Directors Elküldve Március28, 2014 Elküldve Március28, 2014 Sziasztok! Amúgy egy ilyen üzemanyag betöltő csőre lenne szükségem csak ugye B Corsahoz. Nem tudjátok hogy hol lehetne ilyet kapni? Ebben van egy visszacsapó szelep szerűség majd nem pontosan a beöntő nyílásnál. Az enyémnek ott a hibája. Holnap azért megpróbálom kitakarítani hátha csak el van tömődve. http://www.jofogas.hu/pest/Opel_astra_F_uzemanyag_beonto_cso_15114775.htm
Directors Elküldve Március29, 2014 Elküldve Március29, 2014 (edited) Sziasztok! Szükségem lenne a nagy segítségetekre. Ez http://kepfeltoltes.hu/view/140329/szelep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg mi lenne pontosan? Ha az erről jövő csövet lehúzóm a kékkel http://kepfeltoltes.hu/view/140329/cs__www.kepfeltoltes.hu_.jpg bekarikázott csőről akkor megszűnik a zúgás a benzintank felől. Van valami ötletetek hogy mi lehet ez a hiba? Módosítva Március29, 2014 : Directors
Davee Elküldve Március29, 2014 Elküldve Március29, 2014 Sziasztok! Szükségem lenne a nagy segítségetekre. Ez http://kepfeltoltes.hu/view/140329/szelep_www.kepfeltoltes.hu_.jpg mi lenne pontosan? Ha az erről jövő csövet lehúzóm a kékkel http://kepfeltoltes.hu/view/140329/cs__www.kepfeltoltes.hu_.jpg bekarikázott csőről akkor megszűnik a zúgás a benzintank felől. Van valami ötletetek hogy mi lehet ez a hiba? Az a kis doboz a tankszellőztetőd, be van vezetve a vákuum a tankodba, egyrészt, hogy ne legyen túlnyomás, másrészt, hogy ne tudjon fellevegősödni a tankod ami miatt a szivattyú levegőt szívhatna. Ha hangot hallasz vagy elszabadult az aktív szénszűrődben a szén és azt görgetni, vagy valahol falsot szív a rendszered. 1
Directors Elküldve Március30, 2014 Elküldve Március30, 2014 (edited) Az a kis doboz a tankszellőztetőd, be van vezetve a vákuum a tankodba, egyrészt, hogy ne legyen túlnyomás, másrészt, hogy ne tudjon fellevegősödni a tankod ami miatt a szivattyú levegőt szívhatna. Ha hangot hallasz vagy elszabadult az aktív szénszűrődben a szén és azt görgetni, vagy valahol falsot szív a rendszered. Ez a tankszellőztető tönkre tud menni? Csak mert próba erejéig rátettünk egy másik autó szellőztetőjét és azzal nincs már semmi rossz hang a tank felől. Szép csendes. Én szétszedtem ezt a szellőztetőt ami benne volt. Volt benne egy gumi lapka egy rugó meg egy fekete kör alakú kis műanyag.Ezeknek is kellene benne lennie? Csak mert itt http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/16/tankszellozteto_ellenorzese__tisztitasa az oldalon a képeken csak a doboz van. Nem volt benne semmi por. A csöveket is átfújkáltuk. Ezért gondolom hogy ez a hibás. Akkor egy ilyet kellene beszereznem? Amit rátettünk másik tankszellőztető az nem maradhat rajta? Módosítva Március30, 2014 : Directors
Davee Elküldve Március30, 2014 Elküldve Március30, 2014 Ez a tankszellőztető tönkre tud menni? Csak mert próba erejéig rátettünk egy másik autó szellőztetőjét és azzal nincs már semmi rossz hang a tank felől. Szép csendes. Bedugulhat igen, akkor tud gondot okozni.
Directors Elküldve Március30, 2014 Elküldve Március30, 2014 Bedugulhat igen, akkor tud gondot okozni. Az enyém nem volt bedugulva.
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2014 Elküldve Március31, 2014 Ha gond van a tankszellőzéssel a legelső dolog amit észre lehet venni,hogy szisszen a tanksapka levételekor. Aztán majd egyszer megunja a sziszegést és összeszívja a tankot.
Adam1 Elküldve Március31, 2014 Elküldve Március31, 2014 A múlt hétvégén sikerült kitisztítanon a hűtő-fűtőrendszert. A fűtés szépen megjött, de a történet vége ez lesz: Van amikor a rendszerben lerakódott mocsok jótékony hatású.
Directors Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 Ha gond van a tankszellőzéssel a legelső dolog amit észre lehet venni,hogy szisszen a tanksapka levételekor. Aztán majd egyszer megunja a sziszegést és összeszívja a tankot. Szerencsére nem sziszeg. :) Az ablakletekerőt hogyan lehet leszedni az ajtóról? Valaki letudná nekem írni részletesen?
morde Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 (edited) Szerencsére nem sziszeg. :) Az ablakletekerőt hogyan lehet leszedni az ajtóról? Valaki letudná nekem írni részletesen? A tekerő és az aljtókárpit között a tengelyen van egy biztosító drót, azt egy kicsi kampóval le lehet húzni a tengelyről. ITT egy kép a biztosító rugóról. Módosítva Április1, 2014 : morde
Directors Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 A tekerő és az aljtókárpit között a tengelyen van egy biztosító drót, azt egy kicsi kampóval le lehet húzni a tengelyről. ITT egy kép a biztosító rugóról. Köszi!
r.zozoka Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Udv. A kerdesem az lenne hogy probabol betennek a corsaba egy konnyitett lendkereket ehhez nyilvan nem a gyarit szeretnem hasznalni... (1.4 8v 60le c14nz) 1: Jelenleg tudok egy c14se lendkereket olcson az jo lenne az enyemhez? 2: az astra c14se hemgerfej es dolgai jok az en corsa c14nz-mhez? Minden valaszat elore is koszonok
gzozo Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Sziasztok Corsasok, 94-es 1.2-es benzines B Corsa Swingem van C12NZ 33kW. Korábban írtam, h gondom van a hűtéssel mert 2 km után 100 fokos a víz mintha nem nyitna a termosztát mert a ventillátor sem indul pedig működik ellenőriztem. Kicseréltem a ventillátor kapcsolót és a termosztátot DE semmi sem változott. Gyorsan melegszik és nem indul a venti. Ezért most ideiglenesen kivettem a termosztátot és a vízhőfok így nem megy 90 fölé. Megnéztem a vizet nem olajos és az olaj sem habos vagy ilyesmi. Illetve lecsavartam a kiegyenlítő tartály sapkáját de nem bugyog a víz vagy ilyesmi ha gázt is adok, semmit sem látni. A vízpumpát még nem ellenőriztem vagy cseréltem de mi lehet a baj? Mi lehet még? Remélem nem hengerfejes vagy ilyesmi. Várom véleményetek. üdv., Zoltán
iberkes Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Szerintem vízpumpa. Kivetted a termosztátot, így kisebb ellenállásal tud keringeni a hűtőfolyadék, ezt még bírja a vízpumpád. Szerintem próbáld ki másikkal. Nálam ha leveszem a kiegyenlítő sapkát és nagyobb gázfröcssöt adok, a kiegyenlítőbe láthatóan áramlik a folyadék. Sziasztok Corsasok, 94-es 1.2-es benzines B Corsa Swingem van C12NZ 33kW. Korábban írtam, h gondom van a hűtéssel mert 2 km után 100 fokos a víz mintha nem nyitna a termosztát mert a ventillátor sem indul pedig működik ellenőriztem. Kicseréltem a ventillátor kapcsolót és a termosztátot DE semmi sem változott. Gyorsan melegszik és nem indul a venti. Ezért most ideiglenesen kivettem a termosztátot és a vízhőfok így nem megy 90 fölé. Megnéztem a vizet nem olajos és az olaj sem habos vagy ilyesmi. Illetve lecsavartam a kiegyenlítő tartály sapkáját de nem bugyog a víz vagy ilyesmi ha gázt is adok, semmit sem látni. A vízpumpát még nem ellenőriztem vagy cseréltem de mi lehet a baj? Mi lehet még? Remélem nem hengerfejes vagy ilyesmi. Várom véleményetek. üdv., Zoltán
gzozo Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Szerintem vízpumpa. Kivetted a termosztátot, így kisebb ellenállásal tud keringeni a hűtőfolyadék, ezt még bírja a vízpumpád. Szerintem próbáld ki másikkal. Nálam ha leveszem a kiegyenlítő sapkát és nagyobb gázfröcssöt adok, a kiegyenlítőbe láthatóan áramlik a folyadék. Amikor gázt adok akkor áramlik a víz a kiegyenlítőbe... szal nem értem. Vagyis a pumpa működik? üdv.,
r.zozoka Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Udv Mas formaban is felteszem a kerdesem Az astraban ugyanazok a motorok vannak mint a corsaban? Astra c14nz= corsa c14nz Es Astra c14se= corsa c14se ???
isi Elküldve Április4, 2014 Elküldve Április4, 2014 Udv Mas formaban is felteszem a kerdesem Az astraban ugyanazok a motorok vannak mint a corsaban? Astra c14nz= corsa c14nz Es Astra c14se= corsa c14se ??? Elméletben igen, nz-t meg lehet se-vé alakítani. A fórumon volt már pár helyen róla szó, keress rá.
r.zozoka Elküldve Április4, 2014 Elküldve Április4, 2014 Elméletben igen, nz-t meg lehet se-vé alakítani. A fórumon volt már pár helyen róla szó, keress rá. köszi a választ már én is érdeklődtem ez ügyben.. kaptam most egy jó ajánlatot a komplett hengerfejre és injektorokra hiddal csak ugye annyi különbséggel hogy astra c14se autóban volt de én is arra gondoltam hogy a motorok ugyanazok csak a kasztni más szóval akkor lassan c14se motor lesz a verdámban:P amim még nincs a művelethez és keresek: -nagynyomású benzinpumpa (esetleg c14seből) -c14se computer -c14se motortéri kábelköteg ha valakinek van és jó és olcsó az nyugodttan írjon, lehetőleg emailban! r o z m a n z o l t a n 5 1 @ g m a i l .c om cimen (természetes a sokszóköz nélkül)
Henk Elküldve Április4, 2014 Elküldve Április4, 2014 (edited) köszi a választ már én is érdeklődtem ez ügyben.. kaptam most egy jó ajánlatot a komplett hengerfejre és injektorokra hiddal csak ugye annyi különbséggel hogy astra c14se autóban volt de én is arra gondoltam hogy a motorok ugyanazok csak a kasztni más szóval akkor lassan c14se motor lesz a verdámban:P amim még nincs a művelethez és keresek: -nagynyomású benzinpumpa (esetleg c14seből) -c14se computer -c14se motortéri kábelköteg ha valakinek van és jó és olcsó az nyugodttan írjon, lehetőleg emailban! r o z m a n z o l t a n 5 1 @ g m a i l .c om cimen (természetes a sokszóköz nélkül) Szerintem szedjél össze hozzá mindent ami kell mielőtt megvennéd a hengerfejet. Vízcsövek is kellenek mert teljesen más az se-nek, trafó is kelleni fog meg amit írtál ECU, kábelköteg, üza. szivattyú. Ráadásul ha Astra cucc lesz abban a beszívott levegő hőmérséklet érzékelő a szívócsonk végében van és bele fog érni a kiegyenlítő tartályba, azt meg kell oldani, odébb tenni a tartályt. Sőt úgy emlékszem a kábelköteg sem teljesen azonos az Astra és Corsa. A műszerfal alatti kábelkötegben sem azonos a vezetékek sorrendje ami az ecu-hoz megy, össze kell variálni. Módosítva Április4, 2014 : Henk
r.zozoka Elküldve Április4, 2014 Elküldve Április4, 2014 Jahm hat nem lesz kis munka de meg mindig jobban jovok ki mint egy masik autoval:(
Adam1 Elküldve Április4, 2014 Elküldve Április4, 2014 Sziasztok Corsasok, 94-es 1.2-es benzines B Corsa Swingem van C12NZ 33kW. Korábban írtam, h gondom van a hűtéssel mert 2 km után 100 fokos a víz mintha nem nyitna a termosztát mert a ventillátor sem indul pedig működik ellenőriztem. Kicseréltem a ventillátor kapcsolót és a termosztátot DE semmi sem változott. Gyorsan melegszik és nem indul a venti. Ezért most ideiglenesen kivettem a termosztátot és a vízhőfok így nem megy 90 fölé. Megnéztem a vizet nem olajos és az olaj sem habos vagy ilyesmi. Illetve lecsavartam a kiegyenlítő tartály sapkáját de nem bugyog a víz vagy ilyesmi ha gázt is adok, semmit sem látni. A vízpumpát még nem ellenőriztem vagy cseréltem de mi lehet a baj? Mi lehet még? Remélem nem hengerfejes vagy ilyesmi. Várom véleményetek. üdv., Zoltán Szerintem vízpumpa. Kivetted a termosztátot, így kisebb ellenállásal tud keringeni a hűtőfolyadék, ezt még bírja a vízpumpád. Szerintem próbáld ki másikkal. Nálam ha leveszem a kiegyenlítő sapkát és nagyobb gázfröcssöt adok, a kiegyenlítőbe láthatóan áramlik a folyadék. A vízpumpát a vezérlés hajtja, szóval gyenge csak úgy lehet, ha letörtek róla a lapátok, de az meg ugye régen rossz, mert a darabjai valahol eltömítették a rendszert. Én inkább arra tippelek, hogy a "kis vízkör", amin