Laccci Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 HY! Nem változott meg az irányítása a kezelhetősége a kocsinak a nagy felni és lényegében az átlagosnál nagyobb és jóval vastagabb kerék miatt. Ha nekem a corsát kellene hasonlítanom egy állatra akkor én egy kis egeret mondanék, azért mert alapjába véve kicsi kocsik de fürgék, mint egy kis egér. De ha arra gondolok hogy az a kis egér szaglászik és hirtelen elforgassa a fejét meg irányt vált akkor a corza orra jut róla eszembe. Ilyen kis fürge tolja az orrát befele :devlish: És mivel a nagyrészt orrnehéz :lol: Szóval nagy kerékkel nem vesszlik el ez a jellege...? 195 ös kerék az szép... én sem értem hogy fér el az neked.. amúgy.. valami nyomtáv szelesítőd van? Nem változott-e az irányithatóság? Dehogynem, szervós a vasmadár és hát...ha ilyen nyomvájús szakaszba belerongyolsz irdatlanul kivágja a kezedből a kormányt... Mivel tegnap szakadt az eső iy nemtom megnézni neked milyen a felni ed amint jóidő lesz megnézem azokat a betüket számokat egyébként ez van rajta Alessio Turbo csak 4 csvaros ugye J0hnny: Akkor jó mert gyári rendszer van fent végig, közép és hátsó dob ráadásul a gyári papir betétes levegőszürő. Ennek ellenére is olyan a kocsi ha odalépek neki, hogy csak ilyen kifújó jellegü hangot ad, de gyorsulni nem akar csak ha 1/4-ed gázon csinálom. Érdekes.
Béla91 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem változott-e az irányithatóság? Dehogynem, szervós a vasmadár és hát...ha ilyen nyomvájús szakaszba belerongyolsz irdatlanul kivágja a kezedből a kormányt... Mivel tegnap szakadt az eső iy nemtom megnézni neked milyen a felni ed amint jóidő lesz megnézem azokat a betüket számokat egyébként ez van rajta Alessio Turbo csak 4 csvaros ugye J0hnny: Akkor jó mert gyári rendszer van fent végig, közép és hátsó dob ráadásul a gyári papir betétes levegőszürő. Ennek ellenére is olyan a kocsi ha odalépek neki, hogy csak ilyen kifújó jellegü hangot ad, de gyorsulni nem akar csak ha 1/4-ed gázon csinálom. Érdekes. Hát nem nagyon tudjuk mi lehet a hibája a kocsidnak. ncorén láttam valami új javítási útmutatót de nem magyar nyelvű viszont vagy 900mb szerintem sok kép lehet benne, de úgy írja hogy 97-00 az x14xe lehet benne van szerintem. gondolom ez a kormány rántás ez azért lehet mert peremes gumi van rajta...? Aztán nem terepre való XD hanem lefüstölni XD
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nos... Hogy ne unatkozzatok :devlish: Enyhén ugyan, de valahonnan ereszti az olajat a motor, ennek próbáltam utánajárni az utóbbi időben. Egészen fent találtam eresztést, a hengerfej (18, vonal nélkül) és a vezérműtengelyház (24) találkozásánál. Sem élőben, sem a rajz szerint nincs tömítés a két alkatrész között. Biztosan nekik van igazuk, csak akkor azt nem értem, hogy miért olajos végig a hengerfej és a v.t.ház találkozása, különösen a végükön, a gyújtásmodulnál és a vezérműláncnál. Próbaképp leszereltem a gyújtásmodult, majd a tartólapját, ami egyben a vezérlés lezárója, hogy hátha onnan ereszt. Nehezen jött le, a tömítés szerintem jó állapotú. A folyás, ha nem is száz százalékig vagyok benne biztos, szerintem nem onnan jön. (Holnap megyek pár kilométert az autóval, utána leellenőrzöm, akkor remélem kiderül.) Valakinek ötlete? Következő érdekesség; valamikor tavaly a középkonzol szerelgetése közben a műszerfal alól, szóval tök más helyről egyszer csak lepottyant a következő csavar. És pont Madagaszkárra. Nem tudja valaki, hogy honnan hiányzik? (Más autó esetleg?) Üdv. L.zs.
Mc-elek Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nos... Hogy ne unatkozzatok :devlish: Enyhén ugyan, de valahonnan ereszti az olajat a motor, ennek próbáltam utánajárni az utóbbi időben. Egészen fent találtam eresztést, a hengerfej (18, vonal nélkül) és a vezérműtengelyház (24) találkozásánál. Sem élőben, sem a rajz szerint nincs tömítés a két alkatrész között. Biztosan nekik van igazuk, csak akkor azt nem értem, hogy miért olajos végig a hengerfej és a v.t.ház találkozása, különösen a végükön, a gyújtásmodulnál és a vezérműláncnál. Próbaképp leszereltem a gyújtásmodult, majd a tartólapját, ami egyben a vezérlés lezárója, hogy hátha onnan ereszt. Nehezen jött le, a tömítés szerintem jó állapotú. A folyás, ha nem is száz százalékig vagyok benne biztos, szerintem nem onnan jön. (Holnap megyek pár kilométert az autóval, utána leellenőrzöm, akkor remélem kiderül.) Valakinek ötlete? Következő érdekesség; valamikor tavaly a középkonzol szerelgetése közben a műszerfal alól, szóval tök más helyről egyszer csak lepottyant a következő csavar. És pont Madagaszkárra. Nem tudja valaki, hogy honnan hiányzik? (Más autó esetleg?) Üdv. L.zs. Szia Zsiri. A henger és a forgattyús ház között nincs tömítés. Talán valamilyen pasztát raknak oda,az egy elég finom megmunkált felület. szelepdekli és hengerfej tömítés van
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Szia Zsiri. A henger és a forgattyús ház között nincs tömítés. Talán valamilyen pasztát raknak oda,az egy elég finom megmunkált felület. szelepdekli és hengerfej tömítés van Értem; esetleg amikor a hengerfejtömítést cserélték az előző kedves gazdáék, akkor történ(hetet)t(???) vele valami. Örvendenék, ha nem kellene széjjelszedni, mert a hengerfejcsavarok fogják, és emiatt nem kívánkozok szerelőhöz.
hening Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nos... Hogy ne unatkozzatok :devlish: Enyhén ugyan, de valahonnan ereszti az olajat a motor, ennek próbáltam utánajárni az utóbbi időben. Egészen fent találtam eresztést, a hengerfej (18, vonal nélkül) és a vezérműtengelyház (24) találkozásánál. Sem élőben, sem a rajz szerint nincs tömítés a két alkatrész között. Biztosan nekik van igazuk, csak akkor azt nem értem, hogy miért olajos végig a hengerfej és a v.t.ház találkozása, különösen a végükön, a gyújtásmodulnál és a vezérműláncnál. Próbaképp leszereltem a gyújtásmodult, majd a tartólapját, ami egyben a vezérlés lezárója, hogy hátha onnan ereszt. Nehezen jött le, a tömítés szerintem jó állapotú. A folyás, ha nem is száz százalékig vagyok benne biztos, szerintem nem onnan jön. (Holnap megyek pár kilométert az autóval, utána leellenőrzöm, akkor remélem kiderül.) Valakinek ötlete? Következő érdekesség; valamikor tavaly a középkonzol szerelgetése közben a műszerfal alól, szóval tök más helyről egyszer csak lepottyant a következő csavar. És pont Madagaszkárra. Nem tudja valaki, hogy honnan hiányzik? (Más autó esetleg?) Üdv. L.zs. Szia Zsiri. A henger és a forgattyús ház között nincs tömítés. Talán valamilyen pasztát raknak oda,az egy elég finom megmunkált felület. szelepdekli és hengerfej tömítés van A hf, és a vt ház között nincs tömítés. Pasztával tömítik a gyárban is. Ha ott engedi, kend be kívülről, és imádkozz, hogy megálljon a folyás, különben hf le. Már ha nem akarod olajban fürdetni a motorodat. Ám ott nem szokott engedni. Inkább a szelepdekli tömítésnél, és a gy elosztónál.
Mc-elek Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A hf, és a vt ház között nincs tömítés. Pasztával tömítik a gyárban is. Ha ott engedi, kend be kívülről, és imádkozz, hogy megálljon a folyás, különben hf le. Már ha nem akarod olajban fürdetni a motorodat. Ám ott nem szokott engedni. Inkább a szelepdekli tömítésnél, és a gy elosztónál. Ó Te csávó én nem ezt írtam :devlish: Egyre gondoltunk ,csak én másképp írtam. Tehát a vezérműtengelyház és a hengerfej között nincs tömítés. :lol:
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A hf, és a vt ház között nincs tömítés. Pasztával tömítik a gyárban is. Ha ott engedi, kend be kívülről, és imádkozz, hogy megálljon a folyás, különben hf le. Már ha nem akarod olajban fürdetni a motorodat. Ám ott nem szokott engedni. Inkább a szelepdekli tömítésnél, és a gy elosztónál. Mivel kenjem be? (Menjek be a boltba és kérjem meg őket, hogy adjanak valamit?) A szelepdekni tömítése vadiúj, amúgy persze onnan is folyt régebben. Köszi a tippet. Előfordulhat, hogy a tengelyvégeknél ereszt a szimmering, akkor visznt azt nem tudom, hogy középre, a hengerfej közepéhez hogy kerül olaj. Nem hiszem, hogy a szelepdeknis olajból maradt vissza... Bár semmi sem lehetetlen. Holnap kiderül. :devlish: A gyújtásmodulnál még istenes, mert az O-gyűrűt ki tudom cserélni valahogy (bár a könyv Opel-szerszámot emleget, szóval majd ahogy a Nyuszika gondolja), de ha a vezérműszíjnál is ereszt, akkor az úgy marad jó ideig. Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jól gondolod-e; nálam nincs kifejezett gyújtáselosztó (rotor, vagy ilyenek), bár bocs', ha a feltételezés is sértő rád nézve :lol: , csak maga a modul van.
Mc-elek Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Mivel kenjem be? (Menjek be a boltba és kérjem meg őket, hogy adjanak valamit?) A szelepdekni tömítése vadiúj, amúgy persze onnan is folyt régebben. Köszi a tippet. Előfordulhat, hogy a tengelyvégeknél ereszt a szimmering, akkor visznt azt nem tudom, hogy középre, a hengerfej közepéhez hogy kerül olaj. Nem hiszem, hogy a szelepdeknis olajból maradt vissza... Bár semmi sem lehetetlen. Holnap kiderül. :devlish: A gyújtásmodulnál még istenes, mert az O-gyűrűt ki tudom cserélni valahogy (bár a könyv Opel-szerszámot emleget, szóval majd ahogy a Nyuszika gondolja), de ha a vezérműszíjnál is ereszt, akkor az úgy marad jó ideig. Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jól gondolod-e; nálam nincs kifejezett gyújtáselosztó (rotor, vagy ilyenek), bár bocs', ha a feltételezés is sértő rád nézve :lol: , csak maga a modul van. Katalógus száma :1503170 (tömítő paszta) 3266ft
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Katalógus száma :1503170 (tömítő paszta) 3266ft :devlish: Aztamogyoróját. :lol:
Mc-elek Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :devlish: Aztamogyoróját. :lol: Neked bármit. :lol: Gyárilag ezzel rakják össze.
Béla91 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :devlish: Aztamogyoróját. :lol: Ha meg nem jó, kenheted a hajadra... :lol:
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Neked bármit. :lol: Gyárilag ezzel rakják össze. Kiitoksia! Remélem azért nem kell megbolygatni a hengerfejet... Ahhoz képest ez a paszta-ár igazán semmi. No meglátjuk holnap, ki hazudik (szimmering / O-gyűrű). Béla91: köszi a drukkolást :devlish:
Mc-elek Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Kiitoksia! Remélem azért nem kell megbolygatni a hengerfejet... Ahhoz képest ez a paszta-ár igazán semmi. No meglátjuk holnap, ki hazudik (szimmering / O-gyűrű). Béla91: köszi a drukkolást :devlish: Igazán nincs mit... Nézd meg a lefogató csavarokat is ,hátha lehet húzni rajta,ha a két ház között folyik.
