Mc-elek Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Ahogy nézegetem C14se szimpatikus , de ritka Corsaban, mennyivel fogyaszt többet? 14NV az sem rossz vagy S12ST ha kisebb, de még nem tudom, a C14NZ gyakran előfordul lehet h az lesz a végén :) PL: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...sa_b_si-3660635 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...b_1.4si-3670506 Szerintem is C14SE,igen fürge ezzel a mocival,és alacsony fordulaton is harapós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 érdekes :) Ez Új fejlesztés:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 érdekes :D Ez Új fejlesztés:D Autóismeret felsőfokon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Autóismeret felsőfokon :D de van benne napfénytető és lég zsák! mondjuk az én morzsámba is akarok napfénytetőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 de van benne napfénytető és lég zsák! mondjuk az én morzsámba is akarok napfénytetőt :) Flexet neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 de van benne napfénytető és lég zsák! mondjuk az én morzsámba is akarok napfénytetőt :) Én jobbat tudok:D rajtahagyhatod a tetőkárpitot is:D plazmával kivágjuk szépen a fényezés se sérül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manito Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 :) a miénkben is van napfénytető, legalább nyáron van hol sikítozni a csajoknak :D de nem válaszoltatok a kérdésemre, hogyan lehet műszerfal világítást cserélni? mert most kék van benne, de nekem nagyon iritálja a szemem.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 PL: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...sa_b_si-3660635 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...b_1.4si-3670506 Szerintem is C14SE,igen fürge ezzel a mocival,és alacsony fordulaton is harapós... Nézegettem én is őket árban az első ami megfelel me a plafon 3 kiló de a gyerek azt hitte v-mi tuning guru:), meg lehet kicsit megtaposta a lelkét , bár a 8V nem nagyon lehet , bnöm kis twingot akart csak mondtam neki az opel az mindig opel marad, kis Corsa az neked való, végül rábólintott ,még nézegettem a vasakat mert még bő 2 hónap maradt,neki ez teccik http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3681169 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Én jobbat tudok:D rajtahagyhatod a tetőkárpitot is:D plazmával kivágjuk szépen a fényezés se sérül :) Vízzel vágóval :D http://www.woldemkft.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nézegettem én is őket árban az első ami megfelel me a plafon 3 kiló de a gyerek azt hitte v-mi tuning guru:), meg lehet kicsit megtaposta a lelkét , bár a 8V nem nagyon lehet , bnöm kis twingot akart csak mondtam neki az opel az mindig opel marad, kis Corsa az neked való, végül rábólintott ,még nézegettem a vasakat mert még bő 2 hónap maradt,neki ez teccik http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3681169 :) Hát nem egy erőmű... :D Az enyém tök jól ment,megy.. Arra jó hogy A-ból B-be elmenjen ,pályán meg 110. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nézegettem én is őket árban az első ami megfelel me a plafon 3 kiló de a gyerek azt hitte v-mi tuning guru:), meg lehet kicsit megtaposta a lelkét , bár a 8V nem nagyon lehet , bnöm kis twingot akart csak mondtam neki az opel az mindig opel marad, kis Corsa az neked való, végül rábólintott ,még nézegettem a vasakat mert még bő 2 hónap maradt,neki ez teccik http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ty_1.2i-3681169 :) Szerintem mindenképpen x12sz,c14nz,c12nz-t vegyetek,az ecotech. motorosokból is van jó példány csak nem ennyi pénzért...olyan 700 környékén vannak.300 ért csak fehér színű,fényezetlen lökhárítós full fapad b corsát fogsz kapni tűrhető állapotban vagy jobban felszerelteket ámde elrohadt,szétfingott állapotban. Az enyém 96os x12sz 500 forint volt duplalégzsák,napfénytető,gyári alufelni,rozsdamentes,metálkék.+200 at ráköltöttem,így közel gyári állapotban van.Városban télen 7liter,nyáron 6.2 Országúton 5.2 nyáron,télen 6l.ennél csak az 1.0 ecotech eszik kevesebbet max fél literrel.A c14nz többet fogyaszt valamivel,a c14se városban nem nagyon megy 8alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 sziasztok. Takarítás közben észrevettem hogy a motorban egy csövem, valószinű vákoumcső szét van jőve. Pontosan nem tudom ez milyen cső. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy hol keressek. Itt egy kép, nem saját de a bekarikázott résznél van a cső. Motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 sziasztok. Takarítás közben észrevettem hogy a motorban egy csövem, valószinű vákoumcső szét van jőve. Pontosan nem tudom ez milyen cső. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy hol keressek. Itt egy kép, nem saját de a bekarikázott résznél van a cső. Motor A vezérmű tengelyházba vezeti a gázt a karterből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manito Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 de srácok hogyan tudom kicsrélni a világítást a műszerfalon ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 de srácok hogyan tudom kicsrélni a világítást a műszerfalon ? :) Olvass szépen GyiK topikot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 de srácok hogyan tudom kicsrélni a világítást a műszerfalon ? :) sőt astra topicban láttam szájbarágós kivitelt gondolom a corsab-hez se lehet sokkal eltérőbb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 sőt astra topicban láttam szájbarágós kivitelt gondolom a corsab-hez se lehet sokkal eltérőbb.. Szinte uagyanaz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 A vezérmű tengelyházba vezeti a gázt a karterből ezt elméletileg akkor lehet kapni normál autósboltban vagy külön rendelni kell vhol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 ezt elméletileg akkor lehet kapni normál autósboltban vagy külön rendelni kell vhol? Én opeles boltba vettem, ott volt. Máshol lehet, hogy rendelni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Én opeles boltba vettem, ott volt. Máshol lehet, hogy rendelni kell. Nincs neki vmi "rövidebb" neve, hátha bárdi vagy unix üzletben lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nincs neki vmi "rövidebb" neve, hátha bárdi vagy unix üzletben lenne Nem tudom. Sztem nézesd meg velük az epc-ben. Gondolom ők is abból nézik ki az ilyesféle dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nem tudom. Sztem nézesd meg velük az epc-ben. Gondolom ők is abból nézik ki az ilyesféle dolgokat. Miről van szó? Megnézem Én, meg csergős árat is tudok hozzá írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Miről van szó? Megnézem Én, meg csergős árat is tudok hozzá írni. Egy kis vákum csőről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Miről van szó? Megnézem Én, meg csergős árat is tudok hozzá írni. Erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Erről. Csá Ez egy könyök alakú cső? Mert ha igen akkor: katalógus szám: 0656234 Csergő ár: után gyártott :818ft gyári : 1708ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts