Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Srácok valaki tudna képet küldeni, vagy le tudná írni,hogy a motor térbe a spirál hol van? Mert nincs sebesség mérőm, lehet hogy csak az óra mögött csúszott ki, még nem néztem meg. Nem elektronikus a spirálom, ilyen négyzet alakú vezetékes. X14XE a motor. Köszönöm! A váltón van a kihajtás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V De csak ezzel használhatod :) http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=7890 Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ezt nézzétek, én még nem láttam ilyet,d e sztem 1k-t megérhet. Tolató lámpa izzó , zenélő , bip-bip , 12 V Érdekes, mert szerintem bármelyik madaras, vagy épp madártalan Tacskóban is lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Érdekes, mert szerintem bármelyik madaras, vagy épp madártalan Tacskóban is lehet kapni. Öccázé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Igazi bucsús hangulatú giccsverdát lehet vele csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Igazi bucsús hangulatú giccsverdát lehet vele csinálni. :) Én lőnék 3 pálcás nyakláncot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Öccázé :) Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D Jól megy a hangja a dircsiszürcsihez! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Én még sose láttam, pedig rendszeresen megnézem azt a sort. Eddig nem keltette fel az érdekelődésem. HA lesz öccázé beruházok egyre. Aztán leírom a tapasztalatokat:D Én már használtam ilyet szart sem ér , tolatáskor elkezd bippelni , az izzó meg max 1 hónapot bír ki , anno 300 ft fizettem a sarki autós boltba :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Én már használtam ilyet szart sem ér , tolatáskor elkezd bippelni , az izzó meg max 1 hónapot bír ki , anno 300 ft fizettem a sarki autós boltba :D :) :) :D TESSÉK: Sz A R T se ér:D Köszönjük a választ. Akkor nem fog csippogni a kocsi, mint a kamion.... ilyen hajókürtöt duda helyett installált már valaki? Dircsiszürcsit nem raktam be. Mert nincs sportkiuf és azt olvastam, ha többet kap levegőt pl, akkor a kipufogónak is illene nagoybb lyukon füstülnie. Meg ti is mondtátok hogy kinyirja a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 TESSÉK: Sz A R T se ér:D Köszönjük a választ. Akkor nem fog csippogni a kocsi, mint a kamion.... ilyen hajókürtöt duda helyett installált már valaki? Hajókürtöt csak biciklire :) A Kislilán aoooga van csak :) Elvileg itt van hozzá hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 1 2 Szóval szét kaptam a műszer falamat. Mutatót forgattam, de a spirál helye meg se moccant. Esetleg ha az romlott el, külön nem hiszem hogy lehet kapni ilyen sebesség mérőt ugye? Csak komplett műszer falat dobálnak gondolom a boltokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 A spirál biztos nem szakadt el a gépsasban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 A spirál biztos nem szakadt el a gépsasban? Kézzel nem tudtam el forgatni. Ki húzni is csak minimálisan sikerült. Amit a motor térbe láttam spirálból, jónak tűnt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Kézzel nem tudtam el forgatni. Ki húzni is csak minimálisan sikerült. Amit a motor térbe láttam spirálból, jónak tűnt! Ha az óra kint van menj vele egy kört és látni fogod,hogy forog-e a spirál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 1 2 Szóval szét kaptam a műszer falamat. Mutatót forgattam, de a spirál helye meg se moccant. Esetleg ha az romlott el, külön nem hiszem hogy lehet kapni ilyen sebesség mérőt ugye? Csak komplett műszer falat dobálnak gondolom a boltokba... ha mozgatod a mutatót, mert ugye körbe -körbe nem tudod forgatni, biztos hogy nem fog megmozdulni a spirál résznél. Mert a spirál és a mutátó között nincs közvetlen kapcsolat, csak valami mágneses dolog. Esetleg ha beledugsz egy gyufát és megpödröd a kezeddel, akkor kileng a mutató. Ha nem leng ki rossz az órád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Esetleg ha beledugsz egy gyufát és megpödröd a kezeddel, akkor kileng a mutató. Ha nem leng ki rossz az órád. Furógép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Furógép... Ezek szerint mindig igy pörgeted vissza az órákat :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Hello! Áh mostanság annyi tuningolt Corsát láttam... áh rendesen rossz hogy az enyém fullra alap :) semmi tunning, mondjuk nekem így is tetszik :) Mikor még lecseréltem a nyári gumit télire a gumis mondta hogy vigyem el futóműveshez a kocsit mert a hátsó jobb kerék belseje le volt kopva. Hát istenem láttam én is de gondoltam mikor anyám pördült vele a szerelő biztos feltett egy gumit és kész, úgy nézet ki a dolog, hogy hátsó bal kerék valami Michelin ecogreen gumi volt de a jobb oldali valami Comfort márkájú, nem mondtad volna meg így ránézésre hogy nem egyforma mert a mintázataik megegyeztek. Mondom biztos a másik gumi gyengébb minőségű volt Mikor felborult tudom hogy a hátsó hídja talán el is tört. Biztos kicserélték. Jó azért elvittem. Ahol azt mondták hogy hátsó hidat kell cserélni. Aztán mintha világ vége baja lenne a kocsinak úgy előadta nekem. Láttam hogy az első kerekeket állítgatta meg viszonylag sokat tökölt vele de hátul meg szinte egyből megalapította hogy ennyit nem lehet utána állítani vagy mi A jobb oldali kerék 2mm el előrébb van mint a bal oldali és mind a kettő szétárt az átlagosnál jobban. Ezt mondogatta nekem mintha valami értelmi fogyatékos lennék. Kérdeztem mondom mennyi lenne ennek az orvoslása. A helyi bontóból van egy ilyen hid az vagy 10E-ret mondott nekem de szerintem olcsóbban el tudnám hozni, nah de a beszerelése az 15E lenne mert hátul szét kell szedni mindent. Aztán annyiban hagytam a dolgot el tudok vele jutni Á ból B be azt jól van. :D Nézegettem azért hogy a téli gumit nem e kezdi el koptatni de nem láttok rajta kopást. Napjainkban úgy toltam a corzának és olyat vettem észre olyan 130 - 140 nél a kormány frankon a kezemben van nem remeg meg ilyenek de az ülésen a picsám remeg mármint hogy hátulról jön ez az ide oda mozgás oldalra és nem is mertem tovább nyomni a gázt pedig még lenne a kis motorban még erő :D :D Aztán mindig úgy vagyok vele hogy ugyan már mikor megyek én 100 fölött de azért kicsit bánt a dolog. Aztán venni akarnék rá egy sport kipufogó véget, láttam is műbizonylatosat olyan 15 E forint értékekben, haverom a Zsigulijára vett egyet és azt mondja megdobja azért a kocsit. mármint teljesítményben. Aztán ez a teljesítmény növelés engem is vonz, de ha már költök a kocsira a hátsó hidat kéne megcsinálni már akkor. MI a véleményetek a kipufogó végekről? Ami nem műbizonylatos azt mindig műszaki előtt átcserélik vagy hogy? Mert már rengeteg kocsin van pufó cserélve és nem hiszem hogy műbizonylatosak lenének. Meg aztán valaki tett már a corzája alá 15" os felnit peremes gumival? Arra lennék kíváncsi hogy fizikailag befér-e és nem e változtassa meg a kocsi teljesítményét vagy bármijét. Meg teszek fel pár képet erről a hátsó hidas történetről. 1 2 3 4 5 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Hali!!! Szerintem a hátulról jövő remegést inkább egy centírozással lehetne orvosolni. Nekem egy no name hátsó dob van a verdán, kétszer voltam vele már így műszakin de nem törődtek vele. A Ladát lehet hogy megdobja, de a tiedet nem fogja :) . Egy rahedli péz kell ahhoz hogy néhány paci pluszt kihozz a verdából. Akkor már egyszerűbb egy GSI motort beletenni, de gondolom arra is kellene költeni, de az legalább gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Szerintem is . Elsőnek nézesd meg a kerekeket, mert akkor is szokott reszketni. Ha turbo diesel lenne a corsád egyszerűbb lenne a tuning, ráteszel egy nagyobb turbófeltöltőt. Csodákra képes :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Spirálos témám megint....újra le szettem a műszer falat. Gyufával pörgettem gyorsan az órát magát, az forgott. Mondom akkor spirál. Meg fogtam zsepivel...sittty, már kint is volt :) úgyhogy el szakadt, valahol a vége felé, mert majdnem az egész ki jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Hali!!! Szerintem a hátulról jövő remegést inkább egy centírozással lehetne orvosolni. Nekem egy no name hátsó dob van a verdán, kétszer voltam vele már így műszakin de nem törődtek vele. A Ladát lehet hogy megdobja, de a tiedet nem fogja :) . Egy rahedli péz kell ahhoz hogy néhány paci pluszt kihozz a verdából. Akkor már egyszerűbb egy GSI motort beletenni, de gondolom arra is kellene költeni, de az legalább gyári. 5. feltöltött képemet nézd meg. És ott látszik hogy valami gixer van a hátsó hidal csak az nem világos nekem hogy mind a kettő közel megegyező módon szétárt a 3,3maximálisan megengedett. A vizsgáló szerint nekem ez 5,4 meg 6,6 lényegében egyforma. Én minek mehettem neki vagy mit csinálhattam vele hogy ilyen egyforma modon összetart mert ha az egyik mondjuk 2.0 a másik 6.0 akkor azt mondom hogy neki mehettem valaminek vagy bármi oh.. mind1 szerintem tényleg ki kellesz azt cserélni. Akkor lényegében ez a hátsó pufovég hang tompító és amelyik nem műbizonylatos az valami hangkritériumnak nem felel meg. A motorra egy szavam nem lehet, ült már mellettem pár haverom és elég meglepődött arccal figyelték hogy hogy megy a kis corsa senki se hitte hogy ilyen jól húz meg minden. A kicsi néha több :D :) Mindig mondják. Hú Béla!Ez nagyon jó, megy, nekem is kell egy ilyen. Egyik srác még egyszer meg is akarta venni. Jól esik mikor dicsérgetik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Csákó! Ma kicseréltem a benzinpumpámat,forrasztani nem kellett a csatikat,viszont beálltam teletankolni és mikor végeztem akkor vettem észre,hogy folyik a benya az autó alatt :) Az a probléma,mint ahogy mostmár látom,hogy a gumitömítés ami van a szorítógyűrű alatt megnyúlt és nem tömíti a "szivattyúdobot"rendesen. Lehet ilyen tömítőgyűrűt kapni és ha igen akkor hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts