krapi Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Esetleg tudja valaki, hogy mi célt szolgál az a tágulási szelep? Hol találom az autón. http://www.fridcar.hu/autoalkatresz_cikksz...+b/1998/kereso/ klimás az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Johnny te vagy az én emberem, a szervízbe is valami hasonlót mondtak anno. Te már ezek szerint láttál ilyet. Hol keressem azt a másik termosztátot.? Látni ugyan nem láttam,de kiskasza nevű haverom szívott ilyennel.Keresd meg őt itt a fórumon és privát üzenetben kérdezz rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Látni ugyan nem láttam,de kiskasza nevű haverom szívott ilyennel.Keresd meg őt itt a fórumon és privát üzenetben kérdezz rá. :) Ok megkeresem, köszi az ötletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Sziasztok! Tesom szeretne magának valami kis járgányt nem régen lett jogsija! Mivel nekem is Opelom van igy a Corsa B-re gondoltunk /árban se vészes és kicsi is/ Milyen tapasztalatok vannak róla? Gyakori hibái? Milyet érdemes venni? 1.2 v 1.4-re gondultunk 5 ajtósba. Válaszotokat köszi. Ha mentek autót nézni, akkor figyeljetek a karossziérán a rohadásokra: -hátsó ajtónak ablaka szegélye -hátsó kerék járat,első kerékjárat -küszöb (inkább elöl) -üzem anyag töltőnél Asszem ezek a nagyobb rohadásos/rozsdásos területek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Ha mentek autót nézni, akkor figyeljetek a karossziérán a rohadásokra: -hátsó ajtónak ablaka szegélye -hátsó kerék járat,első kerékjárat -küszöb (inkább elöl) -üzem anyag töltőnél Asszem ezek a nagyobb rohadásos/rozsdásos területek. Első nyulvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Első nyulvány. Azt felesleges nézni, mert mindegyiken megvan rohadva... Amikor megvettem az enyémet az volt az első hogy megcsináltattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Azt felesleges nézni, mert mindegyiken megvan rohadva... Amikor megvettem az enyémet az volt az első hogy megcsináltattam. Attól még megnézheti,hogy gányolta-e már valaki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Sziasztok! Tesom szeretne magának valami kis járgányt nem régen lett jogsija! Mivel nekem is Opelom van igy a Corsa B-re gondoltunk /árban se vészes és kicsi is/ Milyen tapasztalatok vannak róla? Gyakori hibái? Milyet érdemes venni? 1.2 v 1.4-re gondultunk 5 ajtósba. Válaszotokat köszi. Helló! A 161.oldalon foglakoztunk már a Corsavásárlással bővebben. A hátsó tornyokra is érdemes ránézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Helló! A 161.oldalon foglakoztunk már a Corsavásárlással bővebben. A hátsó tornyokra is érdemes ránézni! Ez beállítás függő ,hogy melyik oldalon van. Inkább azt írd,hogy mi volt a hozzá szólás száma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Ez beállítás függő ,hogy melyik oldalon van. Inkább azt írd,hogy mi volt a hozzá szólás száma. 3200-3211-ig erről van szó többé-kevésbé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 3200-3211-ig erről van szó többé-kevésbé. Tudsz Te ha akarsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Szerintetek lehet utólag tetőablakot rakni a b corsára? Van valami spéci kiperemezett rész a gyári tetőablakoson. Vagy csak megveszek egyet a bontóba kompletten és be is tudom építeni, némi flex segítségével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Szerintetek lehet utólag tetőablakot rakni a b corsára? Van valami spéci kiperemezett rész a gyári tetőablakoson. Vagy csak megveszek egyet a bontóba kompletten és be is tudom építeni, némi flex segítségével. Körbeflexeled a bontóban, és otthon beheggeszted. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 hiii Úgynézki hogy haldoklik a belső hőmérőm ('94 corsab), mikor minuszokat mutat plusszban vagy két csíkot de előfordul hogy jól mér, meg tudnátok mondani hogy hol találom a szenzort? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 hiii Úgynézki hogy haldoklik a belső hőmérőm ('94 corsab), mikor minuszokat mutat plusszban vagy két csíkot de előfordul hogy jól mér, meg tudnátok mondani hogy hol találom a szenzort? thx A hűtő és a lökhárító között középen van egy merevítő függőlegesen, abban van egy furat kb közép alatt kicsivel, oda van berögzítve. Deszépen tudok fogalmazni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 hiii Úgynézki hogy haldoklik a belső hőmérőm ('94 corsab), mikor minuszokat mutat plusszban vagy két csíkot de előfordul hogy jól mér, meg tudnátok mondani hogy hol találom a szenzort? thx valószínű újat kell be szerezned, nekem is így halt meg . van benne valami folyadék, és az nekem ki folyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 valószínű újat kell be szerezned, nekem is így halt meg . van benne valami folyadék, és az nekem ki folyt enyém csak vagy 4 fokot mér alá. mi pénz egy ilyen móka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stanc Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Új tag létemre kellemes meglepetésül szolgált számomra, hogy milyen segítőkészek vagytok egymással. Íme hát... Én is latba vetem a tudásomat! :) Kezdeném is egy "apró" kérdéssel. Van egy 95-ös corsám. Imádom. DE!!!! Elkövettem egy hibát a hétvégén. Kicsit rosszul mértem fel egy (mondjuk így) más típusú autó teljesítményét és autópályás versenybe szaladtam bele. 170 km/h-nál kezdtem észlelni, hogy kegyetlen voltam a paripámmal, de már késő volt. Most berreg, rezeg és szar hangja van gázadásnál. Van ötletetek, hogy mi hibádzik? Azon kívül, hogy hülye voltam. Viszem "szervizbe" a hétvégén, csak tisztán szeretnék látni. Egyáltalán menjek még vele addig szerintetek vagy pihentessem egy kicsit. Meg azért az is érdekelne, hogy mennyire mélyen kell vajon a zsebembe nyúlnom. Vágom, hogy látatlanban esélytelen megmondani a hibát, de azért hátha valaki beletrafál. Előre is köszi. Üdv Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 enyém csak vagy 4 fokot mér alá. mi pénz egy ilyen móka? 2-3e Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 valószínű újat kell be szerezned, nekem is így halt meg . van benne valami folyadék, és az nekem ki folyt Sziasztok! Nekem rövid időn (pár hónap) belül már a második külső hőmérséklet szenzor mondja fel a szolgálatot. Mindkettőnél ugyanúgy kezdődött a jelenség: először még prímán működött, utána egyre többet mutatott (45-55 C között). Most éppen 52 C volt ... :) Milyen tippetek van, mi lehet a baja? Zárlat? Túlfeszültség? Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Nekem rövid időn (pár hónap) belül már a második külső hőmérséklet szenzor mondja fel a szolgálatot. Mindkettőnél ugyanúgy kezdődött a jelenség: először még prímán működött, utána egyre többet mutatott (45-55 C között). Most éppen 52 C volt ... :) Milyen tippetek van, mi lehet a baja? Zárlat? Túlfeszültség? Köszi a válaszokat. Arra tudok gondolni,hogy rossz helyen van (esetleg túl közel a motorhoz...) VAGY valami a kijelzővel lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Új tag létemre kellemes meglepetésül szolgált számomra, hogy milyen segítőkészek vagytok egymással. Íme hát... Én is latba vetem a tudásomat! :) Kezdeném is egy "apró" kérdéssel. Van egy 95-ös corsám. Imádom. DE!!!! Elkövettem egy hibát a hétvégén. Kicsit rosszul mértem fel egy (mondjuk így) más típusú autó teljesítményét és autópályás versenybe szaladtam bele. 170 km/h-nál kezdtem észlelni, hogy kegyetlen voltam a paripámmal, de már késő volt. Most berreg, rezeg és szar hangja van gázadásnál. Van ötletetek, hogy mi hibádzik? Azon kívül, hogy hülye voltam. Viszem "szervizbe" a hétvégén, csak tisztán szeretnék látni. Egyáltalán menjek még vele addig szerintetek vagy pihentessem egy kicsit. Meg azért az is érdekelne, hogy mennyire mélyen kell vajon a zsebembe nyúlnom. Vágom, hogy látatlanban esélytelen megmondani a hibát, de azért hátha valaki beletrafál. Előre is köszi. Üdv Laci Akkor csak így látatlanban....hengerfejes?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Nekem rövid időn (pár hónap) belül már a második külső hőmérséklet szenzor mondja fel a szolgálatot. Mindkettőnél ugyanúgy kezdődött a jelenség: először még prímán működött, utána egyre többet mutatott (45-55 C között). Most éppen 52 C volt ... :) Milyen tippetek van, mi lehet a baja? Zárlat? Túlfeszültség? Köszi a válaszokat. Jester ! Látom neked is 1,5 td corsád van. A vízhőmérsékleted rendben van? Nem ingadozik a vízhómérsékleted? Milyen hőfoktartományban működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Jester ! Látom neked is 1,5 td corsád van. A vízhőmérsékleted rendben van? Nem ingadozik a vízhómérsékleted? Milyen hőfoktartományban működik? Nor-el, ld. a 3249. hozzászólásomat. Itten-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nor-el Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Nor-el, ld. a 3249. hozzászólásomat. Itten-e. Ja bocs, már beszéltünk veled erről. :-) A külső hömérséklet jelzóm amúgy nekem is pontatlan, mondjuk nem ennyire mint neked. Télen kevesebbet mér, mint valóban kellene lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts