J0hnny Elküldve Szeptember7, 2013 Elküldve Szeptember7, 2013 Sziasztok ha valaki tud segíteni megköszönném 1,2 corsa b álandóan kigyuladt a hiba jelző elvittem egy ismerős opel szerelőhöz rá tette a számitó gépet ki is irta EGR szelep nem megy azt mondta csere nagy nehezen vettem egy utángyártottat beraktam és rabszódikusan szinte centire ugyan ott ahol eddig kigyuladt a hibajelző kb 12 Km megtétele után mi okozhatja ? jöhetnek a tippek Bontott gyári kellett volna, esetleg az eredetit kitakarítani és visszatenni. Mik voltak a kiolvasott hibakódok? U.i.: légy szives figyelj a helyesírásra ;)
Robz Elküldve Szeptember9, 2013 Elküldve Szeptember9, 2013 Hibalámpát nem dob. Nem erőssége az öndiag, mert a lambdát sem vette észre, arra sem adott hibakódot! Aztán rátették műszerre és az élő adatnál látszott, hogy ez elhalálozott...
szabee3 Elküldve Szeptember9, 2013 Elküldve Szeptember9, 2013 Sziasztok ! Lenne hozzátok pár kérdésem. 1.5 TD corsam van, és nem igazán akar kapcsolni a hűtőventilátorom. A ventilátor működik mert direktbe kötve pörög. Kérdésem az lenne, h a termosztát kapcsolja-e a ventit ? Vagy ha jól tudom akkor a termosztátházba van egy cserélhető hőkapcsoló, és az működteti ? A fűtés működik az autóban.
Davee Elküldve Szeptember9, 2013 Elküldve Szeptember9, 2013 Sziasztok ! Lenne hozzátok pár kérdésem. 1.5 TD corsam van, és nem igazán akar kapcsolni a hűtőventilátorom. A ventilátor működik mert direktbe kötve pörög. Kérdésem az lenne, h a termosztát kapcsolja-e a ventit ? Vagy ha jól tudom akkor a termosztátházba van egy cserélhető hőkapcsoló, és az működteti ? A fűtés működik az autóban. Nem a termosztát kapcsol, hanem a hűtő aljában van egy gomba, ami közvetlen kapcsolja a ventilátort, az más dolog ha a termosztátod nem nyit ki és nem áramlik a forró hűtővíz a hűtőbe akkor nem fog kapcsolni. Mielőtt cseréled nézd meg, hogy üzem-meleg motornál ugyan olyan "forró-e" a hűtő is, ha igen akkor cserélni kell a gombát.
isi Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Sziasztok ! Lenne hozzátok pár kérdésem. 1.5 TD corsam van, és nem igazán akar kapcsolni a hűtőventilátorom. A ventilátor működik mert direktbe kötve pörög. Kérdésem az lenne, h a termosztát kapcsolja-e a ventit ? Vagy ha jól tudom akkor a termosztátházba van egy cserélhető hőkapcsoló, és az működteti ? A fűtés működik az autóban. Én is úgy tudom, hogy a hűtőben van a hőkapcsoló, amúgy, ha minden igaz 100 foknál kellene kapcsolnia be és 95-nél ki. A termosztát környékén kettő jeladó van, az egyiknek az izzításhoz van köze, a másiknak meg a vízhőfok mutatóhoz.
Davee Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Én is úgy tudom, hogy a hűtőben van a hőkapcsoló, amúgy, ha minden igaz 100 foknál kellene kapcsolnia be és 95-nél ki. A termosztát környékén kettő jeladó van, az egyiknek az izzításhoz van köze, a másiknak meg a vízhőfok mutatóhoz. Dízelnél kicsit előbb kapcsol 95-98 körül ha jól emlékszem, de a lényeg ugyan az, csak annyi, hogy a benzinesé nem jó bele.
isi Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Dízelnél kicsit előbb kapcsol 95-98 körül ha jól emlékszem, de a lényeg ugyan az, csak annyi, hogy a benzinesé nem jó bele. Utána néztem az 1.7 td 95 foknál elméletileg, az 1.5 td pedig 100 foknál kapcsolja.
szabee3 Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Én is úgy tudom, hogy a hűtőben van a hőkapcsoló, amúgy, ha minden igaz 100 foknál kellene kapcsolnia be és 95-nél ki. A termosztát környékén kettő jeladó van, az egyiknek az izzításhoz van köze, a másiknak meg a vízhőfok mutatóhoz. Na nálam kicsit komplikáltabb a helyzet. Egész nyáron nem működött megfelelően, aztán egyszer bekapcsolt, és utána nem állt le. 2 napig nem mentem vele, hideg motornál ráadtam a gyújtást, egyből ment a ventillátorom is. Egy pár hétig játszottam vele így, h lehúztam a csatlakozóját, és csak ha nagy útra mentem akkor dugtam rá. De utána már így se működött. A másik problémám pedig a vízhőfok mutatóval van. Ha alacsony fordulaton, vagy városba közlekedek vele, egyből elkezd menni 100-ig, közbe meg a motor még épp h bemelegedett. Indulás után egyből 2-3 percel elkezdi ezt csinálni, még este is, ha hűvős van. Vele együtt az üzemanyag is növekszik, közel egy negyed tankkal mindig többet. Aztán ha kiérek vele a városból, és megyek vele huzamosabban 80-90el akkor szépen visszaáll a víz 91-92 fokra, az üzemanyag is normális értéket mutat, és lehet vele utazni. Viszont nem melegszik fel 94 foknál tovább. Lehetséges , hogy rossz lenne az óracsoportom is ?
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2013 Elküldve Szeptember10, 2013 Lehetséges , hogy rossz lenne az óracsoportom is ? Inkább testelési gond vagy generátor/feszszabályzó.
szabee3 Elküldve Szeptember11, 2013 Elküldve Szeptember11, 2013 Inkább testelési gond vagy generátor/feszszabályzó. Ha testelési gond lenne, akkor gondolom nem igazán befolyásolná, az alacsonyfordulat, meg a városi lassú közlekedés. Generátort vagy feszszabályzót esélyesebbnek tartom, mert már ugyan megszoktam, de csinál néha olyat, h nincs belsőtér világítás, ha pedig ráadom a tompítottat, a TID és a km/h világítása majdnem a felére csökken. Akksi most lett benne cserélve 70 vagy 75 Ah-sra.
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2013 Elküldve Szeptember11, 2013 ha pedig ráadom a tompítottat, a TID és a km/h világítása majdnem a felére csökken. Ez normális.
Feces Elküldve Szeptember11, 2013 Elküldve Szeptember11, 2013 Ha testelési gond lenne, akkor gondolom nem igazán befolyásolná, az alacsonyfordulat, meg a városi lassú közlekedés. Generátort vagy feszszabályzót esélyesebbnek tartom, mert már ugyan megszoktam, de csinál néha olyat, h nincs belsőtér világítás, ha pedig ráadom a tompítottat, a TID és a km/h világítása majdnem a felére csökken. Akksi most lett benne cserélve 70 vagy 75 Ah-sra. szerintem is a feszültséggel van a gond sok a volt mérj rá egy voltmérővel az aksinál müködö motornál különböző fordulaton elvileg 14.4v nàl nem nagyon lehet több.
Feces Elküldve Szeptember11, 2013 Elküldve Szeptember11, 2013 Én is úgy tudom, hogy a hűtőben van a hőkapcsoló, amúgy, ha minden igaz 100 foknál kellene kapcsolnia be és 95-nél ki. A termosztát környékén kettő jeladó van, az egyiknek az izzításhoz van köze, a másiknak meg a vízhőfok mutatóhoz. Elvileg van motoron 2 ,egy a hőfokmérőjé egy jeladó az ecu-nak, a hütöben van ami kapcsolja a ventit plusz a klimásokban 2 gomba van hűtőben.
szabee3 Elküldve Szeptember12, 2013 Elküldve Szeptember12, 2013 Elvileg van motoron 2 ,egy a hőfokmérőjé egy jeladó az ecu-nak, a hütöben van ami kapcsolja a ventit plusz a klimásokban 2 gomba van hűtőben. Akkor nagyon nem bántom, mert nálam a 100 fok az olyan, mintha kiakadna a mutató :D Addig azért egyszer se megy el... Azt hittem, h ezek korábban kapcsolnak 92-93 fok környékén. Csak ezzel a mutató ugrálással nem vagyok még megbékélve, holnap rámérek
isi Elküldve Szeptember13, 2013 Elküldve Szeptember13, 2013 Elvileg van motoron 2 ,egy a hőfokmérőjé egy jeladó az ecu-nak, a hütöben van ami kapcsolja a ventit plusz a klimásokban 2 gomba van hűtőben. Nem az ecu-nak, mivel isuzuban az nincs:), hanem az izzítás vezérlőnek magyaráz.
Feces Elküldve Szeptember13, 2013 Elküldve Szeptember13, 2013 Nem az ecu-nak, mivel isuzuban az nincs:), hanem az izzítás vezérlőnek magyaráz. köszi a pontosítást.
Pajzs89 Elküldve Szeptember13, 2013 Elküldve Szeptember13, 2013 hali, corsa b 1999 x10xe imobilaiser-t,hogy lehet kiiktatni? leromlott a kulcsa :-s
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2013 Elküldve Szeptember13, 2013 hali, corsa b 1999 x10xe imobilaiser-t,hogy lehet kiiktatni? leromlott a kulcsa :-s Talán OPcommal ki lehet tiltani.
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2013 Elküldve Szeptember13, 2013 és valami sufni tuning megoldás A kulcsban lévő chip lett KO?
tis77 Elküldve Szeptember15, 2013 Elküldve Szeptember15, 2013 Sziasztok. Megosztanám tapasztalatomat középkonzol /fűtéskonzol izzócsere ügyben. / középkonzol izzócsere, középkonzol izzó csere, középkonzol világítás , fűtőkonzol világítás , fűtőkonzol izzócsere , fűtőkonzol izzó csere / .... tehát nekem 97 corsa b x12sz motor full alap van. szükség van 2 db 1,2w os 12 voltos tizsszem izzóra /kb 2x90 ft.-/ először is 1 belső levegőztető kapcsoló/ami oldalirányban mozog/ kis csavarhúzóval kipattint 2 belső levegőztető kapcsoló borítás peremén kis csavarhúzóval kipattint./ez egy hosszukás ovális valami./ 3 mögötte 2 csillagcsavart kicsavarni 3 középső 2 db levegő fúvót kiszedni. ami a következőképpen történik:állítsd lefel fújó állásba föntről sima csavarhúzóval nyulj be a két szélénés pattints egy kicsit rajta. kb fél centit húzd kifelé, aztán sréhen felfelé vedd ki 4 a mögötte levő két csillag csavart ved ki 5 a fűtés és a másik két fűtéssel kapcsolatos tekerős gombot vedd ki,/ a gomb oldalán vagy egy kis rés oda nyulj be kis csavarhuzóval és huzd a gombot kifelé,és a vészvillogót is távolítsd el könnyen pattintva 6 huzd ki az egész konzolt kb 10 centit 7 vedd ki a felső kis tartó tálcát 8 válaszd ketté a konzol borítást /nem vogja csavar csavarhúzóval kell a kér perem közé nyúlni végig és közben segíteni hogy szétjöjjön. 9 ha ezt megtetted 3 darabod marad:egy konzol boritás felső,egy alső rész, és a mögötte levő fehér színű egység amin van a két izzó plusz a bowdenek. 10 vedd ki egy lapos fejű fogóval a két izzót,én kézzel nem tudtam kimozdítani a helyéről,viszont igy sem törtem el őket,nem bajonettes nem kell csavargatni egyszerűen kifelé húzni. 11 tedd be a két izzót. 12 próbáld ki működik -e 13 visszafele ellenkező sorrendben tegyél mindent vissza. remélem segítettem Köszi!Most lettem vele kész.Annyit szeretnék még hozzá írni hogy a 8as pontnál ha az egész konzolt megfordított hátul van két torzfejes csavar.Ezt amig nem csavarod ki nem tudod darabokra szedni az egészet "három részre". Még egyszer köszönet a leírásért.Különben darabokra tört volna pár műanyag. Sokat segített még a You Tube(corsa b panel). Üdv: tis77
Gregg Elküldve Szeptember16, 2013 Elküldve Szeptember16, 2013 Köszi!Most lettem vele kész.Annyit szeretnék még hozzá írni hogy a 8as pontnál ha az egész konzolt megfordított hátul van két torzfejes csavar.Ezt amig nem csavarod ki nem tudod darabokra szedni az egészet "három részre". Még egyszer köszönet a leírásért.Különben darabokra tört volna pár műanyag. Sokat segített még a You Tube(corsa b panel). Üdv: tis77 Igazság szerint - ha nem tévedek -, akkor csupán a korábbi modellekben ('96 előttiek talán) lelhető fel az ominózus két csavar, a későbbiekben valóban nincs már. Üdvözlettel, Greg
isi Elküldve Szeptember16, 2013 Elküldve Szeptember16, 2013 A kis corsa-nk átalakulása:) kezdeti stádium, az autó azóta kész van már, majd dobok fel pár képet. Volt sok idióta matrica rajt, kisebb hólyagosodás, motorháztető hiba, bal első ajtó alja megnyomva-festék megrepedve, tetőn vékony volt a lakk réteg már, itt-ott karcolások, hátsó ablaktörlő körül rozsda képződés, nem volt túl vészes, de a telifény mellett döntöttünk. Így vettük fél éve. KÉPEK
angyalatigabika Elküldve Szeptember18, 2013 Elküldve Szeptember18, 2013 Sziasztok. Egy X14XE motorkódű B corsám van. Olyan problémám lenne vele, hogy ha gyújtásra rakom akkor elkezd dolgozni a benzinpumpa de nem áll le. Volt egy kábel ami el volt szakadva, de azt javítottam. Előtte volt hogy el sem indult, azóta indul mindig, de idegesít. Ami a jobb első ülés előtt van relé, azt kivettem, szinte teljesen új, kattanik ha ráteszem a gyújtást és ha leveszem akkor is, de a pumpa nem áll le. Mi lehet ez?
Recommended Posts