kucu32 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hali!!! Neked ez a villogó Opel jel is biztos nagyon zavaró a szembe jövőknek. :rolleyes: :D :P De ez teccetős, a xenon meg ugatós:D Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) rolleyes.gif 1)Szerintem mikor már nem mész este az autóval, akkor a két első ablakot engedd le olyan 0.5 cm -re, hogy ki tudjon szellőzni a meleg levegő,és akkor nem fog semmi le csapódni és meg fagyni. 2)Mielött indulsz, és meg fagyott belül a pára, kb 10 percig járasd a kocsit, fas*zán be fűt, fel engedni a meg fagyott párát,és le is fújja.... 3)Fűtött udvar XD Más ötletem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
darky Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Tudom ,én mondom... Tegnap elkelt a corsa. :rolleyes: Elkelt? Mennyiért? Tudod mondtam, hogy enyimet mennyié számítanák be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) :rolleyes: Szárítsd ki az autót. Nekem is folyton ráfagyott a pára belülről a szélvédőre, mégpedig azért mert amikor autóztam, a cipőmről leolvad hó ottmaradt a gumiszőnyegen, és ez párolgott el (a jég is párolog valamennyire), majd fagyott rá a szélvédőre. Amióta hosszabb utakat is megyek vele és így teljesen fel tud száradni a gumiszőnyegről az olvadt víz/hólé, már nincs ami párologjon, és nem is fagy rá semmi a szélvédőmre belülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Szárítsd ki az autót. Nekem is folyton ráfagyott a pára belülről a szélvédőre, mégpedig azért mert amikor autóztam, a cipőmről leolvad hó ottmaradt a gumiszőnyegen, és ez párolgott el (a jég is párolog valamennyire), majd fagyott rá a szélvédőre. Amióta hosszabb utakat is megyek vele és így teljesen fel tud száradni a gumiszőnyegről az olvadt víz/hólé, már nincs ami párologjon, és nem is fagy rá semmi a szélvédőmre belülről. Na ez sem hülyeség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes: Mc-elek kiolvassa neked:D hameg nem akarod akkora corsa topicba is le volt írva hogy wtf?! tuti hogy láttam de hogy hol...mikor végigolvastam a fórumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes: Megtalálod a három könyvrészlet egyikében, amit valamelyik nap belinkltem, pl. a másodikban, a 70-es könyvoldalon. Ha nem stimmel a teidhez, böngéssz a fórumban tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Elkelt? Mennyiért? Tudod mondtam, hogy enyimet mennyié számítanák be. 400e De csak azért mert a fél kocsi ki lett cserélve. Ismerős vette meg,aki tudta hogy rendben van,konkrétan ennyit költöttem rá 1.5 év alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Áh... ezt nézzétek ez nagyon vad. :D :P :lol: http://www.youtube.com/watch?v=bgiMPxk6H3g...feature=related ÉS itt egy másik, hát ezt biztos nem fogom beelőzni. :rolleyes: :D :P http://www.youtube.com/watch?v=4CKLhuDwqgI...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ez egy magyar gyerek! Valaki nem ismeri ? :rolleyes: Lenne hozzá 1-2 kérdésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Nekem sajna nincs az ajtóba, mert a gyáriak el haláloztak,és még nem szereztem helyükre mást.Meg nem is igazán van szükségem rá, kalamtartóm jól nyomja a zenét :rolleyes: Viszont haverom valahogy bele tudta építeni az F astrájába kenwood hangszórókat a gyári hangszóró keretjére. Vagy valami ilyesmi, majd meg kérdezem,hogy hogyan csinálta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=..._2165_hangszoro Nekem ez van,benne ,vagyis én ilyet raktam bele. Meg beépítő keretet. https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=7059 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Megtalálod a három könyvrészlet egyikében, amit valamelyik nap belinkltem, pl. a másodikban, a 70-es könyvoldalon. Ha nem stimmel a teidhez, böngéssz a fórumban tovább. Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :D Én marha, most találtam meg a gépen, régebben le töltöttem mind a hármat :P Úgyhogy csak végig kell böngésznem! Köszi a tippet Lökött! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :rolleyes: Ne mááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ha valakinek szüksége van a javítási kézikönyvre, vagy mi is pontosan a címe, küldjön egy privát üzit hozzám az e-postacímével, s küldöm mind a három részt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Ha valakinek szüksége van a javítási kézikönyvre, vagy mi is pontosan a címe, küldjön egy privát üzit hozzám az e-postacímével, s küldöm mind a három részt. Olet niin normaalia, tai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Olet niin normaalia, tai. ? :rolleyes: Bisztos valami szépet jelent :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 Olet niin normaalia, tai. ...tai tyhmä... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Megoszt Elküldve Január28, 2010 ...tai tyhmä... :rolleyes: igyekszek nagyon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabicka Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Szia! Én a TESCO-ban vettem JVC 16-os vékonyított hangszórót asszem 210wattos! 6990ft-ért!Mindenféle barkácsolás nélkül bele helyeztem :rolleyes: Csak beépítő keret is kell bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Szia ! Nekem Magnatok vannak az ajtókba : http://www.ebolt.hu/product203275_category...ugarzo_par.html + beépítőkeret: https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=7059 Amúgy szerintem beépítőkeret nélkül marha kevés féle-fajta hangszóró fog beférni úgy hogy ne érjen bele az ablaküveg. Érdemes rákölteni, és mindjárt egy csomó problémától mentesülsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hy All! Tudom esélytelen,de azért megkérdezem,hogy tud e vki jó állapotú bontott gsi küszöbspoiler garnitúrát? :rolleyes: Bontókat hivtam kiröhögtek,csergöben kedvezmény után is annyi lenne hogy én kérek elnézést. Ilyen müanyagosok meg borzadalmakat csinálnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts