nor-el Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szívó. Köszi hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Köszi hening Uhh, ezért harapni fog... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Uhh, ezért harapni fog... :rolleyes: Dehogy!Csak simán ban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok. Volna egy egyszerűnek tűnő kérdésem. A Ti generátorotok nem hal meg kábé 3 havonta? Az enyén folyamatosan eldurrogtatja a fesz.szabályozót. Valami ötlet, hogy miért lehet ez? Egyúttal C12NZ-hez keresek generátort, barátságos árban. Minden segítséget szivesen veszek és köszönöm. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok. Volna egy egyszerűnek tűnő kérdésem. A Ti generátorotok nem hal meg kábé 3 havonta? Az enyén folyamatosan eldurrogtatja a fesz.szabályozót. Valami ötlet, hogy miért lehet ez? Egyúttal C12NZ-hez keresek generátort, barátságos árban. Minden segítséget szivesen veszek és köszönöm. Üdv! Diódasor rendben van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Diódasor rendben van benne? Ha az is a generátorban van akkor igen. Teljesen új elektronikákat kapott és megint kisütötte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Utólagos központi zár beszerelésről nem tudtok képeket valahol? Esetleg valami megszívlelendő tanács ezügyben? Hali!!! Van benne egy kis bizbaz két csavarral amivel a két pálcát összefogatod. Na annak a csavarjait én beragasztottam , mert mindig meglazultak. A ragasztás óta minden OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ha az is a generátorban van akkor igen. Teljesen új elektronikákat kapott és megint kisütötte. Autóvillamoságis javította? Mert ha igen,akkor vissza gariba és tegye próbapadra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok! Direktszűrőt szeretnék tisztítani, s a tisztító cuccok kb 2000be kerülnek! Viszont leárazva most tudnék venni egy ilyen új direktszűrőt: http://www.homasita.hu/index.php?modul=3&a...607A&kat=oe Ez nagyon szar? vagy a célnak megfelelő? ;) Másik kérdés! Hol tudnék venni barátságos áron kb 10 cm-es acél csövet a direktszűrőhöz? :rolleyes: Segítségeket előre is köszi!! Üdv.: Tomiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 No mégegy kérdés! :rolleyes: Mit tudtok erről a DYNO-BOOST Szabályozható Chip Elektronikáról? http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_reszl...ip_elektronika6 Jó vagy rossz? Megéri vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sziasztok! Direktszűrőt szeretnék tisztítani, s a tisztító cuccok kb 2000be kerülnek! Viszont leárazva most tudnék venni egy ilyen új direktszűrőt: http://www.homasita.hu/index.php?modul=3&a...607A&kat=oe Ez nagyon szar? vagy a célnak megfelelő? :D Másik kérdés! Hol tudnék venni barátságos áron kb 10 cm-es acél csövet a direktszűrőhöz? ;) Segítségeket előre is köszi!! Üdv.: Tomiii Na és gondolod, hogy az új szűrőt előbb-utóbb nem kell tisztítani? :rolleyes: No mégegy kérdés! :D Mit tudtok erről a DYNO-BOOST Szabályozható Chip Elektronikáról? http://www.magnumtuning.hu/hu/termek_reszl...ip_elektronika6 Jó vagy rossz? Megéri vagy sem? Hány éves vagy királyfi, hogy még hiszel a mesékben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 (...) Ez nagyon szar? vagy a célnak megfelelő? :rolleyes: Minden direktszűrő nagyon sz@r, többet vesztesz vele (élettartam) mint amennyit nyersz (teljesítmény) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Minden direktszűrő nagyon sz@r, többet vesztesz vele (élettartam) mint amennyit nyersz (teljesítmény) Hát ezt se én írtam :rolleyes: ,de egy véleményen vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Sziasztok! Melyik jeladó felel a keverék dúsításáért? Néha hidegen erőtlen,fulladozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kedves Fanok! -195/50r15 kerekek -sportkipuf gyári méretpontos -ram injection befecskedező (elvileg ez segít a fogyasztás csökkentésében is, részletesen nem találtam róla semmitse, kedves német tulaj szerelte bele. nem olcsó mulatság 125euro) Probléma túlfogyasztás X14xe moci, nagyon brutális óvatosan vezetés és a végeredmény 10(+) literes fogyasztás. Mitől lehet túlfogyasztás a lambdán kivül. Két hét múlva viszem beméretettni a kocsinak kinyját gondjá,t baját rádugják valami okoskodó komputerre. A hőgombámnak is kakukk van mert állandóan tekeri a ventillátort. Tudom ez is tehet a fogyasztásba, mert tekeri a generátort de azért csaknem 2(+) litert 100km-en. Kedves barátomnak, ugyanez a motorkód, ugyanez a kerékméret, sportkipuf ráadásul neki direktszürő is van, kihajtja a lelkét értsd: nála (két féle mód van a padló gáz és a satufék) és nem eszik neki 7 liternél többet. Valakinek 5lete javaslat a fenti problémára? Tehát Lamba Hőgomba. Esetleg mint az előttem levő is írta mi szabályozza a levegő benya keveréket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kedves Fanok! -195/50r15 kerekek -sportkipuf gyári méretpontos -ram injection befecskedező (elvileg ez segít a fogyasztás csökkentésében is, részletesen nem találtam róla semmitse, kedves német tulaj szerelte bele. nem olcsó mulatság 125euro) Probléma túlfogyasztás X14xe moci, nagyon brutális óvatosan vezetés és a végeredmény 10(+) literes fogyasztás. Mitől lehet túlfogyasztás a lambdán kivül. Két hét múlva viszem beméretettni a kocsinak kinyját gondjá,t baját rádugják valami okoskodó komputerre. A hőgombámnak is kakukk van mert állandóan tekeri a ventillátort. Tudom ez is tehet a fogyasztásba, mert tekeri a generátort de azért csaknem 2(+) litert 100km-en. Kedves barátomnak, ugyanez a motorkód, ugyanez a kerékméret, sportkipuf ráadásul neki direktszürő is van, kihajtja a lelkét értsd: nála (két féle mód van a padló gáz és a satufék) és nem eszik neki 7 liternél többet. Valakinek 5lete javaslat a fenti problémára? Tehát Lamba Hőgomba. Esetleg mint az előttem levő is írta mi szabályozza a levegő benya keveréket? A kedves barátod max hosszútávon tudja a 7litert. ;) A ventilátor túlhűti a mocit,ez máris emeli a fogyit. A lambda kérdéses,hogy gyári-e vagy valami utángyári(NGK),az is okozhat ilyet. Nem tudom ez a ram injection mit csinál,de a tuning cuccok sosem járnak fogyi csökkenéssel.Valamitől mennie is kell,az pedig nem a levegő lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 A kedves barátod max hosszútávon tudja a 7litert. ;) A ventilátor túlhűti a mocit,ez máris emeli a fogyit. A lambda kérdéses,hogy gyári-e vagy valami utángyári(NGK),az is okozhat ilyet. Nem tudom ez a ram injection mit csinál,de a tuning cuccok sosem járnak fogyi csökkenéssel.Valamitől mennie is kell,az pedig nem a levegő lesz. :rolleyes: Tudom, de elvileg csak 5000+ fordulaton adja a plusz teljesítményt, tehát én úgy gondolom addig nem bántja a fogyasztást mert nincsen rá szükség. Most a nyári melegbe nem hütheti túl a mutató szerint 92 fok, vag ymire érted? akkor a lambdát ellenőrizetetem meg a hőgombát cseréltetem meglátjuk milesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kösd ki a francba azt csodacuccot. 5000 fölé amúgy sincs értelme forgatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kösd ki a francba azt csodacuccot. 5000 fölé amúgy sincs értelme forgatni. Tényleg felesleges Laccci, montad hogy nem is nyomod neki a gázt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Müszaki előtt tervezek egy nagy motorgenerált, akkor majd ott le lesz véve... tényle gnem sok haszna van de ugy gondoltam addig nem kér enni emeddig nem nyomom neki Nincs valakinek "D" corsa "sport" felírata az ajtóra? Olyan szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na így fest a 16-os imaser falufelni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na így fest a 16-os imaser falufelni: komoly lett. gumiméret? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 komoly lett. gumiméret? Szerintem too much olyan játékdömperes...a kevesebb néha több... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 komoly lett. gumiméret? 205/45,de már beleérne,ha tőre tekerem,csak kölcsönbe van a felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szerintem too much olyan játékdömperes...a kevesebb néha több... Szerintem meg elveszik rajta a 15-ös után.A 17-es lenne túlzás már. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts