, azért a be vásárlás meg volt , csak ismerősöm kocsijával nem a sajáttal. ;) Fékkel kormánnyal nem játszunk! ^_^ Másrészt figyelj picit jobban a helyesírásodra,mert olyan hibák vannak benne,hogy kaparom a falat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Üdv! Hát ma ell szált a fékünk, szépen aranyosan :D... Figylejünk a helyesírásra, mert Jonny harap rá nagyon. Énis le lettem b-va érte, de javára legyen szólva hogy ajánlott helyesírás ellőrzőt a böngészdőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Bocsánat, majd rakok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Na mostmár tényleg nemtudom milyen gyertyát vegyek Kolega a szettet vette 6800Ft-ba Másik kolega 3-4kba veszi a komplett szettet. Aztán most ngk vagy bosch...de akkor bármiből kilehet fogni a selejtet... Most akkor ha Ngk-t veszek akkor is teljesen jólesz a dolog ugye? MáS: A hőgomba ugye benne van a hütőben, ha én azt ki akarnám cserélni akkor mindenképp kell másik hütő mert nagyon sok helyen olvasom hogy bele van ragasztva és ha meg cserélik akkor hütőstöl kell. X14XE motorom van. Valós a félelmem? nekem az átépítésnél egy 1.4si 1.6gsi féle hűtő került bele ami szerintem azonos lehet a tiéddel és menetes a hőgomba a hűtőbe. illetve mivel egy őzike tavaly lebontotta az elejét egy corsa gsi hűtő került bele asszem ami zsír új állapotban dobozban 20k huf volt. és menetes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 na addig hergeltetek ezzel a gyertya témával mig úgy döntöttem megéri azt a pár ezredest hogy kicseréljem gyári boschra a gyertyákat, hátha nem fog a kocsi 12litereket zabálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 A hőgomba ugye benne van a hütőben, ha én azt ki akarnám cserélni akkor mindenképp kell másik hütő mert nagyon sok helyen olvasom hogy bele van ragasztva és ha meg cserélik akkor hütőstöl kell. X14XE motorom van. Valós a félelmem? Hűtőt vagy a kapcsoló "gombát" akarod cserélni? Nincs beleragasztva,kitekerhető,külön is kapható,2-3 vezetékes változatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 N MáS: A hőgomba ugye benne van a hütőben, ha én azt ki akarnám cserélni akkor mindenképp kell másik hütő mert nagyon sok helyen olvasom hogy bele van ragasztva és ha meg cserélik akkor hütőstöl kell. X14XE motorom van. Valós a félelmem? ha a hűtöfolyadék hömérséklet érzékelöröl beszélünk, akkor ugyanaz van az x16xe-ben,x16xe-ben stb.. kétféle lehet benne, becsavarhatóak, BO 0280130093, illetve BO 0280130107 ...elvileg :D az a biztos ha kiszeded és leolvasod róla mi van rajta ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 na addig hergeltetek ezzel a gyertya témával mig úgy döntöttem megéri azt a pár ezredest hogy kicseréljem gyári boschra a gyertyákat, hátha nem fog a kocsi 12litereket zabálni :D Lehet az mástól is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Lehet az mástól is. ^_^ lehet mástól is de ez egy olcsó alternativa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts