krapi Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hi Krapi! Köszi szépen a választ én is leginkább erre gyanakodtam,csak nem akartam senkit befolyásolni... Holnap megemeljük és addig forgatom amíg a legfeljebb kerül..de nem lóghat a középső dobom vagy csak a hátsó van felfüggesztve? Üdv! haj vagy a gumi van megnyúlva amit kétlek mert elég jó minőségűek és sokáig bírják de vehetsz is nem nagy összeg addig forgasd amig magasabban nem lesz a kipufogó és nem ér hozzá, középen van gumi felfogatás de ezt neked kell érzékelni mennyit enged rángasd meg és az a lényeg hogy ne kopogjon sehol üdv és sok sikert Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 haj vagy a gumi van megnyúlva amit kétlek mert elég jó minőségűek és sokáig bírják de vehetsz is nem nagy összeg addig forgasd amig magasabban nem lesz a kipufogó és nem ér hozzá, középen van gumi felfogatás de ezt neked kell érzékelni mennyit enged rángasd meg és az a lényeg hogy ne kopogjon sehol üdv és sok sikert Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes: :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes: Vagy próbáld meg így átalakítani: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Vagy próbáld meg így átalakítani: Na igen, ilyen papucsokkal nem hiszem hogy karónak mentem volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Na igen, ilyen papucsokkal nem hiszem hogy karónak mentem volna :P Ilyet a Taxi3-ban láttam először,de az szerintem full bluebox tech. volt,erre Ken barátunk megcsinálja élőben.... Én vettem 3pénzért nettype nevű hóláncot az a tuti :rolleyes: Ja meg a rövid szárú hólapát is alaptartozék ilyen időben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Vagy próbáld meg így átalakítani: Húúú asszem megvan mit kérek szánkó helyett :rolleyes: Nagyon komoly lehet ülni benne és csapatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Húúú asszem megvan mit kérek szánkó helyett :D Nagyon komoly lehet ülni benne és csapatni :P Ennek a fiúnak komoly videói vannak :rolleyes: Keresőbe:Ken Block Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ennek a fiúnak komoly videói vannak :rolleyes: Keresőbe:Ken Block Ken Block = Állat !!! A legkomolyabb amikor a "Ken Block Gymkhana Training" videón a fószer körül forog :D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 http://www.vatera.hu/opel_felni_r13_4_100_162756686.html Az enyimé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ken Block = Állat !!! A legkomolyabb amikor a "Ken Block Gymkhana Training" videón a fószer körül forog :D:D Ez a fickó tényleg állat, marha jól vezet! Az a Subaru, ami a segge alatt van....na hát olyan állat mint a gazádja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 érdekes Amikor a pénz párosul az ízlésficammal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 érdekes Ez nem a pályanapon lett fotózva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Amikor a pénz párosul az ízlésficammal... :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
darky Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... Gratula a géphez!! ezért jó ,hogy van ez a fórum. sokat lehet tanulni más hibáiból és azoktól az emberektől akik nem sajnálják a segítőkész, hozzáértő tanácsokat ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Gratula a géphez!! ezért jó ,hogy van ez a fórum. sokat lehet tanulni más hibáiból és azoktól az emberektől akik nem sajnálják a segítőkész, hozzáértő tanácsokat ! Ez így van! Hétvégén nekem is vissza került a Corsám :lol: Még egy bal fél tengely csere hátra van....és már el is tudom akkor felejteni azt a rohadt oszlopot :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... Ugyan már .... :D Nem csak az én érdemem.... Ezért vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Ugyan már .... :lol: Nem csak az én érdemem.... Ezért vagyunk. Srácok kellene egy kis help. Vettem ilyen nappali lesd fénysort és azt kérdezném hogy hova a úristenbe kössem be? Elég neki ha a helyzetjelzőtöl ellopok a 12V-ból? vagy van valami huncutság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... megnyugodtam...nem csak én neveztem el az autómat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 megnyugodtam...nem csak én neveztem el az autómat :lol: Szerintem, nagy átlagban az emberek adnak vmi kis becenevet az autójuknak , főleg ha van barátnőjük :lol: Nálam pl a barátnőm nevezte el a kocsit , de már megszoktam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
darky Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Szerintem, nagy átlagban az emberek adnak vmi kis becenevet az autójuknak , főleg ha van barátnőjük :( Nálam pl a barátnőm nevezte el a kocsit , de már megszoktam :D Ja, nekem is a feleségem nevezte el. Az ezelőtti Skoda 120-as (Isten nyugosztalja :lol: )Dezső volt. Viszont hogy ne legyen felhőtlen az örömöm most előjött egy ciripelő jellegű hang ami a fordulatszám emelkedésével hangosodik. :lol: Olyan mintha turbó lenne a Corsámban :D Szóval szerintetek mi lehet? Szerintem vagy vízpumpa vagy generátor ékszíjtárcsa vagy szíjfeszítő görgő... Úgy láttam vizet nem fogyaszt, szal remélem nem vízpumpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Srácok kellene egy kis help. Vettem ilyen nappali lesd fénysort és azt kérdezném hogy hova a úristenbe kössem be? Elég neki ha a helyzetjelzőtöl ellopok a 12V-ból? vagy van valami huncutság? Hali!!! Ha egyszerre akarod kapcsolni a helyzetjelzővel akkor szerintem nyugottan rákötheted arra. Nem sokat fogyasztanak ezek a kis LED-ek simán el kell neki bírni. Én legalábbis így csinálnám. Ja amúgy az én verdám neve Korzi az asszonyé meg Borzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 És most jön az hogy kinek hogy hivják a kicsikéjét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts