Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Még nem írtam. 97-es Akkor felejtős a villogtatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Akkor felejtős a villogtatás... Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Miért? Mert az azon már OBD csatlakozó van. Elvileg '96-tól olyannal szerelik az autókat,persze van átfedés a két csatlakozó között. Gondolok itt arra hogy 96ban is volt olyan,hogy még régi csatlakozó volt rajta. keresek képet mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Mert az azon már OBD csatlakozó van. Elvileg '96-tól olyannal szerelik az autókat,persze van átfedés a két csatlakozó között. Gondolok itt arra hogy 96ban is volt olyan,hogy még régi csatlakozó volt rajta. keresek képet mindjárt. Értem, akkor a sufnibütykölést buktam asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 Értem, akkor a sufnibütykölést buktam asszem http://www.autodiagnosztika.eu/components/...osztik_4ab7c4ee A bal oldali a régi, a jobb oldali az új ,csak ez anya mert ez egy átalakító kábel. De itt az alakja a lényeg. http://www.autodiagnosztika.eu/csatlakozok...kito-kabel.html Az első link az nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március9, 2010 Megoszt Elküldve Március9, 2010 http://www.autodiagnosztika.eu/components/...osztik_4ab7c4ee A bal oldali a régi, a jobb oldali az új ,csak ez anya mert ez egy átalakító kábel. De itt az alakja a lényeg. http://www.autodiagnosztika.eu/csatlakozok...kito-kabel.html Az első link az nem jó Köszi a képet. Akkor ezek szerint marad a szerelő, meg pár ezer mínusz a diagnosztikáért plusz kitudja mennyi lesz a szerelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 Na sikerült megcsináltatnom és csinálnom a kocsit. Termosztát csere, meg 2 vákumvezeték el volt törve, ezt jelezte folyton vissza a szervizlámpa. Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv Mióta van benne ez az aksi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! Nemsokára meglesz a kuplungcsere az ótón, igaz, most nem produkálja a korábbi tüneteket (1-est, 2-est, R-t nehezen , reccsenve veszi, nem emel ki?). A másik tüntet, ami súlyosbodott - nem tudom már melyik car-társ említette - a töltés. A fordulatszámmérő gyakorlatilag halott, 500-as fix "alapjáratom" van :lol: . Hosszabb utak során se jött rendbe. Már a héten leszívott egy akksit, 11-12 V körül van a töltés. Itt mi lehet a gond? a/ ékszíj csúszhat/laza és emiatt nincs megfelelő töltés b/ a generátorban halt meg valami? Biztos, ami sicher, kicseréltetem az ékszíjat is, remélhetőleg megoldódik a probléma. Ha nem, akkor marad a generátor felújítás/csere :) Ami furcsa, hogy nem ég a töltésvisszajelző lámpa, hogy gáz lenne. A fene se érti ezt. Üdv Ha az ekszij nem megfelelo, az meghallod, mert amikor csuszik, akkor visit. A generator felso rogzitese segitsegevel tudod utanhuzni. Inkabb a generator fesz.szabalyzoja a rossz, de majd megmondja, ki ert hozza. Ha ramertel, es 11-12V a toltes, akkor az biza keves. Ha teljesen rossz lenne, akkor vilagitana a toltesvisszajelzo a muszerfalon, igy csak felig rossz. Vagy mi. ;) Miert 500-as az alapjarat? Rossz mogyorot kaptak a mokusok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Ha az ekszij nem megfelelo, az meghallod, mert amikor csuszik, akkor visit. A generator felso rogzitese segitsegevel tudod utanhuzni. Inkabb a generator fesz.szabalyzoja a rossz, de majd megmondja, ki ert hozza. Ha ramertel, es 11-12V a toltes, akkor az biza keves. Ha teljesen rossz lenne, akkor vilagitana a toltesvisszajelzo a muszerfalon, igy csak felig rossz. Vagy mi. :lol: Miert 500-as az alapjarat? Rossz mogyorot kaptak a mokusok? :) 14.4 vagy 14.1 a töltő feszkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni? Szia, itt szinten X12SZ; nalam most lesz termosztat-csere par het mulva, illetve teljes huto-belso-mosas. Hosszabb uton, nalam a [ ] kozott feluton all meg a mutato (ha jol emlekszem a felso ] utan van a 90 fok). Azt olvastam korabban, hogy a Corsak motorjai valahogy tulhutottre sikerultek. [ A hetvegen itt meg kozepso dob csere, mert elkezdett hangosabb lenni, mint kellene... a magyarorszagi nagyfelujitasig mar nem birja ki. (35 €-ert talaltam dobot+csovet.) ] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Szia, itt szinten X12SZ; nalam most lesz termosztat-csere par het mulva, illetve teljes huto-belso-mosas. Hosszabb uton, nalam a [ ] kozott feluton all meg a mutato (ha jol emlekszem a felso ] utan van a 90 fok). Azt olvastam korabban, hogy a Corsak motorjai valahogy tulhutottre sikerultek. [ A hetvegen itt meg kozepso dob csere, mert elkezdett hangosabb lenni, mint kellene... a magyarorszagi nagyfelujitasig mar nem birja ki. (35 €-ert talaltam dobot+csovet.) ] én most cseréltem középsőt meg hátsót ami 8+10 rugó volt és ASSO. Az én használatommal szerintem 20 évet elbír XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mióta van benne ez az aksi ? Mester 91: kb 1 hónapja lett feltöltve. Ez az akksi kb. 5 éves, de van egy "új", tavaly vettem, mintegy tartalék akkunak, most azt raktam bele, kipróbálom, hogy meddig bírja. LököttZsiráf: az ékszíj nem nyöszörgött indításnál, indulás után kb. 2-3 km-rel kezdett nyöszörögni, de utána "feléledt" a fordulatszámmérő (addig ti. nem mért vagy beáll egy fix értékre - jelen esetben 500 rpm). Most már nem is nyöszörög, csak 500-ra áll be, holott nem annyi sem az alapjárat, sem a menet közbeni ford. szám :lol: Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Sziasztok! X12SZ-em van,szerintetek kuka a termosztát,ha a hőfokmérőmön a mutató még [ -ezt a jelet sem hagyja el,hanem megáll benne ha megyek országúton 100km-t akkor sem? Viszont a fűtésre nincs panasz 2km alatt már meleg a radiátor... A tiétek hol szokott megállni? 92 fok a jó, kb 2-3e a termo bele,és mocsok cserélni,mert le kell szedni a vezérműszíjat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Szerintem az az 5 éves aksi is hunyó lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krapi Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mester 91: kb 1 hónapja lett feltöltve. Ez az akksi kb. 5 éves, de van egy "új", tavaly vettem, mintegy tartalék akkunak, most azt raktam bele, kipróbálom, hogy meddig bírja. LököttZsiráf: az ékszíj nem nyöszörgött indításnál, indulás után kb. 2-3 km-rel kezdett nyöszörögni, de utána "feléledt" a fordulatszámmérő (addig ti. nem mért vagy beáll egy fix értékre - jelen esetben 500 rpm). Most már nem is nyöszörög, csak 500-ra áll be, holott nem annyi sem az alapjárat, sem a menet közbeni ford. szám :lol: Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. szia a 13 v tuti nem jó, én már ezzel igy megjártam14.2-14.6 meg ami 14 felett van korábban megirtam test kábel vagy diódasór mehetett ki a generátorban valamelyik, ékszij kizárt annak nem sok köze van csak ha el nem szakadt:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Hali!!! Én ősszel cseréltem az asszony corsijában termosztátot. Addíg a mutató csak az alsó kis sávban mocorgott. A csere óta szépen beáll a 90 fölé egy kicsit. Az enyémben először felmegy 98 fokra, utána visszamegy 90-re és ott marad. Nekem a generátort egy csúszógyűrű, szénkefe, fesszabályzó és csapágycsere keltette életre. Azóta minden OK vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Csákány! Köszönöm a válaszokat! Termosztátról megkérdeztem a szerelőmet is,azt mondta,hogy hiába cseréli ki akkor is ott fog maradni a hőmérő 80 fok körül,mert az összes termosztát ilyen a Corsákban,nekem 92 csak dugóban araszolva szokott lenni és óra szerint 94 körül már bekapcsol a venti.Lehet,hogy csak a hőfok jeladója hibás? De ha kucunak használt akkor most kinek higgyek? Voltam futóművet állítani,az összetartást sikerült beállítani,de azt mondta a bácsi,hogy a kerékdőlésem befelé túl nagy mindkét oldalon. Ez azt jelenti,hogy az eleje nagyon "terpeszt" ,tehát inkább a gumik belső oldala kopik.Igazából ez csak a lengéscsillapító hibájából eredhet,mert beljebb vannak a kerékagy felfogató csavarok,mint a gyárin.Fél éve cseréltem őket... Igazából menettulajdonságok miatt kedvezőbb a nagyobb terpesztés,csak a gumikopás elvileg nagyobb lehet.Modjuk 6000 km-t mentem a téli gumikkal gátlócsere óta és a belső oldal nem kopottabb 1mm-nél sem,de azért vittem el beállítani mert a nyári gumikon,amivel vettem az autót nyáron,fogalmam sincs mennyit futottak látható volt a különbség a külső-belső oldal között.Tehát elvileg a régi gátlóval is jobban terpesztett.A fószer felajánlotta,hogy oldalanként 20pénzért..muhhahahahaha :lol: eljátszadozik az átfúrkálással,hogy azt a 1,2fok kerékdőlést visszaállítsa 0.45 re.Mégha valami nagyvasról lenne szó,ami alatt 18colos 245ös gumik vannak aminek darabja 30pénznél indul...Az a helyzet,hogy ennyi pénzért tudok venni 4pár gumit szereléssel együtt szóval az a kérdés,hogy van-e valakinek hasonló tapasztalata,hogy mennyit bírnak így az első gumik? Az a k***a érdekes,hogy mindkét oldal egyformán terpeszt így nem hiszem,hogy valami eldeformálódhatott pont ugyanúgy,vagy hallottatok már ilyenről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Csákány! Köszönöm a válaszokat! Termosztátról megkérdeztem a szerelőmet is,azt mondta,hogy hiába cseréli ki akkor is ott fog maradni a hőmérő 80 fok körül,mert az összes termosztát ilyen a Corsákban,nekem 92 csak dugóban araszolva szokott lenni és óra szerint 94 körül már bekapcsol a venti.Lehet,hogy csak a hőfok jeladója hibás? De ha kucunak használt akkor most kinek higgyek? Jó duma,hogy ott marad ,wahler kell bele rakni az van benne gyárilag,nálam kb 4-5km után üzem meleg a motor és 6.5 eszik télen. Csak onnan tudom ,mert a munkatársam vette meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Mc-elek: a szerelési könyvben olvastam, hogy a dízel generátoroknál a töltési fesz. elérheti a 15 V-t is. Szóval: mindenképp gáz van a töltéssel. Az eddigi villanyász mért egyet, akkor mér 13 V körül töltött, aszonta, "jó ez". Szerintem meg nem. Hát azt írja,akkor nincs mese. Kuplung királyságos?? Kuplungot még nem cserélt a szaki, csak 2 hét múlva ér rá. De a fene se érti, hogy mi van, most egyáltalán nem reccsen. Most nyomtam le a kocsival 150 km-t, de nem volt kapcsolási nehézség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Szerintem az az 5 éves aksi is hunyó lehet! Most az "új" van benne, kíváncsi vagyok, meddig bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 szia a 13 v tuti nem jó, én már ezzel igy megjártam14.2-14.6 meg ami 14 felett van korábban megirtam test kábel vagy diódasór mehetett ki a generátorban valamelyik, ékszij kizárt annak nem sok köze van csak ha el nem szakadt:))) A testkábelt már próbáltam mozgatni, de semmi javulás. A diódasort még nem nézte villanyász, én házilag nem sokat tudok vele kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts