hemi Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Nem tudom mennyire off, de ezt megszeretném osztani. Az Én lelki világom (ha volt már bocsi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Nem tudom mennyire off, de ezt megszeretném osztani. Az Én lelki világom (ha volt már bocsi) Ez ilyen rat stílusú :D Nem tudom nekem valahogy nem jön be ez a rozsdás dolog, arról sok matricáról a lökösön ne is beszéljünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Nem tudom mennyire off, de ezt megszeretném osztani. Az Én lelki világom (ha volt már bocsi) Hát ez elég kommerz! :D Én is adagolok még 1-2 képet, csak, hogy dicsekedjek, vagy épp másoknak is kedvet adjak! Ez most épp a saját autóm kb. 2-3 hete ezt csináltam: (kicsit befoglalom a lapot! Ezért bocsi! ) :) Elsőnek lökös nélkül: Itt már ütköző sincs: Közeli fotó, h látszódjon hol a rozsda. Ütköző nélkül, a munkálatok után(csiszolás, rozsdamarás, kezelés): Utolsó kép ütközővel is, az ütköző MATT a kasztni fényes. Szándékos 2 féle festék, nekem nagyon tetszik.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Itt a tavasz, úgy látszik lassan mindenki szétborítja az autóját :D Én sem maradok ki a sorból, most az első lökösöm van soron, mivel az enyém 94-es így a régi (csúnya :)) első lökös van fent, még régebben szereztem egy új fajtát, azt javítottam ki, mert volt bent egy törés, itt látható a csiszolt, glettelt eredmény, még festés előtt :D Azóta már kapott még egy utolsó vékony réteget a legkisebb hibák éltüntetése végett, majd teszek fel festett képet is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Az igen. Látom mindenki komoly munkákat végez. :) Hamár így belejötettek nem akar valaki elvállalni 2 küszöb cserét okiba? :D Egyébként mindenkinek jó munkát kívánok, és ahogy látom szépen mennek a dolgok. Sok sikert srácok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Az igen. Látom mindenki komoly munkákat végez. :) Hamár így belejötettek nem akar valaki elvállalni 2 küszöb cserét okiba? :D Egyébként mindenkinek jó munkát kívánok, és ahogy látom szépen mennek a dolgok. Sok sikert srácok ;) Adsz hozzá hegesztőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Jani barátom motortere: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Kartertömítés csere, még tavaly: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Most őszintén johhny, nem beszólni akarok... de tudtom szerint te moderátor vagy itt az oldalon, egyik lényeges dolog lenne, hogy ne szemeteljék tele oda nem illő hozzászólásokkal az adott topic-ot, de valamiért te pont az ellenkezőjét csinálod, nem kíváncsi szerintem senki a köztetek lévő "vitákra", ahelyett hogy erre pazaroljuk a karaktereket inkább segítsünk a kérdező emberkéknek, vagy legalább témába vágó dolgokról társalogjunk! Tudom, hogy a vélemény olyan mint a s*ggly*uk, mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra... de azért én leírtam, viszont nem beszolás céljából! Engem irritál a GYPs, buta, szellemileg sérült (vagy hogy is írta rólam) lakótelepi panel suttyó! Ennyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Adsz hozzá hegesztőt? :D Hát valahonnan kéne szerezni :) Ott a környéken nincs kölcsönbe? Hegesztőpálcát meg veszek aztán megoldhatnánk okiba mert az enyém eléggé szétvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Úgy látom a küszöb gondok általános hibaként jelentkezik a corsaknál. Ha majd kell akkor tuti nem javítgatni fogok hanem beszerzek újat és csere. Nézelődtem és patacsinál eléggé elfogadható áron van. Nem éri meg toldozgatni- foltozgatni :) Kihasználva ezt a szép szeles, napos időt, kiszedtem az alapjárati motoromat és végre megtisztítottam. Ráfért már mert eléggé gázos volt. Tisztítás után visszarakva, próbánál eléggé szépen beállt egyből az alapjárat. Kíváncsi leszek előjönnek e az alapjárati hibák vagy ,hogy ezért voltak e a gondok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Március31, 2012 Megoszt Elküldve Március31, 2012 Kihasználva ezt a szép szeles, napos időt, kiszedtem az alapjárati motoromat és végre megtisztítottam. Ráfért már mert eléggé gázos volt. Ilyen jó időben ki sem megyek! :) Csendes szombatot élünk meg ma szerintem itt17ben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Pálcással bódézni? :) CO vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Hát valahonnan kéne szerezni :) Ott a környéken nincs kölcsönbe? Hegesztőpálcát meg veszek aztán megoldhatnánk okiba mert az enyém eléggé szétvan :D Ismerősöm van aki karosszériázik, nekem is ő fogja majd húsvét után a nyúlványokat hegeszteni, meg az 1.2-esen is kell. Pálcással bódézni? :) CO vazze! :) Kinek mi tetszik, van aki csak pálcással tud szépen hegeszteni, van akinek a CO fekszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Jó a pálcás. Legvékonyabb elektródával csináltunk vele anno egy ford fiestát,kereszttartó,homlokfal,sárvédők. Vagy nem húzott ívet vagy feljebb tekerted,akkor meg kikapcsolt a szomszédban a porszívó/hűtő/hajszárító és átégette a vékony lemezt. Egy élmény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Betettem a motort a kocsiba. 2 napig faragtam, mert volt egy két dologgal szívás. Lefúrtam a ponthegesztéseknél a jobb oldali motortartó bakot, kivagdostam a lemezt, és behegesztettem az előre megcsinált lemezt amibe a másik fajta motortartó bak került. Ez be volt tervezve, viszont az nem, hogy a leömlő rossz helyre megy. 4kerekes caliból való eredetileg, és nem középre ment, hanem oldalra, mivel ott középen az osztómű volt... Ketyeg a motor, most kell gyűjteni a km-eket járatással, aztán mehet padra állítgatásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Betettem a motort a kocsiba. 2 napig faragtam, mert volt egy két dologgal szívás. Lefúrtam a ponthegesztéseknél a jobb oldali motortartó bakot, kivagdostam a lemezt, és behegesztettem az előre megcsinált lemezt amibe a másik fajta motortartó bak került. Ez be volt tervezve, viszont az nem, hogy a leömlő rossz helyre megy. 4kerekes caliból való eredetileg, és nem középre ment, hanem oldalra, mivel ott középen az osztómű volt... Ketyeg a motor, most kell gyűjteni a km-eket járatással, aztán mehet padra állítgatásra. C20NE vagy C20XE legalább? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr.Drummer Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Egy kis videó a hf. csere közben :) http://www.youtube.com/watch?v=WnxvwUX97Ew&feature=channel Ja meg persze egy kis takarítás ami sosem maradhat el :D http://www.youtube.com/watch?v=cLeH2VE3OFE&feature=youtu.be Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Helló - Sziasztok !!!! Corsa B ügyben szeretném a tanácsotokat kérni. Felnivásárlás előtt állok,csak nem tudom milyen legyen 14-15",és milyen ET-vel. Esetleg tapasztalatok érdekelnének,és ha van,képek is !!! :-) danyi82@citromail.hu Köszönet,előre is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Jó a pálcás. Legvékonyabb elektródával csináltunk vele anno egy ford fiestát,kereszttartó,homlokfal,sárvédők. Vagy nem húzott ívet vagy feljebb tekerted,akkor meg kikapcsolt a szomszédban a porszívó/hűtő/hajszárító és átégette a vékony lemezt. Egy élmény volt. Arról nem is beszélve, hogy micsoda dudorokat húz a lemezbe...szép púpos lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Kartertömítés csere, még tavaly: és hol a targonca ??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Engem irritál a GYPs, buta, szellemileg sérült (vagy hogy is írta rólam) lakótelepi panel suttyó! Ennyi! :D lol, nem voltam már itt több mint egy hónapja és még mindig megy ez...olyan mint a barátok közt,akár mikor kapcsolom be mindig tudom hol tartanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 lol, nem voltam már itt több mint egy hónapja és még mindig megy ez...olyan mint a barátok közt,akár mikor kapcsolom be mindig tudom hol tartanak :D A barátok köztben is vannak visszatérő emberek! :) Üdv ÚJRA itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április1, 2012 Megoszt Elküldve Április1, 2012 Betettem a motort a kocsiba. 2 napig faragtam, mert volt egy két dologgal szívás. Lefúrtam a ponthegesztéseknél a jobb oldali motortartó bakot, kivagdostam a lemezt, és behegesztettem az előre megcsinált lemezt amibe a másik fajta motortartó bak került. Ez be volt tervezve, viszont az nem, hogy a leömlő rossz helyre megy. 4kerekes caliból való eredetileg, és nem középre ment, hanem oldalra, mivel ott középen az osztómű volt... Ketyeg a motor, most kell gyűjteni a km-eket járatással, aztán mehet padra állítgatásra. Nem kisblokk? Ahhoz miért kellett bántani a bakot? A leömlőd milyen fordulatú nyomatékcsúcsra van méretezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts