Béla91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Aki ilyen időben útnak indul az tegyen be a kocsiba egy lapátot meg egy kötelet. jól jöhet, tapasztalat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Aki ilyen időben útnak indul az tegyen be a kocsiba egy lapátot meg egy kötelet. jól jöhet, tapasztalat. :rolleyes: Én elmondtam 3 miatyánkat hogy haza érjek a nyári gumival. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én elmondtam 3 miatyánkat hogy haza érjek a nyári gumival. :lol: Én át akartam menni a szomszéd faluba, de olyan átfúvások voltak, hogy pattogót a kocsi én meg fékeztem mert nem akartam hogy szétrázza a kocsit, elveszett a lendület. Nagy hiba volt fékezni, de ki tudja... legalább még az út elejében akadtam el nem a közepén. :D Sikerült egy kisebb gödörbe kikötnöm mert olyan magasan állt a hó, hogy egyszerűen nem volt semmi viszonyítási pontot találni, hogy most az út szélén vagy közepén lehetek. Se előre se hátra nem tudtam menni. Egysávos út aztán meg jöttek volna utánam,gyorsan bekapcsolom az elakadásjelzőt hogy ne jöjjön be erre bejön, azt hittem szétbasz az ideg. A hátamnál lévő kocsisorból egyik fickó kiszállt segíteni. Ott szenvedünk erre jön egy másik fickó hogy ő át tud menni engedjük el. elengedtük... de hogy áttért-e azt nem tudom. de senki nem vállalkozott utána menni. :P mindenki tolatott visszafele. Aztán nagy nehezen, de kijöttem. Nagyon féltem hogy megcsúszok és valami kár keletkezik a kocsiban, mert ha nem lendületből tolatok akkor áshattam volna a kereket egy dadarabig.. Annak hogy hazaértem még egyszer nem örültem ennyire. :rolleyes: Elöl 4 évszakos, hátul nyári gumi volt. egyik sem ért egy forintot sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 nekem a anyós oldalán az elektromos nyögvenyeősen müködik de müködik hála istennek venni kéne ilyen szilikonsprayt és a sint átfújni hátha segít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én át akartam menni a szomszéd faluba, de olyan átfúvások voltak, hogy pattogót a kocsi én meg fékeztem mert nem akartam hogy szétrázza a kocsit, elveszett a lendület. Nagy hiba volt fékezni, de ki tudja... legalább még az út elejében akadtam el nem a közepén. :D Sikerült egy kisebb gödörbe kikötnöm mert olyan magasan állt a hó, hogy egyszerűen nem volt semmi viszonyítási pontot találni, hogy most az út szélén vagy közepén lehetek. Se előre se hátra nem tudtam menni. Egysávos út aztán meg jöttek volna utánam,gyorsan bekapcsolom az elakadásjelzőt hogy ne jöjjön be erre bejön, azt hittem szétbasz az ideg. A hátamnál lévő kocsisorból egyik fickó kiszállt segíteni. Ott szenvedünk erre jön egy másik fickó hogy ő át tud menni engedjük el. elengedtük... de hogy áttért-e azt nem tudom. de senki nem vállalkozott utána menni. :P mindenki tolatott visszafele. Aztán nagy nehezen, de kijöttem. Nagyon féltem hogy megcsúszok és valami kár keletkezik a kocsiban, mert ha nem lendületből tolatok akkor áshattam volna a kereket egy dadarabig.. Annak hogy hazaértem még egyszer nem örültem ennyire. :rolleyes: Elöl 4 évszakos, hátul nyári gumi volt. egyik sem ért egy forintot sem... ebben a hóban igazából csak az segít ha van 4X4 meg minimum 225ös gumi XD én mikor elindulam hazafelé a corsával a köszöböt verte a hó XD nekem téli profilos 4 évszakos van de a nyárival jáááj halál..ugyhogy vettem a kciskkémnek szép dísztárcsát:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ebben a hóban igazából csak az segít ha van 4X4 meg minimum 225ös gumi XD én mikor elindulam hazafelé a corsával a köszöböt verte a hó XD nekem téli profilos 4 évszakos van de a nyárival jáááj halál..ugyhogy vettem a kciskkémnek szép dísztárcsát:D Nézted amit töltöttem fel képeket a puforól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nézted amit töltöttem fel képeket a puforól? néztem bizony csak zt nem látom hgoy a hátsó dob ami belemegy a gumitartó baknál az mi is hogy is néz ki mert a másik fele lemeradt a képről. Srácok valaki megtudná nekem hajtani azt a kanyart ami a közép és a hátsó dob között van? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ebben a hóban igazából csak az segít ha van 4X4 meg minimum 225ös gumi XD én mikor elindulam hazafelé a corsával a köszöböt verte a hó XD nekem téli profilos 4 évszakos van de a nyárival jáááj halál..ugyhogy vettem a kciskkémnek szép dísztárcsát:D Hát, a 4x4 az okés, de hóban 225-ös gumi... Szerintem egy 175-össel (vagy keskenyebbel) jobban járnál. :D Minél szélesebb a gumi, annál jobban elakad a hóban. A WRC-s kocsikon se véletlen a téli futamokon a virsligumi. Nekem 155-ös Pirellik vannak fenn, eddig nagyon jól teljesítettek. (Immár az 5. télen.) Tegnap megvolt a szokásos téli vezetéstechnikai tréning is (csúszkálás kilinccsel előre, jeges út, miegymás :rolleyes:) Csak óvatosan a hóban. Az alap téli felszerelés mindenképp legyen meg annak, aki hosszabb útra indul. Pokróc, ásó, kötél, bikakábel, jégoldó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nézted amit töltöttem fel képeket a puforól? Valamit néztem :rolleyes: A lényeg hogy a hátsó dob 2 gumival van felfogva a két kiálló akármire Már nemtom neked milyen,de volt egy olyan kép hogy vízszintesen áll a gumi és csak 1db. Függőlegesen 2db,az a tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ebben a hóban igazából csak az segít ha van 4X4 meg minimum 225ös gumi XD én mikor elindulam hazafelé a corsával a köszöböt verte a hó XD nekem téli profilos 4 évszakos van de a nyárival jáááj halál..ugyhogy vettem a kciskkémnek szép dísztárcsát:D következő télre hóláncot szerzek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 (csúszkálás kilinccsel előre, jeges út, miegymás :rolleyes:) Csak figyeljetek a beton oszlopokra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Csak figyeljetek a beton oszlopokra! Forgalom elől elzárt placcon volt, régi tanpályán. Se közel, se távol betonoszlop. Azért csak ésszel csinálja az ember. Közúton meg abszolút biztonságra törekedni, semmi sztrít racsni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Csak figyeljetek a beton oszlopokra! Majd LÖKÖTTZSIRÁF hoz nekünk szöges gumit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát, a 4x4 az okés, de hóban 225-ös gumi... Szerintem egy 175-össel (vagy keskenyebbel) jobban járnál. :D Minél szélesebb a gumi, annál jobban elakad a hóban. A WRC-s kocsikon se véletlen a téli futamokon a virsligumi. Nekem 155-ös Pirellik vannak fenn, eddig nagyon jól teljesítettek. (Immár az 5. télen.) Tegnap megvolt a szokásos téli vezetéstechnikai tréning is (csúszkálás kilinccsel előre, jeges út, miegymás :rolleyes:) Csak óvatosan a hóban. Az alap téli felszerelés mindenképp legyen meg annak, aki hosszabb útra indul. Pokróc, ásó, kötél, bikakábel, jégoldó. Renault masteren van ekkora gumi csak a platóra kell vagy 600kg:D és akkor nem akar mocorogni Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Renault masteren van ekkora gumi csak a platóra kell vagy 600kg:D és akkor nem akar mocorogni Hát igen, akkora "batyuval" már jó lesz a talajnyomás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hát igen, akkora "batyuval" már jó lesz a talajnyomás :rolleyes: Értem, akkor mikulás bá' ezért nem szaladt még karónak a szekerével! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 néztem bizony csak zt nem látom hgoy a hátsó dob ami belemegy a gumitartó baknál az mi is hogy is néz ki mert a másik fele lemeradt a képről. Srácok valaki megtudná nekem hajtani azt a kanyart ami a közép és a hátsó dob között van? üdv Hali!!! Nekünk van itthon két Corsa. Nem egyformák a hátsó dobok de a felfogatás elve ugyanaz. A dob két felső sarkán van 1-1 pöcök hátrafelé kiáll. ( kb 10-es és 10cm hosszú ) A kaszniból is áll ki két ilyen, a lökhárító alól indul és elörefele állnak. Ezek így párban egymás fölött helyezkednek el. Gyakorlatilag a dob fel van akasztva a kaszni pöckeire a tartó gumival. Lecsúszni nem tud, mert a pöckök végén horony van amire egy biztosító lemez van pattintva. Itt látszik az a két pöcök: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hali!!! Nekünk van itthon két Corsa. Nem egyformák a hátsó dobok de a felfogatás elve ugyanaz. A dob két felső sarkán van 1-1 pöcök hátrafelé kiáll. ( kb 10-es és 10cm hosszú ) A kaszniból is áll ki két ilyen, a lökhárító alól indul és elörefele állnak. Ezek így párban egymás fölött helyezkednek el. Gyakorlatilag a dob fel van akasztva a kaszni pöckeire a tartó gumival. Lecsúszni nem tud, mert a pöckök végén horony van amire egy biztosító lemez van pattintva. Itt látszik az a két pöcök: a kipuf az ok hogy néz ki mert vettem gyári asso-t csak csodálkoztam énis hogy a két tüskés megoldásból ami most fent van csak 1 maradt.... azért kellene valami jól kivehető kép hogy akkor honnan is jön az a luk meg hova hegesszek egy köracélt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 a kipuf az ok hogy néz ki mert vettem gyári asso-t csak csodálkoztam énis hogy a két tüskés megoldásból ami most fent van csak 1 maradt.... azért kellene valami jól kivehető kép hogy akkor honnan is jön az a luk meg hova hegesszek egy köracélt Hali!!! Na kimásztam a "nagy " hóba (kb 3 cm), és le akartam fényképezni de nem sikerült. Megpróbálom a látványt leírni. ( mármint nem azt ahogy a kocsi mögött guggolok és a szomszéd kocsma elől nézik az alkeszek hogy mi a rák villog a kocsi alatt :rolleyes: ) Kettő darab L alakban meghajlított köracél van a lökhárító alatti lemezre hegesztve úgy hogy a pöcök előre fele áll. Ez a két pöcök pont a dobon lévő pöckök felett vannak ( párhuzamosak egymással ) A tartó gumi egyik lukába a fix pöcök a másikba a dob pöcke van. A tartó gumi meg ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hali!!! Találtam egy ilyen VALAMIT. Nem tudom mi ez, de hátha valakit érdekel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szerintem ez egy USB-s kimenetű diagnosztika. 8500ft-ért nem is rossz ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Sziasztok! Böngésztem a témákat, de sehol sem találtam, hogy hogyan lehet pontosan beállítani az első fényszórókat. Erre van valakinek tippje, tapasztalata? Köszi. -j- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Sziasztok! Böngésztem a témákat, de sehol sem találtam, hogy hogyan lehet pontosan beállítani az első fényszórókat. Erre van valakinek tippje, tapasztalata? Köszi. -j- Motoros ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szerintem ez egy USB-s kimenetű diagnosztika. 8500ft-ért nem is rossz ár. Akkor hajrá :rolleyes: Ne feled ,hogy kell hozzá még egy fordító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 MINDEN TESCOBA A TUNING TERMÉKEKRE 30% KEDVEZMÉNY 5.ÉTŐL XD ui:jóvanna láttam fajin pedálszettet:D inkább áruljátok el hogy lehet képet betteni mert az enyém baXik megjelenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts