uhuhu Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 megszorulni meg tud, és ha már visítva hallod a hangját, sanszos.Egynek jó lehet.Jön a tél, és nem baj ha nem sziv@t meg az autód.... C14NZ-nél pl. a főtengelyford.szám jeladó tudott hasonló tüneteket produkálni.De az meg olykor be sem indult, csak ha visszahűlt a technika. C14NZ nél nincs főtengely fordulatszám jeladó. ott a gyujtás osztófejben a Hall jeladó adja a fordulatszámjelet... a trafó alatt van a gyujtás vezérlő modul, az tud ilyen leállásos hibát produkálni, de az menet közben - gázadáskor is - leáll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Popi Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Nemrég azt hallottam ,hogy a központi kijelzőmet cakumpakk cserélni kell,mert tuti hibás.(mer ugye lámpa kapcsolásra elalszik és nem halványodik).Szerintetek is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 C14NZ nél nincs főtengely fordulatszám jeladó. ott a gyujtás osztófejben a Hall jeladó adja a fordulatszámjelet... a trafó alatt van a gyujtás vezérlő modul, az tud ilyen leállásos hibát produkálni, de az menet közben - gázadáskor is - leáll... Értem.Most ugrott be, hogy egyik ismi meg a C16NZ-vel szívott pont amiatt a vezérlőmodul miatt..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
anikó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy milyen gyertyát tudnátok ajánlani opel corsa b 1.2 94-es évjárathoz. Most lett a gyertya cserélve, a boltban GM09 ajánlottak, állítólag ez a gyári gyertyája, de a csere óta, nehezen indul és nem megy minden henger. Előre is köszönöm a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy milyen gyertyát tudnátok ajánlani opel corsa b 1.2 94-es évjárathoz. Most lett a gyertya cserélve, a boltban GM09 ajánlottak, állítólag ez a gyári gyertyája, de a csere óta, nehezen indul és nem megy minden henger. Előre is köszönöm a válaszokat! Sztem nem gyertya gond lesz, meg kell nézni a gyújtáskábeleket. Amúgy Opelbe a gyári gyertya az igazi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
anikó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Sztem nem gyertya gond lesz, meg kell nézni a gyújtáskábeleket. Amúgy Opelbe a gyári gyertya az igazi.... Köszönöm a gyors választ, majd megnézetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
anikó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Sztem nem gyertya gond lesz, meg kell nézni a gyújtáskábeleket. Amúgy Opelbe a gyári gyertya az igazi.... A kérdésem még az lenne, hogy a váltóba és a motorba milyen olajat vegyek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 A kérdésem még az lenne, hogy a váltóba és a motorba milyen olajat vegyek?? Motorba sokfélét ajánlanak az itteni népek, kivéve a gyárit.Tehát Metabond, Mobil 1,Castrol, meg ilyenek, de 10W40-es viszkozitással.A váltóba pedig csak gyári váltóolajat.1850ft literje, és meg kell venni a 2L-t, aztán amennyit felvesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 kaptam egy mailt, hátha tud valaki segíteni : Kérdésem az lenne, hogy: házi megoldással B corsa csomagtér zárat univerzális kp zár motorral hogyan lehet mozgatni? Válaszukat előre is köszönöm Tisztelettel B. A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy milyen gyertyát tudnátok ajánlani opel corsa b 1.2 94-es évjárathoz. Most lett a gyertya cserélve, a boltban GM09 ajánlottak, állítólag ez a gyári gyertyája, de a csere óta, nehezen indul és nem megy minden henger. Előre is köszönöm a válaszokat! A boltban jól mondták ! Minden benzines opel motorba, GM O9 -Kód:1214000 Amúgy a gyertyán lévő felirat : FLR 8LDCU (GM) 2 pólusú kivéve! (Z 22 se !!!): abba : 1214012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Nem írná le esetleg le vki ezt a konzol kivételt az égők miatt? Hi A konzolt szétszedése: 1, a levegő beömlök mögöt van 2db csavar 2, a külső belső levegő álító gombot és aburkolatott szed ki s mögöte van 2 db csavar 3, miután sikerült kifordítanod, közepén belül szintén van 2db csavar itt van egy két szívós pattent de ha ugyes vagy megoldod :( ha ezeket kiszetded kitudod cserélni az izzokat, de szerintem érdemes ledeket visszarakni tovább bírják Ja és a tekerő gombokat ia szed le. Kitartást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Hi Lenne egy kitsi próblémám a corsammal 94-es, nekem még új :P szóval az első kerekeknél a toronyban nyíkorog valami, ha tekerem a kormányt, olya gumis hangja van. Már kilazítottam a két tsavart a toronyban megemeltem az autott, lentébb jöt a csilapitó félkiló zsír leengetem vissza két csavar, s láss csodát megint nyíkorog :( . Tuti hogy gumi hang! Milehet az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ha akkor csinálja, amikor tekered a kormányt, akkor én a toronycsapágyra tippelnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 ...én a toronycsapágyra tippelnék. Hi Igen, ha tekerem a kormányt. Tehát akkor toronycsapágy. Mhh azt hogy tudom bezsírozni, vagy csere? Mint irtam gumi nyíkorgást halok a csapágy meg acél vagy vm fém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dórea Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Üdvözlet ! Az Én egyszerű kérdésem az, hogy a Corsa ( B ) GSI vagy SI rugói kisebbek-e mint a (normál) jelenlegiek ? Az autó '96 1.2 és egy kicsivel szeretném lejjebb helyezni a sújpontot, de nem akarok semmi agresszív ültetést minden féle "tuning" rugókkal ! Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm ! Dórea. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Még ha kisebbek is, lehet, hogy könnyen az ellenkezőjét érnéd el vele, mert az 1.2-es lehet annyival könnyebb, hogy még nem lefelé, hanem fentebb kerülne az eleje. Inkább hozzávaló ültető rugókat bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Üdvözlet ! Az Én egyszerű kérdésem az, hogy a Corsa ( B ) GSI vagy SI rugói kisebbek-e mint a (normál) jelenlegiek ? Az autó '96 1.2 és egy kicsivel szeretném lejjebb helyezni a sújpontot, de nem akarok semmi agresszív ültetést minden féle "tuning" rugókkal ! Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm ! Dórea. Esetleg a GSI-é lehet alacsonyabb, de szerintem azzal se kerülne lejjebb. Valami rendes rugószettet vegyél, ahogy Laci is mondta már. nem túl drága és 35-40mm-ig maradhatnak a gyári lengéscsillapítók. Bár jobb, ha rövidebbre cseréled öket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Esetleg a GSI-é lehet alacsonyabb, de szerintem azzal se kerülne lejjebb. Valami rendes rugószettet vegyél, ahogy Laci is mondta már. nem túl drága és 35-40mm-ig maradhatnak a gyári lengéscsillapítók. Bár jobb, ha rövidebbre cseréled öket. Kiskaszához éppen a 7n hoztak be Tigra alól ültetőket.Az meg jó a Corsa B alá is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dórea Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Kössz a segítségeket ! :( Hol is lenne ez az ex-tigra rugó ? üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Kössz a segítségeket ! :( Hol is lenne ez az ex-tigra rugó ? üdv. Kecskemét. 0620/918-15-85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoll1987 Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Szevasztok! Nincs valakinek a motorháztető aljára való szigetelés??? Vagy legalább valami infó hogy hol lehet venni??? Vagy hogy mennyibe kerül??? Válaszaitokat előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alfás Theo Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Sziasztok! Kérdésem volna egy 2000. ben gyártott "B" corsa lökhárítóiról. A hátsót le akakrom cserélni, mert gagyi az enyém. de korrekt áron nem kapok vonószem-takaró fedelest, csak a régi 97-ig gyártottat.Cserélhető a két darab egymással?Méret felfogatás különbözik?Csinált már vki ilyet? :( [/size Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergobmwe30 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Sziasztok. 1995ös 1.4es 90LE Ecotec motorjával szenvedünk már rég. Nem megy, sokat eszik(10-11l). Pöccre indul meg minden, csak a gázt nem veszi üresben sem. Hamar bemelegszik. Gázadásra mindíg torpan. Annyi erő sincs benne, hogy 1ben picit megforgassa a kereket(murván sem!!!). Magasabb fordulaton(4-5000) már talán közlekedésre alkalmas, de gyalázatosan megy... Gondoltam, agr-szelep, de semmi javulás. Mondták, lehet kipuff eldugulva, de nem!! Az is rendben.. Lambda cserélve van, már így lett véve. Valami tippet tudnátok adni, mi lehet a hiba? Hol nézzek szét?? Köszi! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Sziasztok. 1995ös 1.4es 90LE Ecotec motorjával szenvedünk már rég. Nem megy, sokat eszik(10-11l). Pöccre indul meg minden, csak a gázt nem veszi üresben sem. Hamar bemelegszik. Gázadásra mindíg torpan. Annyi erő sincs benne, hogy 1ben picit megforgassa a kereket(murván sem!!!). Magasabb fordulaton(4-5000) már talán közlekedésre alkalmas, de gyalázatosan megy... Gondoltam, agr-szelep, de semmi javulás. Mondták, lehet kipuff eldugulva, de nem!! Az is rendben.. Lambda cserélve van, már így lett véve. Valami tippet tudnátok adni, mi lehet a hiba? Hol nézzek szét?? Köszi! Gergő ellenőrző lámpa gyújtáson világít, majd beindítva elelszik rendesen? nincs hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergobmwe30 Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 ellenőrző lámpa gyújtáson világít, majd beindítva elelszik rendesen? nincs hibakód? Gyújtáson világít, majd elalszik a lámpa. Hibakódnak elvileg nem szabad lennie, nemrégen volt nézve a szervíz mód miatt(kitankoláskor lépett be szervízbe és max 30km/h), de már akkor is xar volt... De lehet megint meg kellene nézni a hibakódot, hátha már van benne valami.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts