Volu Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ne forgassad állandóan. :D na nem ám szivni a véremet ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Ne forgassad állandóan. :D Neki legalább van mit nyeleznie ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 nem szoktam számolgatni de ma reggel osztottam szoroztam és 11,5 jött ki fogyasztásnak...kicsit sokallom. esetleg vmi ötlet azon kivül hogy ne használjam városban dugóban a kocsit? :D Egy jó XE kevesebbet eszik, mint egy NE. :P ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Egy jó XE kevesebbet eszik, mint egy NE. ;) ^_^ haaaggggyááááááá :P beszéltem erröl egy ismerösömmel telefonon hogy mi lenne ha xe kerülne bele de csak úgy elvi sikon, és ezt hallotta asszonykám, hát hallod majdnem kivágott otthonról :D inkább találd ki mikor mehetek Hajósra kirándulni egyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kalácska Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 ??? ^_^ :P Mikor szoktál msn-en lenni? Még pár "problémáról" beszélhetnénk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Mikor szoktál msn-en lenni? Még pár "problémáról" beszélhetnénk :D ^_^ ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Tegnap előtt megadta magát szeretett kis piros 1.4 SI autócskám. Bementünk barátnőmmel siófokra, s amikor indultunk volna vissza: beindult, fordulat 750re felment, s leállt (akár adtam neki gázt, akár nem...) Tegnap már be se röffent, csak kapart az önindító :S (mondjuk tegnap már hideg volt a motor) Én vagy levegő vagy benzin problémára gondoltam... :S AC pumpára nem gyanakszom, mert akkor be kellene indulnia azért :S Esetleg valami levegőszabályozó vagy benzinszabályozó computeres cucc romolhatott el? :D Ja amúgy volt benne egy direktszűrő is, de visszatettem a gyári sportbetétet, de azzal se jutott semmire... :| Tud valaki egy ócsó szerelőt siófokon???? Üdv.: Tomiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Tegnap előtt megadta magát szeretett kis piros 1.4 SI autócskám. Bementünk barátnőmmel siófokra, s amikor indultunk volna vissza: beindult, fordulat 750re felment, s leállt (akár adtam neki gázt, akár nem...) Tegnap már be se röffent, csak kapart az önindító :S (mondjuk tegnap már hideg volt a motor) Én vagy levegő vagy benzin problémára gondoltam... :S AC pumpára nem gyanakszom, mert akkor be kellene indulnia azért :S Esetleg valami levegőszabályozó vagy benzinszabályozó computeres cucc romolhatott el? :D Ja amúgy volt benne egy direktszűrő is, de visszatettem a gyári sportbetétet, de azzal se jutott semmire... :| Tud valaki egy ócsó szerelőt siófokon???? Üdv.: Tomiii de bizony lehet az ac pumpa is !! vedd le a benzincsövet "kapartasd" az öninditót és ha jön benzin akkor az ac jó ,ezután jöhet a levegő amit kétlek mert lehet akár egy kis elektronika is sok szerencsét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Tegnap előtt megadta magát szeretett kis piros 1.4 SI autócskám. Bementünk barátnőmmel siófokra, s amikor indultunk volna vissza: beindult, fordulat 750re felment, s leállt (akár adtam neki gázt, akár nem...) Tegnap már be se röffent, csak kapart az önindító :S (mondjuk tegnap már hideg volt a motor) Én vagy levegő vagy benzin problémára gondoltam... :S AC pumpára nem gyanakszom, mert akkor be kellene indulnia azért :S Esetleg valami levegőszabályozó vagy benzinszabályozó computeres cucc romolhatott el? :D Ja amúgy volt benne egy direktszűrő is, de visszatettem a gyári sportbetétet, de azzal se jutott semmire... :| Tud valaki egy ócsó szerelőt siófokon???? Üdv.: Tomiii Benzinszag van hátul a kipuffnál, ha indítózol? Ha van, akkor kap benzint. Ha benzint megnézted, akkor vedd ki az alapjáratit, valaki pedig adja rá a gyújtást (DE NEM INDÍTÓZIK), majd vegye el. Megismételni. Ha mozog szépen, akkor az is jó, ha nem, akkor lehet megszorult. Nézni kellene szikrát is. Gyújtókábel lehúz, kölcsön gyertya beledug, közel tart a blokkhoz, indítózás. Ha van szikra, látni fogod. Ha nincs, akkor elektromos baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sziasztok! Tegnap előtt megadta magát szeretett kis piros 1.4 SI autócskám. Bementünk barátnőmmel siófokra, s amikor indultunk volna vissza: beindult, fordulat 750re felment, s leállt (akár adtam neki gázt, akár nem...) Tegnap már be se röffent, csak kapart az önindító :S (mondjuk tegnap már hideg volt a motor) Én vagy levegő vagy benzin problémára gondoltam... :S AC pumpára nem gyanakszom, mert akkor be kellene indulnia azért :S Esetleg valami levegőszabályozó vagy benzinszabályozó computeres cucc romolhatott el? :D Ja amúgy volt benne egy direktszűrő is, de visszatettem a gyári sportbetétet, de azzal se jutott semmire... :| Tud valaki egy ócsó szerelőt siófokon???? Üdv.: Tomiii Benzin van benne? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Sziasztok! Tud valaki egy ócsó szerelőt siófokon???? Üdv.: Tomiii Ócsó szerelővel nem biztos,hogy előrébb leszel,amúgy én az alapjárati motorra voksolok általában akkor szokott felpörögni magától! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 Szevasztok! Szomszéd faluba mentem volna át fele a vasúti síneken aztán úgy ahogy kell stoptáblánál frankon megállok, szétnézek, indulnék azt már nem ment a kocsi csak úgy lelát a motorja. Szépen elhalkult hogy észre se vettem. Vagy 3 hónapja már 1X eljátszotta ezt a corza akkor is parkolni akartam azt egyszer csak elhalkul leállt. Gondolkoztam hogy én nem jól kuplungolnék vagy valami, de ha nem jól kuplungolok, emlékszem mikor még jártam oktatásra volt hogy lefulladtam ott és kicsit ránt a kocsi mindig akkor. Szóval ezt az elrántást sose érzem csak egyszerűen elhalkul és leáll a motor.. akkor csak jól vezetem én... :D Gyertya már régen, sőt lehet hogy nem is volt benne cserélve ki tudja.. ^_^ (használtan vettük) lehet az lenne a baj... mert vezetés közben is érzem hogy tartom a pedált azt berángat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 ha a gyujtás nem megfelelő hogy tudom ellenőrizni? gyertyacsere segít a gyujtás javításában? a gond az hogy olyan morgó hangot ad a motor nem pedig éles mint ami benzines motorra jellemző pl suzuki Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 ha a gyujtás nem megfelelő hogy tudom ellenőrizni? gyertyacsere segít a gyujtás javításában? a gond az hogy olyan morgó hangot ad a motor nem pedig éles mint ami benzines motorra jellemző pl suzuki Doktor úr! Úgy viszket a lábam.Maga szerint,ha megmosom a hajam,elmúlik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Doktor úr! Úgy viszket a lábam.Maga szerint,ha megmosom a hajam,elmúlik? ^_^ Hmmmm...ez most beugratós kérdés? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 corsa b 1,5 td isuzu 98-as . Nem tudja véletlen valaki a szelephézagokat? Vagy hol tudom megnézni. Hali!!! Hideg motornál szívó 0,15 , kipufogó 0,25 mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hmmmm...ez most beugratós kérdés? :D ^_^ Neked mindenképp! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hali!!! Hideg motornál szívó 0,15 , kipufogó 0,25 mm. És ez mennyire térhet el? Mert nekem a szívó 0.04 alatt is van kettő, a másik kettő 0,08. a kipu meg 0,20 , 0,10, 0,18 , 0,18 Akkor gondolom érdemes ezeket a gyári értékre feltornázni. Fogyasztásban jelenkezhet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A hézagoló lapkák milyen árba kerülnek kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 A hézagoló lapkák milyen árba kerülnek kb? Nem túl drága,de használhatod a googlét is ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Nem túl drága,de használhatod a googlét is ám! :D Használom én a google-t, csak spéci dolgokat nehéz megtalálni. Én nem erre gondoltam, mert ez egy egyszerű hézagmérő lemez készlet. Hanem arra amit a szelepemelő tőkére kell rakni. Arra a hézagolóra. http://www.fridcar.hu/webaruhaz/opel/corsa...elepemelo-toke/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Doktor úr! Úgy viszket a lábam.Maga szerint,ha megmosom a hajam,elmúlik? :D Miért lehet benne ráció! Ha a haját mossa, akkor ugye a lábán is végigfolyik a víz, ami tehát tisztító hatással bír...ígytehát, ha a fejéről lejön a habosvíz az szép csillogósra és illatossá varázsolja hősünk minden porcikáját. Mert ugye a láb magától nem viszket... legalábbis felénk ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 ha a gyujtás nem megfelelő hogy tudom ellenőrizni? gyertyacsere segít a gyujtás javításában? a gond az hogy olyan morgó hangot ad a motor nem pedig éles mint ami benzines motorra jellemző pl suzuki Gyertyákat mikor cseréltél és milyen van benne most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Gyertyákat mikor cseréltél és milyen van benne most? Én még nem hog ynem cseréltem gyertyát de megse néztem milyen van benne mióta megvan, egydül olyat meg szürőket cseréltem. A jövő héten megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Én még nem hog ynem cseréltem gyertyát de megse néztem milyen van benne mióta megvan, egydül olyat meg szürőket cseréltem. A jövő héten megnézem. Akkor hajrá. Gyári,kétpólusút vegyél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts