Mester91 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Meg fájdúlt a szivem,ahogy gyalázták azt a 2 corsát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ez is HOT(!) egy kicsit! azt a rohadt k.. anyjukat !! tuti nem saját verdájuk volt. Elképsztő mekkora idióták az emberek, az ilyeneknek mindig azt ajánlom hogy vannak helyek ahol ketrecben küzdhetsz meg egy ellenféllel. Na ott legyél vagány és kemény :D Na mind1, de ez akkor is nagyon durva. Szegény corsa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jester Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Sziasztok! Izzó témában én a Tungsram Superblue-t javaslom. "Xenonos" beütése van, és a fényerő is korrekt. Az élettartama sem rövidebb a sima 60/55-ös izzóéhoz képest. A gagyi tecsós xenonnal "töltött" izzókról meg annyit, hogy kapnak egy kis színezett réteget, cserébe jelentős a fényerőveszteség is. Aki erős fényt akar, annak még ajánlható az Osram Night Breaker vagy a szintén növelt fényerejű Tungsram Megalight is. Ez utóbbiak 60/55 W-osak, nem teszik tönkre a foncsort, viszont a megnövelt (kb. +30%-os) fényerő miatt rövidebb élettartammal kell számolni. A H4-es izzóktól nem lehet csodát várni, ha valaki tényleg "nappali fényt" akar, annak az _igazi_ xenon szett marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Tuning Show 2010 – előzetes infók! http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=0&id=3247 Bocsánat a reklámért de szerintem sok mindenkit érint :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Napi bénaságom. Ma megpróbáltam kiszedni a lámpabúrába beesett hejzetjelző izzómat. Legegyszerűbb módját akartam a dolognak ezért kiszedtem a helyéről a h4es izzómat hogy majd azon a lyukon keresztül vhogy kbogarászom :rolleyes: Na ez sikerült. Aztán kezdődtek a gondok. Már jó pár éve vezetek de egyszer sem kellett ezért nem is cseréltem még h4 es izzót. kiszedni még vhogy a gumi burkolatot ami védi a víztől azt félrehúztam,a felső kampó szerű drótot kiakasztottam és vártam hogy majd kijön . de nem. ekkor vhogy kierőszakoltam az alját is a dolognak. Na de hogy rakjam vissza? az alsó részét feszítőnek át kéne dugni 2 fülön. Na ez nem akar összejönni... Esetleg vkinek van vmi használható ötlete vagy csak én vagyok ilyen béna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Meg fájdúlt a szivem,ahogy gyalázták azt a 2 corsát :D Nekem is... :P Inkább az anyuknak köszönték volna meg, hogy kiskorukban nem vágta őket a falhoz rögtön. Ilyen marhákat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Napi bénaságom. Ma megpróbáltam kiszedni a lámpabúrába beesett hejzetjelző izzómat. Legegyszerűbb módját akartam a dolognak ezért kiszedtem a helyéről a h4es izzómat hogy majd azon a lyukon keresztül vhogy kbogarászom :rolleyes: Na ez sikerült. Aztán kezdődtek a gondok. Már jó pár éve vezetek de egyszer sem kellett ezért nem is cseréltem még h4 es izzót. kiszedni még vhogy a gumi burkolatot ami védi a víztől azt félrehúztam,a felső kampó szerű drótot kiakasztottam és vártam hogy majd kijön . de nem. ekkor vhogy kierőszakoltam az alját is a dolognak. Na de hogy rakjam vissza? az alsó részét feszítőnek át kéne dugni 2 fülön. Na ez nem akar összejönni... Esetleg vkinek van vmi használható ötlete vagy csak én vagyok ilyen béna :D Találd fel magad légy egy kicsit kreatív. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Ha ennyire szeretnétek xenon szettet bele,akkor ugye raktok bele lámpa mosót meg xenonos lámpatestet??? Én eltörném sok embernek a kezét,mert már a kocsiban is fel kell vennem a hegesztő pajzsot ,nem csak a melóba. :rolleyes: Nekem az a problémám vele ,hogy nagyon szórja a fényt,és persze nem jó irányba + még egy kis kosz és máris magam alá élvezek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huggybear Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Sziasztok! Néha rájön és nagyon nyikorog a vezető és az utasülésem. Lehet ezzel valamit kezdeni? Meglehet kenni valamit benne, hogy ne nyikorogjanak a rugók? Köszi előre is! G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Sziasztok! Néha rájön és nagyon nyikorog a vezető és az utasülésem. Lehet ezzel valamit kezdeni? Meglehet kenni valamit benne, hogy ne nyikorogjanak a rugók? Köszi előre is! G. Műszerész olaj,vagy varrógép olaj,vagy wd40,vagy szilikon,vagy mitudomén :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Ha ennyire szeretnétek xenon szettet bele,akkor ugye raktok bele lámpa mosót meg xenonos lámpatestet??? Én eltörném sok embernek a kezét,mert már a kocsiban is fel kell vennem a hegesztő pajzsot ,nem csak a melóba. :rolleyes: Nekem az a problémám vele ,hogy nagyon szórja a fényt,és persze nem jó irányba + még egy kis kosz és máris magam alá élvezek. :D Hali!!! Milyen az a xenonos lámpatest? Ja amúgy kéne bele autómata magasságállító is. De még nem hallottam hogy valakivel geciztek volna a zsernyákok xenon miatt. Amúgy meg ha már rajtad van pajzs, akkor vegyen fel a veled szembe jövő is. ( tiszta Star Wars ) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hali!!! Milyen az a xenonos lámpatest? Ja amúgy kéne bele autómata magasságállító is. De még nem hallottam hogy valakivel geciztek volna a zsernyákok xenon miatt. Amúgy meg ha már rajtad van pajzs, akkor vegyen fel a veled szembe jövő is. ( tiszta Star Wars ) :P Lehet hogy nincs olyan xenonos lámpatest corsához,gyárilag tuti. G astrához aszem van. Ó igen ,hihetetlen nagy sebességre kapcsolunk. :lol: Rendőr nem fog valószínűleg szólni. Pedig azt nekem azt mondták ,hogy egy idő után a hegesztőknek 9 din-es lesz a szeme. :rolleyes: Én ezt nem szeretném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
