warwolf Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Na itt is kát válasz van? :( ;) A helyzet az, hogy Uhunak hamarabb van igaza ilyesmiben,lévén munkafelvevő egy Opel szervízben.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alfás Theo Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Hát szívesen.Így marad a 60e.km-es csereperiódus. A x10xe alapján szerintem is láncos. És ne örülj a láncosnak sem. nekem 70000 kmernél cserélni kellett a teljes lánc vezérlést kerekestől és csillapítostól, mert megynyúlt a lánc. Ezt a szervizben is tudják, de nem szólnak miatta. A megnyúlt lánc miatt csúszott a vezérlés és vitte magával a szelepeket is.. ca 250 ezer huf minden apró mellékes szarral.. OPEL-Sosem kop el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szempi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Meg kell nézni, hogy a rudazat mely része lóg és állítani rajta ha lehetséges, vagy kicserélni a szükséges perselyeket.Ha nem lehetséges, akkor biza venni kell egy másik, jobb állapotban lévő rudazatot lehetőleg bontva. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!:-) Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=FlTd10uQ11k...feature=related :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Corsa B Turbo ;) Egész jó........... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Egész jó........... :( Kocsi vagy a gazdi ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December24, 2007 Megoszt Elküldve December24, 2007 Kocsi vagy a gazdi ? :( Mivel állnak a hátam mögött...........a kocsi természetesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A 97 előtt corsára fel lehet midnen gond nélkül rakni a 97 utáni lökösöket, vagy történt egyéb változtatás is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 A 97 előtt corsára fel lehet midnen gond nélkül rakni a 97 utáni lökösöket, vagy történt egyéb változtatás is? Sztem nem volt változtatás.Talán a hűtőmaszk, és más géptető, de a lökös tutijónak kell, hogy legyen..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Sztem nem volt változtatás.Talán a hűtőmaszk, és más géptető, de a lökös tutijónak kell, hogy legyen..... a hűtőrács más mert a 97 elöttibe egybe van a lökössel... de a mocitető is már lenne? :huh: meglesem köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a hűtőrács más mert a 97 elöttibe egybe van a lökössel... de a mocitető is már lenne? :huh: meglesem köszi Nekem anno úgy rémlett uncsitesóm Corsáján, hogy kerekdedebb volt a géptető környéke...Aztán lehet, hogy pont a maszk miatt volt ez az érzéki csalódás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Sziasztok! Adott egy 2000-es 1.2 16V B corsa. Tegnap elött mentem vele minden gond nélkül, megálltam tankolni, leállítottam megtankoltam, ujraindítottam(5 perc kb) és utána már csak 3 hengerrel járt a motor..Alapjárat is 500 körül van.. Mi lehet a gond szerintetek?? Ez hengerenkénti trafós már? Mert tuti vmi gyujtás probléma lesz..vagy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beci05 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Sziasztok olyan problémám lenne ,hogy a c14nz-s corsám nagy gázadásnál torpan és nagyon sokat eszik lambdaszondát kicseréltem egy boschra új fémkatalizátort kapott üzemanyag oldali tisztító adalékot olajcsere gyertya csere hengerfejet levettük semmi baja szelepszár szimeringet kicseréltük a shellnél tankolok a számítógép nem ír ki hibát minden jól működik szerinte és mégis topan na ez miért van? Előre is köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PeeJay Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Hello! Egy 99 év végi Corsa B van-om van, és nagyon hiányolom a fordlat szám mérőt. lehet bele szerelni? nézegettem, lehet kapni ilyen műszerfalra szerelhetőt nagyon pofásan néznek ki. nehéz beszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mukika Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Légtömegmérő ??? enyém is ezt csinálja - Opel = kb. 90.000,-ft , de lehet szerzni utángyártottat kb 20.000,- ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ugaz nem írt senki semmit, de hátha erre :huh: Tegnap neki estem a kocsinak és megnéztem,hogy a 4-es hengernél nincs szikra..MOst vagy trafó,vagy vezérlőegység lehet..Viszont az létezik,hogy az 1.2 16V-s B corzánál egyben van a 4 gyujtó trafó??? MErt nekem úgytünt nem lehet darabonknént szétszedni..igaz -8 fokban nem probáltam eröltetni semmit..nehogy eltörjön..Tehát a kérdésem,hogy csak egyben lehet cserélni a 4et?? Cáfoljon meg vki! Tud árakat mondani vki ezekre? Bontottat vagy újat az mind1! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ugaz nem írt senki semmit, de hátha erre :huh: Tegnap neki estem a kocsinak és megnéztem,hogy a 4-es hengernél nincs szikra..MOst vagy trafó,vagy vezérlőegység lehet..Viszont az létezik,hogy az 1.2 16V-s B corzánál egyben van a 4 gyujtó trafó??? MErt nekem úgytünt nem lehet darabonknént szétszedni..igaz -8 fokban nem probáltam eröltetni semmit..nehogy eltörjön..Tehát a kérdésem,hogy csak egyben lehet cserélni a 4et?? Cáfoljon meg vki! Tud árakat mondani vki ezekre? Bontottat vagy újat az mind1! köszi CSak 1ben, igen.ÍBontva kb. 10e.ft egy olyan trafó, de célszerű lenne próára beledobni 1t, nehogy kapufa legyen........ Egyik ismi 1.6 16V-vel ugyanilyen gondokkal küzdött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 CSak 1ben, igen.ÍBontva kb. 10e.ft egy olyan trafó, de célszerű lenne próára beledobni 1t, nehogy kapufa legyen........ Egyik ismi 1.6 16V-vel ugyanilyen gondokkal küzdött. Úúú köszi a választ!:huh: Nem tudsz vkit, vagy bontót vagy mittomén ahol találok ilyet,és még próbálni is lehet vétel elött? Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Úúú köszi a választ!:huh: Nem tudsz vkit, vagy bontót vagy mittomén ahol találok ilyet,és még próbálni is lehet vétel elött? Köszi!!! Nem tudom hol vagy helyileg, de itt Kméten pikk-pakk tudnék rá megoldást......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nem tudom hol vagy helyileg, de itt Kméten pikk-pakk tudnék rá megoldást......... Na az tőlem nincs vészesen messze, hogyan tudnánk megoldást találni erre?? Köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Na az tőlem nincs vészesen messze, hogyan tudnánk megoldást találni erre?? Köszi!! Küldtem PÜ.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Hello! Egy 99 év végi Corsa B van-om van, és nagyon hiányolom a fordlat szám mérőt. lehet bele szerelni? nézegettem, lehet kapni ilyen műszerfalra szerelhetőt nagyon pofásan néznek ki. nehéz beszerelni? Ajánlom neked a B Corsa, illetve a Tigra fordulatszámmérös müszeregységeit, mert azok is jól néznek ki (különösen a Tigráé tetszik) és legalább nem kell megfúrkálni a müszerfalad. Arra figyelj, hogy ha a tiéd elektromos, akkor a másik, amit veszel, az is az legyen és ne spirálos. De elöbb meg kell nézni, hogy a tiéd milyen. Az évjáratból Elektromosra tippelek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Küldtem PÜ.-t. Én is kültem! Megkaptad vagy vmit elbaftam? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peevee Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Ajánlom neked a B Corsa, illetve a Tigra fordulatszámmérös müszeregységeit, mert azok is jól néznek ki (különösen a Tigráé tetszik) és legalább nem kell megfúrkálni a müszerfalad. Arra figyelj, hogy ha a tiéd elektromos, akkor a másik, amit veszel, az is az legyen és ne spirálos. De elöbb meg kell nézni, hogy a tiéd milyen. Az évjáratból Elektromosra tippelek... tudsz vmi jó helyet ahol be tudom szerezni? PeeJay vagyok csak ez most öcsém gépéről van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vitya82 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Üdv! Van nekem egy 97-es B corsa-m. Másfél éve vettem és mióta megvan többnyire városban használva a fogyasztás 10 liter volt. Többnyire naponta 10km-t megyek, dombról le-dombra fel.(Miskolc, Avas) Többen mondták, hogy ennyi idő alatt (15 perc) nem melegszik be a motor. De most kb másfél hónapja 13 litert is benyel. Gondolom a hideg miatt van, de ez már nekem is sokkkk! Tavaly augusztusban volt olaj,- és szűrő cserén. Lehet hozzá köze? Esetleg házilag nem lehet a fogyasztáson állítani? Plííííííííz segítsetek! Ja a motortérben találtam egy potmétert. Tudja valaki, hogy mi célt szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts