automi Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Helló mindenkinek! Van egy X12XE-m és csattognak a hidrotőkéi. Az olaj le lett cserélve, valamint kapott a motor egy hidrotőke adalékot is. Kicsit tompult a csattogás de sajnos hidegindításnál még mindig nagyon csattog. Ha bemelegszik a motor utána csökken a zaj, de még mindig hallható. Az olajcsere óta 100 km-et mentem csak. Lehet, hogy még idő kell neki? Vagy ki találkozott már hasonló helyzettel már?
Davee Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Ötajtós Corsában eltörött a hátsó szélvédőmosó csöve. Meg tudjátok mondani merre van hátravezetve a tartálytól? Milyen csővel érdemes pótolni? köszi P. Ugyan ott megy a 3 és 5 ajtósban is, vagyis a bal oldali ajtók fölött a tetőkárpit alatt, az A oszlopon van felvezetve. Általában az átvezető gumi tövében szokott eltörni a cső és folyik be a csomagtérbe a mosólé. Autósboltban lehet venni fekete szilikoncsövet, azzal és egy toldó műanyaggal ki tudod javítani.
rpetya Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Ugyan ott megy a 3 és 5 ajtósban is, vagyis a bal oldali ajtók fölött a tetőkárpit alatt, az A oszlopon van felvezetve. Általában az átvezető gumi tövében szokott eltörni a cső és folyik be a csomagtérbe a mosólé. Autósboltban lehet venni fekete szilikoncsövet, azzal és egy toldó műanyaggal ki tudod javítani. Az átvezetőnél volt eltörve, és elég jól visszacsúszott a tetőben, de végül sikerült megtalálni a végét, és megtoldani. Köszi mindenkinek a segítséget! P.
Delog Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 sziasztok! Tudnátok erről a termékről véleményeket, tapasztalatokat írni? Mennyire kemény? http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&kat=244&termek=47321
kenned2141 Elküldve Június3, 2013 Elküldve Június3, 2013 Leírtak szerint betanítottam az alapjárati motort, most az új ugyanazt csinálja mint a régi, tehát alapjárat általában 900-1000 között néha felpörög 1200-1600-as tartományig. Sárga lámpát dob hosszabb országút után (35-ös hibakód = alapjárati motor). Mit kellene még átnéznem, hol lehet a gond? Szia, én leszedtem az egész befecskendező házat (injector) és atomokra szedtem, fogkefe, benzin, rongy meg minden ami hozza le a dzsuvát. Ugyan ez volt motor bemelegedett, rövidebb idők után alapjáraton, kis lámpa kigyullad és 35.- ös kód. Vettem is egy alapjáratit, mondom hátha elég (előtte régi takarít patyolatra, semmi) , de semmi. szereztem egy tömítést a cromaxnál a szívósor és az injektorház közé, mert ha leszedem akkor tutti csere. Ellenőriztem a vákumcsöveket, ami nagyon régi vettem a helyére másikat, meg vettem kis alakú csavarható bilincset, hogy ne sz*pjak azokkal a gyári kattintósokkal a benzinnél. Szóval full takarítás és aztán eltűnt a kód. Ez X12Sz Motor Sok sikert, mondom szerezz be tömítést is 1000 Huf alatti tétel (amit én nem vallottam be hogy szétszakítottam leszedéskor és 2 napig térdelt a paripa :)
cody Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 tudna valaki csinálni egy képet a kocsi aljáról, hogy hogyan kellene állni a hátsó dob és a közép bob közti csőnek, előre is thx
Davee Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 tudna valaki csinálni egy képet a kocsi aljáról, hogy hogyan kellene állni a hátsó dob és a közép bob közti csőnek, előre is thx Itt nincs középdob, de az ívet látod Csak kugliztam a képeket...
arnie89 Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 Hali mindenki! Valaki meg tudná mondani, hogy a 3 ajtós Corsa-ban hátul mekkora hangszórók vannak? Ki szeretném cserélni őket, csak nem akarom kétszer szétszedni a műanyagokat...