musspici Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Halkan megjegyezném, hogy az NKH a rendőrséggel karöltve fokozott akciót folytat az utólagos xenonok ellen. (forrás: BRFK-s ismerős) Elsőre "elméletileg" csak figyelmeztetnek (ha jó napjuk van) egy bírság kíséretében, vagy ugrik a rendszám és a forgalmi utolsó szelvénye, és kötelező NKH-s szigorított vizsgával lehet vissza szerezni :rolleyes: Másik fórumon, már pár kollégámat érte közvetlen intézkedés, tehát a hír nem kacsa! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 nagoynhelyes elégem van már hog yminen szar szemétbe xenon van és villog hogy kapcsolja le a lámpámat anyádat kispajtás...ám a hegesztőnek a szeme nem 9 dines lesz hanem 13-as nem fog látni semmitse XD Én azvagyok 10 es üveg kevés awinál 100A körül:D kap 11eset:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 nagoynhelyes elégem van már hog yminen szar szemétbe xenon van és villog hogy kapcsolja le a lámpámat anyádat kispajtás...ám a hegesztőnek a szeme nem 9 dines lesz hanem 13-as nem fog látni semmitse XD Én azvagyok 10 es üveg kevés awinál 100A körül:D kap 11eset:D Végre egy kolega. :P Nekem kb 10.5 van állítva az automata pajzs. 25A-120A között dolgozok awi-val. Meg 3-as lemez a legvastagabb. :rolleyes: Elöző helyen meg 50ven,meg a hozzá tartozó 270A :D http://aivarex.t-online.hu/ Ez a bánya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hali!!! Milyen az a xenonos lámpatest? Ja amúgy kéne bele autómata magasságállító is. De még nem hallottam hogy valakivel geciztek volna a zsernyákok xenon miatt. Amúgy meg ha már rajtad van pajzs, akkor vegyen fel a veled szembe jövő is. ( tiszta Star Wars ) :rolleyes: Szerintem akinek van arra pénze erre a lámpára az szerintem leszarja a rendőröket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Szerintem akinek van arra pénze erre a lámpára az szerintem leszarja a rendőröket. Meg nem tizenéves corsája van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Meg nem tizenéves corsája van :rolleyes: Hát.. ennyi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Hát.. ennyi.... Tudom ,én mondom... Tegnap elkelt a corsa. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Én meg olyasmit hallottam, hogy a xenon fényszórót akkor is figyelembe veszik,hogy ha balesetnél, pl a szembejövőnek xenonja van, te pedig az árokba kötsz ki. És akkor hivatkozhatsz arra,hogy meg voltál vakulva éppen, azért nem láttad,hogy az árok ki ugrott eléd. És akkor a xenonos ürgére szálnak rá. Most nem tudom,hogy igaz-e...de jobb félni ,mint meg ilyedni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Én meg olyasmit hallottam, hogy a xenon fényszórót akkor is figyelembe veszik,hogy ha balesetnél, pl a szembejövőnek xenonja van, te pedig az árokba kötsz ki. És akkor hivatkozhatsz arra,hogy meg voltál vakulva éppen, azért nem láttad,hogy az árok ki ugrott eléd. És akkor a xenonos ürgére szálnak rá. Most nem tudom,hogy igaz-e...de jobb félni ,mint meg ilyedni! Csak kell a pajzs a kocsiba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Csak kell a pajzs a kocsiba :rolleyes: Ha már van védelem, akkor kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Ha már van védelem, akkor kell :rolleyes: Jó anyag.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Én meg olyasmit hallottam, hogy a xenon fényszórót akkor is figyelembe veszik,hogy ha balesetnél, pl a szembejövőnek xenonja van, te pedig az árokba kötsz ki. És akkor hivatkozhatsz arra,hogy meg voltál vakulva éppen, azért nem láttad,hogy az árok ki ugrott eléd. És akkor a xenonos ürgére szálnak rá. Most nem tudom,hogy igaz-e...de jobb félni ,mint meg ilyedni! Ha én nem láttok semmit akkor inkább fékezek. De jó ürügy, csak ne kelljen hivatkoznom rá. :rolleyes: Én meg ma úgy jártam, hogy állt a busz a buszmegállóban szálltak lefele róla, szembe volt nekem a busz megyek nagy nyugisan erre a busz végénél valaki egyszer csak kiugrik elém :D nem az hogy szétnézne áh.. még rágyorsít azt hiszi átérhet, hátha nem lépek bele a fékbe lehet nem is ért volna át:) Mert öt már várták a buszmegállóban egy autós. Apám mellettem még megijedt. De én számítottam rá, hogy lesznek ilyen örültek akik megpróbálkoznak átmenni. :P Ja és mind ez este történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kucu32 Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Én meg olyasmit hallottam, hogy a xenon fényszórót akkor is figyelembe veszik,hogy ha balesetnél, pl a szembejövőnek xenonja van, te pedig az árokba kötsz ki. És akkor hivatkozhatsz arra,hogy meg voltál vakulva éppen, azért nem láttad,hogy az árok ki ugrott eléd. És akkor a xenonos ürgére szálnak rá. Most nem tudom,hogy igaz-e...de jobb félni ,mint meg ilyedni! Hali!!! Neked ez a villogó Opel jel is biztos nagyon zavaró a szembe jövőknek. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts