Davee Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Üdv Mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen adatot tud a b-s corsa c12nz motorjáról minden adat érdekelne és esetleg próbálkozások is tuninggal kapcsolatban Nem extrém tuning a célom mert nem feltétlen megfelelő alap de ha valaki próbálkozott már vele akkor kíváncsian hallgatom meg a tapasztalatait U. i.: érdekelne esetleg hogy milyen vastag a hengerfal ha már valaki találkozott bármilyen formában vele Szétszedett motortömbről várok fotókat akinek van Köszönök mindent előre is Kezdjük ott, hogy 1.2-es motort nem érdemes tuningolni, mivel annyira alacsony a teljesítménye, hogy hiába mondjuk, hogy ez ennyi százalékot emelne, az annyit, kicsiből nem lehet nagyon csinálni. Chip tuning értelmetlen. Olyanokat lehet csinálni, hogy az injektort kompletten lecseréled egy 1.4-esére, plug&play, vagy 1.6-osra. Azzal nyersz valamit, de a fogyasztásod is emelkedni fog. Aztán nagyjából ennyi is. Amire azt mondom, hogy érdemes tuningolni az egy 1.4SE motor lenne. De majd jön haka és elmondja részletesen ha akarja. :) Bontott képek egy 1.4-es NZ-ről.
norbertkonya Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Köszi a képeket és az eddigi infot azért érdekelne a hengerfal méret mert kiváncsi vagyok rá hogy mekkorára lehet felfúrni a blokkot mert van nekem 1.6 (c16nz) dugattyú és hengerfej és a henger lég vastag akkor felfúratnám 1.6 os dugóhoz viszont mivel marad a hajtokar igy csak 1450 cm3 lenne a végeredmény
Davee Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Köszi a képeket és az eddigi infot azért érdekelne a hengerfal méret mert kiváncsi vagyok rá hogy mekkorára lehet felfúrni a blokkot mert van nekem 1.6 (c16nz) dugattyú és hengerfej és a henger lég vastag akkor felfúratnám 1.6 os dugóhoz viszont mivel marad a hajtokar igy csak 1450 cm3 lenne a végeredmény Biztonságosan max 1.4-ig lehetne felfúrni szerintem, akkor kb a képen látható perem tűnne el a falon. Lehet, hogy kivitelezhető az 1.6 is de akkor már marhára vékony lenne a hengerfal átszakad aztán úszhatsz az olajban. Véleményem szerint a felfúrás autónál növelés miatt egy értelmetlen ötlet. Nem egy Simsonról van szó. Inkább add el a dugókat és vegyél bele egy nagyobb motort.
norbertkonya Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Az 1.4es motor hengere 77.6 mm + 0.5 mm tulmeret attól már nincw messze az 1.6 os 79 mm-ere mert ha az ontveny engedné akkor kiadna annyit vagy atszakitani és egy perselyt lehetne beletenni. Azért gondookodom q furasban mert motorfelujjito műhelyben dolgozom... ;-)
Tiu Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=59&p=806650 ;)
TomTech Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Az 1.4es motor hengere 77.6 mm + 0.5 mm tulmeret attól már nincw messze az 1.6 os 79 mm-ere mert ha az ontveny engedné akkor kiadna annyit vagy atszakitani és egy perselyt lehetne beletenni. Azért gondookodom q furasban mert motorfelujjito műhelyben dolgozom... ;-) Akkor neked 1.8-ra kell alakítanod. :) Itt áll már 2 éve nálam főtengely hajtókar dugó, vidd el mert útban van. Nem kérek érte pénzt, csak ne foglalja a helyet.
norbertkonya Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Az 1.8 as fotengely hajtokar dugó milyen meretekkel rendelkezik? Mert a fotengelyén a csapok már tudtommal nagyobb atmerovel készültek mint az 1.2-1.4-1.6 tengelyek. Már egy ideje nezelodok de meg nem sikerült szetbontott c12nz motort lelni. 1.8nak meg tán a hengerfeje is joval nagyobb (c18nz ról beszélek)
hakapeszimaki Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Hmm....1.8-ra fúrva,c20ne szívószelepekkel,c16nz ecu,1.8as injektorfejjel,3baros szivattyúval,valami jó vezérműtengellyel,c20xe leömlővel 115-120le környékén lenne. Az 1.2 gyújtása meg pont jó,hogy marad,mert lehet rajta egyszerűen tekergetni előgyújtást.
hakapeszimaki Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Az 1.8 as fotengely hajtokar dugó milyen meretekkel rendelkezik? Mert a fotengelyén a csapok már tudtommal nagyobb atmerovel készültek mint az 1.2-1.4-1.6 tengelyek. Már egy ideje nezelodok de meg nem sikerült szetbontott c12nz motort lelni. 1.8nak meg tán a hengerfeje is joval nagyobb (c18nz ról beszélek) Tomi már csinált ilyet,hogy c14se blokkba betuszkolta az 1.8 hajtókarokat,dugókat,sima ügy,főleg ha gépműhelyben melózol.
norbertkonya Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 A c12nz blokk is elviseli? Mert a hengerfalvastagsag miatt aggodok 1
hakapeszimaki Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 Ő legalább két éve mászkál ilyen blokkal,gondolom,hogy igen. De majd elmondja. Mert amúgy c12nz-c14nz-c16nz-x12sz-14-16sz-c14se-c16se blokk tökegyforma még a főtengely is,csak a furat és a hajtókarok hossza változik. 1
Tiu Elküldve Október6, 2013 Elküldve Október6, 2013 A főtengely is más és a dugattyúk. ;) Az 1,4 és 1,6 blokknál még a GM szám is ugyanaz. :icon1: (csak máshol van a motorszám) EPC-ben pl. a 90499260 GM szám van 1,2-nél, 1,4-nél és 1,6-nál is. ;)
bazsikem Elküldve Október7, 2013 Elküldve Október7, 2013 Sziasztok! Egy olyan gondom van a corsa-val, hogy amikor egyenesen megyek jó úton, akkor szépen tartja az irányt, de amint bármi hatás érni (pl. gödörbe megyek, nagyobbat fékezem, vagy gyorsabban indulok a szokásosnál), mindig balra rántja a kormányt, van ötletetek, hogy mit kellene megnézem? Köszönöm!
norbertkonya Elküldve Október7, 2013 Elküldve Október7, 2013 A c18nz temgelynek másaj a méretei az x18xe tengelyt meg nem lestem meg a c16nz dugó fejmagassaga 4.05 mmrel kisebb mint a c12-14nz ezért gondoltam hogy a hajtokarok egyformák
Jampi Elküldve Október7, 2013 Elküldve Október7, 2013 Sziasztok! Egy olyan gondom van a corsa-val, hogy amikor egyenesen megyek jó úton, akkor szépen tartja az irányt, de amint bármi hatás érni (pl. gödörbe megyek, nagyobbat fékezem, vagy gyorsabban indulok a szokásosnál), mindig balra rántja a kormányt, van ötletetek, hogy mit kellene megnézem? Köszönöm! Mindenképpen érdemes lenne jó alaposan egy hozzá értő emberrel átnézetni a futóművet A-Z-ig.Ez ugyanis nem egy olyan dolog amit lehet sokáig odázni.Nos én már jártam így anno ezzel a hibajelenséggel egy kettes golfal,ugyanezeket produkálta szintén mint nálad és bölcsőtörés lett a vége.Tipikus opel betegség a lengőkar hátsó nagy szilent szakadása fáradása,az is tud ilyet produkálni,hiszen ez a szilent akadályozza meg a futmű előre és hátra történő túlzott mozgását.Ajánlott a bölcső ellenőrzése is,leginkább a lengőkar első felfogatásánál.Ha esetleg a szilent ment volna tönkre érdemes lengőkarral együtt és trapézgömbfejjel cserélni,legalább is nálam az Astra esetében így jobban megérte. 1
J0hnny Elküldve Október7, 2013 Elküldve Október7, 2013 Mindenképpen érdemes lenne jó alaposan egy hozzá értő emberrel átnézetni a futóművet A-Z-ig.Ez ugyanis nem egy olyan dolog amit lehet sokáig odázni.Nos én már jártam így anno ezzel a hibajelenséggel egy kettes golfal,ugyanezeket produkálta szintén mint nálad és bölcsőtörés lett a vége.Tipikus opel betegség a lengőkar hátsó nagy szilent szakadása fáradása,az is tud ilyet produkálni,hiszen ez a szilent akadályozza meg a futmű előre és hátra történő túlzott mozgását.Ajánlott a bölcső ellenőrzése is,leginkább a lengőkar első felfogatásánál.Ha esetleg a szilent ment volna tönkre érdemes lengőkarral együtt és trapézgömbfejjel cserélni,legalább is nálam az Astra esetében így jobban megérte. Corsában a lengőkarnak csak egy szilentje van. ;) Tessék elvinni azt a gépsast futóműveshez és nézzék át. ;) 1
Feces Elküldve Október8, 2013 Elküldve Október8, 2013 Olvasgattam a forumot, hogy az autonak kell a folytás a katalizátor meg a többiek úgy megy jol az be van lőve gyárilag. Ugy hozta a sors, hogy egy kedves delikvens kiütötte alólam a kipuff rendszert valamit keresett az ülés alatt menet közben, a lényeg az hogy ereszt rendesen itt ott, de viszont olyat megy, ugy is mondhatnám, harap mint a tanyasi kutya.
hakapeszimaki Elküldve Október8, 2013 Elküldve Október8, 2013 Olvasgattam a forumot, hogy az autonak kell a folytás a katalizátor meg a többiek úgy megy jol az be van lőve gyárilag. Egy V6-os audi vagy sorhatos bmw motornál,stb..tehát a felsőbb kategóriás autóknál tulajdonképpen nem nagyon lehet jobb rendszert a gyári motor mögé tenni vagy csak minimálisan jobbat. De egy korzánál vagy bármilyen egyszerűbb autónál annyi volt a lényeg a kipufogó tervezésénél,hogy legyen minél olcsóbb,hátul pöfögjön,meg ne legyen hangos. Supersprint oldalát érdemes nézegetni pl x14xe motoros tigránál kati off,egyenes cső középdob helyett+nyitott(abb) hátsó dob=+5kw Ilyen egyszerűbb autóknál kb.+10%-ot lehet találni a kipufogóban. A beégő kipufogószelepek meg ahogyan az angol mondja "old wifes tale".
r.zozoka Elküldve Október11, 2013 Elküldve Október11, 2013 Sziasztok megszeretném a kis corsám swappolni az 1.4 8szelepes 60levas vasból szeretnék kicsit erősebb kocsit varázsolni arra lennék kíváncsi hogy esetleg a közelemben van-e vki aki tudna segíteni a megépítésében majd ha eljön az ideje? (Sárvárról van szó)
vidranor Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 Sziasztok! Ki tudná nekem megmondani, hogy a corsa b-n mekkorák az ablaktörlő karok méretei. illetve hogyan tér el a jobbos és a balos kar, ha egyáltalán eltér? Bár biztos eltér mert nekem ha jól tudom két jobbos van rajta, ami nem túl szerencsés. És hogyan tudnám ezt kicserélni, mert levettem az anyát a csavarról, de meg se mozdul (KÉP). Szét kell bontani alulról is?
tgabika76 Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 A legfőbb különbség hogy az anyósoldali rövidebb: Azzal hogy neked két ilyen rövidebb van fent, tulajdonképpen nagy bajt nem csináltál, csak így nem töröl akkora felületet a vezetőoldalon (leginkább a szélvédő felső részén), mint amekkorát törölhetne. A levétel pedig nem olyan bonyolult mint hiszed, nem kell hátulról megbontani, mindössze arról van szó hogy az a bordás tengely amin a kar van az kúpos, emiatt eléggé rá tud feszülni a kar. Áztasd meg jó alaposan WD-40-ben, és feszíts a kar alá óvatosan. Én egy megfelelő méretű villáskulcsot szoktam alátenni, de a kulcs és a szélvédő közé a biztonság kedvéért egy darab mosdószivacsot is rakok mindig. 1
vidranor Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 Köszi a választ. Igazából nekem akkor két hosszú van. Tudsz esetleg mondani egy pontos gyári méretet, hogy a karok hossza mekkora a (rövidebb illetve a hosszabb) és hogy ezekre mekkora méretű lapátok mennének? A legfőbb különbség hogy az anyósoldali rövidebb: Azzal hogy neked két ilyen rövidebb van fent, tulajdonképpen nagy bajt nem csináltál, csak így nem töröl akkora felületet a vezetőoldalon (leginkább a szélvédő felső részén), mint amekkorát törölhetne. A levétel pedig nem olyan bonyolult mint hiszed, nem kell hátulról megbontani, mindössze arról van szó hogy az a bordás tengely amin a kar van az kúpos, emiatt eléggé rá tud feszülni a kar. Áztasd meg jó alaposan WD-40-ben, és feszíts a kar alá óvatosan. Én egy megfelelő méretű villáskulcsot szoktam alátenni, de a kulcs és a szélvédő közé a biztonság kedvéért egy darab mosdószivacsot is rakok mindig.
tgabika76 Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 A két hosszú viszont baj, mert akkor jobboldalt alul beleér a szélvédő szélén a kéderbe. Sajnos nem tudom milyen hosszú a gyári, nincsen Corsám, de valaki biztosan megmondja.
Davee Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 Köszi a választ. Igazából nekem akkor két hosszú van. Tudsz esetleg mondani egy pontos gyári méretet, hogy a karok hossza mekkora a (rövidebb illetve a hosszabb) és hogy ezekre mekkora méretű lapátok mennének? Vezető oldali a végétől a visszahajtásig 46,5cm, az utas oldali pedig kerek 50cm. (ebben nincs bent a rögzítő része) 1
tgabika76 Elküldve Október12, 2013 Elküldve Október12, 2013 Az utasoldali a hosszabb? :blink: Nem gondoltam volna...
Recommended Posts