Mester91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Karosszéria szakértők! Mi a típus megnevezése a két változatnak, ami a képeken van? Keskeny hátsó lámpás gömbölyű hátsó lámpás Az ajtók számától függ a csomagtérajtó formája is? Tehát minden 3 ajtós buborék lámpás hátul? Én meg azt hiszem, hogy a keskeny hátsó lámpás az már 98-99-2000-es évjáratúnak van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ... a nagyon ritka Caravan. Albertirsán láttam már párszor rohangálni Caravan-t, majd ha tudom, le kapom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Én meg azt hiszem, hogy a keskeny hátsó lámpás az már 98-99-2000-es évjáratúnak van. Pedig nem, tényleg csak az ajtók számától függ a hátsó design. Ez az egész csak arra volt jó hogy még véletlenül se passzoljon a 3ajtós csomagtérajtaja az 5ajtóséra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Pedig nem, tényleg csak az ajtók számától függ a hátsó design. Ez az egész csak arra volt jó hogy még véletlenül se passzoljon a 3ajtós csomagtérajtaja az 5ajtóséra. Nekem spec jobban bejön az ötajtós hátulja. A kinézete mellett praktikusabb is, mivel nincs beszűkítve a csomagtér nyílás a belógó lámpák miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Helló! Ma kimentem féket próbálni,60-ról próbáltam többször is,jó úton. Teljesen tökéletesen egyszerre blokkoltak,nem mászott az autó semerre! Ki is szálltam megnézni,szinte cm-re pontosan egyszerre kezdődött a féknyom. A tegnap előtti fékpróbán meg biztos megcsúszott valamin a bal oldal...mással nem tudom magyarázni,mert most 5x is próbáltam,tök jók voltak.Ilyen ez,ha nincs az autóban ABS.... vazze!!!!mi meg itt túráztattuk a szürkeállományunkat ..... most meg kiderül remegett a lábad:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Azokat nevezem én szarvaknak xD szarvak :D az hogy jön le? xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 vazze!!!!mi meg itt túráztattuk a szürkeállományunkat ..... most meg kiderül remegett a lábad:)) Én sem értettem,hogy akkor miért csúszott a bal oldal jobban.Teljesen száraz ,jó aszfalt volt,azon az úton hazafelé nem is mertem többször satuzni a féket,mert elég intenzív élmény volt elhiheted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Féklámpát meg úgy a legegyszerűbb ellenőrizni (ha nincs kéznél senki ismerős aki nyomná a pedált amíg te hátul nézed) hogy ahelyett hogy bohóckodnál mindenféle téglákkal, egyszerűen rátolatsz egy kirakat portálüvegére, és a tükröződésből látod hogy ég-e a féklámpád. :D Nekem a két ködlámpa is megy a fékkel (4x21W) egy-egy diódán keresztül. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Azokat nevezem én szarvaknak xD szarvak ^_^ az hogy jön le? xD Le ne vedd a szívósort egy gyertya csere miatt! :D Vidd el szerelőhöz és nézd végig mit csinál inkább! ;) Csakis gyári gyertyát,2 pólusú. Normális gyertyakulccsal cserélni,ne teszkós fossal,mert ha beletöröd a szelepházba a kulcsot,az életbe nem veszed ki! :P Haver megszívatta magát az X20XEV-vel,pedig neki is szóltam,hogy normális gyertyakulccsal cserélje. Szóval én hidegen szoktam kivenni,új be és a kézzel való betekerés után,még 1/4-et fordítok rajta a fix crowa szárral. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Azokat nevezem én szarvaknak xD szarvak :D az hogy jön le? xD most már értelek ^_^ szóval: olaj sapkát le szeded-> a mű anyag borítás két sarkán inbusz kulcsal le tudod csavarozni a 2 csavart -> le jön a műanyag borítás-> már integetnek a pipák-> 1 pipa le húz, ott figyel a gyerta egyszerű a gyertya csere, de tényleg el lehet cseszni. jó ha hideg a motor (minden anyag tágul hőre...) könnyebben jönnek ki a gyerták. meg nem égeti szénné a kezed. -------------------------------------------------------------- Gondolom ti se hisztek az ilyen "sport" gyertyákban....3-4 pólusú, +5% LE meg nyomaték, -10% fogyasztás... haverom a 2.0 8szelepes F astrájába vett ilyen csudát....hát 12L-t fogyasztott vele, és ÉN nem éreztem semmi változást, ő azt mondta picit jobban húz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Pedig nem, tényleg csak az ajtók számától függ a hátsó design. Ez az egész csak arra volt jó hogy még véletlenül se passzoljon a 3ajtós csomagtérajtaja az 5ajtóséra. Nekem úgy dereng, mintha már láttam volna 5 ajtóst a 3 ajtós hátsó lámpával. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Jó hogy :P csak kíváncsiság ;) Majd meglesem én a szerelőnél, hogy mit meg, hogy.. :P :P Gyertyák mennyibe kerülhetnek? Hazafele úgy is útba esik a szerelő azt már előre megvenném. Kapott tőlem egy popszegecset. Ezek a műanyagok........ ^_^ ;) :D :D kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Jó hogy :P csak kíváncsiság ;) Majd meglesem én a szerelőnél, hogy mit meg, hogy.. :P :P Gyertyák mennyibe kerülhetnek? Hazafele úgy is útba esik a szerelő azt már előre megvenném. Kapott tőlem egy popszegecset. Ezek a műanyagok........ ^_^ ;) :D :D kép Tyűűű...talán 1-2 ezer között vannak DARABJAI átlátszó sziló, és valamivel össze szorítod, ha ügyes vagy, akkor nem is látni hogy szilóval van meg oldva Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 "Kapott tőlem egy popszegecset". Gyári technológia. :D Ha egy gyertyacserén így fennakadtok, akkor mikor fogtok csrélni, hengerfejtömítést, vagy generátort, önindítót, ami azért kopóeszköz ezeknél a típusoknál. Mindig szerelő. ^_^ A gyertyakulcs meg egyszerű. Tudom egy kicsit hosszú kell. 1/2"-os csőből megcsinálod, átfúrod és egy tüske bele. Jobb mint a tecsó kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Jó hogy :P csak kíváncsiság ;) Majd meglesem én a szerelőnél, hogy mit meg, hogy.. :P :P Gyertyák mennyibe kerülhetnek? Hazafele úgy is útba esik a szerelő azt már előre megvenném. Kapott tőlem egy popszegecset. Ezek a műanyagok........ ^_^ ;) :D :D kép Látom nem bíbelődsz a téli-nyári gumicserével :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Látom nem bíbelődsz a téli-nyári gumicserével ;) :P Az a baj hogy nem dísznek van ez a kocsi.. sokat járunk ki a gyümölcsösbe vele meg dolgozgatni. Aztán állatába mindig tiszta por, meg még ilyen nagy esők is vannak a határ kész rallypálya szóval még jól jön a téli gumi ^_^ valamelyik nap is nem is tudom vagy 60darab téglát hoztunk a kocsi hátuljában xD áh nagyon komolyan meg volt ülve a kocsi hátulja.. le is fényképeztem.. de mondom nem mutatom meg nektek nem szégyenítem magam. :D "Tyűűű...talán 1-2 ezer között vannak DARABJAI" Mikor forrófejű vagyok akkor biztos nem álltam volna le valami ragasztóval ott bíbelődni. Gyertyacserével kapcsolatba azért vágjátok a nevemből hogy én egy 19 éves pulya vagyok xD van idő még elesni a trükkjét :P ;) Egyenlőre szimokhoz értek a meg a benzines fűkaszákhoz :P :D SzerK: ez tetszett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Ha egy gyertyacserén így fennakadtok, akkor mikor fogtok csrélni, hengerfejtömítést, vagy generátort, önindítót, ami azért kopóeszköz ezeknél a típusoknál. Mindig szerelő. ;) Én oda csak akkor megyek ha: 1: fingom sincs, mi baja a verdának 2: valami spéci szerszám kell, vagy ilyesmi 3: nincs aknám ,de kéne ( :D ^_^ :P ) ha baj van, úgy is meg kérdezlek itt titeket hogy mi lehet a problem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Gyertyacserével kapcsolatba azért vágjátok a nevemből hogy én egy 19 éves pulya vagyok xD van idő még elesni a trükkjét ;) :P Egyenlőre szimokhoz értek a meg a benzines fűkaszákhoz :D ;) Jó pap is holtig tanul! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Sziasztok! Ha kicserélném a c14se motoromat egy c20xe calibra motorra és váltóra, akkor mi a legnagyobb fék, ami beférne? vagy a calibra fékét be lehet tenni egy az egybe?:D üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 Sziasztok! Ha kicserélném a c14se motoromat egy c20xe calibra motorra és váltóra, akkor mi a legnagyobb fék, ami beférne? vagy a calibra fékét be lehet tenni egy az egybe?:D üdv. Attól függ mekkora felnid és mennyi pénzed van. Alámegy még a 308-as tárcsa is, Demonak is valami Subaru fék van elöl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Attól függ mekkora felnid és mennyi pénzed van. Alámegy még a 308-as tárcsa is, Demonak is valami Subaru fék van elöl... igen,de Demo elmebeteg ^_^ (remélem nem olvassa :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 igen,de Demo elmebeteg :P (remélem nem olvassa :D ) ;) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Sziasztok! Ha kicserélném a c14se motoromat egy c20xe calibra motorra és váltóra, akkor mi a legnagyobb fék, ami beférne? vagy a calibra fékét be lehet tenni egy az egybe?:D üdv. Lesznek ott a féken kívül más problémák is. :P Átalakítás nélkül 256-os a legnagyobb, ami felmegy, kisebb-nagyobb faragással bármi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 kisebb-nagyobb faragással bármi. ^_^ Gondolom ilyesmire gondolsz..... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Gondolom ilyesmire gondolsz..... :P :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1245091592.jpg Akár... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts