Tomiii Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Attól függ mekkora felnid és mennyi pénzed van. Alámegy még a 308-as tárcsa is, Demonak is valami Subaru fék van elöl... Most jelen pillanatban egy gyári 15ös opel van rajta (alu 5 küllős) 6x15ös felni 195/50es gumikkal. Calibra féke jó lenne rá? ha már calibra moci megy bele :D De amúgy melyik az, ami elengedhetetlen hozzá? pl: 256os elég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Lesznek ott a féken kívül más problémák is. ^_^ Átalakítás nélkül 256-os a legnagyobb, ami felmegy, kisebb-nagyobb faragással bármi. :D Mire gondolsz?? Mik amiket átt kellene még alakítani, h elbírja?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Amúgy még egy KONI sportfutóművet néztem és FK ültetőrugókat :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 de hogy apám, neki ment egy biciglis?^_^) Ha nem ragasztom azt a cumot oda akkor a kocsi festése bánja... Meg aztán te mit ragasztottál volna oda, okostóni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 nekem 256os fékek vannak gyárilag ( b corsa gsi) és gyári 14es kerekek, és a c20ne-t sztem ez még jól megfogja...,ha egyszer majd Demo addig szivja a véremet amig bele nem faragtatok vele egy c20xet :D, akkor én max egy hátsó tárcsaféket meg valami nagyobb fékeröszabályzót meg föfékhengert tennék bele...de hát ez mint zsééézsééézsééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 nekem 256os fékek vannak gyárilag ( b corsa gsi) és gyári 14es kerekek, és a c20ne-t sztem ez még jól megfogja...,ha egyszer majd Demo addig szivja a véremet amig bele nem faragtatok vele egy c20xet :D, akkor én max egy hátsó tárcsaféket meg valami nagyobb fékeröszabályzót meg föfékhengert tennék bele...de hát ez mint zsééézsééézsééé A Te 256-osod és egy Calibra, Vectra, stb. 256-osa között hatalmas különbségek vannak! ^_^ Amúgy hátsó tárcsához Corsába én legalább 284-es féket raknék előre, különben túlfékezi a hátulját. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 nekem 256os fékek vannak gyárilag ( b corsa gsi) és gyári 14es kerekek, és a c20ne-t sztem ez még jól megfogja...,ha egyszer majd Demo addig szivja a véremet amig bele nem faragtatok vele egy c20xet :D, akkor én max egy hátsó tárcsaféket meg valami nagyobb fékeröszabályzót meg föfékhengert tennék bele...de hát ez mint zsééézsééézsééé B corsa nem volt gyárilag 256os fékkel ^_^ Csak 236-os hűtöttel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 B corsa nem volt gyárilag 256os fékkel :D Csak 236-os hűtöttel. De, volt. A kisnyerges, vékony, de hűtött 256-os fékkel, ami pl. a C18NZ Astra kombin is volt, valamint a Tigrákon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 De, volt. A kisnyerges, vékony, de hűtött 256-os fékkel, ami pl. a C18NZ Astra kombin is volt, valamint a Tigrákon. Ja 256/20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Ha nem ragasztom azt a cumot oda akkor a kocsi festése bánja... Meg aztán te mit ragasztottál volna oda, okostóni? :D a 4116-hoz hozzászólásodban szerintem nem beszélhetünk festék védelemről ha már egyszer ifának használod az autót..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 igen,de Demo elmebeteg :P (remélem nem olvassa ^_^ ) Mit is mondott doktor úr? Elmehetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 most olvastam csak el azt a 4116-os hozzászólást...hát én kérek elnézést az autó nevében...én meg koszos cipővel nem is engedek senkit beülni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Neked is igazat adok, de meg védem Bélát is ! Nem csak arra jó a kocsi, hogy A-ból B-be el vigyen :D hanem vigyen téglát is! Ha most erre kellett, akkor erre kellett ^_^ Anyám is hozott valahonnan haza a Corsával valami kis pálma fa szerűséget! Azt hittem le hidalok, amikor meg láttam a kocsi hátulját, és szembe tűnt, hogy nem látok át a hátsó ablakon, mert egy zöld nagy hatalmas izét látok a kalap tartó helyett ! De annyira, hogy nem láttam át szó szerint az ablakon! Máig nem tudom fel fogni hogy az istenbe tudta be paszírozni azt a dzsungelt! De lehet jobb is hogy nem tudom... :P [ Szerk.: Ne harizzatok, de el csesztem a hozzá szólást! Kicsit be vagyok rúgva, tényleg elnézést! Mester) ] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Már ha ennyire ifa téma van.. akkor elmondom hogy hátul 2dB M30 as ládába volt tégla belerakva. (egyedül be se bírtam emelni ^_^ :D ) és még azon kívül, le volt takarva a hátsó ülés ilyen nagyobb plédszerű ronggyal és azon is volt egy M30as láda tele téglával. lényegében csak kiemeltük a 3 ládát és kész... a kocsi nem lett koszos. De ha koszos is lett volna nem bírt volna érdekelni mert simán elhoztam 5-6E ft értékű téglát tök ingyen magunknak. Nem eset volna nehezemre kitakarítani.. Meg mivel sokat járunk a kocsival melózni.. ezért általában kívülről mindig poros, de belülről olyan mintha egy városi autó lenne sőt még annál is tisztább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Hali! Lassan eljött az idő a vezérműlánc cseréhez. A kérdésem az lenne, hogy szervizben mennyit szoktak elkérni egy ilyenért (hogy tudjam mennyire számíthatok) illetve mit szokás ilyenkor cserélni? Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Mire gondolsz?? Mik amiket átt kellene még alakítani, h elbírja?? Hali mindenkinek, Egy kis tapasztalat a nagy blokkos fék átalakításokról: Első körben tisztázzuk azt hogy nekem üres a bódé és c20xe van elöl ami azt jelenti hogy a hátsó tengelyen a súly kb. nem sok. Előre 256-os astra hűtött tárcsát raktam hozzá való féknyereggel puha betéttel. A tárcsát én martam, de szerintem potom pénzért megcsinálják egy esztergályos műhelyben ha gyári sim tárcsát veszel. a Hátsó fékhez nem nyúltam. Ennek köszönhetően egy full brutál kéttalpas fékezésnél elég rendesen belassul a vas, DE ha nem ésszel csinálod akkor a hátulját a gyári dob fékkel is eldobja ami egyszer-kétszer tud meglepetést okozni ha nem ismered még az autódat. A másik probléma meg az íven való fékezés itt is észnél kell lenni mert hamar rossz irányba tekergetheted a verdát. A felnik 7*15-ek barum bravuris gumikkal elöl cserések lassan kb. 10ezer km (talán még kibírják ezt a nyarat), a hátsó csak akkor kopik ha állatkodok és kézifék fel van akasztva :D ^_^ szal szerintem ha xe-t teszel a bódéba akkor előre min 256-os hűtött fék amihez semmi faragás nem kell, a hátsóhoz meg akkor nyúlj ha már hergeled a motort, vagy éppenséggel szeretnél tárcsát ami sokkal jobb mint a gyári dob. Egyébként meg az én problémámra a megoldás egy marha egyszerű fékerőszabályzó beiktatása lenne amit nem csináltam meg mert át lesz építve a gép fullosan versenyre. De neked lehet nem lenne hülyeség ezen is gondolkoznod. Ha tárcsát teszel hátra mindenképpen kell a fékerőszabályzó amit te állítasz be. A fent leírtak teljesen saját tapasztalatok az én vasamból kiindulva, az én vezetési stílusomhoz és egy nagy blokkos b corsához. Mindenkinek további kellemes vasárnap délutánt. csumi G az autó építésről pár kép meg tech infó hátha kapsz egy két ötletet : B corsa c20xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 A fent leírtak teljesen saját tapasztalatok az én vasamból kiindulva, az én vezetési stílusomhoz és egy nagy blokkos b corsához. Mindenkinek további kellemes vasárnap délutánt. csumi G az autó építésről pár kép meg tech infó hátha kapsz egy két ötletet : B corsa c20xe Hűű ember nagy respekt!! Amúgy nem lett nagyon alulkormányzott az amúgy is erre hajlamos autó a nagy blokktól? Ha én alakítanám a vasam,akkor kívülről semmi nyoma nem lenne csak nagyobb motor+fék+futómű menne alá,még az 1.2i feliratot is rajtahagynám..aztán hadd nézzenek a lámpánál,hogy ez meg mi vóót :D Ahányszor elgondolkozom rajta,hogy nagyobb motor kéne bele mindig fejbek*r a valóság: ezzel a 45 LE-vel is simán lehet drága fényképeket készíttetni..pár napja is Szeged-Dunaföldvár távon 3 sünmobilból lézereztek...Az autópályákon meg lassan minden méter be van radarozva/lézerezve,ha 45le-vel és 120ló val is ugyanannyival mehetek,akkor meg mi értelme lenne az egésznek.... A lézerblokkolónál meg mindig van jobb lézer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 Hűű ember nagy respekt!! Ha én alakítanám a vasam,akkor kívülről semmi nyoma nem lenne csak nagyobb motor+fék+futómű menne alá,még az 1.2i feliratot is rajtahagynám..aztán hadd nézzenek a lámpánál,hogy ez meg mi vóót :D Ahányszor elgondolkozom rajta,hogy nagyobb motor kéne bele mindig fejbek*r a valóság: ezzel a 45 LE-vel is simán lehet drága fényképeket készíttetni..pár napja is Szeged-Dunaföldvár távon 3 sünmobilból lézereztek...Az autópályákon meg lassan minden méter be van radarozva/lézerezve,ha 45le-vel és 120ló val is ugyanannyival mehetek,akkor meg mi értelme lenne az egésznek.... A lézerblokkolónál meg mindig van jobb lézer... nos én kimondottan versenyre építettem attól függetlenül hogy napi használatban van. a kamerákat tudom hol lehet megtalálni ezért nem gáz a lézerre meg annyi hogy 200K huf-ért van olyan hogy semmit nem látnak belőled ez tapasztalat mert kipróbáltuk és akkor se gáz ha megállítanak miatta (utánnad jön a motoros fakabát) mert akkor egy sima tolató radar funkciót tölt be. amúgy ez csak megszállott fanatikusaknak való legalább annyi önkontrollal hogy harmadik padló után 5-be teszi és nem nyomja tovább ^_^ de nekem ez egy hosszú évekig dédelgetett álmom volt. megcsináltam. most meg jön majd a phase2 :P am nekem is 1.2 8V volt de nagyobb hanggal mint most ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 B corsa c20xe Fúúú te ez nagyon jól néz ki :D valami ilyesmire képzelem el én is az enyimet ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június27, 2010 Megoszt Elküldve Június27, 2010 700kg-nak egy C20XE, annak már szép lehet a végsebessége :D Szerk: láttszik is az adatokból 1/8 mérföld ~ 9.1sec 1/4 mérföld ~ 14sec ... szépen pöröghet ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 nos én kimondottan versenyre építettem attól függetlenül hogy napi használatban van. a kamerákat tudom hol lehet megtalálni ezért nem gáz a lézerre meg annyi hogy 200K huf-ért van olyan hogy semmit nem látnak belőled ez tapasztalat mert kipróbáltuk és akkor se gáz ha megállítanak miatta (utánnad jön a motoros fakabát) mert akkor egy sima tolató radar funkciót tölt be. amúgy ez csak megszállott fanatikusaknak való legalább annyi önkontrollal hogy harmadik padló után 5-be teszi és nem nyomja tovább :D de nekem ez egy hosszú évekig dédelgetett álmom volt. megcsináltam. most meg jön majd a phase2 ^_^ am nekem is 1.2 8V volt de nagyobb hanggal mint most :P Belselyéről is tehettél volna fel még képet. Meg hagy kérdezzem már meg hogy azok az üléscsodák mibe fájtak. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Ahányszor elgondolkozom rajta,hogy nagyobb motor kéne bele mindig fejbek*r a valóság: ezzel a 45 LE-vel is simán lehet drága fényképeket készíttetni..pár napja is Szeged-Dunaföldvár távon 3 sünmobilból lézereztek...Az autópályákon meg lassan minden méter be van radarozva/lézerezve,ha 45le-vel és 120ló val is ugyanannyival mehetek,akkor meg mi értelme lenne az egésznek.... A lézerblokkolónál meg mindig van jobb lézer... Az a lényege az erősebb motornak, hogy tudsz előzni, nem kell várni míg kiérsz a nagyalföldre és lesz elég hosszú egyenes, a másik nagy előny, hogy könnyeden szalad a dombra a kocsi. Én dombok közt lakom, és a 82 lovas Si-val sem volt a legjobb előzgetni. Most már nincs ilyen problémám. A fékhez annyit, hogy amíg a dob és a hátsó fékbetét jó állapotban van fainul fékez, amikor már van pereme a dobnak le kell esztergálni, különben nem lehet jól beállítani, és hátramegy a nyomás, nem fékez eléggé, keresztbe megy a kocsi lassításkor meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Lessétek a hozzászólásokat is. :D Hát.. nem tudom, nekem azt mondta az oktató hogy 2 kézzel fogjam a kormányt ^_^ Én még embert nem tettem a csomagtartóba... legalább is élőt még nem xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Fúúú te ez nagyon jól néz ki :P valami ilyesmire képzelem el én is az enyimet ;) Köszi. Ha összeszedted rája a pízt keress meg ;) megoldunk mindent amúgy nemsokára valószínű megválok a szívótól szal eladó sorba fog kerülni. de azt majd késöbb. 700kg-nak egy C20XE, annak már szép lehet a végsebessége :D Szerk: láttszik is az adatokból 1/8 mérföld ~ 9.1sec 1/4 mérföld ~ 14sec ... szépen pöröghet ^_^ ja pörögni azt tud főleg a 3.6kg-s lendkeréknek köszönhetően elég agresszívan reagál a gázpedálra :D Belselyéről is tehettél volna fel még képet. Meg hagy kérdezzem már meg hogy azok az üléscsodák mibe fájtak. Üdv A belsejében semmi extra de csinálok du egy pár képet és felteszem. az ülések dönthetők nekem 43k huf volt darabja plusz a 3 pontos öv nem tom mennyiért de ez is eladó sorba fog kerülni. de erről is majd késöbb. :P mindenkinek kellemes tiprást. G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszi. Ha összeszedted rája a pízt keress meg :D megoldunk mindent amúgy nemsokára valószínű megválok a szívótól szal eladó sorba fog kerülni. de azt majd késöbb. ja pörögni azt tud főleg a 3.6kg-s lendkeréknek köszönhetően elég agresszívan reagál a gázpedálra ^_^ a lendkerék érdeklene :P sztem pár perc alatt "szétdikhásznánk" a kocsidat, ha egyszer eladósorba kerülne ;):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts