Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Srácok valaki tudna képet küldeni, vagy le tudná írni,hogy a motor térbe a spirál hol van? Mert nincs sebesség mérőm, lehet hogy csak az óra mögött csúszott ki, még nem néztem meg. Nem elektronikus a spirálom, ilyen négyzet alakú vezetékes. X14XE a motor. Köszönöm! A váltón van a kihajtás
Laccci Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V
Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V De csak ezzel használhatod :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=7890
LököttZsiráf Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V Érdekes, mert szerintem bármelyik madaras, vagy épp madártalan Tacskóban is lehet kapni.
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Érdekes, mert szerintem bármelyik madaras, vagy épp madártalan Tacskóban is lehet kapni. Öccázé :)
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Igazi bucsús hangulatú giccsverdát lehet vele csinálni. :)
Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Igazi bucsús hangulatú giccsverdát lehet vele csinálni. :) Én lőnék 3 pálcás nyakláncot :)
Laccci Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Öccázé :) Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D Jól megy a hangja a dircsiszürcsihez! :)
pety79 Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D Én már használtam ilyet szart sem ér , tolatáskor elkezd bippelni , az izzó meg max 1 hónapot bír ki , anno 300 ft fizettem a sarki autós boltba :D :) :) :D
Laccci Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Én már használtam ilyet szart sem ér , tolatáskor elkezd bippelni , az izzó meg max 1 hónapot bír ki , anno 300 ft fizettem a sarki autós boltba :D :) :) :D TESSÉK: Sz A R T se ér:D Köszönjük a választ. Akkor nem fog csippogni a kocsi, mint a kamion.... ilyen hajókürtöt duda helyett installált már valaki? Dircsiszürcsit nem raktam be. Mert nincs sportkiuf és azt olvastam, ha többet kap levegőt pl, akkor a kipufogónak is illene nagoybb lyukon füstülnie. Meg ti is mondtátok hogy kinyirja a motort.
LököttZsiráf Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 TESSÉK: Sz A R T se ér:D Köszönjük a választ. Akkor nem fog csippogni a kocsi, mint a kamion.... ilyen hajókürtöt duda helyett installált már valaki? Hajókürtöt csak biciklire :) A Kislilán aoooga van csak :) Elvileg itt van hozzá hang.
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 1 2 Szóval szét kaptam a műszer falamat. Mutatót forgattam, de a spirál helye meg se moccant. Esetleg ha az romlott el, külön nem hiszem hogy lehet kapni ilyen sebesség mérőt ugye? Csak komplett műszer falat dobálnak gondolom a boltokba...
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 A spirál biztos nem szakadt el a gépsasban? Kézzel nem tudtam el forgatni. Ki húzni is csak minimálisan sikerült. Amit a motor térbe láttam spirálból, jónak tűnt!
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Kézzel nem tudtam el forgatni. Ki húzni is csak minimálisan sikerült. Amit a motor térbe láttam spirálból, jónak tűnt! Ha az óra kint van menj vele egy kört és látni fogod,hogy forog-e a spirál.
nor-el Elküldve Április25, 2010 Elküldve Április25, 2010 1 2 Szóval szét kaptam a műszer falamat. Mutatót forgattam, de a spirál helye meg se moccant. Esetleg ha az romlott el, külön nem hiszem hogy lehet kapni ilyen sebesség mérőt ugye? Csak komplett műszer falat dobálnak gondolom a boltokba... ha mozgatod a mutatót, mert ugye körbe -körbe nem tudod forgatni, biztos hogy nem fog megmozdulni a spirál résznél. Mert a spirál és a mutátó között nincs közvetlen kapcsolat, csak valami mágneses dolog. Esetleg ha beledugsz egy gyufát és megpödröd a kezeddel, akkor kileng a mutató. Ha nem leng ki rossz az órád.
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Elküldve Április25, 2010 Esetleg ha beledugsz egy gyufát és megpödröd a kezeddel, akkor kileng a mutató. Ha nem leng ki rossz az órád. Furógép...
pety79 Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Furógép... Ezek szerint mindig igy pörgeted vissza az órákat :) :) :D
Béla91 Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Hello! Áh mostanság annyi tuningolt Corsát láttam... áh rendesen rossz hogy az enyém fullra alap :) semmi tunning, mondjuk nekem így is tetszik :) Mikor még lecseréltem a nyári gumit télire a gumis mondta hogy vigyem el futóműveshez a kocsit mert a hátsó jobb kerék belseje le volt kopva. Hát istenem láttam én is de gondoltam mikor anyám pördült vele a szerelő biztos feltett egy gumit és kész, úgy nézet ki a dolog, hogy hátsó bal kerék valami Michelin ecogreen gumi volt de a jobb oldali valami Comfort márkájú, nem mondtad volna meg így ránézésre hogy nem egyforma mert a mintázataik megegyeztek. Mondom biztos a másik gumi gyengébb minőségű volt Mikor felborult tudom hogy a hátsó hídja talán el is tört. Biztos kicserélték. Jó azért elvittem. Ahol azt mondták hogy hátsó hidat kell cserélni. Aztán mintha világ vége baja lenne a kocsinak úgy előadta nekem. Láttam hogy az első kerekeket állítgatta meg viszonylag sokat tökölt vele de hátul meg szinte egyből megalapította hogy ennyit nem lehet utána állítani vagy mi A jobb oldali kerék 2mm el előrébb van mint a bal oldali és mind a kettő szétárt az átlagosnál jobban. Ezt mondogatta nekem mintha valami értelmi fogyatékos lennék. Kérdeztem mondom mennyi lenne ennek az orvoslása. A helyi bontóból van egy ilyen hid az vagy 10E-ret mondott nekem de szerintem olcsóbban el tudnám hozni, nah de a beszerelése az 15E lenne mert hátul szét kell szedni mindent. Aztán annyiban hagytam a dolgot el tudok vele jutni Á ból B be azt jól van. :D Nézegettem azért hogy a téli gumit nem e kezdi el koptatni de nem láttok rajta kopást. Napjainkban úgy toltam a corzának és olyat vettem észre olyan 130 - 140 nél a kormány frankon a kezemben van nem remeg meg ilyenek de az ülésen a picsám remeg mármint hogy hátulról jön ez az ide oda mozgás oldalra és nem is mertem tovább nyomni a gázt pedig még lenne a kis motorban még erő :D :D Aztán mindig úgy vagyok vele hogy ugyan már mikor megyek én 100 fölött de azért kicsit bánt a dolog. Aztán venni akarnék rá egy sport kipufogó véget, láttam is műbizonylatosat olyan 15 E forint értékekben, haverom a Zsigulijára vett egyet és azt mondja megdobja azért a kocsit. mármint teljesítményben. Aztán ez a teljesítmény növelés engem is vonz, de ha már költök a kocsira a hátsó hidat kéne megcsinálni már akkor. MI a véleményetek a kipufogó végekről? Ami nem műbizonylatos azt mindig műszaki előtt átcserélik vagy hogy? Mert már rengeteg kocsin van pufó cserélve és nem hiszem hogy műbizonylatosak lenének. Meg aztán valaki tett már a corzája alá 15" os felnit peremes gumival? Arra lennék kíváncsi hogy fizikailag befér-e és nem e változtassa meg a kocsi teljesítményét vagy bármijét. Meg teszek fel pár képet erről a hátsó hidas történetről. 1 2 3 4 5 6
kucu32 Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Hali!!! Szerintem a hátulról jövő remegést inkább egy centírozással lehetne orvosolni. Nekem egy no name hátsó dob van a verdán, kétszer voltam vele már így műszakin de nem törődtek vele. A Ladát lehet hogy megdobja, de a tiedet nem fogja :) . Egy rahedli péz kell ahhoz hogy néhány paci pluszt kihozz a verdából. Akkor már egyszerűbb egy GSI motort beletenni, de gondolom arra is kellene költeni, de az legalább gyári.
nor-el Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Szerintem is . Elsőnek nézesd meg a kerekeket, mert akkor is szokott reszketni. Ha turbo diesel lenne a corsád egyszerűbb lenne a tuning, ráteszel egy nagyobb turbófeltöltőt. Csodákra képes :) :) :D
Mester91 Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Spirálos témám megint....újra le szettem a műszer falat. Gyufával pörgettem gyorsan az órát magát, az forgott. Mondom akkor spirál. Meg fogtam zsepivel...sittty, már kint is volt :) úgyhogy el szakadt, valahol a vége felé, mert majdnem az egész ki jött.
Béla91 Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Hali!!! Szerintem a hátulról jövő remegést inkább egy centírozással lehetne orvosolni. Nekem egy no name hátsó dob van a verdán, kétszer voltam vele már így műszakin de nem törődtek vele. A Ladát lehet hogy megdobja, de a tiedet nem fogja :) . Egy rahedli péz kell ahhoz hogy néhány paci pluszt kihozz a verdából. Akkor már egyszerűbb egy GSI motort beletenni, de gondolom arra is kellene költeni, de az legalább gyári. 5. feltöltött képemet nézd meg. És ott látszik hogy valami gixer van a hátsó hidal csak az nem világos nekem hogy mind a kettő közel megegyező módon szétárt a 3,3maximálisan megengedett. A vizsgáló szerint nekem ez 5,4 meg 6,6 lényegében egyforma. Én minek mehettem neki vagy mit csinálhattam vele hogy ilyen egyforma modon összetart mert ha az egyik mondjuk 2.0 a másik 6.0 akkor azt mondom hogy neki mehettem valaminek vagy bármi oh.. mind1 szerintem tényleg ki kellesz azt cserélni. Akkor lényegében ez a hátsó pufovég hang tompító és amelyik nem műbizonylatos az valami hangkritériumnak nem felel meg. A motorra egy szavam nem lehet, ült már mellettem pár haverom és elég meglepődött arccal figyelték hogy hogy megy a kis corsa senki se hitte hogy ilyen jól húz meg minden. A kicsi néha több :D :) Mindig mondják. Hú Béla!Ez nagyon jó, megy, nekem is kell egy ilyen. Egyik srác még egyszer meg is akarta venni. Jól esik mikor dicsérgetik :D :D
hakapeszimaki Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 Csákó! Ma kicseréltem a benzinpumpámat,forrasztani nem kellett a csatikat,viszont beálltam teletankolni és mikor végeztem akkor vettem észre,hogy folyik a benya az autó alatt :) Az a probléma,mint ahogy mostmár látom,hogy a gumitömítés ami van a szorítógyűrű alatt megnyúlt és nem tömíti a "szivattyúdobot"rendesen. Lehet ilyen tömítőgyűrűt kapni és ha igen akkor hol?
Recommended Posts