cody Elküldve Június4, 2013 Elküldve Június4, 2013 köszi, valamiért még mindig beleér a kipufogó cső a hátsó hídba mikor hárman ülnek hátul, de nincs ötletem már hogy hogy forgassam hogy jó legyen.
hakapeszimaki Elküldve Június5, 2013 Elküldve Június5, 2013 köszi, valamiért még mindig beleér a kipufogó cső a hátsó hídba mikor hárman ülnek hátul, de nincs ötletem már hogy hogy forgassam hogy jó legyen. Csak a cső legfelső helyzetben nem fog hozzáérni,ilyenkor a hátsó dob ferdén dől a kerék felé és lejt hátrafelé. Egyáltalán nincs vízszintben. Nekem így lett jó csak. 1
keszeg_87 Elküldve Június7, 2013 Elküldve Június7, 2013 sziasztok lenne nekem egy kérdésem a hozzáértökhöz hogy motorcserés lessz a verda és nagyobb motort raknék bele meik opel tipus-menne bele corsa b c12nz jelenleg elöre is köszönöm
tgabika76 Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 Hát ha elég bátor vagy kiflexelni a zárhídból valamint nem tervezed közúton használni illetve nem érdekel az NKH :blush:, akkor még a 3.0V6 is belemegy... ;)
hakapeszimaki Elküldve Június8, 2013 Elküldve Június8, 2013 sziasztok lenne nekem egy kérdésem a hozzáértökhöz hogy motorcserés lessz a verda és nagyobb motort raknék bele meik opel tipus-menne bele corsa b c12nz jelenleg elöre is köszönöm értők,lesz,melyik,típus,előre.
hajdugabords Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Akadt pénteken egy kis problémám műszaki vizsgán. Annyi csak, hogy én Szlovákiában vizsgáztatom a kocsit, és akadt némi probléma. A műszaki állapota teljesen rendben volt, de viszont egy olyan dolog derült ki, ami eddig a számomra s rejtett volt. A forgalmiban X14SZ motor van beírva, viszont a motorba beütve C14SE van. Már egy ideje foglalkozom a kocsimmal, és láttam jó néhány típusú motort corsákban, és a legjobb tudomásom szerint az enyémben tényleg X14SZ van, ahogy azt a forgalmi írja, legalábbis kinézetre az. Az előző tulaj lecserélhette a motor alsó részét, amibe be van ütve a motorkód, a felsőt (hengerfej,...stb) meg visszaépítette az eredetit? Kicsit bizonytalan vagyok a dologban ezek után. Valaki tenne fel képet mindkét motortípusról? Illetve szerintetek lehetséges a két motorrész összeépítése? Előre is köszi a segítséget.
J0hnny Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Akadt pénteken egy kis problémám műszaki vizsgán. Annyi csak, hogy én Szlovákiában vizsgáztatom a kocsit, és akadt némi probléma. A műszaki állapota teljesen rendben volt, de viszont egy olyan dolog derült ki, ami eddig a számomra s rejtett volt. A forgalmiban X14SZ motor van beírva, viszont a motorba beütve C14SE van. Már egy ideje foglalkozom a kocsimmal, és láttam jó néhány típusú motort corsákban, és a legjobb tudomásom szerint az enyémben tényleg X14SZ van, ahogy azt a forgalmi írja, legalábbis kinézetre az. Az előző tulaj lecserélhette a motor alsó részét, amibe be van ütve a motorkód, a felsőt (hengerfej,...stb) meg visszaépítette az eredetit? Kicsit bizonytalan vagyok a dologban ezek után. Valaki tenne fel képet mindkét motortípusról? Illetve szerintetek lehetséges a két motorrész összeépítése? Előre is köszi a segítséget. Nem olyan nehéz róla képet találni google-al: X14SZ: http://www.corsa.ja.pl/img/x14sz.jpg C14SE: http://www.corsa.ja.pl/img/c14se.jpg Mivel az SE hengerfej rámegy az NZ/SZ hengerfejre, így visszafelé is kompatibilis.
hajdugabords Elküldve Június9, 2013 Elküldve Június9, 2013 Nem olyan nehéz róla képet találni google-al: X14SZ: http://www.corsa.ja.pl/img/x14sz.jpg C14SE: http://www.corsa.ja.pl/img/c14se.jpg Mivel az SE hengerfej rámegy az NZ/SZ hengerfejre, így visszafelé is kompatibilis. Hát ez csupa jó hír. Akkor kezdődhet a véget nem érő papírmunka.
bond3 Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy nemrég meghalt az ac-m, de ugye mielőtt kiderült volna mi a hiba elég sokat önindítóztam az autóval( értelemszerűen nem ment) majd , ac-t kicseréltem, ezután 4-5 indításig minden ok, majd szép fokozatosan elkezdett indításnál "kerregni" az önindító, a motort rendben elindítja, illetve amint elindul a motor,elhallgat. Kérdésem az lenne, hogy önindító csere segítene-e vagy más a hiba? Illetve, bármelyik corsa b önindító jó bele? A motorkód c12nz Köszönöm előre is
Adam1 Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Hát ez csupa jó hír. Akkor kezdődhet a véget nem érő papírmunka. Mondjuk itt az a szívás, hogy nemcsak a teljesítmény többlet miatt kell fizetned, hanem még a rosszabb környezetvédelmi besorolás miatt is. Bár aztán szlovákiában lehet, hogy más a helyzet.
hakapeszimaki Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Hát ez csupa jó hír. Akkor kezdődhet a véget nem érő papírmunka. Ha csinálsz képet a dugókról,akkor megmondom,hogy SE vagy SZ dugó van benne. :D Amúgy az SE-é kád alakú,az SZ-é meg teljesen kör alakú mélyedéssel rendelkezik. Egyszerűbb ha nem olvasható a motorszám,szerintem.
hajdugabords Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Mondjuk itt az a szívás, hogy nemcsak a teljesítmény többlet miatt kell fizetned, hanem még a rosszabb környezetvédelmi besorolás miatt is. Bár aztán szlovákiában lehet, hogy más a helyzet. Szlovákiában a nagyobb teljesítmény nem jelent különösebb költséget, max akkor, amikor kötöd a biztosítást. A környezetvédelmi vizsga pedig csak annyi, hogy átment vagy nem, nincsenek kategóriák. Most csak azért szívom a fogam, mert így elég macerás lesz átíratni a forgalmiban a motorkódot.
hajdugabords Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Ha csinálsz képet a dugókról,akkor megmondom,hogy SE vagy SZ dugó van benne. :D Amúgy az SE-é kád alakú,az SZ-é meg teljesen kör alakú mélyedéssel rendelkezik. Egyszerűbb ha nem olvasható a motorszám,szerintem. Abban most már 100%-ig biztos vagyok, hogy a motor "felső" része x14sz, az alsó van kicserélve c14se-re. Valamiért az előző tulaj így oldotta meg. Csak engem meg megszivatott rendesen.
hakapeszimaki Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Abban most már 100%-ig biztos vagyok, hogy a motor "felső" része x14sz, az alsó van kicserélve c14se-re. Valamiért az előző tulaj így oldotta meg. Csak engem meg megszivatott rendesen. Ez magyar forgalmiba annyi,hogy kérsz egy papírt egy szervizben,hogy motorszám nem olvasható. Majd okmányirodában 6000ft-os új forgalmiba beírják,hogy nem olvasható elhasználódás miatt. Persze,nem ott kell kérni ilyen igazolást ahol fennakadnak egy ilyen dolgon.
cody Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 Conti szíj,fél év és 7000km után.Zsír.volt valami előjele vagy véletlen nézted meg?
hakapeszimaki Elküldve Június10, 2013 Elküldve Június10, 2013 volt valami előjele vagy véletlen nézted meg? Semmi. Vettem egy felső vezérléstakarót a törött és ducttape-pel leragasztott helyett,így vettem észre,hogy nem OK ez a szíj.
Recommended Posts