keresztül a termosztát nyitásáig kering a víz, valahol eltömődött. A kis vízkörben úgy kering a víz, hogy: szívósor-hajlított gumicső-fűtőradiátor-hajlított gumicső-vastag motor mögött lévő cső, vízpumpa. Ezen keresztül kering, és melegszik a víz a termosztát körül. Ha a termosztáthoz nem ér el a meleg víz, akkor nem fog kinyitni. Miközben a motor felmelegszik, és felforr a víz. Ilyenkor jobb esetben eljut a víz a termosztáthoz, és kinyit. Az említett kis vízkört nézd át. Én ezzel szívtam a faros Skodámmal régen. Már szétborítottam az egész hűtőrendszert, mire meglett a hiba, egy kis vékony cső el volt dugulva, ugyanaz volt a helyzet, mint nálad :)
Directors Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 (edited) Sziasztok! Nem rég cserélve lett a 94-es B corsám C12NZ vízpumpája(1.2 motor 8V) . Azóta lehet hallani egy úgynevezett "bugyborékolást" a motortél felől" Ez a hang csak akkor hallatszik mikor tényleg megtaposom a gázpedált. Olvastam hogy autómatikusan légteleníti a rendszer magát. Ez mit jelent hogy autómatikusan légtelenít? Kicserélem a vízpumpát, vissza a vízet majd elindítom és kész is a légtelenítés? Vagy járatni kell valameddig? Vagy mi ennek a menete? Amúgy a tartályt meddig kell vízzel tölteni? Csak mert nem látom rajta sehol sem a jelzést. Ha a hengerfejtömítés van már megöregedve akkor annak van valami jele? Ha hengerfejes a kocsi akkor annak mi a jele? Csak megjegyzés de a vizet nem eszi és nem is melegszik túl, bár csak olyan 5 km-et mentem vele. Nem is ereszt sehol sem. Módosítva Április5, 2014 : Directors
Bilux Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 Üdv! 1.2 8v opelben leengedtem a hűtővizet gombát tekertem ki,( másol könnyebben nem lehet egyébként leengedni?) Aztán feltöltöttem majd bent hallom hogy kuruttyol a víz... hogy lehet lelégteleníteni?
Bilux Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 (edited) Sziasztok! Nem rég cserélve lett a 94-es B corsám C12NZ vízpumpája(1.2 motor 8V) . Azóta lehet hallani egy úgynevezett "bugyborékolást" a motortél felől" Ez a hang csak akkor hallatszik mikor tényleg megtaposom a gázpedált. Olvastam hogy autómatikusan légteleníti a rendszer magát. Ez mit jelent hogy autómatikusan légtelenít? Kicserélem a vízpumpát, vissza a vízet majd elindítom és kész is a légtelenítés? Vagy járatni kell valameddig? Vagy mi ennek a menete? Amúgy a tartályt meddig kell vízzel tölteni? Csak mert nem látom rajta sehol sem a jelzést. Ha a hengerfejtömítés van már megöregedve akkor annak van valami jele? Ha hengerfejes a kocsi akkor annak mi a jele? Csak megjegyzés de a vizet nem eszi és nem is melegszik túl, bár csak olyan 5 km-et mentem vele. Nem is ereszt sehol sem. Jó hogy nem olvastam vissza ugyan ez van nálam is... Módosítva Április5, 2014 : Bilux
LököttZsiráf Elküldve Április5, 2014 Elküldve Április5, 2014 Légtelenítés: feltöltéskor ki kell csavarni a helyéről az egyvezetékes hőmérséklet-érzékelőt. X12SZ-nél ez a szívócsonk bal oldalánál található (szembeállva az autóval), a vezérműház mögött kb. jól hozzáférhető helyen. Ilyesmi kilógó végét keresd. Ha már ott csorog ki a hűtőfolyadék, elvileg fel van töltve a rendszer. Ha nincs jelzés a kiegyenlítőtartály oldalán, akkor a két félgömb forrasztásáig kell tölteni, vagyis félig. Ha megvan, a termosztát nyitásáig kell járatni a motort, ekkor feltölti a kocsi orrában lévő hűtőt is. Utána töltsünk utána a tartálynak, ha szükséges. Csak az utolsó művelet végén húzzuk rá a tartályra a kupakot, addig ne. A zuhanyhíradó hírei szerint: ha nem légtelenítődne ki a fentiek alapján, akkor parkoljunk meredek emelkedőre, és ismételjük meg a légtelenítést. A magyarázat szerint az utasfűtőegységben megbúvó levegő így fog távozni. Hozzáértők cáfoljanak meg, ha nem így van.
Recommended Posts