LököttZsiráf Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Igazán nincs mit... Nézd meg a lefogató csavarokat is ,hátha lehet húzni rajta,ha a két ház között folyik. Kösz a tippet, megnéztem... Jól meg vannak húzva, moccantani sem tudtam egyiket sem.
hening Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Ó Te csávó én nem ezt írtam ;) Egyre gondoltunk ,csak én másképp írtam. Tehát a vezérműtengelyház és a hengerfej között nincs tömítés. ;) "Gyóvanna", már nem voltam szomjas. :devlish: :lol: Mivel kenjem be? (Menjek be a boltba és kérjem meg őket, hogy adjanak valamit?) A szelepdekni tömítése vadiúj, amúgy persze onnan is folyt régebben. Köszi a tippet. Előfordulhat, hogy a tengelyvégeknél ereszt a szimmering, akkor visznt azt nem tudom, hogy középre, a hengerfej közepéhez hogy kerül olaj. Nem hiszem, hogy a szelepdeknis olajból maradt vissza... Bár semmi sem lehetetlen. Holnap kiderül. :lol: A gyújtásmodulnál még istenes, mert az O-gyűrűt ki tudom cserélni valahogy (bár a könyv Opel-szerszámot emleget, szóval majd ahogy a Nyuszika gondolja), de ha a vezérműszíjnál is ereszt, akkor az úgy marad jó ideig. Nem vagyok benne biztos, hogy teljesen jól gondolod-e; nálam nincs kifejezett gyújtáselosztó (rotor, vagy ilyenek), bár bocs', ha a feltételezés is sértő rád nézve :lol: , csak maga a modul van. Az tök mindegy, hogy elosztó, vagy DIS kocka van az autódban. Az alatta levő O gyűrű egyforma. :P ...és nem sértődtem meg. :lol:
krapi Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Nos... Hogy ne unatkozzatok :devlish: Enyhén ugyan, de valahonnan ereszti az olajat a motor, ennek próbáltam utánajárni az utóbbi időben. Egészen fent találtam eresztést, a hengerfej (18, vonal nélkül) és a vezérműtengelyház (24) találkozásánál. http://kepfeltoltes.hu/100513/dhc_hengerfe...ltoltes.hu_.jpg Sem élőben, sem a rajz szerint nincs tömítés a két alkatrész között. Biztosan nekik van igazuk, csak akkor azt nem értem, hogy miért olajos végig a hengerfej és a v.t.ház találkozása, különösen a végükön, a gyújtásmodulnál és a vezérműláncnál. Próbaképp leszereltem a gyújtásmodult, majd a tartólapját, ami egyben a vezérlés lezárója, hogy hátha onnan ereszt. Nehezen jött le, a tömítés szerintem jó állapotú. A folyás, ha nem is száz százalékig vagyok benne biztos, szerintem nem onnan jön. (Holnap megyek pár kilométert az autóval, utána leellenőrzöm, akkor remélem kiderül.) Valakinek ötlete? Következő érdekesség; valamikor tavaly a középkonzol szerelgetése közben a műszerfal alól, szóval tök más helyről egyszer csak lepottyant a következő csavar. És pont Madagaszkárra. http://kepfeltoltes.hu/100513/2819_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem tudja valaki, hogy honnan hiányzik? (Más autó esetleg?) Üdv. L.zs. ez a csavar engem a gyujtáskapcsoló rögzitésére emlékeztet és meg is kellene nézned mert ha ezt a csavart meghuzzák akkor letörik a hatlapfejű rész és igy nem nagyon lehet bolygatni csak hegyes vésővel jön ki ha körbe kocogtatod
Mester91 Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 A hf, és a vt ház között nincs tömítés. Pasztával tömítik a gyárban is. Ha ott engedi, kend be kívülről, és imádkozz, hogy megálljon a folyás, különben hf le. Már ha nem akarod olajban fürdetni a motorodat. Ám ott nem szokott engedni. Inkább a szelepdekli tömítésnél, és a gy elosztónál. Gy elosztónál nekem is dobálja az olajat ,de még nem vettem nagyon alaposan szemügyre a dolgot. Meg tudom javítani én is itthon ??
Mester91 Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Következő érdekesség; valamikor tavaly a középkonzol szerelgetése közben a műszerfal alól, szóval tök más helyről egyszer csak lepottyant a következő csavar. És pont Madagaszkárra. Nem tudja valaki, hogy honnan hiányzik? (Más autó esetleg?) Üdv. L.zs. Én csak azt nem tudom el képzelni, hogy a térkép hogy került a műszer fal alá ?:devlish:
J0hnny Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Ma cseréltem 30E után gyertyát...ég és föld a difi az újjal.Piszok jól megy a sas most.
krapi Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Gy elosztónál nekem is dobálja az olajat ,de még nem vettem nagyon alaposan szemügyre a dolgot. Meg tudom javítani én is itthon ?? szerintem igen egy "Ó" gyűrű kell ugy tudom pár száz forint lehet csak
krapi Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Én csak azt nem tudom el képzelni, hogy a térkép hogy került a műszer fal alá ?:devlish: lehet kapcsolási rajz miatt lett odarakva.....
LököttZsiráf Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Hát izé. A csavar jelentem ugy került térképre, hogy még az összel, amikor berheltem a középkonzolt, akkor behurcoltam a szobába, hogy majd utánanézek máskor. Aztán most megtaláltam, és a fényképezkedéshez lett háttér az asztalfödö térkép. :devlish: Fontosabb dolgok: :lol: Ma tervtöl eltéröen nem autóztam, majd holnap, így az olajszivárgás észlelése csúszik. Nem baj, jó idöt mondanak (bitang meleg van, 15 fok, utálom) holnapra is. Most már nagyon örülnék, ha azt a kis gyür¨t kellene leszednem a gyújtáskockánál és nem a hengerfejet kellene babrálni. Meglátjuk. Ellenpontozza a feltevést, hogy mindenhol olajos volt... No, majd meglátjuk. (Esetleg egy még realisztikusabb feltételezés: a gyürü IS engedi az olajat és a hengerfej-v.t.ház IS.) Csavar: nem nagyon értettem, mire gondolsz, de azt kihámoztam belöle, hogy jó lenne visszatenni, és hogy gyújtáskapcsoló. Köszönöm mindenkinek a segítséget, [visszaszól mint Calambo] még visszajövök...........
Laccci Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Ma cseréltem 30E után gyertyát...ég és föld a difi az újjal.Piszok jól megy a sas most. Mégis milyen különbségre gondoslz kifejtenéd a lajikusoknak? Milyen gyertyát tettél bele menynibe került hol vetted? Mióta nekem megvan nem volt cserélve én még csak 10k km-t mentem. Ám ha aztmondod királysirály cserélek énis :devlish: vissza akaorm kapni azt a teljesítményt ami volt....1.9 TDI superb letoltam XD A gyertya miatt lehet töbletfogyasztás?
Mester91 Elküldve Május14, 2010 Elküldve Május14, 2010 Mégis milyen különbségre gondoslz kifejtenéd a lajikusoknak? Milyen gyertyát tettél bele menynibe került hol vetted? Mióta nekem megvan nem volt cserélve én még csak 10k km-t mentem. Ám ha aztmondod királysirály cserélek énis :devlish: vissza akaorm kapni azt a teljesítményt ami volt....1.9 TDI superb letoltam XD A gyertya miatt lehet töbletfogyasztás? Lég szűrődet nem kéne cserélni ? Nekem az miatt volt érezhetően lomha a picike.
Recommended Posts