Mester91 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Gondoljuk végig akkor együtt. Van egy gyári konfig,aminek elég hosszú a szívó oldala.Ha jól megnézitek a légszűrőháztól az injektorokig kb 1métert megtesz a levegő.Ez egy átgondolt,kiszámolt szívó oldal.Ha ennek a beömlését megváltoztatod,de a kipuff oldalon nem növeled az átömlést,semmit nem fogsz elérni. A Mantzel cucc is csak akkor ér igazán valamit,ha a kipuff oldal is hozzá van igazítva. Annyi van hozzá igazítva, hogy sport dob van a gyári helyett. De a leömlők, katalizátor gyáriak...csak ki lett véve a közép dob. (nekem pont ez a cső van most ki lukadva,amire a nyíl mutat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Annyi van hozzá igazítva, hogy sport dob van a gyári helyett. De a leömlők, katalizátor gyáriak...csak ki lett véve a közép dob. A finn srác elég alaposan körberágta helyettünk a témát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 A finn srác elég alaposan körberágta helyettünk a témát! :D Még jó hogy tudok finnül, és értem amit ír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Még jó hogy tudok finnül, és értem amit ír! :) Google fordító... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Van érteleme picit pörgetni. :) Csak egy kérdés a direktszűrőre még! Ha olyan jó,akkor miért nem látni rally vagy versenyre hegyezett gépekben? :D Először is a por nem barátja a motornak...rallyba meg van bőven Mármint por.Szerintem azért, mert ott nem 1.4es corsa b-vel veretik meg nem 3000Ft-os sportszürővel. Ám miért tesznek a 40 millás ferrárikra...és a forma 1-ben is a kocsikba? Itt is érdekes dolgok vannak Ez is elég érdekes de márketinges cseppecskét Azért csak van haszna nem véletlenül árulják nagy szeretettel világszerte... Finn srác érdekeset ír, de a googli felhúzott a 2. bekezdésnél... Nem használok tüzrókát én műveltebb vagyok, operba utazok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Na most már csak azon kéne vitázni ,hogy milyen olajat tegyünk a motorba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Na most már csak azon kéne vitázni ,hogy milyen olajat tegyünk a motorba. :) Az volt már vagy 10 oldalon belül. Egyértelmü milyet kell beletenni, min denkinek olyat ami már bevállt. Ezek a srácok tudnak akciózni:D EZ CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az volt már vagy 10 oldalon belül. Egyértelmü milyet kell beletenni, min denkinek olyat ami már bevállt. Ezek a srácok tudnak akciózni:D EZ CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!! Azért írtam :D Ma voltam egy márkatársnak kipufogót csinálni. Középső dob kivág,behegeszt 50-es rozsdamentes cső. Durva hangja lett.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Azért írtam :D Ma voltam egy márkatársnak kipufogót csinálni. Középső dob kivág,behegeszt 50-es rozsdamentes cső. Durva hangja lett.... :) Az a baj hogy nálunk nincs akkora saválló cső (ami van az 159es átmérő és 15ös fal XD) múltkor se volt 1,5es falú csak 2-es. Nade miért is jobb ha kiveszem a középső dobot? és ha esetleg betennék egy gázgyorsítós dobot? A hátsó dobom gyári még. Nézegetek sportot, de nem találok olyat ami normálisan állna alatta és teccik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Az a baj hogy nálunk nincs akkora saválló cső (ami van az 159es átmérő és 15ös fal XD) múltkor se volt 1,5es falú csak 2-es. Nade miért is jobb ha kiveszem a középső dobot? és ha esetleg betennék egy gázgyorsítós dobot? A hátsó dobom gyári még. Nézegetek sportot, de nem találok olyat ami normálisan állna alatta és teccik is. Ő ezt szerette volna.Én megadtam neki. Én meg csak kis átmérő,vékony fallal dolgozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ő ezt szerette volna.Én megadtam neki. Én meg csak kis átmérő,vékony fallal dolgozok. Dejó neked, nem irigyellek:D Anyagába simán összeolvasztósdi :) Ám akkor mi értleme van a gázgyorsítós dobnak, azt megtudod modnani? Meg annak hogy kivesszük a középső dobot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Először is a por nem barátja a motornak...rallyba meg van bőven Mármint por.Szerintem azért, mert ott nem 1.4es corsa b-vel veretik meg nem 3000Ft-os sportszürővel. Ám miért tesznek a 40 millás ferrárikra...és a forma 1-ben is a kocsikba? Itt is érdekes dolgok vannak Ez is elég érdekes de márketinges cseppecskét Azért csak van haszna nem véletlenül árulják nagy szeretettel világszerte... Finn srác érdekeset ír, de a googli felhúzott a 2. bekezdésnél... Nem használok tüzrókát én műveltebb vagyok, operba utazok :) Egyrészt az ilyen csodatuning oldalaknak én nem hiszek,másrészt itt anno elég részletesen kitárgyaltuk.Használd nyugodt szivvel,ha neked bejön,nem győzködlek tovább. Szerintem az a baj,hogy nem olvasod át a saját hozzászólásod postolás előtt,sok hibát saját magad is megtalálnál. Ha pedig tényleg olyan művelt vagy,akkor nem is lenne erre szükséged. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Ám akkor mi értleme van a gázgyorsítós dobnak, azt megtudod modnani? Meg annak hogy kivesszük a középső dobot? Kb mint a tévés távgyógyításnak,annyi az értelme! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 (nekem pont ez a cső van most ki lukadva,amire a nyíl mutat) Én azt kicseréltem,amiatt volt egyenetlen az alapjáratom. Gyárilag 6EFt,de én megoldottam 500Ft-ból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Dejó neked, nem irigyellek:D Anyagába simán összeolvasztósdi :) Ám akkor mi értleme van a gázgyorsítós dobnak, azt megtudod modnani? Meg annak hogy kivesszük a középső dobot? Nem értek hozzá... :D Mit tudom én ,én csak megcsinálom.....nem kérdezek. Ha szedjem ki,akkor kiszedem. Ez a masinám: http://www.gys.hu/tig_167_hf.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Kb mint a tévés távgyógyításnak,annyi az értelme! :) Én is így gondolom,de ha vevő azt kéri akkor megkapja.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Azért írtam ;) Ma voltam egy márkatársnak kipufogót csinálni. Középső dob kivág,behegeszt 50-es rozsdamentes cső. Durva hangja lett.... :) Komolyan kérdezem,hátha valaki elárulja az igazságot..... Ha bármit módosítasz a kipufogó rendszeren(hátsó dob,középső kidob ,stb.),akkor nem nő meg a fogyasztásod is,mert szerintem igen,mondjuk a "sportos" hangnak ára van :D Volt egy ezres stiftünk,lukas középső dobbal vagy egy literrel többet fogyasztott,aztán új dob és megint jó lett. Én bevallom őszintén mindig jókat mosolygok az 1.0-2.0-ra sportkipufogóval szerelt autók vezetőin,de ez nyilván engem minősít és nem őket. Szerintem a sportos hang vagy van gyárilag vagy ne erőltessük.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Egyrészt az ilyen csodatuning oldalaknak én nem hiszek,másrészt itt anno elég részletesen kitárgyaltuk.Használd nyugodt szivvel,ha neked bejön,nem győzködlek tovább. Szerintem az a baj,hogy nem olvasod át a saját hozzászólásod postolás előtt,sok hibát saját magad is megtalálnál. Ha pedig tényleg olyan művelt vagy,akkor nem is lenne erre szükséged. :D Én nyugiba használom köszönöm :) 10000km-enként olajozva tisztítva!! Francia kiosztású billentyüm van...még a "w" is a magyar "x" helyén van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Komolyan kérdezem,hátha valaki elárulja az igazságot..... Ha bármit módosítasz a kipufogó rendszeren(hátsó dob,középső kidob ,stb.),akkor nem nő meg a fogyasztásod is,mert szerintem igen,mondjuk a "sportos" hangnak ára van :) Volt egy ezres stiftünk,lukas középső dobbal vagy egy literrel többet fogyasztott,aztán új dob és megint jó lett. Én bevallom őszintén mindig jókat mosolygok az 1.0-2.0-ra sportkipufogóval szerelt autók vezetőin,de ez nyilván engem minősít és nem őket. Szerintem a sportos hang vagy van gyárilag vagy ne erőltessük.... Nekem C Corsa Irmscher hátsó dob van fent,de csak mert szétrohadt már a gyári és Csabi barátomtól ezt kaptam helyette! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Komolyan kérdezem,hátha valaki elárulja az igazságot..... Ha bármit módosítasz a kipufogó rendszeren(hátsó dob,középső kidob ,stb.),akkor nem nő meg a fogyasztásod is,mert szerintem igen,mondjuk a "sportos" hangnak ára van :) Volt egy ezres stiftünk,lukas középső dobbal vagy egy literrel többet fogyasztott,aztán új dob és megint jó lett. Én bevallom őszintén mindig jókat mosolygok az 1.0-2.0-ra sportkipufogóval szerelt autók vezetőin,de ez nyilván engem minősít és nem őket. Szerintem a sportos hang vagy van gyárilag vagy ne erőltessük.... Én nem vagyok kipufogós ,de szerintem a középső dobnak csak hangtompító szerepe van. Az is lehet ,hogy rosszul gondolom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Én nem vagyok kipufogós ,de szerintem a középső dobnak csak hangtompító szerepe van. Az is lehet ,hogy rosszul gondolom.. Azért egy kipuff rendszer nem csak hangtompításra van használva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Azért egy kipuff rendszer nem csak hangtompításra van használva. :) Azért írtam mert nem értek hozzá Ez a mai eset olyan volt,hogy 80cm a gyári középső dob. (x16xel) És átláttam rajta,nem úgy mint a katalizátoron vagy a hátsó dobon. Szerk.:Mert a katalizátor és a hátsódob fojt rajta gazdagon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Nem értek hozzá... :D Mit tudom én ,én csak megcsinálom.....nem kérdezek. Ha szedjem ki,akkor kiszedem. Ez a masinám: http://www.gys.hu/tig_167_hf.html amit én használok az valami 250A os Fronius van AC/DC Vízhütéses 380V-os EZ AZ egyetlen baj vele hogy nem igazán mobil eszköz XD De aluminiumot szépen hegeszt. Igaz nincs benne impulzus program :) de minekaz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 amit én használok az valami 250A os Fronius van AC/DC Vízhütéses 380V-os EZ AZ Oké,csak kicsit más az ár fekvése. Ez a gép kb 800e-1m körül lehet És baromi jó a fronius. :) A gys nekem az saját gép. :D Szerk:Kicsit tévedtem az árban ;) http://plaza.internetmarket.hu/cegeslista....n=N&order=0 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Oké,csak kicsit más az ár fekvése. Ez a gép kb 800e-1m körül lehet És baromi jó a fronius. :) A gys nekem az saját gép. :D Hát naja. Nekem céges, de mivel én hegesztek vele a legtöbbet ha kell ideadják... és a kistesója ami nem tud ac-t az 1,5M+fa Volt nálunk egy Rehm nem tudom mennyire ismered a márkát...abban volt impulzus program 280A, AC/DC . Na azzal aluminiumott úgy lehetett hegeszteni, mintha rárajzolnád:D Most árulunk ilyen i-Weld nevezetüt nagyfrekis gyujtással 200A-os komplett pisztolyal és kipróbáltuk igaz a bekapcsolási ideje nem a legnagyobb de 120-ból kijön és azthiszem 100%-ot tudott 100A-rel. Az meg nagoynsok mindenhez elég. Szerintem BEFOGTAM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts