Béla91 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hali!!! Talán egy új kocsi ? :lol: ...jó is lenne :lol: , de tudod milyet vennék?... 2010-es Corzát :lol: olvastam valahol egy cikkben valami újságban hogy legolcsóbb a fenntartása meg elég erősek meg jó a fogyasztása... Meg is akartam mutatni nektek a cikket de elkajlodott :devlish: jah és csontra ugyan ilyen pirosba vennék :lol: ezt lesd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 ...jó is lenne :lol: , de tudod milyet vennék?... 2010-es Corzát :lol: olvastam valahol egy cikkben valami újságban hogy legolcsóbb a fenntartása meg elég erősek meg jó a fogyasztása... Meg is akartam mutatni nektek a cikket de elkajlodott :devlish: jah és csontra ugyan ilyen pirosba vennék :lol: ezt lesd Én már láttam élőben a belseje elég vad, de azthiszem annyi pénzem lenne se olyat vennék. Én inkább anyniért vennék egy superb-t 1.9 TD, Octavia RS, Honda FRV. Nekem B corsa tetszik igazán. Ám ha nagyon tuningolni akarsz írj egy levelet a West Coast Customs-nek és kérdezz rá mit tudnak ajálnlai:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Nekem a Kecskeméten a Mária körúton raktak fel egy sportosabb dobot. Éppen kapóra jött, mert a gyári kilyukadt. Mondom is, milyen vagány lett a hangja, csak hát azért ne rohadjon már ki a kocsi.. Szóval mondtam az ipsének hogy találjunk már egy olyat, ami mélyebb mint a régi, de nem túl hangos. Van valami ismerőse, aki ezekkel foglalkozik, és valami nyolc ezresért ki is cserélte. Kicsit szélesebb mit a gyári, és vastagabb a kimenő cső. Nem kértem rá véget, mert az megint egy hatost dobott volna rá, hanem csak le lett hajlítva a csővég. Elöl van egy direktszűrő, hátul az új dob, és ennyi. Szerintem nagyon szép lett a hangja, de nem hangos és kinézetre is passzol az autó stílusához (meg persze az enyémhez). Krisz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Én ezt néztem:Hátsó dobnak ráadásul nem kell kucigolni. Visszatérve a gázgyorsító dobhoz. Értelme=0 Ez meg is éri 15k-ért, bár képet rakhatott volna fel róla -.-" mármint reális képet. Újonnan kb 50 ezer körül mozog ez a bátor dob. SZERK: el néztem kicsit, ez 16 körül van. a másik van 50 körül :devlish: itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Nekem a Kecskeméten a Mária körúton raktak fel egy sportosabb dobot. Éppen kapóra jött, mert a gyári kilyukadt. Mondom is, milyen vagány lett a hangja, csak hát azért ne rohadjon már ki a kocsi.. Szóval mondtam az ipsének hogy találjunk már egy olyat, ami mélyebb mint a régi, de nem túl hangos. Van valami ismerőse, aki ezekkel foglalkozik, és valami nyolc ezresért ki is cserélte. Kicsit szélesebb mit a gyári, és vastagabb a kimenő cső. Nem kértem rá véget, mert az megint egy hatost dobott volna rá, hanem csak le lett hajlítva a csővég. Elöl van egy direktszűrő, hátul az új dob, és ennyi. Szerintem nagyon szép lett a hangja, de nem hangos és kinézetre is passzol az autó stílusához (meg persze az enyémhez). Krisz Videót a hangjáról be tudnál linkelni esetleg ? ---------------------------- Ezeken ki borultam kicsit :devlish: 1 (sztem ez photosoppos) 2 3 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Nekem a Kecskeméten a Mária körúton raktak fel egy sportosabb dobot. Éppen kapóra jött, mert a gyári kilyukadt. Mondom is, milyen vagány lett a hangja, csak hát azért ne rohadjon már ki a kocsi.. Szóval mondtam az ipsének hogy találjunk már egy olyat, ami mélyebb mint a régi, de nem túl hangos. Van valami ismerőse, aki ezekkel foglalkozik, és valami nyolc ezresért ki is cserélte. Kicsit szélesebb mit a gyári, és vastagabb a kimenő cső. Nem kértem rá véget, mert az megint egy hatost dobott volna rá, hanem csak le lett hajlítva a csővég. Elöl van egy direktszűrő, hátul az új dob, és ennyi. Szerintem nagyon szép lett a hangja, de nem hangos és kinézetre is passzol az autó stílusához (meg persze az enyémhez). Krisz Direktszürő és így a pufodal jobban megy a corza? Nekem ez van, de még nem használom. Gondolom olyan nagyon azért nem megy de érzödik rajta a változás... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Direktszürő és így a pufodal jobban megy a corza? Nekem ez van, de még nem használom. Gondolom olyan nagyon azért nem megy de érzödik rajta a változás... :lol: Soha nem tartottam hasznosnak a direkt szűrőket. :devlish: Kinek a pap, kinek a papné! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Direktszürő és így a pufodal jobban megy a corza? Nekem ez van, de még nem használom. Gondolom olyan nagyon azért nem megy de érzödik rajta a változás... :devlish: Ezt is kitárgyaltuk a sportszürőnek gyakorlati haszna nincs. Több levegőt enged át ezáltal több benya is kell. Kicsit "rally"-s lesz a hangja, de az nem éri meg azt a költséget amit ezeknek a szürőknek a tisztítása magába foglal. Egy ilyen direktszürő nem drága 3k-tólindul, (főnixtuningnál 4200FT simota) de egy tisztitó+olajzó az 4k-tól. Ja a gyári papir szürő 700FT :lol: se nem kell tisztítani se nem kell kiszedni a levegőszürő házat a helyéről. :lol: Én inkább a sport betét preferálnám, bemegy a gyári helyre, ráadásul télen mindenképp érdemes a papír szürőt visszarakni állítólag túlságosan hideget sziv a vasparipa és az nem használ neki. Ha meg nagyon poros helyen vagy, felejtsd el a sportmarhaságokat mert a por ami "átcsusszan" a nagyobb beszivás miatt tünkrevágja a motort. Nekem ezt mondták itt a fórumon csak azt adom tovább. TAPASZTALAT: Nekem volt fent ilyen sportmarhaság+sport kipufantó, annyi előnye volt hogy nem 3000rpm-túl éreztem a kocsit nyomatékosabbnak, hanem olyan 2000-2300rpm környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ez a sportlégszűrő,egy lehugyozott soós kifli téma :lol: Veszek egy kormányt a számítógéphez azt azzal fogok rallyzni :devlish: Holnap úgy is lesz egy patent 5.1es hangfalrendszerem. Richard Burns Rallyhoz szedek egy corsa kinézetett azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Akkor ez egy nagy soós kifli.:devlish: Veszek egy kormányt a számítógéphez azt azzal fogok rallyzni :lol: Holnap úgy is lesz egy patent 5.1es hangfalrendszerem. Richard Burns Rallyhoz szedek egy corsa kinézetett azt kész. Szerzünk majd valami Corsa Simulátort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Szerzünk majd valami Corsa Simulátort :lol: nfs undergroundba láttam :lol: igaz csak "c" corsa :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ezt is kitárgyaltuk a sportszürőnek gyakorlati haszna nincs. Több levegőt enged át ezáltal több benya is kell. Kicsit "rally"-s lesz a hangja, de az nem éri meg azt a költséget amit ezeknek a szürőknek a tisztítása magába foglal. Egy ilyen direktszürő nem drága 3k-tólindul, (főnixtuningnál 4200FT simota) de egy tisztitó+olajzó az 4k-tól. Ja a gyári papir szürő 700FT :devlish: se nem kell tisztítani se nem kell kiszedni a levegőszürő házat a helyéről. :lol: Én inkább a sport betét preferálnám, bemegy a gyári helyre, ráadásul télen mindenképp érdemes a papír szürőt visszarakni állítólag túlságosan hideget sziv a vasparipa és az nem használ neki. Ha meg nagyon poros helyen vagy, felejtsd el a sportmarhaságokat mert a por ami "átcsusszan" a nagyobb beszivás miatt tünkrevágja a motort. Nekem ezt mondták itt a fórumon csak azt adom tovább. TAPASZTALAT: Nekem volt fent ilyen sportmarhaság+sport kipufantó, annyi előnye volt hogy nem 3000rpm-túl éreztem a kocsit nyomatékosabbnak, hanem olyan 2000-2300rpm környékén. Hali!!! A sportbetétet is kell tisztítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 nfs undergroundba láttam :lol: Haver mondta, hogy PS2 es Undegraund 2 ban van corsa, már ncoréról töltöm is a PS2 emulátort :devlish: Csak a PS2es Undegraund 2 nincs fent de majd jobban szétnézek legvégső esetben elkérem a havertól és felmásolom gépre a cd-t. De a richard burns rally az kifejezetten rally szimulátor nagyon élethű benne a fizika és abba láttam corzát egy kiegészítőjében. szerk: ah már a játékot is megtaláltam majd írok hogy milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Haver mondta, hogy PS2 es Undegraund 2 ban van corsa, már ncoréról töltöm is a PS2 emulátort :devlish: Csak a PS2es Undegraund 2 nincs fent de majd jobban szétnézek legvégső esetben elkérem a havertól és felmásolom gépre a cd-t. De a richard burns rally az kifejezetten rally szimulátor nagyon élethű benne a fizika és abba láttam corzát egy kiegészítőjében. szerk: ah már a játékot is megtaláltam majd írok hogy milyen. PS2 Emulátrohoz minimum 2gb ram kell :S zabálja a memóriát ---------------------------- Ki tud németül?:lol: Vectra simulátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Hali!!! A sportbetétet is kell tisztítani. Bizony bizony:D ezeknél a sportmarhaságoknál kell kötelező ! ezt kihagytam:D azé jó a papír mert ha félévente cseréled XD akkor is kitart egy sportmarhaság árából 10 évig XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
ktibi Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki hol lehet Corsa B-be műszerfal izzót venni Budapesten? Sehol nem találtam neten. Üdv! T Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 XD... ezt a szerencsét :lol: Pont beletrafáltál Veterán is fent vagyok pont amit linkeltél pufot ott rá is kérdeztem az eladóra. opel fórumon Béla91 = Vaterán Bettle91Bela :lol: ugyan az a személy :devlish: De akkor már tényleg kifogytam az ötletekből... mondjatok nekem valami olyat ami megdobja a kocsit és műszaki vizsgán még átengedik. Bioetanol felesbe a benyával olyat csinál,hogy 3000 RPM-ig nagyon tol az autó.Nem tudom,hogy hány Nm-rel,de nagyon megérzed!Szerintem királyság! Hátránya,hogy hidegen nehezebben indul,de nem vészesen.Az olyan "eloxidálja" az alkatrészeket szöveg meg úgy hülyeség,ahogy van. Hogy oxidálna már egy alkohol??? Maximum a benzinpumpa öregszik jobban,mert az alkohol kenése még a benzinnél is gyengébb,de felesbe keverve ez sem jelenthet lényegesen nagyobb terhelést szerintem. Jah meg 90 ló 850kg-hoz szerintem elég jó arány egy ekkora autóval ne nagyon izmozz,mert így járhatsz nagyon könnyen: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....6i_16v-3816111 Már több gsi-t is láttam,aminek borulás lett a vége! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok! Nem tudja valaki hol lehet Corsa B-be műszerfal izzót venni Budapesten? Sehol nem találtam neten. Üdv! T http://www.baro-ker.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Bioetanol felesbe a benyával olyat csinál,hogy 3000 RPM-ig nagyon tol az autó.Nem tudom,hogy hány Nm-rel,de nagyon megérzed!Szerintem királyság! Hátránya,hogy hidegen nehezebben indul,de nem vészesen.Az olyan "eloxidálja" az alkatrészeket szöveg meg úgy hülyeség,ahogy van. Hogy oxidálna már egy alkohol??? Maximum a benzinpumpa öregszik jobban,mert az alkohol kenése még a benzinnél is gyengébb,de felesbe keverve ez sem jelenthet lényegesen nagyobb terhelést szerintem. Jah meg 90 ló 850kg-hoz szerintem elég jó arány egy ekkora autóval ne nagyon izmozz,mert így járhatsz nagyon könnyen: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....6i_16v-3816111 Már több gsi-t is láttam,aminek borulás lett a vége! Itt a világ végén nem hiszem hogy árulnak ilyen bioetanolt :devlish: Te honnan szerzed? 1X én is lecsekkolnám. Most gondolkodok hogy a bioetanolt azt bombákban használják talán... XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Jah, most jutott eszembe hogy haver mellé beültem a úgyond 4 karikás AUDI A4esbe 1,6 motoral nem is tudom hány mázsa lehet a kaszni. Mondom neki löd már oda neki.. valami nagyon komolyra számítottam mert hát Audi meg minden meg drága stb.. Odalépet neki még majdnem kikacagtam :devlish: mondom ...ez mi..? csak így magamba de amúgy dicsérgettem világba :lol: Közbe sehol semmi. :lol: Jah meg lenne egy kérdésem hány lóerős a corzám (X14XE) forgalmijában 66kW van írva és én úgy tudom hog 750W=1lóerő Aztán 66*1000 mert 1000W=1kW szóval az 66000 és ha ezt osztom 750el akkor pontosan 88 jön ki. Akkor 66kW=88lóerő amúgy mind1 a dolog mert frankon megy a corza csak úgy kíváncsiság képen jól beszélek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Itt a világ végén nem hiszem hogy árulnak ilyen bioetanolt :devlish: Te honnan szerzed? 1X én is lecsekkolnám. Most gondolkodok hogy a bioetanolt azt bombákban használják talán... XD Pl itt tudsz ilyet venni:http://www.holtankoljak.hu/?option=com_hol&terulet=1%2C17%2C376%2C0%2C&megye=17&varos=376&arak=is&benzin=E85&kut=0&backuri=%3F Ukrán benyával keverve elég olcsón tudsz járni vele és még jobban is megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Pl itt tudsz ilyet venni:http://www.holtankoljak.hu/?option=com_hol&terulet=1%2C17%2C376%2C0%2C&megye=17&varos=376&arak=is&benzin=E85&kut=0&backuri=%3F Ukrán benyával keverve elég olcsón tudsz járni vele és még jobban is megy :lol: Ukrán etanol 100%ban ,az a tuti :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Bioetanol felesbe a benyával olyat csinál,hogy 3000 RPM-ig nagyon tol az autó.Nem tudom,hogy hány Nm-rel,de nagyon megérzed!Szerintem királyság! Hátránya,hogy hidegen nehezebben indul,de nem vészesen.Az olyan "eloxidálja" az alkatrészeket szöveg meg úgy hülyeség,ahogy van. Hogy oxidálna már egy alkohol??? Maximum a benzinpumpa öregszik jobban,mert az alkohol kenése még a benzinnél is gyengébb,de felesbe keverve ez sem jelenthet lényegesen nagyobb terhelést szerintem. Jah meg 90 ló 850kg-hoz szerintem elég jó arány egy ekkora autóval ne nagyon izmozz,mert így járhatsz nagyon könnyen: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa....6i_16v-3816111 Már több gsi-t is láttam,aminek borulás lett a vége! Kedvenc moderátor urunk, 100% etanollal vereti, de nem árulta még el a titkot hogy mibe fáj az upgrade. illetve hol ki tudja ezt megcsinálni mi időt vesz igénybe és mik a tapasztalatok a pénztárcakimélő megoldással kapcsolatba. én várom a leírást a cselekményt:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Jah, most jutott eszembe hogy haver mellé beültem a úgyond 4 karikás AUDI A4esbe 1,6 motoral nem is tudom hány mázsa lehet a kaszni. Mondom neki löd már oda neki.. valami nagyon komolyra számítottam mert hát Audi meg minden meg drága stb.. Odalépet neki még majdnem kikacagtam :devlish: mondom ...ez mi..? csak így magamba de amúgy dicsérgettem világba :lol: Közbe sehol semmi. :lol: Jah meg lenne egy kérdésem hány lóerős a corzám (X14XE) forgalmijában 66kW van írva és én úgy tudom hog 750W=1lóerő Aztán 66*1000 mert 1000W=1kW szóval az 66000 és ha ezt osztom 750el akkor pontosan 88 jön ki. Akkor 66kW=88lóerő amúgy mind1 a dolog mert frankon megy a corza csak úgy kíváncsiság képen jól beszélek? Jól számoltál,leülhetsz 5ös :lol: Csak felfelé kerekítettem 90-re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Pl itt tudsz ilyet venni:http://www.holtankoljak.hu/?option=com_hol&terulet=1%2C17%2C376%2C0%2C&megye=17&varos=376&arak=is&benzin=E85&kut=0&backuri=%3F Ukrán benyával keverve elég olcsón tudsz járni vele és még jobban is megy :devlish: Kösz ezt tudom is hogy hol van :lol: Akkor elmegyek és csak simán abból tankolok. És akkor csak így tisztán tankoljam? Mondjuk hogy van 5L benzin a tankban és rátankolok még 15L ilyen etanolt az úgy jó is? Meg nézem hogy olcsóbb is akkor miért nem ilyet tankolnak mert én valami E85 ? 224ft/L láttam. a motoron ehhez nem kell semmi átalakítás mert kiváncsi vagyok rá és most tankolnék még 1löször bioetanolt. Csak gyorsan googliben szétnézve erre bukkantam leírás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts